12867
-
#11467 Csak ki az aki a szponzoroknak is megfelel? -
#11466 Mert meg vannak vele elégedve? :D -
#11465 Eddig sem volt opció sajna csak mi szurkolók reménykedtünk ebben... -
#11464 Valaki magyarázza már el, mert nem értem.
Minek a Hondának Monteiro??
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.01.13. 19:13:28 -
#11463 Zengőék honlapjáról a cikk
"Az autó elérhető, és hitünk is van! Hiszünk továbbra is a magyar fiatalokban, és hiszünk a tehetségekben, és mint tudjuk, egy Norbinál is gyorsabb versenyző megszületett valahol. Na, őt keressük! A jó hírem pedig, hogy közösen. Norbi vállalta, hogy szakmailag a csapattal marad, vagyis konzultációkkal fogja segíteni versenyzőnket, aki majd öt-hat év múlva, egy újabb generációt csábíthat a Ringre."
Akkor nem gondolkodnak Kiss Norbin (nem mintha eddig lett volna komolyabb realitása a dolognak),szerintem egy 20 év körüli srácot ültetnek be az auójukba -
#11462 most már hivatalos, Monteiro, Huff és Norbi a gyári Hondánál -
#11461 Ebben igazad van.. És sajna ez tényleg gond.. Mindent megtesznek azért, hogy belépjenek (túl sok engedmény, és sok előny a többihez képest) ezért van a verhetetlenség.. aztán ugye ők amikor már megnyertek mindent lelépnek.. és ez jó pofán köpése a wtcc-nek, mert amikor jönnek nem ezt ígérik..
az fia ezt minden sorozatában nem jól csinálja. Egyen motor oké, de az egyéb szabályok és az ár miatt nem vonzó. Meg azért azt is látni kell, hogy ha a BTCC-t nézed pl vagy akár a TCR-t. Nem gyári csapatok vannak. btccben egyetlen gyár nincs bent (talán a Honda) az adott csapatok illetve tunning cégek választanak autót) Őket nem érdekli az egymás elleni rivalizálás.. Tehát simán indítanak pl GM-en belül 2 típust. Míg ezt a GM nem tenné meg. Indít a bajnokságban a márkáiból egyet azt ennyi..
Tehát a sok Márka gyári csapatként már sosem jöhet létre, hiszen kb egy motor company 3-4 autómárkát lefed.. A Porsche nem fog indítani egy bajnokiban Skodát, Vw, Seatot. Mert akkor saját magát szopatja.. Viszont a csapatokat ez nem érdekli.. -
#11460 Én ezt tudom,de nem is erről beszélek.. Azt mondom, hogy amíg a TCR nem lesz egy nemzetközi tv kínálatában nem fog feltörni ezért hoztam példának az esp-t..
-
Nyiri #11459 Lehet hogy WTCC a turautó F1-e de azért tényleg szánalmas hogy alig van autó és konkrétan minden évben 1 autógyár házi versenye aztán 2-3 év után kilép mert megvan a hypeja az adott modellnek. Ez így nem igazán verseny. -
#11458 Eurosport támasztotta fel a WTCC-t a TCR-hez semmi közük..még akkor is ha tulajdonos váltás történt az ESP nem fogja a WTCC-t addig dobni amíg az nem dobja be a törülközőt.
-
#11457 Ha utálnám nem nézném...meg nem azóta nézem mióta a divat drukik és rájuk céloztam. Aki meg magára vette így járt... -
#11456 Amíg nem elérhető.. (Tehát nem közvetíti valameyik sport adó pl Eurosport) Nem fogja lenyomni a WTCC-t
A BTCC is jobb mint a WTCC. De nem érhető el annyi helyen nincs is akkora nézettsége.. Nem csak azon múlik milyen a bajnokság..
TCR ben lecsúszott WTCC-s pilóták mennek (lehet szépíteni de így van) amíg nem megy át egy Lopez vagy egy Muller addig az csak egy bajnokság mint BTCC.. És még1x mondom lehet jobb is, de a WTCC az a WTCC az a turautó Forma1 e..
