Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
A pontverseny állása:

1 Norbert Kiss 374
2 Adam Lacko 298
3 Jochen Hahn 275
4 David Vrsecky 242
5 Antonio Albacete 219
6 René Reinert 150
7 Anthony Janiec 101
8 Gerd Körber 97
9 Stephanie Halm 62
10 Ellen Lohr 54

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
Oxxo Racing Team

Norbi második lett a mai első futamon Hahn mögött, Albacete előtt.
Második futam 17.05 kor, Norbi a hetedik helyről rajtol és próbál előre törni, persze óvatosan, hiszen jövő héten Hungaroring!!!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Oxxo Racing Team

Norbi a nyolcadik helyről rajtolva negyedik lett a második futamon! Videó beszámoló 19.00 körül!

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Azzal az ügy még nincs lezárva.

Az osztrák rendőrség is vizsgálja Scheidert és az Audit
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.08.29. 16:20:54

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bmwcrash
Nevetséges büntetés....Merci anno kapott két kizárást és annyi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
Oxxo Racing Team

POLE POLE POLE!!!!
Kiss Norbi Mostban is Pole-t futott, első futam 13.00-kor!

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
Gábor Wéber
25 mins ·

A Német Motorsport Szövetség eltiltotta Timo Scheidert a moszkvai DMT hétvégétől, az

Audi autósport főnökét, Wolfgang Ullrichot egész évre a boxutcától és a rádiózástól, valamint 200.000 euro pénzbírsággal is sújtották a márkát.

Wehrlein pontjait persze ez nem adja vissza, meg az Audi autósportos imázsán is lesz most javítani való.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.26. 19:17:59

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ritka pillanatok <#szeret>
RatBaG
//www.youtube.com/embed/rjwpNsfddnU

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ausztrálok sem bírják ki nők nélkül. ;)
Girl Power

Dietrich
V8 Supercars CEO James Warburton has labelled the inaugural KL City Grand Prix attended by over 200,000 fans a big success.
“It’s been incredible, the feedback we’ve had,” Volvo driver Scott McLaughlin said.
“It’s loud and fast … that’s what our category is and that’s why people love it.”

KL a success: Warburton

bakkerman
Isten éltesse Norbit!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Én azóta amikor rászóltak a Mercedes pilótára Laun aki a 3. helyen ért volna célba, hogy fékezzen és engedje el Hakkinent ép elég volt ilyeket látni F1-be...számomra ott véget is ért a DTM. Pedig a 90-es években mindig vártam a futamokat...ami most van számomra nézhetetlen, de nem csak a hétvégi jelenet miatt.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.08.04. 17:34:14

Dietrich
Oké.
Todd Kelly a nap embere volt vasárnap. :D

bmwcrash
Ugyanez, csak a Mercik csinálták. Hakkinek kilökte Tomczyk-ot de la Rosa meg a bajnokságot vezető Ekström-öt. Úgyhogy a verseny folyamán szépen kiállt az összes Audi.
LaszloLedzenyi
Én nem konkrétan az Audira, hanem úgy az egészre gondoltam. Mi volt 2007 Barcelona?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bmwcrash
Mindenki szidja az Audit, de valahogy a 2007-es Barcelonai futamról mindenki megfeledkezik....
LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bakkerman
Bocsi átsiklottam a hszek felett,de egyébként néztem akkor a 2. futamot is :) A mostani ipswichi futamokat meg töltöm magról,ha megnéztem írok egy kis helyzetjelentést :)

Dietrich
ez lehetett volna durvább kimenetelű..

Loris Hezemans autója kigyulladt, és miután nem teljesítették a táv felét, a versenyzők fele annyi pontot kapnak, mint rendes esetben.
Audi TT Kupa, Spielberg, a 2. futam balesete

RatBaG
//www.youtube.com/embed/VcAjnO6V4rc

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Brilllians:DD<#taps>
RatBaG
1:06 után két gyönyörű megmozdulás! :DDD

//www.youtube.com/embed/Zy_r3b9Qw8k

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
2 körrel a vége előtt nem jó kiesni, mert jön a hiszti, mint Todd Kellynél :D
//www.youtube.com/embed/intAGFC8kw8

