Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.03. 18:45:21
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Minden más egy hulladék volt...ez nem autóverseny.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

www.smart-bus.hu
Szép volt!
Sajnos megint egy hulladék verseny volt 😞
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.05.03. 15:29:20
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
szegény rydell lebetegedett, borkovicnak meg semmi haszna nem volt. kár, hogy a szerb autóját nem coronel kapta meg, akkor jó kis honda-család lenne.
a proteam szerezhetett volna már valakit, korábban sorok álltak az üres helyekért.
Per Aspera Ad Inferi.
Javított 2 helyet, 8. hely. Nagy előzések nem voltak... szép volt a rajta.
Vagy lehet csak spórol a második futamra...ha meg ott lerajtolja őt a komplett citrom sereg,akkor baszhatja azt a futamot is
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.03. 13:55:17
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
angol eurosporton valente nyilatkozott, kicsit odaszúrt megint bennaninak 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Diginek tavaly már kevés volt a 2db csatorna a 3. indításáról ment a fantáziálás, azóta nem vette meg a lejárt jogokat (mobilra gyúrnak rá anyagilag inkább) így már elég a 2db csatorna. Adják a DTM betét futamait, de az meg nem tudom kit érdekel. Inkább adnák a V8SC-t HD-ben. 😄
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.05.03. 13:25:25
Ilyet csak az MTVA tud megtenniaz meg nem sportcsatorna...majd az M4 lesz az, de jelenleg még nem az.
nézitek már az eurosportot? lanti infói szerint thompson-nak ennyi volt a wtcc, de a lada tutira...
Per Aspera Ad Inferi.
legalább az mtva adhatná élőben, úgy mint tavaly, franc se fog éjjel a tv-re meredni.
Per Aspera Ad Inferi.
Az időmérő tegnap ment a youtubeon gondolom ma is lehet majd nézni a qualyt.
De azért bekaphatná az összes sportcsatorna aki megveszi a jogokat egy szériához (ebben az eseteben ráadásul a mi pénzünkön) és baszik rá, hogy emberi időben leadja ezeket.
A 3 live onboard és glock "ülése" elviekben nem lesz tiltva😊
https://www.youtube.com/watch?v=Ldcmazd2iDc
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.05.03. 07:40:52
DunaTv: DTM Hockenheim Race2 (vagy Race1 is?) 23:40-01:00 (felvételről)
Tesóm azt irta elvileg menne az elő stream, ha google forditóba bedobod a linkjét 😄
De én most próbálkoztam vele és nem megy, igaz ő az élőre mondta, ez meg már nem az a link.
https://www.youtube.com/watch?v=XJPpU_kB73E
egyébként is nem kellett volna szujóéknak közvetíteni?
Per Aspera Ad Inferi.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Beirod hogy btcc 2015 ÉS UTÁNNA A GO GOMBRA KATTINTASZ
Felül rögtön dobja atiwrc feltöltéseit. Azok jók easy előtte megpróbálta felrakni, de azok nem lettek jók valami miatt.
Doningtont már jól rakta fel easy és S.Vettel a 3.at magyar kommenttel látta el.
Sőt a 3 futomhoz készült "amatőr" magyar kommentáros verzió is.