Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
infidel
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Any modification that is not in keeping with the spirit and intent of the Rules is not permitted and where necessary shall be banned without notice by V8 Supercars. In all circumstances the primary function of any component, even if all or part of its Design is free, is the overriding factor in determining its compliance with the Rules. Any secondary unction/s, unless specifically permitted by the Rules, are not permitted. No part of a Car may be modified and/or deleted and /or added to unless permitted by the Rules. Forclarification, in these Rules, unless it says that you can, then you annot.
link
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.20. 12:40:02
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Elvették a pole-t Norbitól!!!
Indoklás: a hűtő körön feltartotta Adam Lackot. No comment...
A második legjobb idejét veszik csak figyelembe, így a negyedik helyről rajtol 14.30-kor."
egy v8sc-os kocsi semmivel sem utcaibb, mint egy wtcc-s, innen nézve űrtechnika mindkettő. a kasztnira ránézve láthatod benne az eredeti verzió vonásait, aztán kb ennyi (aeroban gondolom a wtcc most előrébb van). engem az lepett meg leginkább még tavaly, mikor a "car of the future"-t bemutatták, hogy hiába tűnik az utcaival megegyezőnek, 4 ajtó meg minden, valójában meg van rövidítve, teljesen mások az arányok...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.20. 11:31:35
Per Aspera Ad Inferi.
sokkal kevesebbe kerül egy autó mint egy wtcc- citroen vagy honda...ezek nem hightechnikát, nem prototipusokat jelentik viszont 1000x jobbak a versenyek na meg a 650 lóerő is nem kevés élvezetet jelent.
a mai 2. futam még őrültebb volt mint az első és ezek is sprint futamok voltak mint a wtcc. ráadásul ilyen autók szembe jöhetnek az utakon is míg egy wtcc-s gyári csapat autója vagy a DTM-ről nem is szólva, képtelenség.
Ez kb. olyan mint a MotoGp és a SBK különbsége. Egyik a technikai csúcs másik meg a versenyeké. Utóbbiaknak meg kell felelni utcai viszonylatban. valahogy így van a V8-al is. Persze van benne nem kevés tunning.
Craig Lowndes új ausztrál túraautós rekordot állított be azzal, hogy 100. győzelmét szerezte.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.vipleague.me/sports/motorsports.html
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Alex Rullo becomes youngest ever Australian touring car race winner in third-tier event at Winton
1 nap múlva 15 éves. ;)
egy átlagos vagy attól gyengébb V8SC vagy BTCC szokott ilyen lenni.
Kár, hogy Norbi legalább a 2. helyet nem bírta tartani, de azért így is elég sok pontot gyűjtött.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TCR
R1 Ficza
R2 Tóth
R3 Nem indultak( nagy futamon parádéztak)
R4 Nem indutak
R5 Szabó és Roda (Roda FP1-en borult fel utána nem ment)
R6 Szabó
ETCC
R1 Ficza
SLEC
R1 Szabó
R2 Szabó
Idéznék egy hónappal ezelőttről egy másik fórumról:
"Ez a Benyó valamit nagyon tudhat, bemutatják hogy Korda Racing színeiben indul idén az RCM Kupában. A legutóbbi sajtó anyagban már ezt lehet olvasni: "Már túl vagyunk az elsõ két szabadedzésen, eddig minden nagyon jól sikerült, a Korda Racing és a Zengõ Junior Team segítségének köszönhetően profi körülmények között várhatjuk a szombati első futam rajtját. "
A hivatalos eredményközlőn már, Gáspár Racing Kft- Zengő Junior néven van....
Az már megint más dolog, hogy ha még Zengőék segítik is, miért posztolják teli vele az FB lapjukat, holott a Seat kupában Zengő Junior Teamben versenyző pilótájukról pedig nem adnak friss infókat."
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.06.04. 17:47:36
Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Kiss Norbi mindenesetre a legjobb kamionban ül és egyértelműen kinőte a mezőnyt.
Utoljára szerkesztette: Miguel125, 2015.05.25. 15:09:32
infidel
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.05.25. 11:16:03
Így állunk idén a harmadik verseny után:
12 futamból 11 dobogó - 8 győzelem!
6 időmérőn 5 Pole pozíció!
240 maximálisan megszerezhető pontból 209 megszerzett pont!!!
Amúgy az a Lesmo 2-ből kijövet volt nem?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.24. 16:54:46
1 Adam Lacko
2 David Vrsecky
3 Norbert Kiss
Összesen 2db 1. hely és 2db 3. hely. <#taps>#taps>
már Kiss Norbi sem a régi #10956 <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.05.24. 14:49:13
"Szabó Krisztián: Kettőből kettő! Megnyertem az eddigi mindkét futamot itt a Thunderhill Raceway Parkban!'

"Nulla tenaci invia est via"
Vagy félrehallottad, vagy ő mondott butaságot, de a 270-et akkor éri el az a BMW max ha a repülőből kidobod:D
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.05.24. 00:30:36
infidel
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
3. és 1. hely.
<#taps>#taps>
infidel