12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #11587
    a kommenteket olvasva tűnt fel nekem is, hogy állítólag az oxxo lehet nem is fog az eb-n indulni, még most dől el...
  • Norbi1990
    Merci ad gyári támogatást ennek a csapatnak?
    Mert ha nem akkor nem sok esély van egy DTM tesztre sem :D
  • Norbi1990
    Kiss Norbit nem értem...
    Nem tudom, hogy ehhez a új csapathoz kellett-e valami szponzori pénzt neki összeszednie, de ha igen akkor azzal simán mehetne valami túraautós bajnokságba, ehelyett még több időre elkötelezi magát a kamionhoz egy új technikával induló csapathoz.

Ha viszont nem kellett neki semmilyen szponzort keresnie akkor meg jól járt, ingyen mehet pár évet még. Gondolom szponzor hiányában ez volt a legjobb döntés.

Nem tudom, hogy mi történt az OXXO és Norbi között, hogy elváltak útjaik pedig nyerő páros lehettek volta idén is szerintem.
  • RatBaG #11584
    én inkább attól tartok, hogy most egy új csapat még kevésbé fogja lazára engedni a pórázt, hogy esetleg etcc-ben elszórakozzon. hacsak nem úgy alakította a szerződését a kezdetektől, de szerintem ez így megint egy kamion only év lesz. :(

Kiss Norbi

"Kedves Szurkolóim, újabb mérföldkőhöz érkezett a pályafutásom!
    Mindenek előtt szeretném megköszönni az Oxxo Racingnek, minden tagjának, és támogatójának a segítséget, ami eljuttatott bennünket a csúcsra, csodás évek voltak, köszönöm!
    De egyszer mindennek vége szakad. Az idei szezontól a tankpool24 Racing Team -ben folytatom pályafutásomat. A csapat életében új időszámítás kezdődik, ez sarkallt engem is a csatlakozásra, az új kihívások. Együtt dolgozhatok egy tradiciónális csapattal, és olyan emberekkel mint Stefan Honens, akit a kamionsport Adrian Newey-jának tartanak, és akinek sok-sok bajnok konstrukció került ki a kezei közül az elmúlt években. Reményeink szerint most is ez történik, és két vadonat új Mercedes versenykamion épül a csapat garázsában, és a cél mi más, mint a bajnoki cím! Nekem most egy új márkával. Lehet hogy nem idén, de remélhetőleg néhány éven belül.
    Remélem velem maradtok, és szurkoltok nekem továbbra is, és elkísértek ezen az úton amire most ráléptem új csapatommal! Találkozunk a Hungaroringen Augusztusban!"
  • Szabi #11583
    úgy tűnik, viszont hátha a Merci kamionból könnyebben átülhet majd DTM mercibe, legalább 1-2 hétvégére kezdésnek :D
  • bakkerman
    Akkor most marad Norbi a kamionban??!!
  • Dietrich
    Ezt miért nem másoltad? :)

A 2016-os szezontól az OXXO Racing és Kiss Norbi külön utakon folytatja tovább.
    Köszönjük Norbinak az eddigi munkát, büszkék vagyunk az együtt elért sikerekre, kívánunk Norbinak további hasonlóan eredményes versenyzést új csapatában, a Tankpool24 Racing-nél.
    Csapatunk idei Eb-s szerepléséről a jövő héten tájékoztatunk Titeket, addig is kövessétek figyelemmel,hogyan szereplünk az angol bajnokságban! smile hangulatjel
    Az elmúlt 9 évben voltak nehéz időszakok, de megtapasztaltuk azt is, milyen a kilátás csúcsról... Ti mindvégig mellettünk álltatok, ebben bízunk továbbra is, mi pedig - ahogy eddig is - megteszünk mindent a sikerért, a győzelemért, de leginkább azért, hogy büszkék lehessetek ránk!
    Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!!!
  • hungary27
  • RatBaG #11579
  • Norbi1990
    ETCC-be Unicorse TCR-es Alfával fog menni én szerintem.
  • Dietrich
    képtelenség miután már hetekkel ezelőtt minden gyártó bejelentett mindent amit kellett.
  • Dietrich
    Mondjuk érthető neki az volt a nagy álma többször is elmondta. :)

más
    ma a reggeli Startban 07:15-kor Bári Gergely lesz (Digisport 1) hátha kifejti mennyire örül Monteironak :p
  • Hasselhoff72
    le is fosnám a bokám:)))
  • Szabi #11574
    najó, egyre inkább úgy tűnik, hogy Kiss Norbi DTM-ezni megy.. :D
  • RatBaG #11573
    na ezt a formát nem fogjuk látni még vagy 2 évig... vagy soha.
    http://www.autoguide.com/auto-news/2016/03/2016-honda-civic-coupe-set-to-compete-in-global-rallycross.html
  • Szabi #11572
  • Onikaan #11571
    Hol tudtad megnézni? Egy ideje már keresgélem a tavalyi futamokat, de nagyon nyögvenyelősen megy!
  • RatBaG #11570
    még csak most néztem meg a tavaly utolsó btcc futamot... aztakurva!
    mindhárom verseny izgalmas volt, de az utolsó eszméletlen. shedden 19. helyről rajtolva lángoló féktárcsákkal feljött az 5.-re, amivel már épp megnyerte volna bajnokságot 1 ponttal. a biztonság kedvéért a csapattárs elengedte őket, de még akkor sem állt le, egy hajszál választotta el a harmadik helytől.
    plato végig vezetett, ő már többet nem tehetett.

