Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
infidel
www.smart-bus.hu
POLE POZÍCIÓ Zolderben!!! Norbi mögött Lacko, Vrsecky, Antonio, Hahn.
Első futam 14.15-kor !!!
Live timing: http://kissnorbi.com/kovesd-eloben-a-versenyt
Per Aspera Ad Inferi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Valamit suttyomban tuti fejlesztett a Honda, mert év elején ha 100kg-ot pakoltak volna a citromokba akkor is simán lenyomják a Hondát. Most csak 60kg volt bennük, míg a Hondában semmi és "simán" meg van a pole. :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.zengomotorsport.hu/hu/norbi_megverete_lopezt_pole_a_vege_nana
Per Aspera Ad Inferi.
a vénember hogy nyögdécsel már :D
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.09.12. 00:55:21
Per Aspera Ad Inferi.
1 Norbert Kiss 441
2 Jochen Hahn 322
3 Adam Lacko 321
4 David Vrsecky 289
5 Antonio Albacete 245
6 René Reinert 160
7 Anthony Janiec 122
8 Stephanie Halm 101
9 Gerd Körber 97
10 Ellen Lohr 76
Per Aspera Ad Inferi.
Pole pozíció vasárnap is a Hungaroringen!!!
Első futam 13.40-kor!
Per Aspera Ad Inferi.
Mire hazaértem pont nyilatkozott az M4-en azt mondta az előtte menő nemtudomki ;) valószínűleg a turbó ment tönkre akkor ilyen nagy a fűst és jött az olaj is a szélvédőjére amitől alig látott ki. És örül az eredményeknek, holnap is kiegyezne egy 1,3 helyekkel.
Nem beszélve arról, hogy tovább nőtt az előnye az összetettben.
Szujó is mondta, hogy többször is hívták a stúdióba, de mindig mondta most nem jó mert fuvarban van.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Oxxo Racing Team
Két dobogó szombaton!!!
Az első futam megnyerése után Norbi a nyolcadik helyről rajtolva harmadik lett a második futamon!!!
Per Aspera Ad Inferi.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
www.smart-bus.hu
POLE POLE POLE a HUNGARORINGEN!!!!
Első futam 13.40-kor!
Per Aspera Ad Inferi.
Most biztos nem teszik majd tönkre a füvet, hiszen már alig van olyan rész, ami ne lenne aszfaltos....
Hol kamionozik, nem tudod?
www.smart-bus.hu
Tegnap M4-en Kiss Norbi mondta, hogy a felvezető kamiont Krasznai fogja vezetni akiért anno szurkoltunk. Még ma is kamionozik.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.09.04. 06:45:17
www.smart-bus.hu
Idéznék év elejéről.....
"A sajtótájékoztatón Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatói tanácsadója bejelentette, jövőre az Eb-futamokat követő szerdai napokon a köztelevízió valamelyik csatornáján egyórás összefoglalóval jelentkeznek, a hazai versenyt pedig élőben tervezik közvetíteni."
Ez az 1 óra fél órára redukálódott, igaz a legutóbbi Most-i összefoglaló már egy órás volt az M4-en, az élő közvetítést nem sikerült összehozni :(, az m1-en ma azt mondták be hogy csak összefoglaló lesz, meg az m1 néha bejelentkezget, ez utóbbi pár percecskéért senki nem fog az m1-re kapcsolgatni egész nap, még az ilyen autósport őrültek sem mint én.
Úgy gondolom kevesen lettek volna azok akik a tv-s közvetítés miatt nem mentek volna ki a ringre, ráadásul régen is közvetítették élőbe a versenyt a ringről. Aki megteheti kimegy akkor is ha adja a tv, aki meg nem teheti meg az szeretett volna szurkolni élőben az oxxosoknak...
Sok állítással ellentétben nem csak Nürburgring és Le Mans kiváltsága a live stream egyébként, pl én néztem már truck race-t Jarama-ból és Nogaroból is.
Én vasárnap kimegyek... :)
www.smart-bus.hu