A britt sbk is 100x keményebb mint a Motogp, mégis a kutya se nézi... -
#11455 Idén már a TCR lesz a menő. Kétszer annyi márka van ott mint a WTCC-be és jövőre a Skoda is fog jönni Octaviával. Kiegyenlítettebbek a kocsik is, jobb versenyeket futnak.
A WTCC-nek valamit ki kell találni nagyon gyorsan, mert a gyárak oda mennek. -
#11454 Tudom, hogy Te utálod, de rajtad kívül igen sokan szeretik. Én nézném anélkül is hogy van-e Magyar vagy nincs Magyar. Nem ezért kezdtem el nézni annak idején sem és nem is ezért nézem a mai napig sem..
És azt is hozzá teszem, hogy Norbinak csak azért drukkolok mert Magyar.. De nem ő a kedvenc pilótám a Wtcc-ben.. Jövőre jön a Volvo így pláne nem :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.11. 22:47:21 -
Solt #11453 Én ismerek! -
#11452 én nem ismerek olyan sorozatot amiben Magyar pilóta lenne, de szériát igen. -
#11451 Nekem nem kell hozzá magyar pilóta h nézzek egy sorozatot... -
#11450 Zengőék nélkül már csak a Michelisz hájpolása miatt fogja az embereket érdekelni a wtcc.... -
#11449 Igen.. Ugye pletyka szinten van ez is mert még ez sem hivatalos.
Honda : Monteiro, Michelisz, Huff (ezért indult Macaun is Hondával már az év végén)
És ugye így Tarquini munka nélkül maradna a Lada meg Huff nélkül. Tehát van hely Tarquininek... :-))
Zengővel nem tudom mi lesz.. Az érdekelne még nagyon. -
#11448 Én mindenhol azt olvastam, hogy 3 autó lesz. -
#11447 Honda 3 gyári kocsit indít?
Vagy akkor dönt, hogy Norbi vagy Huff fog menni? -
#11446 Nem lenne rossz. De ha Huff megy Hondázni... Tarquininek ez egy jó megoldás. Gyári csapat sok pénz stb.. Ráadásul jó az a gép.. -
#11445 Mekkora szemét agy, hogy beszólsz mindenért :-)))) -
#11444 Még csak találgatás, nem hivatalos. -
#11443 Tarquini és Valente a Ladánál
Az szép lesz:D -
#11442 "Eat my dust"
-
#11441 Nem bántásból írtam, meg nincs is bajom azzal, hogy kiraktad csak utálom ezeket a szenzáció hajhász lapokat... Mindent tényként tálal, aztán kb nem győznek bocsánatot kérni meg pereskedni..
-
Stockbauer33 #11440 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondoltam így most holt szezonba elmegy ez is de neharagudj nemakartal felzaklatni a blikk cikkel.
"Ettől függetlenül kb 100%, hogy ez lesz a megoldás." Köszönöm h megerősítetted h ez lesz a megoldás
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.05. 20:58:04 -
#11439 najólvan bsszátokmeg, írok a Mihelisznek és megkérdezem... döntse el ő a vitát.. :DDDDD -
#11438 Ennyi.. -
#11437 Hát Te hülye vagy... Idézd már légyszi hol írtam azt, hogy az találgatás, hogy gyári pilóta lesz?
Te veled tök felesleges vitatkozni mert nem bírod értelmezni amit a másik mond.
Olvasd el az eurosportos cikket, erről beszélek amit Lanti leírt. Talán azt megérted.
Egy szóval nem mondtam, hogy az találgatás, hogy Norbi az lesz (bár hivatalosan még ez sem az ahogy Lanti is írja. Mert azt tudjuk, hogy van szerződés, de miről? Mi van benne?)
Ezzel szemben a Blikk már azt is tudja menyi pénzt kap. Az az összeg egyébkén 2014 év égi ajánlás..
