Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2015.10.04. 12:32:18
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
www.smart-bus.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(mondjuk azt sajnálom, hogy még a btcc sem pörög)
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.04. 11:09:36
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.10.04. 11:07:45
www.smart-bus.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
www.smart-bus.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
POLE POZÍCIÓ JARAMÁBAN IS - EGYETLEN FUTAMRA MÁSODIK EURÓPA-BAJNOKI CÍMÉTŐL KISS NORBI!!!
Per Aspera Ad Inferi.
itt meg nem
hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=cRR4iGhCTHo
Per Aspera Ad Inferi.
papa nem bírja a pimasz kölyköket :DD
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.23. 13:04:05
"Nulla tenaci invia est via"
bár elég furcsa a felépítése...
Ilyen verziósat nem láttam még..
Ez nem a BTCC-s verzió vagy StockCar esetleg?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Norbi biztos menne túraautóba, de pénz nélkül nem tehet semmit.
a csapat nem fog csak úgy pikkpakk profil váltani, mikor végre elérték, amiért évekig küzdöttek.
norbi meg pénz nélkül ugyanúgy meg lesz lőve, mint eddig, meg szerintem szerződés is köti.
Per Aspera Ad Inferi.
második hely!

Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Történelmi pillanat, mostantól Kiss Norbi tartja az egy szezonban elért győzelmek rekordját, 17 futamgyőzelemmel!!!

Per Aspera Ad Inferi.
POLE vasárnap is!!!
Első futam 14.05-kor rajtol, futamgyőzelemmel Norbi veheti át az egy szezonban megszerzett legtöbb győzelem rekordját!
Per Aspera Ad Inferi.