12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • SimaSuna #11547
    3 Magyarnak szurkolhatunk.

Szét fog esni a ring...
  • Szabi #11546
    akkor 6 Honda lesz ? :DDDDDD
  • hungary27
  • RatBaG #11544
    "WTCC Blog:
    Francois Ribeiro azt mondta, a Zengő Motorsport már döntött a versenyzőkről, és két magyar lesz!!"
  • SimaSuna #11543
    2 ZENGŐS autó!!!!

Szerintem Tóth Norbi, Ficza Feri! :)
  • atiwrc
    "Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény."

Ezzel nem tudok egyet érteni, túraautózás nem f1ről van szó! 40-45 éves korig bármelyik jó versenyző képes a top szinten versenyezni!

"Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :( "

Ezt fejtsétek már ki, mert sokan mondogatják ezt, csak nem értem. Egyszer valaki mondott valami régi történetet, csak az volt a gond hogy rá pár évre Kiss Zengő színekben Seatozgatott spanyolba......
  • bakkerman
    Zengőék ugye nem gyári csapat,tehát nincs rajtuk akkor eredménykényszer mint egy gyári alakulaton,ahol minden az eredménynek,a pontoknak van alárendelve. Szóval nem merhetnek beültetni egy 18-19-20 éves fiatalt,nincs idő arra hogy őt felépítsék,és közben ne jöjjenek az eredmények. Ez a dolog egy privát csapatnál más,persze Zengőéknek is fontos az eredmény,a pontokért járó pénz,de nincs "fölöttük" nyomás,lényegében nincs kinek elszámolni valójuk. A szponzorok nyílván ugy adják a pénzt nekik az autóra,meg az egész bajnokságra,hogy tisztában vannak a tervekkel,ami idénre szerintem maximum az lehet,hogy stabil pontokat hozzon a majdani srác,és ne törjön a verda. Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény. Én tisztelem ezért Zengő Zolit,hogy megmeri lépni egy fiatal bevetését,és van türelme!
  • RatBaG #11540
    idén még marrakeshbe se jutottunk el, máris -1 kocsi.

• Nyers
    És talán van költséghatékonyabb módja is, hogy felépítsenek egy fiatal magyar versenyzőt - a WTCC horribilis ára nem biztos, hogy a legjobb egy ilyen vállalkozáshoz.

Ettől függetlenül jól is elsülhet a dolog, csak sajnálom, hogy Kiss nem kapja meg a lehetőséget.
  • Dietrich
    sajna várható volt,m hogy nem kiss norbi lesz a befutó, pedig mint versenyző ő lett volna a legjobb.
    Zengő miért ragaszkodik ehhez a felépítünk egy fiatalt Michelisz módra dumához? TAO nem jár az autó és motorsportoknak.
  • SimaSuna #11537
    Live WTCC

Nem kiabálunk, de bizakodunk...
    Micselisz 1. a teszten jelenleg.
  • bakkerman
    Egy kis apro tisztelges volt ez a festesi baki Norbi elott :D
  • kemszi2
    a másik oldalon sikerült jól felrakni :D
  • Hasselhoff72
    :)) nagy többség ezt nem tudja.
  • hungary27
    Ficza messze jobb, mint a másik kettő, remélem Ő lesz a befutó, ha már Kiss Norbi nem lehet.
  • SimaSuna #11532
    fasza a Magyar zászló! :D
  • Nyiri
    Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :(
  • bakkerman

• Solt
    :(((((((((
  • Nyers
    "A zengős ülésre esélyesek közül így kiesett a sokat emlegetett kétszeres kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert, aki ezt hétfőn az Indexnek is megerősítette – így valószínű, hogy Nagy Dániel, ifj. Ficza Ferenc, vagy Tóth Norbert lehet a befutó a magyar csapatnál." Index
  • Hasselhoff72
    Merthogy oreg, lol... No comment..
  • Solt
    Miért? :(
  • SimaSuna #11525
    Tóth Norbi, Ficza Feri, Nagy Dani

Én Ficzát tartanám jó választásnak...
  • Nyers
    És nem Kiss Norbert lesz, ez már biztos. Kár érte.
  • RatBaG #11523
  • Dietrich
    “Megerősíthetem, hogy a Zengő Motorsport leadta nevezését a 2016-os WTCC szezonra. Egyelőre még folynak a tárgyalások a leendő pilótákkal, de a célunk továbbra sem változott. Szeretnénk visszamenni a startvonalhoz egy újabb fiatal magyar tehetséggel, és ismét felépíteni magunkat odáig, ahova Michelisz Norbival eljutottunk” – mondta Zengő Zoli a WTCC Blognak.

“Nem volt egyszerű ez a tél, nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az egyébként is húzós TC1-es árak bizonyos területen még tovább emelkedtek.”
  • SimaSuna #11521
    kíváncsivá tett, mit tud az "öreg"...
  • RatBaG #11520
    http://www.touringcartimes.com/2016/02/29/sebastien-loeb-confirms-switch-to-world-rallycross-for-2016/
  • Dietrich
    cserébe nem kell vigyáznia az alkatrészekre...
  • RatBaG #11518
    https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/posts/749624765137719
  • SimaSuna #11517
    Viszont ha elbasszák a zászlót még Olasz lehet Magyar helyett :D
  • Szabi #11516
    viszont legalább trikolor.. azért mégse szlovák szinekbe kell öltözzön... :D
  • hungary27
  • bakkerman
    Ezvan,gyari csapatnal nem ugralhat csak ugy kulon szerkoban meg kulon festesu autoval :D Majd ha megnyeri a VB-t talan rakhat egy "Zengo" feliratot az overalljara :DD
  • SimaSuna #11513
    Nekem valahogy nem jött be ez az egységes Honda cucc...
    Így Norbi elveszette Narancs - Fekete / Piros - Fekete ékességét, amivel kitűnt a tömegből...
  • kemszi2
    kicsit le van harcolva civic :D
  • RatBaG #11511
    de furcsa :)

• Dietrich
  • Dietrich
    Motorsport.com’s Top 10 Touring Car drivers in the world – Part 2

Most én nem értem miért Whincupot hozták ki győztesnek 2015-ös év alapján, miközben Frosty csak 9. Craig csak 7. mindketten jobban teljesítettek. Mondjuk a németnek is érdekesek a pontozásai. ;)
  • Dietrich
    Motorsport.com’s Top 10 Touring Car drivers in the world – Part 1