12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Blum
    Na igen, az oldal is megér egy misét :D
    Kösz a linket!
  • RatBaG #11506
    az egész oldal egy bűncselekmény...
    miért nem lehet a forrást linkelni? http://michelisz.hu/blog/362-tiltott-sieles-otos-rajtszam-raikkonen-i-elismertseg
  • Dietrich
    volt egy ilyen hír kora délután, aztán Vergne mégis részt vett a kvalin.

Betegség miatt valószínűleg kihagyja a Formula E sorozat mai, buenos airesi futamát a DS Virgin versenyzője, Jean-Eric Vergne.
    A francia helyére a helyi hős, korábbi WTCC-bajnok Jose Maria Lopez ugorhat be. Az argentin versenyző épp a fővárosban tartózkodik PR-tevékenységek miatt, jelenleg pedig a Formula E sorozat képviselőivel egyeztet arról, hogy rajthoz állhat-e a mai versenyen.
  • Blum
    Hogy a f.szba lehet ilyen igénytelen formázással kirakni egy cikket? Szívesen elolvasnám de így konkrétan fájdalmas.
  • Stockbauer33 #11503
    http://automotorcenter.hu/wtcc-hirek/wtcc-hirek-tiltott-sieles-otos-rajtszam-raikkonen-i-elismertseg
  • Sippie
    szerintem meg a legjobb két autó lenne, egyikben Kiss Norbi, másikban Ficza, aki tanulhatna a tapasztalttól, az öregebb meg hozná az eredményeket :P
  • LaszloLedzenyi
    Úgy gondolom hogy nem feltétlenül szükséges személyeskedni, én leírtam a véleményem valamint Z.Z. nyilatkozatából nem úgy vettem ki hogy egy 3x éves pilótát akarna beültetni az autójába, és ez így van rendjén, igenis a fiatal tehetséges generációt kell támogatni, segíteni nevelni és nem 30-40 éves pilótákat betenni egy teljesen ismeretlen közegbe és autóba. Ha van megfelelő szponzori háttér szerintem Ficza a megfelelő választás, mert Z.Z. szerintem újra fel akar építeni egy olyan brandet amit megcsinált Norbival is, nagyon is jól....
  • bakkerman
    Nyílván nem a kamionos bohóckodás miatt akar most lecsapni 10 kilót magáról...legalábbis remélem elég komoly oka van ennek a fogyókúrának :) (ami tuti túraautós folytatást jelentene)
  • RatBaG #11499
    nem zörög a haraszt...? :)
  • Dietrich
    Amin elindult mindet megnyerte.
    Amíg egy bajnokságban volt Michelisszel, Wéberrel megverte őket. 2006-ban Te is ott voltál a Ringen a GT versenyen aminek az előfutamain indult és simán verte a mezőnyt Wéberestűl.
    Ha benne is lenne annyi km már wtcc autóval mint Micheliszben, szemernyi kétségem nem lenne rá, hogy simán elverné.
    De biztos, hogy kell neki 1 év a 2. évtől lehetne már elvárni az eredményeket tőle...
    Ezért aztán:
    A kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert nem tagadja, hogy tárgyal a Zengő Motorsporttal, és szívesen kipróbálná magát a túraautó-világbajnokságon.
    Nem jutott ki az olimpiára a ffi és női kézi válogatott az ő pénzüket átcsoportosíthatnák Zengőékhez. ;)
  • S8DJ
    Oké Professzor! Akkor végül is Ficzának több keresni valója van a WTCC-ben, vagy esetleg Tóth "Bennani2" Norbertnek. Ha Zengő magyart akar, akkor biztos nem ilyen ""tapasztalatlan"" zöldfülűeket fog beültetni :)
    Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2016.01.27. 22:04:50
  • Hasselhoff72
    Végül is itthon mindenkit elvert mindig:))) Azt is aki elég jól helyt áll általában, akkor biztos nem lenne keresnivalója:))))
  • LaszloLedzenyi
    Ha elég régóta nézel autósportot rájöhetnél hogy az ETCC egy vicc, kiöregedett autók és pilóták esetleg néhány önfejű fiatal. ha van alattad egy közepesen jó autó akkor sima nyerés. Én nem azt mondom hogy rossz pilóta Kiss de én nem tenném be egy ilyen autóba...
  • RatBaG #11494
  • atiwrc
    Plato és Turkington a Subarukkal megy, a másik két pilóta(Aron Smith, Scott Warren) maradt volna a VW Passatnál, de tegnap jött a hír, hogy a BRM csapat mind a 4 Passatját (és még két régi Insigniája) az újonnan induló betétsorozatban(B-TEC Development Series) fog indulni. Ebben az új sorozatban a régi GPRM alkatrészekből felépített NGTC-s kocsik indulhatnak, amit csakis Toca(/Swindon) motor hajt. (Azt nem tudom még sajnos, hogy idén a BTCC-ben csak az új RML alkatrészekből összerakott kocsival lehet-e menni.)

