12867
-
#11707 komoly pillanatkep :DDDD -
#11706 dafuq
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#11705 Történelmi hétvége lesz Phillip Islandon V8SC kapcsán.
"History will be made at Phillip Island this weekend with the 500th round of Australian Touring Car-V8 Supercars Championship."
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.04.12. 17:29:02 -
#11704 Slovakiaring
Péntek:
9:55 – ETCC, első teszt [60p] (Live Timing, fiaetcc.com)
12:30 – WTCC,teszt [30p] (Live Timing, fiawtcc.com)
14:10 – ETCC, első teszt [60p] (Live Timing, fiaetcc.com)
Szombat:
8:45 – WTCC, első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
9:30 – ETCC, szabadedzés [30p] (Live Timing, fiaetcc.com)
11:30 – WTCC második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, élő)
12:10 – ETCC időmérő edzés [30p] (Live Timing, fiaetcc.com)
14:00 – WTCC időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
15:00 – WTCC MAC3 csapatidőfutam [30p] (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
10:00 – ETCC, első verseny [9k] (Eurosport Player, élő)
11:00 – ETCC, második verseny [9k] (Eurosport Player, élő)
12:00 – WTCC nyitó verseny [11k] (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCC fő verseny [12k] (Eurosport 1, élő)
Az ETCC futamok valószínűleg élőben mennek majd az Eurosport Playeren, ám ezt egyelőre még nem erősítették meg. A Túraautó EB versenyeit felvételről az Eurosport 2 is műsorra tűzi, 21:00-tól. -
#11703 -
#11702 Ez elég fini.. Azért nagyon hiányoznak ezek az s2000 es gépek.. Jobban szerettem ezeket az éveket.. -
#11701 -
#11700 Szlovákringre lesz 1 db Zengős autó...Hungaroringre talán 2, de ismerve a dolgok állását esélytelenek a pontszerzésre is főleg Kiss nélkül.
Viszont ha így indul az év MOL meg sehol gyanítható az is, hogy nem lesz Zengő autó az év végére egy sem...én most azt is kérdésesnek vélem, hogy Európán kívülre is menne a Zengő....lehet az 5 év és fiatalok szövege is csak a szponzorok miatti hablatyolás volt ami nem jött be, mert TAO-t nem kap az autósport.
Aztán ne legyen igazam. -
#11699 2006-ba a benzines Seat Leonba voltak csapattársak WTCC-be.
Bajnokság végén Müller 4. lett 62 ponttal, Thompson 8. lett 54 ponttal.
4. lett a 6 gyári seatból. -
#11698 :-) -
#11697 Ebben igazad van.
Kíváncsian várom, hogy fog szerepelni...
(Remélem a Hungaroringre is jön..elkapnám az asszonykáját...egy szelfire...) :D -
#11696 Sosem tudjuk meg, mert nincs egyenlő feltétel. Én azért megnézném Thompsont mit csinálna egy citroenben.
Plusz 2002 ben és 2004 ben is Muller előtt lett bajnok a BTCC-ben. Tehát 2 évben tuti legyőzte :-) -
#11695 Müllert nem tenném Thompson mellé...
Nem 1 kategória szerintem..
-
#11694 http://www.m4sport.hu/2016/04/08/bari-gergo-2-meterre-de-megis-tavol-norbitol/ -
#11693 Igazad van sok mindenben. De nyilván szeretett volna kilépni onnan. Vannak nagyon sokan a BTCC-ben akik megelégszenek ezzel. Ott Plato pl vagy Neal, vagy Shedden. Ők jó versenyzők mégsem lehet kirobbantani sem őket onnan. Pedig szerintem bármelyikük fel tudná venni a versenyt a nagyokkal.
Müller is ott kezdte neki sikerült a kijutás onnan. Thompson is ki akart lépni. És amikor a JAs Hondával ment meg is volt az esélye erre. De ugye akkor a Jas kilépett (most ugye vissza jöttek) ő meg elment a ladához hátha jó gép lesz belőle erre amikor kezdet jó gép lenni kirúgták.. Ez azért egy elég görény megoldás volt. Most meg vissza jön egy Chevyvel. (ami egy szar, mert az nincs úgy fejlesztve mint a Coronelé) tehát kb megint nem fog elérni semmit. Szóval lesz 3-4 verseny amin elbohóckodik majd aztán megint lapát.. És azért ez vicc egy ilyen kaliberű emberrel.. -
#11692 Én imádtam Thompson-t, szerintem messze az egyik legjobb BTCC-s pilóta, de ö ott cseszte el hogy, mindenáron WTCC-ni akart, miközben az alfás időszakot leszámítva, sose volt egy épkézláb ajánlata. Ladát is hiába fejlesztette, ha 5 év alatt alig jött eredmény (ez persze nem csak az ö hibája). Huff jött villantott, két fizetős pilóta meg sok volt a Ladának.
