Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mintha bármit is számítana viszont Lackonak 2. és 1. hely. Ma ő volt a jobb, de Norbit beérni már nem lehet.

infidel

<#taps>

www.smart-bus.hu

RatBaG
1. és 3. hely.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Oxxo Racing Team

POLE POZÍCIÓ Zolderben!!! Norbi mögött Lacko, Vrsecky, Antonio, Hahn.
Első futam 14.15-kor !!!
Live timing: http://kissnorbi.com/kovesd-eloben-a-versenyt

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Alapból jó volt a Honda,az öreg olasz alatt is stabil volt a gép,most annyi h Lopez alatt elromlott az autó,de szerintem behúzta volna Monteiro amúgy is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Na és hogy hozták ki a 2. futamot? direkt szopatták le Lopezt?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
Lopez nyerte az első,a másodikat Monteiro. Egyébként ezek nem teóriák,ezek marketing dolgok. Várható volt,hogy valamelyik futamot egy Honda fogja megnyerni,sajnos Lopez lerajtolta erőből Norbit,így csak a második futamon jöhetett egy Honda siker,ami jött is.

Totti5
Remélem Lopez nyer és akkor ezekre a teóriákra pontot lehet tenni..................

Dietrich
ezt már évekkel ezelőtt eljátszotta a wtcc amikor citroen nem volt csak chevy..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Sippie
Lopez? Elengedi? Esélytelen :D Bár a Honda jobban rajtol, ebben bízhatunk, meg jó lenne ha egymást gyaknák a citromok a rajt után.
bakkerman
Honda nehez idoket el (F1 balfaszoskodas), hazai palyan nagyon jot tenne egy siker nekik szoval siman benne van a pakliban. Holnap kiderul a rajtnal mennyire fognak izmozni Norbival,de szerintem elfogjak engedni had nyerjen.

RatBaG
vagy ahogy lanti megpedzette, felsőbb utasításra dob egy kis koncot a citroen, hogy javuljon a morál... simán kinézem az egész francia pereputtyból.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Grat Norbinak!

Valamit suttyomban tuti fejlesztett a Honda, mert év elején ha 100kg-ot pakoltak volna a citromokba akkor is simán lenyomják a Hondát. Most csak 60kg volt bennük, míg a Hondában semmi és "simán" meg van a pole. :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ez jó lett

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
ej baszki lemaradtam róla :( Gratula Norbinak "hazai" pályán remélem meglesz a győzelem! :)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
kétszer is belehibázott az öreg :D

RatBaG
https://www.facebook.com/wtccbloghu/posts/972389406156171

a vénember hogy nyögdécsel már :D

//www.youtube.com/embed/VtduBc1-LkE
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.09.12. 00:55:21

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
az szép

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Na, ma már meg tudtam nézni minden probléma nélkül.
RatBaG
nálad.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Másnak is folyamatosan szaggat a videó, vagy nálam van a gond? Elvileg szinte a legvégéig betöltött, IE meg firefox is csinálja...
bmwcrash
//www.youtube.com/embed/YvNiukmpggI
1994-2011
Dietrich
67 pontot szereztünk a hétvégén, az állás három fordulóval a vége előtt:

1 Norbert Kiss 441
2 Jochen Hahn 322
3 Adam Lacko 321
4 David Vrsecky 289
5 Antonio Albacete 245
6 René Reinert 160
7 Anthony Janiec 122
8 Stephanie Halm 101
9 Gerd Körber 97
10 Ellen Lohr 76

Dietrich
Grat!

hungary27
Gratula Norbinak, az utolsó verseny hatalmas volt! <#taps>
Szabi
na, összejön Norbinak az étkészlet? :DD

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
Oxxo Racing Team

Pole pozíció vasárnap is a Hungaroringen!!!
Első futam 13.40-kor!

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Grat Norbinak.
Mire hazaértem pont nyilatkozott az M4-en azt mondta az előtte menő nemtudomki ;) valószínűleg a turbó ment tönkre akkor ilyen nagy a fűst és jött az olaj is a szélvédőjére amitől alig látott ki. És örül az eredményeknek, holnap is kiegyezne egy 1,3 helyekkel.
Nem beszélve arról, hogy tovább nőtt az előnye az összetettben.

Dietrich
Sajna nem.
Szujó is mondta, hogy többször is hívták a stúdióba, de mindig mondta most nem jó mert fuvarban van.

Willi Betz
Csodás....reméltem,hogy a 100 sport csatornából legalább az egyik adni fogja,de nem.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

RatBaG
itt volt stream: http://www.kamioneb.hu/

Oxxo Racing Team

Két dobogó szombaton!!!
Az első futam megnyerése után Norbi a nyolcadik helyről rajtolva harmadik lett a második futamon!!!

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
egyik se, amúgy R1-et megnyerte :)

"Nulla tenaci invia est via"

Willi Betz
Melyik csatorna fogja adni,mert sehol nem találtam,csak azt,hogy 16:00-kor lesz a verseny.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Azt gondoltam! :D Melyik cégnél, ez érdekelt volna! :)

www.smart-bus.hu

RatBaG
Oxxo Racing Team

POLE POLE POLE a HUNGARORINGEN!!!!
Első futam 13.40-kor!

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

A közutakon. :)

Most biztos nem teszik majd tönkre a füvet, hiszen már alig van olyan rész, ami ne lenne aszfaltos....

bardocz
Aztakurva milyen különbség :DD
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Krasznai? Az igen... Az sem most volt! Még a plakátja is kint volt a falamon! :)

Hol kamionozik, nem tudod?

www.smart-bus.hu

Dietrich
kísért a múlt...akkor is eső után vagy alatt volt a verseny és tönkre tették a füvet a kamionok...ez elég ok volt arra, hogy bejelentsék nem lesz kamion verseny a ringen ;)
Tegnap M4-en Kiss Norbi mondta, hogy a felvezető kamiont Krasznai fogja vezetni akiért anno szurkoltunk. Még ma is kamionozik.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.09.04. 06:45:17

Igen, de én csak akkor érek rá, ráadásul szombaton valószínűleg esni fog. :)

www.smart-bus.hu

Azt ugye tudjátok hogy a Vasárnapi versenynap semmiben sem különb a Szombatinál!

Idéznék év elejéről.....

"A sajtótájékoztatón Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatói tanácsadója bejelentette, jövőre az Eb-futamokat követő szerdai napokon a köztelevízió valamelyik csatornáján egyórás összefoglalóval jelentkeznek, a hazai versenyt pedig élőben tervezik közvetíteni."

Ez az 1 óra fél órára redukálódott, igaz a legutóbbi Most-i összefoglaló már egy órás volt az M4-en, az élő közvetítést nem sikerült összehozni :(, az m1-en ma azt mondták be hogy csak összefoglaló lesz, meg az m1 néha bejelentkezget, ez utóbbi pár percecskéért senki nem fog az m1-re kapcsolgatni egész nap, még az ilyen autósport őrültek sem mint én.
Úgy gondolom kevesen lettek volna azok akik a tv-s közvetítés miatt nem mentek volna ki a ringre, ráadásul régen is közvetítették élőbe a versenyt a ringről. Aki megteheti kimegy akkor is ha adja a tv, aki meg nem teheti meg az szeretett volna szurkolni élőben az oxxosoknak...
Sok állítással ellentétben nem csak Nürburgring és Le Mans kiváltsága a live stream egyébként, pl én néztem már truck race-t Jarama-ból és Nogaroból is.

<#eljen>

Én vasárnap kimegyek... :)

www.smart-bus.hu

De jó lenne kimenni :(