12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Roger6
    Huff-ot megette reggelire rajtnál Gené, Huff arca meg nem bírta ezt el. És mégis Genét büntetik, ez igen, legalja.hu.
  • Totti5
    Gené sem ma kezdte. TCR mezőnynek ehhez nem igen volt közé. Két profi csinálta a balesetet.
  • RatBaG #11345
    mégis mekkora baromságot csinált.
  • Firerock
    Az egyik barom nem Rob Huff WTTC világbajnok volt véletlenül? :D
  • bmwcrash
    Nyílt online versenyeken szebben meg fair-ebben versenyeznek, mint a TCR-ben:D
  • Roger6
    Először amikor megláttam, azt hittem valami idióta kezdők vezetik a verdákat, és nem! Elég meglepő volt.
  • Dietrich
    :D
    most mutatja a sport2..zseniális bajnokság ez is..mind a 10 állandó versenyzőjével. ;)
  • RatBaG #11340
    a színvonalas tcr-mezőny megmutatta mit tud... honnan akart befordulni az a két barom.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.11.22. 22:36:58
  • Nyiri
    Meglepő :)
  • RatBaG #11338
    http://www.touringcartimes.com/2015/11/19/citroen-to-end-its-wtcc-programme-at-the-end-of-2016/
  • Dietrich
    Ott az összes Hondát büntették hónapokkal később.
  • benőmenő
    Zengőéknek a gyártól kapott hátsószárnnyal volt ilyesmi gondjuk.
  • Totti5

• Dietrich
    a fikázás az ha valótlant írok...
    tőlem bármit hívhatnak VB-nek ha megfelel pár apró kritériumnak (és ebbe beletartozik a közvetítés is a normális időmérő, működő órával, működő LT-vel stb.)
    de ez ami vasárnap volt nevetségessé tette..
    azt ugye tudod ez is egy nemzeti bajnokság volt még pedig az olasz és ebből kreáltak az Eurosporttal karöltve vB-t?

" És azt is hozzá tenném, hogy a tura autós mezőny pilótáinak a 90% ide akar eljutni. "
    ennél nagyobb marhaságot nem is írhattál volna...kérdezzük meg a DTM vagy V8 versenyzőket is?
  • Totti5
    Az, vagyis nagyon bosszantó baki, de ilyesmi baki volt a Zengővel is ha jól rémlik és gyári csapatoknál is előfordul más sorozatokban is. Emberek, hibáznak.
  • gordon 24
    Annyira unom ezt a folyamatos wtcc fikázást, meg, ezt a minek vb-nek hívni és azt stb..

Ez egy ilyen sorozat ez a vb. Ha nem tetszik ne nézd..

Szerintem is jobb a BTCC pl de ettől még az egy nemzeti bajnokság, csak angol pályákon. A V8 is egy nemzeti bajnokság a világ végén kettővel jobbra ausztrál pályákon. Soha nem lesz egyiksem nemzetközi bajnoki. A Wtcc az.. Lehet szidni őket, de ez az egyetlen tura autó sorozat, ami a világon majd mindenhol megtalálható.. És azt is hozzá tenném, hogy a tura autós mezőny pilótáinak a 90% ide akar eljutni.

Ez a vb és kész...
  • Dietrich
    ezen nincs mit szépíteniük a wtcc egy komolytalan bajnokság...estébe nyúló versenyt terveznek, majd besötétedik és piros zászló? meg állítólag az FIA szólt rájuk?
    nem tegnap előtt találták ki, hogy így rendezik.... a naptárt az FIA-val egyeztették...
    az a legnagyobb hiba, hogy ezt a vérpistike ligát VB-nek lehet hívni...Lantinak lesz mit hájpolnia megint hónapokig :p
  • benőmenő
    Ez azért elég amatőr hiba egy gyári csapatnál nem?
  • hungary27
    "Jó reggelt! Tiago Monteiro második futamon elért eredményét elvették, mert Hodájának hasmagassága nem volt megfelelő. Ennek értelmébe így alakult a futam végeredménye, ami azt is jelenti, hogy Michelisz Norbert összetettben egy ponttal megelőzi a portugált és a hatodik helyről várja a folytatást." Zengő Motorsport
  • bakkerman
    Vicc ez ilyen szinten,hiaba fogjak ra arra hogy elso rendezesuk volt
  • gordon 24
    Ültek ott... Aztán egyszer csak.. Basszus ha lemegy a nap sötét lesz.. ÚÚÚÚÚÚÚ tényleg.. Erre nem is gondoltunk gyorsan állítsd meg! :-))))

