Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
MI a francot csinált Michelisz a Safety után??? Jézus....

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sippie
jókor jött a safety car... és ügyesen is rajtolt újra Norbi.......
Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
ez egy halál unalmas futam volt...
RatBaG
ha valami csoda nem történik, bukta a yokohamát is... már az időmérőn.

Per Aspera Ad Inferi.

benõmenõ
Jaj, de kár, hogy beragadt Bennani mögött! Pech. :(
Dietrich
ez hogy lehet? a világ legjobb túraversenyzői pénteki napon lezavarják az utolsó helyszínt? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Bosszút áll 2011-ért akkor ez egy dzsihádista ;)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
Eljátssza azt, amit Oriola 2012-ben. :)
Sippie
Bennani mozdulata alapján arra fog menni, hogy kilökje Norbit <#idiota>
Ne feledjétek holnap azaz pénteken idény záró a WTCC-ben is. Norbi a privát bajnoki címért illetve a legjobb Hondás címért harcol.
A futam rendhagyó módon magyar idő szerint 19:15-kor rajtol a Eurosport élőben közvetíti.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bmwcrash
Ez pontosan így van.
Csak azt nem írtad először, hogy a nemzeti bajnokságok pilótái nem számítanak:D
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.11.25. 22:51:05
gordon 24
Bele lehet kötni mindenbe persze, de azért csak Vb- induló pilótákról beszélünk..

Nem szeretem ezeket a dolgokat. Tudod miért nem? Azért mert nekem 10000x jobban tetszik a BTCC. Lehet többre is tartom azokat akik ott mennek..

De! Az egy nemzeti bajnokság. Mint ahogy a v8 ahogy az STCC és az stb... Tehát lehet, hogy Neked, vagy másoknak jobban tetszik ez vagy az, de ezek csak Nemzeti bajnokságok.

Ami világbajnokság az a WTCC. Tehát ott mennek a világ legjobb autói és pilótái.. Én sem így gondolom, de ezen vitatkozni nem lehet.

Ez olyan mintha azt mondanád, hogy az F1 komolytalan és a Gp2 es pilóták az über faszák...

Downhill!!

bmwcrash
Az hát:D
Dietrich
bohóc liga ez is? ;)

bmwcrash
Hát azért, szerintem senki nem fog hátast dobni ettől a névsortól:D Morbidelli, Gene még csak-csak, de azért a többi név nem egy nagy szám nemzetközi szinten. Oriola, Comini lehet, gyors, de úgy versenyeznek mint az óvodások.(legalábbis itt a TCR-ben.)
Meg azért egész könnyen lehet mondani pár profibb tura autó pilótát:D
Norbi1990
Gené a bajnoki címért küzdött. Huff vendégpilóta volt, igen.
RatBaG
ehhez képest eléggé felemás versenyeket produkáltak egész évben.
mellesleg itt konkrétan a fizetős ázsiai bohócokra is céloztam.

Per Aspera Ad Inferi.

gordon 24
Szar lenne a névsor? Olvasd már el léci.

Oriola, Morbidelli, Engstler, És ez csak aki most hirtelen eszembe jutott. A 2 balesetes Huff, és Gene.. Hát szerintem ennél Profibb tura autó pilótákat nehezen tudsz mutatni...

Downhill!!

Firerock
Erre akartam rámutatni. Tény hogy gyenge a mezőny,de ők pont csak vendégek voltak :D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Roger6
Huff-ot megette reggelire rajtnál Gené, Huff arca meg nem bírta ezt el. És mégis Genét büntetik, ez igen, legalja.hu.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Totti5
Gené sem ma kezdte. TCR mezőnynek ehhez nem igen volt közé. Két profi csinálta a balesetet.

RatBaG
mégis mekkora baromságot csinált.

Per Aspera Ad Inferi.

Firerock
Az egyik barom nem Rob Huff WTTC világbajnok volt véletlenül? :D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bmwcrash
Nyílt online versenyeken szebben meg fair-ebben versenyeznek, mint a TCR-ben:D
Roger6
Először amikor megláttam, azt hittem valami idióta kezdők vezetik a verdákat, és nem! Elég meglepő volt.

Dietrich
:D
most mutatja a sport2..zseniális bajnokság ez is..mind a 10 állandó versenyzőjével. ;)

RatBaG
a színvonalas tcr-mezőny megmutatta mit tud... honnan akart befordulni az a két barom.

//www.youtube.com/embed/etroz0jUKKM
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.11.22. 22:36:58

Per Aspera Ad Inferi.

Meglepő :)

Dietrich
Ott az összes Hondát büntették hónapokkal később.

benõmenõ
Zengőéknek a gyártól kapott hátsószárnnyal volt ilyesmi gondjuk.
Totti5

Dietrich
a fikázás az ha valótlant írok...
tőlem bármit hívhatnak VB-nek ha megfelel pár apró kritériumnak (és ebbe beletartozik a közvetítés is a normális időmérő, működő órával, működő LT-vel stb.)
de ez ami vasárnap volt nevetségessé tette..
azt ugye tudod ez is egy nemzeti bajnokság volt még pedig az olasz és ebből kreáltak az Eurosporttal karöltve vB-t?

