Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mutogatják az ilyen meg olyan autókat, de amit láttam futamokat bohózat volt.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.10.16. 07:12:53

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

LaszloLedzenyi
<#banplz><#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Norbi1990
Jövőre ilyen Astrák lesznek a TCR-be :)
Dietrich
ronda de finom :)
nem a kinézetre osztják a VB-t...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Ezért nem bízok bennük..mert az autó jó lett volna, de aztán a kis kínai rájött, hogy ez "nem occó"

gordon 24
Nem a matrica szettre gondolok :-) Magára az autóra ha sima fehér lenne 0 logóval is ver mindenkit :-) Főleg azt az ótvar citroent.. Az brutál ronda, akármit csinálsz vele...
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.10.14. 22:04:40

Downhill!!

ja, első évben mindent bele, aztán szépen visszavenni mint a legutóbbi feltűnésükkor a wtcc ben

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
nincs szó még arról mi lesz velük a 2016-os évet követően, csak annyit tudni a szerződésük addig szól. De amilyen szarul szerepelnek idén nem hiszem, hogy ebből hosszabítás lesz... Motor változás lesz a V8-ban valószínű (2500 ccm turbó) az sem biztos, hogy a volvó bevállalná.

Dietrich
tehát 3 év? :)

SimaSuna
mint ahogy V8ban, sejtettem, hogy itt is minimal kék stílusban fogják nyomni :D
gordon 24
Írtam fb -n is.. Elméletben jövőre 2 autó, után 3 és a privátoknak is 3. Tehát 6 autó. Ha ezt nézzük (amit mondanak) 3 év minimum.. De náluk nem igazán lehet tudni...:-)

Ugyanakkor kinézetben már vb a volvo... Valahogy nálunk a designerek látnak is :-)

Downhill!!

mint a V8-ban :D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dietrich
Valaki tudja a nagy happy közepette, hogy hány évre tervezi megint a WTCC-s szereplését a Volvó? <#ravasz1>

bakkerman
Fb-n sokan írják,hogy Norbinak a Volvoba kéne átülni (szerintem esélytelen),arra viszont jó esély van,hogy jövőre beül a gyári rizses autóba és segít a 2017-es új gép (végre egy sedan) kifejlesztésében

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ejjjj <#ijedt><#pias><#pias><#szeret>

Szabi
a C30-is szép volt, sőt a hangja is brutális volt :)

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG
nekem is egyből instant kedvenc. végre egy kocsi, aminek szépek az idomai.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Csak ismételni tudom magamat, ez lesz a legszebb a mezőnyben. :) Remélem sikeresek lesznek.
Szabi

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dietrich
Ahha...

- 201,416 fans attended the event over four days, the second highest ever attendance at Bathurst and topping last year’s crowd of 195,261.
- An average 2.1 million viewers watched yesterday’s race over each of the six hours on Network Ten and Fox Sports.
- The podium presentation was the most watched program in Australia yesterday across both free to air and subscription television.
- The race was broadcast to 275 million viewers across the world.
- V8supercars.com.au enjoyed 5.3 million page views and Facebook reached 13 million people.

RatBaG
AZ ETRC 2015 évi egyéni végeredménye:

1 1 Norbert Kiss 599
2 55 Adam Lacko 447
3 2 Jochen Hahn 434
4 33 David Vrsecky 405
5 23 Antonio Albacete 385
6 7 René Reinert 278
7 8 Anthony Janiec 191
8 44 Stephanie Halm 139
9 27 Gerd Körber 124
10 12 Ellen Lohr 109

A csapatverseny végeredménye:

1 Buggyra Racing 1969
Vrsecky / Lacko - Freightliner 897
2 Team OXXO – Lion Truck Racing
Kiss / Janiec - MAN 855
3 Team Reinert Adventure
Hahn / Reinert - MAN 755
4 Truck Sport Bernau - Albacete
Albacete / Lohr - MAN 569
5 Tankpool24 Racing
Rehfeld / Kursim - Mercedes-Benz 83

Per Aspera Ad Inferi.

LaszloLedzenyi

Gordon Shedden az idei BTCC bajnok, 4 pont-al verve Platot. Az utolsó 3. futam volt a mindent eldöntő, bár még reggel 5-en voltak esélyesek.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

RatBaG
egy 2. hely, aztán...
Oxxo: "Számunkra vége a szezonnak, Jochen kilökött minket..."
Norbi: "Így ért véget számomra a szezon! De a lényeg látszik a törött szélvédőn is! "

Per Aspera Ad Inferi.

