Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
muszáj lesz valami streamet keríteni! <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
végre...mindegy honnan indul úgyis ő nyer. :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
végre! <#integet2><#eljen> vagy lebontja a fél autót 5 kör alatt,vagy bucira veri a mezőnyt,lehet tippelni :D Nála túrakocsi terén nincs középút :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi
na akkor alázásra félküszélni a mezőnynek, időmérő 3. hely, harmadik kanyarig első hely, utolsó körben defekt xD

"Nulla tenaci invia est via"

hungary27
Végre valami <#zavart1>
Dietrich
Nem büntették meg Lopezt Norbi maradt a 2.

No further action on the Lopez-Monteiro incident

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Szabi
//www.youtube.com/embed/6zeJL2IIxdQ

hungary27
//www.youtube.com/embed/UgGfoXirRVs

//www.youtube.com/embed/2gZNOJ-t7uw
bakkerman
Irritalo az biztos. Norbinak nagy gratula,azert nem lehet olyan jo elmeny amikor megerkezik ra a komplett Citroen gyar :DD De megoldotta (Y)

RatBaG
Oxxo Racing Team

Rajt-cél győzelem a második napon is a Nürburgringen!!!
Norbi won the first race!
A dobogó: Kiss, Vrsecky, Albacete
A délutáni futam 15.35-kor rajtol, Norbi a nyolcadik helyről vág neki a fordított rajtrács miatt.
Hajrá OXXO-Axxyss, hajrá Magyarország!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
pedig már kezdett görbülni a szám, hogy ez a majom most behúz egy potya győzelmet az első helyről, de megoldotta. <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
ezen én is felröhögtem :D
RatBaG
bennani :DDD
a tehetség!

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Azert kabare hogy mostmar valamelyik Cruze mindig bejut a q3-ba,pedig 2 eve kivonult a gyar...a Hondara nezve vicc

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

hungary27
//www.youtube.com/embed/NuK40tO-xPs
Dietrich
<#taps>

RatBaG
Oxxo Racing Team

Norbi ötödik lett a második futamon, ezzel ma ő szerezte a legtöbb pontot(28), részletes beszámoló videóval 18.00 körül!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
a helyzetjelentéseket nézve a másik norbi viszont ezen a hétvégén is a szopórolleren ül...

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
már-már az a hír, ha nem ő nyer, de ideje volt hogy végre szerencséjük legyen és szanaszétverjék a mezőnyt.. :D

RatBaG
Race 1 podium in Nurburgring
1 Norbert Kiss
2 Adam Lacko
3 Jochen Hahn

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
<#eljen>

bakkerman
sajnos itt hülyére verik a hondákat <#sir>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

hungary27
"POLE pozíció a Nürburgringen is!!! :D

Szombaton az élről rajtol Norbi, mögötte Lacko, Hahn, Albacete és Vrsecky indulhatnak."
Dietrich
először.

hungary27
Lada most először van pluszsúlyon?

Teszten 5 perc van hátra, a három Honda elől.
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2015.06.26. 12:26:04
Dietrich
súly büntik:

Citroën C-Elysée + 60 kg 1160 kg
Honda Civic + 40 kg 1140 kg
Lada Vesta + 20 kg 1120 kg
Chevrolet Cruze + 20 kg 1120 kg

RatBaG
A paul ricardi versenyhétvége programja:

Péntek:

12:00 – Teszt <30p> (Live Timing, fiawtcc.com)

Szombat:

9:00 – Első szabadedzés <30p> (Eurosport Player, élő)
11:30 – Második szabadedzés <30p> (Eurosport Player, élő)
15:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)

Vasárnap:

12:30 – Első futam <16k> (Eurosport, élő)
13:30 – Második futam <16k> (Eurosport, élő)

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/z2o7ijppQ_4

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
én még nem láttam ilyet. adásban is kicsit meglepődtek és ismételték is. nekem egy hátsókerék meghajtásnál a bal hátsót jobb elsőre rakni ill. a jobb hátsót bal elsőre rakni nem mindennapos :)
Craig 100. ausztrál túraautós győzelme volt amivel rekorder lett.

//www.youtube.com/embed/xKeg698J3hU

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.23. 20:30:59

nem először csináltak ilyet, más futamokon is szokták, talán tavalyi symmons-on is vagy hol más csapatok is

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
Rallyba is ezt csinálják, ha leesik az eső, és csak két gumit visznek. Igaz az többnyire 4WD, de sokkal nagyobb a tapadásban a különbség, mint egy új meg kopott slick között. Két tengelyen tapadásban jelentősen eltérő gumi, na az a veszélyes.
Dietrich
Hátha van aki érti ezt mert én nem. :)
Tegnap V8 versenyen olyan kerékcserét csináltak Whincup autóján, amit én még soha egyetlen másikon sem láttam. Sőt más szériánál sem láttam. keresztbe X alakban cserélték a gumikat! Én mindig úgy tudtam (főleg hátsó kerékhajtásnál) ez szigorúan tilos. Nem a versenysportban, hanem ám blokk. Itt meg lazán megcsinálták, oké ezek slickek meg nem utcai gumik, de akkor is. Külön nem találtam videót róla, de benne van az összefoglalóban. kicsit muris ahogy körbe futnak a kerekekkel, mint a régi szék foglalós népi játékban. :D
link

Itt elmondja az RBRA főnök a részleteket a stratégiáról.
Dutton: Our strategy would have worked
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.06.22. 12:20:32

<#eljen>

www.smart-bus.hu

Dietrich
Norbi ötödik lett a második futamon, ezzel ő gyűjtötte a legtöbb pontot a hétvégén, így növelte előnyét a tabellán!

Dietrich
Oxxo Racing Team
Rajt-cél győzelem a mai első futamon!!!

2. futam 16:50-kor

bakkerman
Jó látni,hogy ezek kamu büntetések nem veszik kedvét Norbinak,ő is tudja ha nincs semmi gebasz akkor hülyére veri a mezőnyt bárhol :) De alapból vicc ez a bajnokság

Dietrich
<#taps>

RatBaG
//www.youtube.com/embed/YAxvQTYYNUA

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Kiss Norbi
22 perce ·

Norbi hatalmas előnnyel első helyen hozta be kamionját a mai második futamon Nogaroban!
smile hangulatjel
Összefoglalóval később jelentkezünk.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Homola 11. lett. Neki gratula!
RatBaG
Kiss Norbi

"Norbi hetedik lett az első futamon, az utolsó előtti körben technikai problémák miatt esett vissza a harmadik helyről. Második futam 16.50-kor rajtol, Norbival az első sorban!"

"Michelisz Norbert 13. helyen fejezte be a FIA WTCC szlovákiai időmérőjének első szakaszát, így nem jutott tovább a következő körbe."

pff...

Per Aspera Ad Inferi.

Fasza, nem is baj, hogy nem láttam ahogy Tarquini az egyedüli aki továbbmegy a Hondák közül a Q2-be..... <#bdead>

infidel

bakkerman
Köszi! <#eljen> <#eljen>

hungary27
Csak hang van nálam.