12867
-
#11547 3 Magyarnak szurkolhatunk.
Szét fog esni a ring...
-
#11546 akkor 6 Honda lesz ? :DDDDDD -
#11545 -
#11544 "WTCC Blog:
Francois Ribeiro azt mondta, a Zengő Motorsport már döntött a versenyzőkről, és két magyar lesz!!" -
#11543 2 ZENGŐS autó!!!!
Szerintem Tóth Norbi, Ficza Feri! :) -
atiwrc #11542 "Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény."
Ezzel nem tudok egyet érteni, túraautózás nem f1ről van szó! 40-45 éves korig bármelyik jó versenyző képes a top szinten versenyezni!
"Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :( "
Ezt fejtsétek már ki, mert sokan mondogatják ezt, csak nem értem. Egyszer valaki mondott valami régi történetet, csak az volt a gond hogy rá pár évre Kiss Zengő színekben Seatozgatott spanyolba......
-
#11541 Zengőék ugye nem gyári csapat,tehát nincs rajtuk akkor eredménykényszer mint egy gyári alakulaton,ahol minden az eredménynek,a pontoknak van alárendelve. Szóval nem merhetnek beültetni egy 18-19-20 éves fiatalt,nincs idő arra hogy őt felépítsék,és közben ne jöjjenek az eredmények. Ez a dolog egy privát csapatnál más,persze Zengőéknek is fontos az eredmény,a pontokért járó pénz,de nincs "fölöttük" nyomás,lényegében nincs kinek elszámolni valójuk. A szponzorok nyílván ugy adják a pénzt nekik az autóra,meg az egész bajnokságra,hogy tisztában vannak a tervekkel,ami idénre szerintem maximum az lehet,hogy stabil pontokat hozzon a majdani srác,és ne törjön a verda. Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény. Én tisztelem ezért Zengő Zolit,hogy megmeri lépni egy fiatal bevetését,és van türelme! -
#11540 idén még marrakeshbe se jutottunk el, máris -1 kocsi.
-
#11539 És talán van költséghatékonyabb módja is, hogy felépítsenek egy fiatal magyar versenyzőt - a WTCC horribilis ára nem biztos, hogy a legjobb egy ilyen vállalkozáshoz.
Ettől függetlenül jól is elsülhet a dolog, csak sajnálom, hogy Kiss nem kapja meg a lehetőséget. -
#11538 sajna várható volt,m hogy nem kiss norbi lesz a befutó, pedig mint versenyző ő lett volna a legjobb.
Zengő miért ragaszkodik ehhez a felépítünk egy fiatalt Michelisz módra dumához? TAO nem jár az autó és motorsportoknak. -
#11537 Live WTCC
Nem kiabálunk, de bizakodunk...
Micselisz 1. a teszten jelenleg. -
#11536 Egy kis apro tisztelges volt ez a festesi baki Norbi elott :D -
#11535 a másik oldalon sikerült jól felrakni :D -
Hasselhoff72 #11534 :)) nagy többség ezt nem tudja. -
#11533 Ficza messze jobb, mint a másik kettő, remélem Ő lesz a befutó, ha már Kiss Norbi nem lehet. -
#11532 fasza a Magyar zászló! :D -
Nyiri #11531 Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :( -
#11530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Solt #11529 :((((((((( -
#11528 "A zengős ülésre esélyesek közül így kiesett a sokat emlegetett kétszeres kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert, aki ezt hétfőn az Indexnek is megerősítette – így valószínű, hogy Nagy Dániel, ifj. Ficza Ferenc, vagy Tóth Norbert lehet a befutó a magyar csapatnál." Index -
Hasselhoff72 #11527 Merthogy oreg, lol... No comment.. -
Solt #11526 Miért? :( -
#11525 Tóth Norbi, Ficza Feri, Nagy Dani
Én Ficzát tartanám jó választásnak... -
#11524 És nem Kiss Norbert lesz, ez már biztos. Kár érte. -
#11523 -
#11522 “Megerősíthetem, hogy a Zengő Motorsport leadta nevezését a 2016-os WTCC szezonra. Egyelőre még folynak a tárgyalások a leendő pilótákkal, de a célunk továbbra sem változott. Szeretnénk visszamenni a startvonalhoz egy újabb fiatal magyar tehetséggel, és ismét felépíteni magunkat odáig, ahova Michelisz Norbival eljutottunk” – mondta Zengő Zoli a WTCC Blognak.
“Nem volt egyszerű ez a tél, nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az egyébként is húzós TC1-es árak bizonyos területen még tovább emelkedtek.” -
#11521 kíváncsivá tett, mit tud az "öreg"...
-
#11520 http://www.touringcartimes.com/2016/02/29/sebastien-loeb-confirms-switch-to-world-rallycross-for-2016/ -
#11519 cserébe nem kell vigyáznia az alkatrészekre... -
#11518 https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/posts/749624765137719 -
#11517 Viszont ha elbasszák a zászlót még Olasz lehet Magyar helyett :D -
#11516 viszont legalább trikolor.. azért mégse szlovák szinekbe kell öltözzön... :D -
#11515 -
#11514 Ezvan,gyari csapatnal nem ugralhat csak ugy kulon szerkoban meg kulon festesu autoval :D Majd ha megnyeri a VB-t talan rakhat egy "Zengo" feliratot az overalljara :DD -
#11513 Nekem valahogy nem jött be ez az egységes Honda cucc...
Így Norbi elveszette Narancs - Fekete / Piros - Fekete ékességét, amivel kitűnt a tömegből... -
#11512 kicsit le van harcolva civic :D -
#11511 de furcsa :)
-
#11510 -
#11509 Motorsport.com’s Top 10 Touring Car drivers in the world – Part 2
Most én nem értem miért Whincupot hozták ki győztesnek 2015-ös év alapján, miközben Frosty csak 9. Craig csak 7. mindketten jobban teljesítettek. Mondjuk a németnek is érdekesek a pontozásai. ;) -
#11508 Motorsport.com’s Top 10 Touring Car drivers in the world – Part 1