Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.10.16. 07:12:53
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
nem a kinézetre osztják a VB-t...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.10.14. 22:04:40
Downhill!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ugyanakkor kinézetben már vb a volvo... Valahogy nálunk a designerek látnak is :-)
Downhill!!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
- 201,416 fans attended the event over four days, the second highest ever attendance at Bathurst and topping last year’s crowd of 195,261.
- An average 2.1 million viewers watched yesterday’s race over each of the six hours on Network Ten and Fox Sports.
- The podium presentation was the most watched program in Australia yesterday across both free to air and subscription television.
- The race was broadcast to 275 million viewers across the world.
- V8supercars.com.au enjoyed 5.3 million page views and Facebook reached 13 million people.
1 1 Norbert Kiss 599
2 55 Adam Lacko 447
3 2 Jochen Hahn 434
4 33 David Vrsecky 405
5 23 Antonio Albacete 385
6 7 René Reinert 278
7 8 Anthony Janiec 191
8 44 Stephanie Halm 139
9 27 Gerd Körber 124
10 12 Ellen Lohr 109
A csapatverseny végeredménye:
1 Buggyra Racing 1969
Vrsecky / Lacko - Freightliner 897
2 Team OXXO – Lion Truck Racing
Kiss / Janiec - MAN 855
3 Team Reinert Adventure
Hahn / Reinert - MAN 755
4 Truck Sport Bernau - Albacete
Albacete / Lohr - MAN 569
5 Tankpool24 Racing
Rehfeld / Kursim - Mercedes-Benz 83
Per Aspera Ad Inferi.
Gordon Shedden az idei BTCC bajnok, 4 pont-al verve Platot. Az utolsó 3. futam volt a mindent eldöntő, bár még reggel 5-en voltak esélyesek.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Oxxo: "Számunkra vége a szezonnak, Jochen kilökött minket..."
Norbi: "Így ért véget számomra a szezon! De a lényeg látszik a törött szélvédőn is! "

Per Aspera Ad Inferi.
De mégis mit csinált volna? Hahn-al csatázott miközben jött vissza a pályára, amit elbukott, amiatt mert Hahn sokkal nagyobb sebbésségél vágta át a kanyar, mondjuk őt is megbüntették. Ez pont az a szitu amikor nem lehet mit tenni, ha elveszed és végül mégsem kap senki büntetést. akkor Hahn elment és kap a nyakára egy Albacete-t....
Nem első alkalom, hogy minden apró faszságért büntetik Norbit..Bezzeg ha Hanh csinálta volna...
az első futamon áthajtásost kapott... mert állítólag nem vette el eléggé a gázt az első sikán átvágásakor. nc.
Per Aspera Ad Inferi.
Tehát nem fért meg benne a V8.. És semmi más. Amikor elkezdtünk itt sokat dumálni a BTCC-ről ill bele került más sorozat akkor döntöttük el, hogy ezt a topikot nevezzük át Touring Cars topikra így elférnek benne a dolgok..
Így lett a mostani állapot..
Downhill!!
Aztán 2015-ben meg ellenkező írányba mentek a fejlesztéssel, olyan szinten, hogy Garry Rogers kénytelen volt az egyik 1 hónapós pihi alatt Svédországba küldeni a motorokat, hogy csináljanak már velük valamit mert konkrétan nincs erő bennük...
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.10.07. 18:29:48
Egész jól is remekelnek...
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2015.10.07. 11:50:38
de a nagy kérdés! vajon bennani mire vált jövőre? hiszen a béna citrom se vált be. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.07. 11:18:04
Per Aspera Ad Inferi.
viszont nagyon remélem, hogy Michelisz jövőre gyári Volvo pilóta lesz..

"Nulla tenaci invia est via"
Norbi 30 másodperces büntetést kapott az Albacetevel történt ütközés miatt, így végül 11. lett a mai második futamban. Részletes beszámoló videóval 19.00 körül.
höhö, bekaphassák...
Per Aspera Ad Inferi.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
<#eljen>#eljen>