Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Minek a Hondának Monteiro??
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.01.13. 19:13:28
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Az autó elérhető, és hitünk is van! Hiszünk továbbra is a magyar fiatalokban, és hiszünk a tehetségekben, és mint tudjuk, egy Norbinál is gyorsabb versenyző megszületett valahol. Na, őt keressük! A jó hírem pedig, hogy közösen. Norbi vállalta, hogy szakmailag a csapattal marad, vagyis konzultációkkal fogja segíteni versenyzőnket, aki majd öt-hat év múlva, egy újabb generációt csábíthat a Ringre."
Akkor nem gondolkodnak Kiss Norbin (nem mintha eddig lett volna komolyabb realitása a dolognak),szerintem egy 20 év körüli srácot ültetnek be az auójukba
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
az fia ezt minden sorozatában nem jól csinálja. Egyen motor oké, de az egyéb szabályok és az ár miatt nem vonzó. Meg azért azt is látni kell, hogy ha a BTCC-t nézed pl vagy akár a TCR-t. Nem gyári csapatok vannak. btccben egyetlen gyár nincs bent (talán a Honda) az adott csapatok illetve tunning cégek választanak autót) Őket nem érdekli az egymás elleni rivalizálás.. Tehát simán indítanak pl GM-en belül 2 típust. Míg ezt a GM nem tenné meg. Indít a bajnokságban a márkáiból egyet azt ennyi..
Tehát a sok Márka gyári csapatként már sosem jöhet létre, hiszen kb egy motor company 3-4 autómárkát lefed.. A Porsche nem fog indítani egy bajnokiban Skodát, Vw, Seatot. Mert akkor saját magát szopatja.. Viszont a csapatokat ez nem érdekli..
Downhill!!
Downhill!!
A BTCC is jobb mint a WTCC. De nem érhető el annyi helyen nincs is akkora nézettsége.. Nem csak azon múlik milyen a bajnokság..
TCR ben lecsúszott WTCC-s pilóták mennek (lehet szépíteni de így van) amíg nem megy át egy Lopez vagy egy Muller addig az csak egy bajnokság mint BTCC.. És még1x mondom lehet jobb is, de a WTCC az a WTCC az a turautó Forma1 e..
A britt sbk is 100x keményebb mint a Motogp, mégis a kutya se nézi...
Downhill!!
A WTCC-nek valamit ki kell találni nagyon gyorsan, mert a gyárak oda mennek.
És azt is hozzá teszem, hogy Norbinak csak azért drukkolok mert Magyar.. De nem ő a kedvenc pilótám a Wtcc-ben.. Jövőre jön a Volvo így pláne nem :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.11. 22:47:21
Downhill!!
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Honda : Monteiro, Michelisz, Huff (ezért indult Macaun is Hondával már az év végén)
És ugye így Tarquini munka nélkül maradna a Lada meg Huff nélkül. Tehát van hely Tarquininek... :-))
Zengővel nem tudom mi lesz.. Az érdekelne még nagyon.
Downhill!!
Downhill!!
Az szép lesz😄
Downhill!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ettől függetlenül kb 100%, hogy ez lesz a megoldás." Köszönöm h megerősítetted h ez lesz a megoldás
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.01.05. 20:58:04
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"Nulla tenaci invia est via"
Te veled tök felesleges vitatkozni mert nem bírod értelmezni amit a másik mond.
Olvasd el az eurosportos cikket, erről beszélek amit Lanti leírt. Talán azt megérted.
Egy szóval nem mondtam, hogy az találgatás, hogy Norbi az lesz (bár hivatalosan még ez sem az ahogy Lanti is írja. Mert azt tudjuk, hogy van szerződés, de miről? Mi van benne?)
Ezzel szemben a Blikk már azt is tudja menyi pénzt kap. Az az összeg egyébkén 2014 év égi ajánlás..
Tehát továbbra sem érted csak személyeskedsz és engem nézel hülyének..
Olvasd el még1x mit írtam olvasd el Lanti cikkét aztán ha akkor sem érted nem tudok mit mondani..
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.05. 19:38:13
Downhill!!
Nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó, mi? Michelisz elmondta, hogy gyári pilóta lesz. Már két hete. ERre azt írod, hogy ez csak találgatás. És én nem tudom értelmezni, amit írsz? Talán te nem tudod azt, amit Michelisz mond. Aztán jössz a fos, ócska, szar dumával, mint hogy "értelmezd amit írok". Jézus ereje... Elmondja Norbi (már két hete NYILATKOZTA), erre neked ez csak találgatás. Szerintem nem nekem kéne megtanulnom értelmezni. Mert ha egy pilóta azt mondja, hogy igen, sokat gondolkodott rajta, meg fáj neki ez az egész, meg a Zengő meg bla-bla-bla, de gyári pilóta lesz, az nekem azt jelenti, hogy gyári pilóta lesz, és nem azt, hogy talán. Értelmezd, amit mond Norbi, köszönöm, a beszélgetést lezártam, mert ha a két héttel ezelőtti nyilatkozat nem volt számodra bizonyító erejű (amit személyesen a pilóta mond akiről szó van, és nem pár percben, hanem egy órában), akkor ott gondok vannak.
Szép napot, a villanyt majd kapcsold le.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Downhill!!
A Blikk már azt is tudja, hogy mennyi pénzt kap? Honnan a faszomból? (ha már ilyen kulturáltan értekezünk) Ennyit írok, hogy a Blikk az egy szar szenny lap. Amíg ezek az információk nem hivatalosak csak találgatás.
Nem azt mondom, hogy nem írt alá. Nem tehetek róla, hogy em érted amit írok..
Downhill!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amíg nem írják ki egy hivatalos oldalra csak találgatás. De mondom tuti, hogy ez a forgatókönyv. De ezt tudtuk az utolsó futam utáni rádió beszélgetésből, Wéber cikkéből.. (elmúlt 10 év) stb stb..
Szóval ez egy Blikk cikk újra, hogy legyen olvasó.. Szar szennylap, találgatásokkal. Honnan tudhatná az összegeket, amikor még az sem hivatalos, hogy ott van?
Érted?
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2016.01.05. 15:58:50
Downhill!!
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.01.05. 13:59:36
Ettől függetlenül kb 100%, hogy ez lesz a megoldás..
Downhill!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Most még...
Aztán...

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.01.02. 23:55:08
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2015: 20 to
TouringCarTimes’ Top 30 drivers of 2015: 10 to 1
TOP 10-ben szériák szerint
4 - V8SC
2 - WTCC
2- BTCC
1 - DTM
1 - TCR
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.01.02. 18:31:05
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Huff set for shock Honda WTCC switch
Lanti cikke erről
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2015.12.23. 21:36:39
forrás:WTCC Blog.hu