" És azt is hozzá tenném, hogy a tura autós mezőny pilótáinak a 90% ide akar eljutni. "
ennél nagyobb marhaságot nem is írhattál volna...kérdezzük meg a DTM vagy V8 versenyzőket is?

Totti5
Az, vagyis nagyon bosszantó baki, de ilyesmi baki volt a Zengővel is ha jól rémlik és gyári csapatoknál is előfordul más sorozatokban is. Emberek, hibáznak.

gordon 24
Annyira unom ezt a folyamatos wtcc fikázást, meg, ezt a minek vb-nek hívni és azt stb..

Ez egy ilyen sorozat ez a vb. Ha nem tetszik ne nézd..

Szerintem is jobb a BTCC pl de ettől még az egy nemzeti bajnokság, csak angol pályákon. A V8 is egy nemzeti bajnokság a világ végén kettővel jobbra ausztrál pályákon. Soha nem lesz egyiksem nemzetközi bajnoki. A Wtcc az.. Lehet szidni őket, de ez az egyetlen tura autó sorozat, ami a világon majd mindenhol megtalálható.. És azt is hozzá tenném, hogy a tura autós mezőny pilótáinak a 90% ide akar eljutni.

Ez a vb és kész...

Downhill!!

Dietrich
ezen nincs mit szépíteniük a wtcc egy komolytalan bajnokság...estébe nyúló versenyt terveznek, majd besötétedik és piros zászló? meg állítólag az FIA szólt rájuk?
nem tegnap előtt találták ki, hogy így rendezik.... a naptárt az FIA-val egyeztették...
az a legnagyobb hiba, hogy ezt a vérpistike ligát VB-nek lehet hívni...Lantinak lesz mit hájpolnia megint hónapokig :p

benõmenõ
Ez azért elég amatőr hiba egy gyári csapatnál nem?
hungary27
"Jó reggelt! Tiago Monteiro második futamon elért eredményét elvették, mert Hodájának hasmagassága nem volt megfelelő. Ennek értelmébe így alakult a futam végeredménye, ami azt is jelenti, hogy Michelisz Norbert összetettben egy ponttal megelőzi a portugált és a hatodik helyről várja a folytatást." Zengő Motorsport
bakkerman
Vicc ez ilyen szinten,hiaba fogjak ra arra hogy elso rendezesuk volt

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gordon 24
Ültek ott... Aztán egyszer csak.. Basszus ha lemegy a nap sötét lesz.. ÚÚÚÚÚÚÚ tényleg.. Erre nem is gondoltunk gyorsan állítsd meg! :-))))

Nem tudom hol élnek ezek :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.11.01. 19:53:07

Downhill!!

SimaSuna
rövidre zárták az "estét" :)
RatBaG
hát ez eredményes hétvége volt...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
//www.youtube.com/embed/ZXWhK0OPH6A

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.10.31. 11:11:25

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bmwcrash
//www.youtube.com/embed/mFdNxGCkMeY
bakkerman
Igencsak harapós a segge is :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lassan már követhetetlen lesz ez az egész....
TCR sorozatok 2015től:
TCR International Series
TCR Asia Series
TCR Italian Series (CITE részeként)
TCR USA Series (USTCC részeként)
TCR Portuguese Series (A portugál bajnokság részeként)
TCR Russian Series (Az RTCC részeként)

2016 induló bajnokságok
TCR Benelux Series
TCR Spanish Series
ADAC TCR German Series
(és a legújabb hülyeségük: )
TCR European Series

A nemzetközi és még talán az Ázsiai bajnokság ér valamit, de a többi csak egy kategória pár seattal mindössze, sőt az USA bajnokságában nem is találtam TCR-es kocsit. Totál nem értem minek jelentették be tegnap hogy lesz európai bajnokság, pontosabban TCR European Trophy-t jelentettek be, ha jól rémlik. Pláne amellett érdekes tény ez, hogy az ETCC-be is be fogják engedni az összes TCR-es kocsit, nem csak a Seatot.

Lehet itt dobálózni hogy ennyi bajnokságuk van csak gyakorlatilag ezek a bajnokságok nem léteznek, ilyen alapon nálunk is volt az OB-n belül Hungarian ETCC (vagy S2000) Series (3 gyönyörű piros alfával)

Értem én hogy jó a csapatoknak,(főleg ugyebár aki seatot vett) ha több bajnokságban is tudnak indulni, de 2-3 autót nem tudnak 4-5 felé vinni egy-egy hétvégén.

Ha már seat az új kupás seattal nem volt valami francia bajnokság?
Seat Eurocup meg ugyebár az ETCC mellet( ahova hülyeség volt berakni azokat a kocsikat :( ) az olaszoknak van egy jelentősebb Seat Leon kupája, fura egyébként emiatt, hogy a CITE-n belül pedig alig van néhány seat a Olasz TCR "bajnokságban"..........