12867
-
#11627 Ha akartok sok Zengős dolgot meg talán a "főhadiszállást látni.. Hunyadi János ut 1.. :-) 11 ker.
Ez a 6x6 Taxi központja is. Ott vannak érdekességek.. -
#11626 ezeket egyszer élőben megfogom nézni. :)
-
#11625 Ilyet se minden nap látni. Gondolom évekkel ezelőtti ( talán BMWs időszak? ), ma már áruval ingázó kamion, de a matricák maradtak.
-
#11624 közben javították...
Én is csak kamilláztam, hogy Hondáról volt szó, nem Cheviről..
-
atiwrc #11623 Ezt hol írták le?
Tavaly mindkettőt fehér-pirosra fényezték, és azt is olvastam, az oxxo lapján, hogy új fényezést kapott idénre a kamion, mivel kékes lett, de bármelyik kamion lehetett a kettő közül, mert piros volt tavaly mind a kettő!
-
willtex #11622 A zengomotorsport.hu-n az ide vonatkozó cikk első mondata ez:
"Nincs több találgatás, két autóval indulunk, és ők vezetik a zengős Hondákat!"
Szóval volt arról szó, hogy két Hondával mennek, és addig, amíg a pályán nem látom másként, vagy a honlapjukon más bejelentést nem tesznek, ezt fogadom el tényként. -
atiwrc #11621 TCT-n hol található ez?
Itt rendesen civicnek írják.
http://www.touringcartimes.com/2016/03/31/the-winters-over-the-wtcc-starts-at-the-champions-home-track/
Itt is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.03.31. 11:54:54 -
#11620 mondjuk arról tényleg nem volt szó, hogy két Hondával mennek vagy sem :D -
Nyiri #11619 Összekukáztak két autót? Mivan? -
#11618 55 – Ferenc Ficza – Zengo Motorsport – Chevrolet RML Cruze TC1
TBA – Daniel Nagy – Zengo Motorsport – Honda Civic WTCC
Hát, ez eléggé érdekes...
(forrás touringcartimes.com) -
#11617 Polestar Racing
https://www.fiawtcc.com/drivers/
a V8SC S60-as volvót is a Polestar bütyköli.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.03.31. 06:43:22 -
#11616 Beni kamionja Angliában versenyez. -
#11615 Zöld kamionból van kivágva és odahegesztve az a darab. -
atiwrc #11614 Hahn kamionja idén, ha minden igaz kék lesz, a régi mercis kamionját idézve fel, 20. évüket ünnepelve és köszönetet mondva a knorr-bremse támogatásának.
Ha jól értettem a cikket, ez a kamion verseny-kész állapotban van. Reinert kamionja jelenleg darabokban áll. Stefi Halm kamionját, amivel a tavalyi év 2. felében ment, eladták Angliába. (Nem teljesen értettem egy részt Halmnál hogy miféle show truck-ról beszélt)
A mühelyben viszont van valami ismerős is a szétszedett kék Reintert kamion mellet....
A Beni féle kamion lenne? (De mi benne az a zöld?) -
#11613 -
atiwrc #11612 Lehet lemaradtam valamiről, de nekem úgy rémlett hogy azt mondták jövőre lehetséges hogy esetleg eladnak 1-2 Volvo-t privát kézbe.
Szerk.: Mégis lesz Nika chevyvel
http://www.touringcartimes.com/2016/03/30/nika-racing-to-skip-france-and-will-switch-to-chevrolet-from-slovakia/
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.03.30. 20:41:28 -
#11611 -
#11610 hát ez nem Castrol-os :D
-
#11609 jövőre? nem úgy volt hogy az idén?
addig is a svéd király megnézte az igazi erős volvókat, lenn délen. -
atiwrc #11608 A Nika-s Honda került hozzájuk, a Nika nem fog menni, mert nem jött össze a pénz a kocsira senkinek, pedig már volt szponzor azon a fekete kocsin.... Na majd jövőre jönnek a Volvoval ;)
-
#11607 valószínűleg a szerb tavalyi Hondáját kapták meg végül, gondolom jót tett a tárgyalásoknak, hogy egy magyar csapat pilótája lett.... :-) -
Nyiri #11606 Nekem is eszembe jutott ez, de nem akartam vészmadár lenni -
#11605 biztos akciós volt a hondánál a tavalyi modell :) -
#11604 Honnan szedték össze a lóvét az indulásra?