Annyira nem volt apró "faszság"....
De mégis mit csinált volna? Hahn-al csatázott miközben jött vissza a pályára, amit elbukott, amiatt mert Hahn sokkal nagyobb sebbésségél vágta át a kanyar, mondjuk őt is megbüntették. Ez pont az a szitu amikor nem lehet mit tenni, ha elveszed és végül mégsem kap senki büntetést. akkor Hahn elment és kap a nyakára egy Albacete-t....

SimaSuna
szánalmas az FIA viselkedése...

Nem első alkalom, hogy minden apró faszságért büntetik Norbit..Bezzeg ha Hanh csinálta volna...
RatBaG
ha nem tévedek, kiss norbinak ma két 3. helyezés jutott.
az első futamon áthajtásost kapott... mert állítólag nem vette el eléggé a gázt az első sikán átvágásakor. nc.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Ottvoltam, ígytörtént. Akkor még volt értelme wtcc-t nézni, egész tűrhető volt.
gordon 24
Az a valaki Én voltam. Amikor azt létrehoztam, ez nem Tura autós topik volt hanem WTCC topik only...

Tehát nem fért meg benne a V8.. És semmi más. Amikor elkezdtünk itt sokat dumálni a BTCC-ről ill bele került más sorozat akkor döntöttük el, hogy ezt a topikot nevezzük át Touring Cars topikra így elférnek benne a dolgok..

Így lett a mostani állapot..

Downhill!!

Dietrich
Csak eppen aki azt letrehozta vajon miert, ha van turaautos topic?

Szabi
ezért is van külön saját topikja...

dave9004
kár azért, hogy a bannerből lemaradt a v8. legjobb sorozat túraautón belül
Szabi
áh, szóval egy éve nem volt frissítve a banner :D

http://sg.hu/keptar/1177372856 De a galériájába ott a kép. <#awink><#awink>

Dietrich
ja...beül bal oldalt és keresni fogja a kormányt. <#ravasz1>

Dietrich
2014 Adelaide 2. futam...némán önkívületben néztem az utolsó 5 körüket.
Aztán 2015-ben meg ellenkező írányba mentek a fejlesztéssel, olyan szinten, hogy Garry Rogers kénytelen volt az egyik 1 hónapós pihi alatt Svédországba küldeni a motorokat, hogy csináljanak már velük valamit mert konkrétan nincs erő bennük...
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.10.07. 18:29:48

bakkerman
Bennaninak vesz majd a marrokói király egy autót a V8SC-ból és azzal fog indulni a wtcc-ben <#idiota>

hungary27
Nem kérdés, hogy a mezőny legszebb autója lesz.
SimaSuna
V8 Supercars-ba azt hiszem rögtön 2. hely lett a fejlesztésből...
Egész jól is remekelnek...
//www.youtube.com/embed/hAFRS5r2g8E
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2015.10.07. 11:50:38
RatBaG
nem tudom mennyire lesz zsákbamacska, egyből tűrhető szintet hoz majd, vagy f1es honda-szint, de érdekes lenne őt ott látni, viszont szvsz tuti gyári hondás lesz, annyira össze vannak már nőve. egyetlen apró reménysugár az új kasztni lenne, egyébként megint egy év szopóroller.

de a nagy kérdés! vajon bennani mire vált jövőre? hiszen a béna citrom se vált be. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.07. 11:18:04

Per Aspera Ad Inferi.

LaszloLedzenyi
kizárt....

Szabi
passz, azért cseréltem, mert már hónapok óta nem volt ott a kép, plusz nyuny 2 hónapja nem volt sg-n :D

viszont nagyon remélem, hogy Michelisz jövőre gyári Volvo pilóta lesz..

Betudná valaki linkelni a fórum régi banner-ét?

Dietrich
már be. ;)

RatBaG
Oxxo Racing Team

Norbi 30 másodperces büntetést kapott az Albacetevel történt ütközés miatt, így végül 11. lett a mai második futamban. Részletes beszámoló videóval 19.00 körül.

höhö, bekaphassák...

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Ja nem én voltam, én csak felfigyeltem rá :)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

benõmenõ
Szép lett a topik. <#eljen>
RatBaG
múltkor a második befutó:

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Ennek örömére, Norbi megnyerte a mai 1. futamot.
<#eljen>

Dietrich
na szépen vagyunk...1 héttel az év túraautós versenye előtt... ;)