Tehát továbbra sem érted csak személyeskedsz és engem nézel hülyének..
Olvasd el még1x mit írtam olvasd el Lanti cikkét aztán ha akkor sem érted nem tudok mit mondani..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.05. 19:38:13 -
#11436 Amíg nincs hivatalos közlemény addig ezen kár rugózni. -
#11435 Ezt írtad baszod: "Amíg nem írják ki egy hivatalos oldalra csak találgatás." - szóval ha Michelisz mondja, akkor csak találgatás, jól van, gratulálok. Szép munka. Csak így tovább, előre a gödörbe.
Nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, mi? Michelisz elmondta, hogy gyári pilóta lesz. Már két hete. ERre azt írod, hogy ez csak találgatás. És én nem tudom értelmezni, amit írsz? Talán te nem tudod azt, amit Michelisz mond. Aztán jössz a fos, ócska, szar dumával, mint hogy "értelmezd amit írok". Jézus ereje... Elmondja Norbi (már két hete NYILATKOZTA), erre neked ez csak találgatás. Szerintem nem nekem kéne megtanulnom értelmezni. Mert ha egy pilóta azt mondja, hogy igen, sokat gondolkodott rajta, meg fáj neki ez az egész, meg a Zengő meg bla-bla-bla, de gyári pilóta lesz, az nekem azt jelenti, hogy gyári pilóta lesz, és nem azt, hogy talán. Értelmezd, amit mond Norbi, köszönöm, a beszélgetést lezártam, mert ha a két héttel ezelőtti nyilatkozat nem volt számodra bizonyító erejű (amit személyesen a pilóta mond akiről szó van, és nem pár percben, hanem egy órában), akkor ott gondok vannak.
Szép napot, a villanyt majd kapcsold le. -
#11434 Erről beszélek:
eurosport -
#11433 De könyörgöm.. Láttam a videót tudom, hogy Norbi elmondta.. De értelmezd már amit írok bassza meg.. Azt írom, hogy nincsenek részletek, nem tudjuk menyiről írt alá nem tudjuk mennyi időre..
A Blikk már azt is tudja, hogy mennyi pénzt kap? Honnan a faszomból? (ha már ilyen kulturáltan értekezünk) Ennyit írok, hogy a Blikk az egy szar szenny lap. Amíg ezek az információk nem hivatalosak csak találgatás.
Nem azt mondom, hogy nem írt alá. Nem tehetek róla, hogy em érted amit írok.. -
#11432 Norbi a videóban két héttel ezelőtt elmondta, hogy gyári pilóta lesz. Te milyen találgatásról beszélsz? Nem bírod ki, hogy ne szólj be, mi? Faszom má... -
#11431 Olvasd el amit írtam.. Mindenki tudja mi lesz. Ez nem kérdés. De a blikk csak találgat. Erre meg arra hivatkozik. Tehát kb olyan ez a cikk mintha Te meg Én beszélgetnénk erről egy kávézóban.
Amíg nem írják ki egy hivatalos oldalra csak találgatás. De mondom tuti, hogy ez a forgatókönyv. De ezt tudtuk az utolsó futam utáni rádió beszélgetésből, Wéber cikkéből.. (elmúlt 10 év) stb stb..
Szóval ez egy Blikk cikk újra, hogy legyen olvasó.. Szar szennylap, találgatásokkal. Honnan tudhatná az összegeket, amikor még az sem hivatalos, hogy ott van?
Érted?
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.05. 15:58:50 -
#11430 #11421 - ebben személyesen elmondta már Norbi, két héttel ezelőtt.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 13:59:36 -
#11429 Blikk. Szóval osszuk el kettővel. Ez kb olyan cikk mintha nem is lenne. Ugyan azt írja amit mi is sejtünk kb szeptember óta.. Szóval várjuk meg amíg mondjuk a tourigcars.com vagy a wtcc. com lehozza..
Ettől függetlenül kb 100%, hogy ez lesz a megoldás.. -
Stockbauer33 #11428