Nem tudom hol élnek ezek :-)
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.11.01. 19:53:07
  • SimaSuna #11326
    rövidre zárták az "estét" :)
  • RatBaG #11325
    hát ez eredményes hétvége volt...
  • RatBaG #11324

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.31. 11:11:25
  • Stockbauer33 #11323
    http://michelisz.hu/hu/blog/333-mi-kell-a-dobogohoz-a-tokeletes
  • RatBaG #11322
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/michelisz-norbi-hivta-a-citroen-nem
  • Stockbauer33 #11321
  • bmwcrash
  • bakkerman
    Igencsak harapós a segge is :)
  • atiwrc
    Lassan már követhetetlen lesz ez az egész....
    TCR sorozatok 2015től:
    TCR International Series
    TCR Asia Series
    TCR Italian Series (CITE részeként)
    TCR USA Series (USTCC részeként)
    TCR Portuguese Series (A portugál bajnokság részeként)
    TCR Russian Series (Az RTCC részeként)

2016 induló bajnokságok
    TCR Benelux Series
    TCR Spanish Series
    ADAC TCR German Series
    (és a legújabb hülyeségük: )
    TCR European Series

A nemzetközi és még talán az Ázsiai bajnokság ér valamit, de a többi csak egy kategória pár seattal mindössze, sőt az USA bajnokságában nem is találtam TCR-es kocsit. Totál nem értem minek jelentették be tegnap hogy lesz európai bajnokság, pontosabban TCR European Trophy-t jelentettek be, ha jól rémlik. Pláne amellett érdekes tény ez, hogy az ETCC-be is be fogják engedni az összes TCR-es kocsit, nem csak a Seatot.

Lehet itt dobálózni hogy ennyi bajnokságuk van csak gyakorlatilag ezek a bajnokságok nem léteznek, ilyen alapon nálunk is volt az OB-n belül Hungarian ETCC (vagy S2000) Series (3 gyönyörű piros alfával)

Értem én hogy jó a csapatoknak,(főleg ugyebár aki seatot vett) ha több bajnokságban is tudnak indulni, de 2-3 autót nem tudnak 4-5 felé vinni egy-egy hétvégén.

Ha már seat az új kupás seattal nem volt valami francia bajnokság?
    Seat Eurocup meg ugyebár az ETCC mellet( ahova hülyeség volt berakni azokat a kocsikat :( ) az olaszoknak van egy jelentősebb Seat Leon kupája, fura egyébként emiatt, hogy a CITE-n belül pedig alig van néhány seat a Olasz TCR "bajnokságban"..........
  • Dietrich
    mutogatják az ilyen meg olyan autókat, de amit láttam futamokat bohózat volt.
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.10.16. 07:12:53
  • LaszloLedzenyi

• Norbi1990
    Jövőre ilyen Astrák lesznek a TCR-be :)
  • Dietrich
    ronda de finom :)
    nem a kinézetre osztják a VB-t...
  • Dietrich
    Ezért nem bízok bennük..mert az autó jó lett volna, de aztán a kis kínai rájött, hogy ez "nem occó"
  • gordon 24
    Nem a matrica szettre gondolok :-) Magára az autóra ha sima fehér lenne 0 logóval is ver mindenkit :-) Főleg azt az ótvar citroent.. Az brutál ronda, akármit csinálsz vele...
    Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.10.14. 22:04:40
  • Debilon
    ja, első évben mindent bele, aztán szépen visszavenni mint a legutóbbi feltűnésükkor a wtcc ben
  • Dietrich
    nincs szó még arról mi lesz velük a 2016-os évet követően, csak annyit tudni a szerződésük addig szól. De amilyen szarul szerepelnek idén nem hiszem, hogy ebből hosszabítás lesz... Motor változás lesz a V8-ban valószínű (2500 ccm turbó) az sem biztos, hogy a volvó bevállalná.
  • Dietrich
    tehát 3 év? :)
  • SimaSuna #11308
    mint ahogy V8ban, sejtettem, hogy itt is minimal kék stílusban fogják nyomni :D