Sajnálom hogy így járt, de 2009-ben ott kellett volna maradni a Team Dynamics-nál, amikor még Neil a gyári Vectrával ment, villantani, szponzorokat szerezni, nem átülni a sor végére egy Priorába. Mostanra valószínű már 4-szeres brit bajnok lenne. -
#11691 Oké oké... De azért elég gáz, hogy egy ilyen pilótának nincs helye. Sem a BTCC ben sem a WTCC-ben.. Ez a faszi kapna egy jó autót Lopez befosna az kurva élet.. Tudom, hogy az autósport az nem csak a tehetségről szól, de egy 2x brit bajnoknak nics helye az vérlázító.
41 éves , nem lesz fiatalabb. Így kell elbaszni egy jó karriert. A Lada meg elmehet a fenébe... Fejlesztett Nekik, mindent megtett erre kirakták mert jött Huffy. Az meg otthagyta őket. Tehát szopacs.. -
#11690 Thompson visszatér... -
#11689 Ha nincs tokeeros szponzor akkor nem tudnak mit tenni,hiaba lettek zsinorban ketszer bajnokok ha egyszer nulla a nívója a szerianak -
#11688 Ma reggel voltak a reggeli startban.
-
#11687 http://totalcar.hu/egester/2016/04/06/meglepetesvendeg_a_studioban/ -
Nyiri #11686 Kemény hogy bajnok csapat... -
#11685 Oxxo Racing Team
Ott leszünk az Európa-bajnokságon!!!
Angol pilóta, Ryan Smith vezeti idén a versenykamionunkat az EB-n!
We'll be there on FIA Truck Race European Championship with Ryan Smith!
Jelenlegi állás szerint 4 futamon leszünk ott biztosan idén, Spielbergben, Nürburgringen, a Hungaroringen és Most-ban, de amennyiben találunk további támogatókat, megyünk más helyszínekre is. Nehéz szezonunk lesz, de megteszünk minden tőlünk telhetőt!!! -
#11684 http://www.itv.com/btcc/races/watch-brands-hatch-indy-2016 -
#11683 Kia Ceed készül TCR-be. -
#11682 De addig, legalább jó:D -
#11681 majd ha bekerül a +80 kg, a honda úgyis meghal egyből. -
#11680 Emberek! Jó lett a WTCC! -
#11679 Nem is kéne a súlyokon változtatni, így jó évünk lenne :D -
#11678 catsburg milyet lökött már norbin.
-
-
#11676 -
atiwrc #11675 TCR-t néztem streamem+ mellet ETCC LiveTiming, de állítólag volt ETCC stream is, a hivatalos honlapon jobb oldalt a listen live alatt(ami egyébként a live timingra kattint). Mint utólag látom nálam nem megy régi FF-ből meg új IE-ből sem(nem mutatja az ablakot, utóbbinál meg azt írja hogy az én földrajzi helyemen nem nézhető :D) Virtualis gépen lévő XP-n nem a legfrissebb de újnak mondható FF-el meg most ott megy valami Eurosportos videó, ez lenne az ES Player új "üresjárati videója?"
Látta valaki innen? Tényleg volt ott stream? Voltak a futamon csaták?, mert alig 1-2 előzést vettem ki a LiveTiming időket nézve... -
#11674 Naja, ezért sikerült az 17:00ra tenni a rajtot?! -
#11673 -
#11672 Instán Coronel a WTCC is követ engem....
-
#11671 lol
-
#11670 +1 ! Rohadt jó futam volt végig izgalmas komoly csaták,test-test ellen,ez kell! :) Remélem azért a második futam is legalább ilyen jó lesz. Norbinak gratula,és Huffnak is,nagyon szimpatikus a brit,a dobogón látszott hogy ő is szívből örül Norbi dobogójának,ami mindegyiküknek a közös sikere is :)
Ekblomot nagyon sajnáltam,elizgulta szerintem de látszik hogy van a Volvoban is potenciál meg a két srácban
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.03. 13:30:04 -
El Gigante #11669 dejópofa futam volt ez:D -
#11668 hihetetlen..tévedésből nem a V8-at ismételték?