Tavaly 1 autóra alig lett meg, idén lett 2 is? vmi olcsóbb lett?
Gondolom 2 újonc nem hoz magával százmillákat....
-
#11603 komolyan nem értem ennek mi az értelme...ha nem az állam a szponzor akkor nem sokáig fogják tűrni, hogy a 15-17 helyeken csatázzanak..bár meg van az esély arra is, hogy lesz annyi kieső, hogy pontot tudnak szerezni majd ha egyszer lesz 2 autó..de még csak tesztre sem tudtak menni.
tartalék alkatrészből sem lehetnek nagyon eleresztve... -
#11602 Ez bitang gep lesz legalabbis kulsore !! Varom FHD-s hatternek valot ;) -
#11601 -
#11600 hát az egyértelmű volt, hogy megint letolt gatyával vágnak neki a szezonnak, amikor már eddig húzták-halasztották a hírzárlatot. -
#11599 Ficza Feri (19) és Nagy Dani (17)
viszont még az első autó se készült el.. szóval teszt megint nincs... :D -
#11598 Holnap reggel 8, már nincs oly messze...
Ficza Feri
Tóth Norbi.
Szerintem..
-
#11597 na már épp ideje...
Zengő Motorsport
Köszönjük a türelmeteket! Holnap reggel 8:00-kor minden kiderül!
-
#11596 http://www.mediaklikk.hu/video/nem-tudott-volna-mar-elorelepni-kiss-norbert/# -
#11595 Kiss nem fog, kamionozik, új csapat, új márka nem fog ő beugrani sehova. -
#11594 Most már kíváncsi vagyok, hogy egy vagy két állandó pilóta lesz. Jó lenne ha Norbi párszor betudna ugrani. -
#11593 Ezzel a színnel biztos kifognak tűnni a mezőnyből
A Seat is zöld lesz amivel a Nagy Norbi fog menni. -
#11592 zengő
-
#11591 http://www.touringcartimes.com/2016/03/22/new-btcc-liveries-on-show-at-donington-park/
nem rossz az idei honda:
-
#11590 új menedzsmentje van, akik úgy tűnik jó kapcsolatba vannak a Mercedessel.. meg azért a Kecskeméti Merci gyár is biztos sokat segíthetne :D
viszont aki megkapja majd Norbi MAN-ját nem lesz könnyű helyzetbe, nem tudja majd a technikára fogni ha nincs bent az első háromban minden versenyen :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.27. 08:53:43 -
#11589 Ha a Merci gyár fullba adja a tech-et a dologhoz akkor nem feltetlen jart rosszul,kesobb kinyilhat 1-2 ajto (ha veluk is megnyeri az EB-t),de ha nem sok koze van maganak a Merci gyarnak a kamionos EB-hez akkor csak szerian belul valtott csapatot,es kamiont. Ezt valoszinuleg csak o tudhatja meg a menedzsere,nincs rossz korban meg boven,de azert lassan elkene kezdeni felfele lepkedni...turaaton belul foleg. -
#11588 Oxxo Racing Team FB oldalról
"A 2016-os szezontól az OXXO Racing és Kiss Norbi külön utakon folytatja tovább.
Köszönjük Norbinak az eddigi munkát, büszkék vagyunk az együtt elért sikerekre, kívánunk Norbinak további hasonlóan eredményes versenyzést új csapatában, a Tankpool24 Racing-nél.
Csapatunk idei Eb-s szerepléséről a jövő héten tájékoztatunk Titeket, addig is kövessétek figyelemmel,hogyan szereplünk az angol bajnokságban! :)
Az elmúlt 9 évben voltak nehéz időszakok, de megtapasztaltuk azt is, milyen a kilátás csúcsról... Ti mindvégig mellettünk álltatok, ebben bízunk továbbra is, mi pedig - ahogy eddig is - megteszünk mindent a sikerért, a győzelemért, de leginkább azért, hogy büszkék lehessetek ránk!
Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!!!"
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.03.26. 13:25:43