Most olvastam, hogy a csapat 4 Subarut épít, vélhetően Scott Warren megy a 3. kocsival, a 4. még kérdéses.
  • hungary27
    Szlovákiában is viccet csinált az etcc mezőnyből.
  • S8DJ
    Te miről beszélsz? xd

• Dietrich
    Kiss Norbi nem való WTCC-be, de KPT meg igen? :)))
  • Stockbauer33 #11489
  • Norbi1990
    KPT már a rallycross világában van, ott fog ragadni, plusz nincsen túraautós tapasztalata.
    Ficza még lehetséges, de mostanában nem versenyzett sehol sem.
  • hungary27
    Én fiatalok közül egyértelműen Ficzát raknám a hondába. A másikba pedig Norbit
  • LaszloLedzenyi
    Én talán 2 pilótában látok fantáziát Kis Pál Tamás és Ficza Ferenc, Wéber "öreg" Kiss Norbi nem való a WTCC be szerintem, Tóth Norbi csak a pénze miatt mehetett, Nagy Dani nem rossz de még nem érett be szerintem, Szabó Zsolt pedig számomra nagyon ismeretlen, bár nem tehetségtelen de én félve raknék be ennyire fiatal pilótákat a dörzsölt aljas veteránok közé
  • Dietrich
    Interjú Zengő Zoltánnal
  • Dietrich
    biztos azért kell neki az ifjú pilóta, mert a TAO pénzre hajt. :D
  • Norbi1990
    Nekem két tippem van, akit választani fognak a Zengős Hondába.
    Az első Nagy Dani (tavaly ment a Red Bull Ringen a TCR-be és ő nyerte idén a RCM Suzuki kupát és most szerezte meg a jogsiját (Zoli mondta interjúba, hogy MÁR van jogsija annak akit fognak választani)) a másik a Szabó Zsolt Dávid (ő a Seat Leon Eurocupba ment).
    Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.14. 18:42:32
  • Dietrich
    ismétlik a délutánit...
  • Norbi1990
    18:10kor lesz exkluzív interjú Zengő Zoltánnal az M4-en.
  • Dietrich
    Zengő ma délután adott élőben riportot az M4-en...ő mondta, hogy nem is engedte volna ha ezt a párost felbontanák (Michelisz-Bári)csak így együtt mehettek. :)
  • RatBaG #11479
    bári gergő is megy...
    http://www.michelisz.hu/blog/361-kezdet-es-veg-ahogyan-en-megeltem-2
  • RatBaG #11478
    és akkor mi lesz a VW-el?
  • Dietrich
    a poén ugye az, hogy ezt ő maga posztolta ki fb-ra "24:38-tól, és a végén a csattanó" de semmi olyan infó nem hangzott el amit már ne tudnánk.
    pl. A maradáson dolgozik a Zengő Motorsport
    Szóval nem tartom teljesen kizártnak, hogy Zengő Zoli megint dob egy nagyot, és megpróbál összerakni egy kétautós felállást, két Honda Civic-kel. Akkor a cikkben emlegetett új magyar tehetség mellett lehetne egy tapasztalt róka, akár magyar, akár külföldi. A külföldiek névsora hosszú, abba nem mennék bele, a magyaroké már nem annyira. A leginkább reális választás Kiss Norbi vagy Wéber Gabi lenne, mivel nem hiszem, hogy Walter Csabi vagy Rácz Pisti túraautózásra adná a fejét, mint ahogy (sajnos) azt sem, hogy Vida Jani neve felmerül. Kiss Pál Tomi pedig hiába gyors, ő minden, csak nem tapasztalt túraautós.

• Dietrich
    na most Norbi emberére akadt...lehetne írni a kép alá. :)
  • RatBaG #11475
  • Norbi1990
    24:38-tól
    "Sajtóhírek szerint..."
  • Szabi #11473
    M1-2-3-4-en azt ismetelgetik hogy ket zengos auto abbol az egyikbe kiss norbi.. :)
  • Dietrich
    nem értettél meg...miben jobb mint az öreg volt? csak a korában semmi másban..Norbi meg simán verte..ez egy gyári pilótától édes kevés..
    Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.01.13. 22:09:51
  • Szabi #11471
  • Totti5
  • Totti5
    2 új arc lesz a csapatnál. Tiago a hót biztos 3., 4 éve ott van, ismeri a JASt kívül s belül, az utolsó emberig és rutinokig. Pontokat, dobogót és akár győzelmet is szállít, ha úgy adódik. VBt megnyerni ott lesz Huff és Norbi.
  • Dietrich
    nem tudom..2x kikap egy privát csapatostól nem lennék elégedett...