Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
V8? <#banplz><#idiota>
Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2015.10.04. 12:32:18

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Király a banner! :)))

www.smart-bus.hu

Roger6
Na, bannerben már benne is van, szóval kamion jöhet :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
V8 meg a fekete bárány mi? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
nem a versenyeket vitatjuk meg,és nem is magáról a bajnokságról van szó,hanem egy magyarról,aki ott versenyez. És bőven megérdemli ezt a pár hozzászólást itt a topikban,amikor sikereket ér el. Ha nem menne ott egy magyar se,akkor nyílván nem kerülne szóba a kamion EB,ahogy a DTM is nagyon ritkán jön itt szóba (pedig német túrakocsi bajnokság ugye) mert nincs magyar,és kevesebben nézik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szabi
megoldható.. :DD

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
olyan rohadt sok itt a forgalom, hogy nem fér el, ugye? nem győzünk reagálni az stcc-s kommentekre.
(mondjuk azt sajnálom, hogy még a btcc sem pörög)
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.04. 11:09:36

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Annyira szerintem nem pörög a topic, hogy a kamion ne férne el itt.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.10.04. 11:07:45
És? Miért fáj? Miben zavar? Tán lemaradsz emiatt valami fontos hírről?

www.smart-bus.hu

LaszloLedzenyi
WTCC-BTCC-STCC-DTM nem látom az ETRC-t a listában

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Miért?

www.smart-bus.hu

LaszloLedzenyi
Csináljatok már egy kamionos topikot plz......

RatBaG
//www.youtube.com/embed/O1eAUA6AQB8

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
<#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bakkerman
Grat Norbi !!! :)))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

benõmenõ
<#eljen> <#taps>
<#taps><#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Oxxo Racing Team

POLE POZÍCIÓ JARAMÁBAN IS - EGYETLEN FUTAMRA MÁSODIK EURÓPA-BAJNOKI CÍMÉTŐL KISS NORBI!!!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Dietrich
mi a különbség? én tényleg nem tudom.
itt meg nem

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Itt tenyérrel kifelé mutatja.
Dietrich
angoloknál? miért ott mit jelent? már nem ezt?

RatBaG
az angoloknál. de valente itt kettőt mutatott :)
hivatalos videó: https://www.youtube.com/watch?v=cRR4iGhCTHo

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Nem csodálom. Tudomásom szerint az olaszoknál a kézfejjel mutogatott "V" az elég nagy sértés.
RatBaG
na, ennyire izgalmasak voltak a futamok? <#hehe>

papa nem bírja a pimasz kölyköket :DD

//www.youtube.com/embed/1dqfbkHM65c

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Igen, fékerőt állítanak vele, asszem a közvetítésben is mondták.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

RatBaG
a dtm-es kocsikban mi az a középső sárga cucc? láttam már függőlegesen és vízszintesen is. fékerőt állítanak vele, vagy mire való?

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
nem baj azok is csíterek. :D

Szabi
nissan benzin motoros.. :D

Dietrich
gondolom a csíterkedésük után a részvényeik zuhannak..lesz ez még olcsóbb is. <#ravasz1>

STCC szerű sziluettt kocsi?

Szabi
55ezerért kettőt is vehetsz :D

Szabi
Wild GC10
//www.youtube.com/embed/gMYXYob7PHo
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.09.23. 13:04:05

SimaSuna
Volkswagen Scirocco (WTCC?)
bár elég furcsa a felépítése...

Ilyen verziósat nem láttam még..

Ez nem a BTCC-s verzió vagy StockCar esetleg?

SimaSuna
Csarni Norbi, aki kint él amcsiban, tavaly volt Daytonán....érdekes kis összegek, érdekes kis bemutató videó.

//www.youtube.com/embed/stGLlk4eKtA
Úgy gondolom nem véletlen azért hogy ment Beni náluk és talán az sem hogy Szabó Krisztián ül az amerikai sorozatban futtatott kamionjukban...

Firerock
Énis nagyon remélem,kár elvesztegetni a tehetségét ebben az úri sportban

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
mivel már elhangzott, hogy az Oxxo nem gondolkodik más szériában a kérdés ezen a ponton el is dőlt.
Norbi biztos menne túraautóba, de pénz nélkül nem tehet semmit.

RatBaG
kik?
a csapat nem fog csak úgy pikkpakk profil váltani, mikor végre elérték, amiért évekig küzdöttek.
norbi meg pénz nélkül ugyanúgy meg lesz lőve, mint eddig, meg szerintem szerződés is köti.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Remélem jövőre már másban gondolkodnak. :)
RatBaG
mintha azt mondták volna korábban, hogy jaramában lehet meg a behozhatatlan előny.

második hely!

Per Aspera Ad Inferi.

EB lesz megint? :)

<#taps>

www.smart-bus.hu

Dietrich
<#eljen>

benõmenõ
<#worship>
RatBaG
Oxxo Racing Team

Történelmi pillanat, mostantól Kiss Norbi tartja az egy szezonban elért győzelmek rekordját, 17 futamgyőzelemmel!!!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Oxxo Racing Team

POLE vasárnap is!!!
Első futam 14.05-kor rajtol, futamgyőzelemmel Norbi veheti át az egy szezonban megszerzett legtöbb győzelem rekordját!

Per Aspera Ad Inferi.