Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A posztot nyilvánosan megosztók között hetente kisorsolunk egy páros belépőt a hétvégére, amely az Ákos koncertjegyet is tartalmazza! Első sorsolás: július 17. Figyeld oldalunkat!
http://kamionfesztival.hu/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ha esne az eső még káosz is lenne. :D slickel voltak kinn az egyik évben mikor rájuk szakadt az ég..a boxba sem tudtak kimenni mert keresztbe álltak a bejáratnál akkora víz zúdult a pályára, hogy csak keringőztek. :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Castrol EDGE Townsville 400
szombat
08:15 - 09:55 /70 kör
vasárnap
08:15 - 09:55 /70 kör
stream
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
a csajszira gondoltunk. :)
Vagy Roda-ra gondolsz hogy megborította a zengő-s seatot az Olasz TCR futamon?
Az AutoGP-ben Andre Roda ment, a TCR-be Davide Roda
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.09. 23:23:54
Remélem jól fog teljesíteni és legalább a csajszit legyűri :D
Azért díjazd, hogy csak a kvali megy felvételről minden más élőben adnak.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.07.07. 07:59:12
Köszönöm mindenkinek aki szurkolt nekem a hétvégén, és köszönöm a B3 Racing-nek a lehetőséget és a kemény munkát, sajnos egy hajszálon múlott hogy nem lett sokkal jobb hétvége, azon a hajszálon amivel elhagyhattam a pályát az időmérőn, ott sajnos elment az igazán jó eredmény lehetősége.
A második versenyen épp sikerült megfogni a 4. helyet a harmadik kanyar felé, de az előttem lévő két autó valamiért vagy 50 méterrel korábban fékezett mint ahogy azt várni lehetett, és láttam hogy csak kikerülésre van lehetőségem, azt próbáltam meg befelé ott jobb oldalon, de egy kicsit felém húzta Hernandez a kocsiját, így épp össze akadtunk, és sajnos defektet kaptam. Legközelebb jobb lesz.
Per Aspera Ad Inferi.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Péntek:
12:30 – Teszt <30p>30p> (Live Timing, fiawtcc.com)
Szombat:
10:10 – Első szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, élő)
13:00 – Második szabadedzés <30p>30p> (Eurosport Player, élő)
16:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport Player, élő)
18:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport, felvételről)
Vasárnap:
12:30 – Első futam <13k>13k> (Eurosport, élő)
18:00 – Második futam <13k>13k> (Eurosport, élő)
Per Aspera Ad Inferi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
2 órája ·
Harmadik sorból rajtolok, az 5. helyről 14:00-kor indul a futam, élőben követhető az alábbi linken:
https://www.youtube.com/watch?v=T_LTNeNszMo
Per Aspera Ad Inferi.
Megvannak a pluszsúlyok a jövő hétvégi, portugáliai versenyhétvégére. Tíz kilóval könnyebbek leszünk, mint legutóbb voltunk, ami nem rossz hír!
Citroën +60 kg
Honda +30 kg
Lada +20 kg
Chevrolet +20 kg
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Éés bilibe lóg a kezem
Per Aspera Ad Inferi.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TCT
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2015.07.02. 19:12:06
https://www.facebook.com/michelisz.norbert/videos/vb.338941907038/10153121449552039/?type=2&theater
https://www.youtube.com/playlist?list=PLT_KCXK6iM2ySvxfHU6vbgsib0Crz3dbv
(Van valami privát videó ott még a listába, de azt nem tudom mi lehet...)
2015ben adtak élőben minden futamot, van aki nézte ;)
Per Aspera Ad Inferi.