Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
fasza körülmények

//www.youtube.com/embed/ANfIvWc9atI

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Több mint 25 év után újra Kamion verseny lesz a Hungaroringen. Akik nem látták még élőben, azokat biztatunk, hogy menjenek el és éljék át, mert hihetetlen nagy élmény!

A posztot nyilvánosan megosztók között hetente kisorsolunk egy páros belépőt a hétvégére, amely az Ákos koncertjegyet is tartalmazza! Első sorsolás: július 17. Figyeld oldalunkat!

http://kamionfesztival.hu/

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dietrich
remélem nem bánod meg. :)
ha esne az eső még káosz is lenne. :D slickel voltak kinn az egyik évben mikor rájuk szakadt az ég..a boxba sem tudtak kimenni mert keresztbe álltak a bejáratnál akkora víz zúdult a pályára, hogy csak keringőztek. :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
//www.youtube.com/embed/l_IpLKdwlrI
bakkerman
első v8sc futam lesz amit végre élőben megtudok nézni :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Hétvégén emberi időben lesz V8SC akit érdekel egy jó utcai pályán...
Castrol EDGE Townsville 400
szombat
08:15 - 09:55 /70 kör
vasárnap
08:15 - 09:55 /70 kör
stream
//www.youtube.com/embed/h-aJGrYaVAE

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Nem :)
a csajszira gondoltunk. :)

Miről beszéltek????<#fejvakaras><#help>

Vagy Roda-ra gondolsz hogy megborította a zengő-s seatot az Olasz TCR futamon?

Az AutoGP-ben Andre Roda ment, a TCR-be Davide Roda
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.09. 23:23:54

Norbi1990
AutoGP-be volt dobogós, talán futamot is nyert egyszer amikor a Kiss Pál Tomi ment ott :D
Dietrich
volt aki nem? mert az akkor kihullott a rostán. <#hehe>

Norbi1990
Valószínű. Dani most fog majd először menni ezzel az újabb Leonnal, a régivel ment egyszer teszten.
Remélem jól fog teljesíteni és legalább a csajszit legyűri :D
Utódkeresés folyik náluk? Ez az idei év elég fura a Zengő Junioroknál....

Dietrich
a TDF engem is jobban érdekel mint a WTCC és bár már nem francia tulajdonban van a csatorna, de számukra ez a legnézettebb műsor évek óta így minden más csak hozzá igazodhat.
Azért díjazd, hogy csak a kvali megy felvételről minden más élőben adnak.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.07.07. 07:59:12

RatBaG
Kiss Norbi

Köszönöm mindenkinek aki szurkolt nekem a hétvégén, és köszönöm a B3 Racing-nek a lehetőséget és a kemény munkát, sajnos egy hajszálon múlott hogy nem lett sokkal jobb hétvége, azon a hajszálon amivel elhagyhattam a pályát az időmérőn, ott sajnos elment az igazán jó eredmény lehetősége.
A második versenyen épp sikerült megfogni a 4. helyet a harmadik kanyar felé, de az előttem lévő két autó valamiért vagy 50 méterrel korábban fékezett mint ahogy azt várni lehetett, és láttam hogy csak kikerülésre van lehetőségem, azt próbáltam meg befelé ott jobb oldalon, de egy kicsit felém húzta Hernandez a kocsiját, így épp össze akadtunk, és sajnos defektet kaptam. Legközelebb jobb lesz.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Azért az a tour de genyó lényegesen nagyobb esemény mint akár a komplett wtcc évad.
LaszloLedzenyi
tuti a buzi tour de genyó miatt teszik így a futamokat. mondjuk még mindig jobb mint ha nem látnánk.....

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

RatBaG
Vila Real

Péntek:

12:30 – Teszt <30p> (Live Timing, fiawtcc.com)

Szombat:

10:10 – Első szabadedzés <30p> (Eurosport Player, élő)
13:00 – Második szabadedzés <30p> (Eurosport Player, élő)
16:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport Player, élő)
18:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3> (Eurosport, felvételről)

Vasárnap:

12:30 – Első futam <13k> (Eurosport, élő)
18:00 – Második futam <13k> (Eurosport, élő)

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Norbit ki lökte meg,vagy hogy sikerült összehoznia azt a kanyart úgy? Nem nagyon ismételték a jelenetet lassítva

hungary27
Közvetítés 11:10-től.
//www.youtube.com/embed/NLe-j1nlS_o
hungary27
//www.youtube.com/embed/ZOcj3W0n4nQ
Roger6
Azért elég szégyenteljes, hogy Kiss Norbinak ennyi szponzora van csak, ennél azért többet érdemelne...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Lesz közvetítés ma is?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

bakkerman
szerintem máshogy van áttételezve a váltója,majd ma kiderül

LaszloLedzenyi
#11078 ezért <#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

RatBaG
szerintem a pálya is az oka most.

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Hát ez se izgalmasabb, mint a WTCC...
Sippie
mitől ilyen lassú az egyenesben? a célegyenesben rendszeresen lemarad
bakkerman
totál beteg "Kissnorbis" előzés már a 3. körben tőle :D

bakkerman
Na hajrá Norbi!

RatBaG
Kiss Norbi
2 órája ·

Harmadik sorból rajtolok, az 5. helyről 14:00-kor indul a futam, élőben követhető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=T_LTNeNszMo

Per Aspera Ad Inferi.

Michelisz Norbert

Megvannak a pluszsúlyok a jövő hétvégi, portugáliai versenyhétvégére. Tíz kilóval könnyebbek leszünk, mint legutóbb voltunk, ami nem rossz hír!

Citroën +60 kg
Honda +30 kg
Lada +20 kg
Chevrolet +20 kg

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

hungary27
bakkerman
Nem fog elkallódni! Michelisz átül jövőre a gyári Hondába,Kiss Norbi meg az ő helyére Zengőékhez,és szállítják majd a dobogókat!

Éés bilibe lóg a kezem

LaszloLedzenyi
szerintem ezt már kiveséztük itt párszor az elmúlt években

RatBaG
race 1 - szombat 14:00
race 2 - vasárnap 11:20

https://www.youtube.com/user/seat

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
Miért hagyják elkallódni ezt a tehetséget a nyugdíjas kamionversenyben? :(

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

hungary27
<#eljen> Jó szoros kis mezőny.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
bakkerman
Jo gep,jo csaj,Norbi gyozelem ;)

z0ty4
remélem norbi megint megvillantja tehetségét <#worship>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

20 éves lett a TouringCarTimes oldal!<#taps>

TCT
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.07.02. 19:12:06

Minden futam fent van a seat Youtube csatornáján, csak a Salzburgringi nincs. A Sportklubon is adták az év második felétől Silverstonetól. Salzburgba együtt mentek a wtcc-vel nem tudom mi gátolhatta a YT live streamelést, vagy legalább az utólag felrakást, be kell érnünk egy pár perces klippel és a B3racing videójával, pedig elméletben a wtcc tv-k felé sugárzott müholdas feedjén látható volt a seat....

https://www.youtube.com/playlist?list=PLT_KCXK6iM2ySvxfHU6vbgsib0Crz3dbv
(Van valami privát videó ott még a listába, de azt nem tudom mi lehet...)

2015ben adtak élőben minden futamot, van aki nézte ;)

RatBaG
ja, ez volt meghirdetve még tavaly, aztán lófasz sem volt egy-egy hétvégén.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Youtube-n adják élőben.