bárcsak wtcc-ben is így harapnának a hondák...
  • bakkerman
    Ez nem klikkesedés,egy versenyzőnek a mérnöke a plusz 1 érzékszerve lényegében. Amit ő nem érez az autóban,nem lát,nem hall,azt a mérnöke viszont tudhatja,és megosztja vele. És hosszú évek óta együtt dolgoztak,barátokká váltak,és idén is visszaköszönt volna a pályán ez a sok évnyi közös munka,erre úgymond "szétválasztják" őket...Nem értem ezt a döntést,jól írja Dietrich,nehogy ez a pontok rovására menjen,és későn jöjjön a visszacsere :/
  • Nyiri
    Szerintem túlreagáljátok. Lehet hogy Norbi új dolgot fog tanulni az új mérnökétől és Gergő pedig ugyanúgy tanul új dolgokat. Ez egy csapat és nincs klikkesedés. Szerintem
  • Dietrich
    aztán majd év közben felismeri a Honda, hogy nem tudnak együtt dolgozni, Bári lesz ismét Norbié csak addigra már túl késő lesz....
  • benőmenő
    Miért is dolgozhatna a pilóta egy olyan mérnökkel, akivel fél szavakból is értik egymást X év közös munka után. Idióták.
  • RatBaG #11565
    beleszartak a palacsintába...
    http://www.michelisz.hu/blog/375-uj-kihivasok-nekem-is-gergonek-is
  • atiwrc
    ETCC vagy TCR Europe így akartam írni.
  • Norbi1990
    Unicorse csak Európán belül tervez idén, azt mondták.
  • Miguel125
    ETRC-ben már nem nagyon lenne mit csinálni a tavalyi szezon után, viszont ami még meglepőbb volt számomra, hogy 2 bajnoki év után is úgy áll a csapat, hogy nemrég még nem volt meg az éves költségvetés... (Ezt Norbi mondta valahol amikor még szó volt a Zengős tárgyalásról... már nem emlékszem pontosan mikor.)
    Annyira borzasztó, hogy pénz miatt nem kerülhet Norbi a megfelelő helyre.
  • atiwrc
    Szerintem TCR vagy TCR Europe az Unicorse Alfával sajnos...
  • hungary27
    Kiss Norbi:

"Azt hiszem karrierem eddig legmunkásabb, legérdekesebb felkészülési hete van mögöttem. Jó lépések és nehéz döntések afelé, hogy kiderüljön lassan mi lesz idén. Rám fér a pihenés. A hétvégén is megyünk tovább smile hangulatjel"
  • atiwrc
  • atiwrc

http://www.touringcartimes.com/2016/03/09/b-tec-development-series-postponed-until-2017/
  • RatBaG #11557
    3 volvo lesz!
  • Stockbauer33 #11556
  • Dietrich
    Hétvégén rajtol a V8SC szezon szokás szerint Adelaiden.
    Clipsal 500 Adelaide - Not for the faint-hearted
    (aki tudja mi ez a zene, címe,előadója ne tartsa magában) :)
  • RatBaG #11554
  • Szabi #11553
    tudna jól kinézni, de nem így.. :D
  • SimaSuna #11552
    azt hitte a dekoros, hogy a piros fekete kombó a Citromon is jól áll...Tévedett :D
  • hungary27
    Ez de ronda lett.

• RatBaG #11550
    "WTCC Blog:
    Coronel videóüzenetben jelentette be, hogy idén is a ROAL- nál megy, és sárga lesz az autója. Nagy nevetés volt. "
  • Dietrich
    Kiss teljesen ideális kora alapján 5 évig a WTCC-ben, de még tovább is. Ide nem alap követelmény a tejfeles száj meg a tojás héj a seggen F1 módra...
  • Totti5

FIA WTCC
    11 hrs ·
    Hot news! ✔ We're thrilled to announce TAG Heuer as the official timing partner of the WTCC. ‪#‎DontCrackUnderPressure‬
    “We are super-happy that we have helped TAG Heuer go back to being a timekeeper in an international motorsport championship,” said François Ribeiro, Head of Eurosport Events, the WTCC promoter. “It’s a brand with an unparalleled heritage in motorsport and timekeeping in particular. After a one-year technical partnership with TAG Heuer we’re delighted to bring the company on board as an Official Series Sponsor. Eurosport Events is not just the promoter of the WTCC, we’re a media group with storytelling and emotion are firmly entrenched in our DNA, making the association with TAG Heuer under the #dontcrackunderpressure campaign such a good fit.”