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.08.01. 15:30:14

Dietrich
#11128/11129?

bakkerman
Főleg a Skodánál merülne fel szerintem komolyabban a neve

hungary27
Szerintem is jobb lenne, ha az új márka pilótája lenne. Szerintem simán van rá esélye, ha a jelenlegi versenyzőkből válogatnak.
bmwcrash
Nem gondolnám, hogy jó ötlet lenne. Biztos, hogy nem ugyanazt a technikát kapnák mint a gyáriak, úgyhogy valószínűleg maradna ugyanígy 4. Szerintem vagy a gyári Citroen-hez kéne bekerülni, amire ugye kb. semmi esély nincs, vagy a gyári Volvo-hoz vagy Skoda-hoz. Ott reális eséllyel indulna a VB címért. Se a privát Citroen-nel se a gyári Honda-val nem kerülne sokkal jobb helyzetbe mint most.
RatBaG
elég ronda, de azért valahogy meg tudnék vele barátkozni.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
lassan mattonnak is kijárna egy csicskalángos...
http://hosszabbitas.hu/wtcc/coronel-beszederkolcsi-szabalysertese

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
<#taps>

RatBaG
<#taps>

//www.youtube.com/embed/AawjsTYASVc

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
valente... megmondtam. :DDD

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
A mai nagyon rendben volt! Eszméletlen milyen versenyt toltak csapattársak (Ford, HRT) egymás ellen!! Frostynak meg kellett szenvednie az előzéssel nem engedték el...nincs TO és ez jó! Érik az első bajnoki címe. Volvó katasztrófa de talán a RBRA ekkora visszaesése még csak dobogó közelében sem voltak. Maga a verseny 5-ös volt.

Dietrich
<#eljen>
Bajnoki tabella segíthet ebben. link
Bár még nagyon sok van hátra a bajnokságból, de talán idén már nem a droid nyeri a bajnokságot. 7 év alatt 6x nyerte. Fordokat az idénre még egy utolsó jó updattel látta el a gyár ezzel az új autóval, meg is látszik a tabellán, hogy a Holdenek uralma idénre véget ért ami valahol azért jó. Bár reynolds tegnap a régebbi Forddal tudott második lenni.
Csapatok? RBRA, HRT, Ford pepsi. tavaly berobbant Volvó idén gyengélkedik mert rossz irányba mentek el év elején a fejlesztésekkel (motor) már Garry Rogersék emiatt egy hosszabb szünet alatt Svédországba küldték vissza a motorokat, hogy csináljanak velük valamit. lehet sikerült kicsit tuningolni rajtuk, mert a kölök (McLaughlin) nyerte ma a TOP 10-et így ővé a mai pole.
Egyébként a tegnapi verseny egy erős közepes volt önmagához képest. Mással összehasonlítva úgy ahogy írod autó versenyeztek. :)

RatBaG
ja, de ezek benne voltak a közvetítésben.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
//www.youtube.com/embed/2DHBPAItgHo
Norbi1990
Coronel gyorskörön volt és Ma előtte gyök kettővel ment. Egyik sikánba utolérte és ott is annyival ment és nem tudott emiatt Coronel bejutni top12be. Neki is ment.

Amúgy Tarquinivel is volt ilyen esete a Citroeneknek, abba is benne volt Ma meg asszem Loeb.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2015.07.11. 19:38:16
RatBaG
milyen affér?

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
TCR-be 3. lett az időmérőn Nagy Dani. Erre nem számítottam :D
Holnap megyek ki, remélem jó kis race lesz :)
hungary27
Meglepődnék, ha nem így lenne. Kár, hogy a magyar közvetítésből kivágták a Coroneles affért. <#alien>
RatBaG
4. hely norbinak.
valente elbassza a rajtot, és 3. helyen végigvonatozza a futamot a citromok mögött. deal?

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Eddig jó kis időmérő ez. <#taps>
bakkerman
Megneztem,nekem tetszett nagyon,bar a csapatokkal nevekkel meg eroviszonyokkal nem vagyok tisztaban de mint autoverseny nagyon durvan lekotott,tuti megnezem a holnapit is !

hungary27
"Az legalább megy" :)
Dietrich
nézted? :)