Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Így Norbi elveszette Narancs - Fekete / Piros - Fekete ékességét, amivel kitűnt a tömegből...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Most én nem értem miért Whincupot hozták ki győztesnek 2015-ös év alapján, miközben Frosty csak 9. Craig csak 7. mindketten jobban teljesítettek. Mondjuk a németnek is érdekesek a pontozásai. 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kösz a linket! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
miért nem lehet a forrást linkelni? http://michelisz.hu/blog/362-tiltott-sieles-otos-rajtszam-raikkonen-i-elismertseg
Per Aspera Ad Inferi.
Betegség miatt valószínűleg kihagyja a Formula E sorozat mai, buenos airesi futamát a DS Virgin versenyzője, Jean-Eric Vergne.
A francia helyére a helyi hős, korábbi WTCC-bajnok Jose Maria Lopez ugorhat be. Az argentin versenyző épp a fővárosban tartózkodik PR-tevékenységek miatt, jelenleg pedig a Formula E sorozat képviselőivel egyeztet arról, hogy rajthoz állhat-e a mai versenyen.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Per Aspera Ad Inferi.
Amíg egy bajnokságban volt Michelisszel, Wéberrel megverte őket. 2006-ban Te is ott voltál a Ringen a GT versenyen aminek az előfutamain indult és simán verte a mezőnyt Wéberestűl.
Ha benne is lenne annyi km már wtcc autóval mint Micheliszben, szemernyi kétségem nem lenne rá, hogy simán elverné.
De biztos, hogy kell neki 1 év a 2. évtől lehetne már elvárni az eredményeket tőle...
Ezért aztán:
A kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert nem tagadja, hogy tárgyal a Zengő Motorsporttal, és szívesen kipróbálná magát a túraautó-világbajnokságon.
Nem jutott ki az olimpiára a ffi és női kézi válogatott az ő pénzüket átcsoportosíthatnák Zengőékhez. 😉
Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2016.01.27. 22:04:50
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Most olvastam, hogy a csapat 4 Subarut épít, vélhetően Scott Warren megy a 3. kocsival, a 4. még kérdéses.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ficza még lehetséges, de mostanában nem versenyzett sehol sem.
Az első Nagy Dani (tavaly ment a Red Bull Ringen a TCR-be és ő nyerte idén a RCM Suzuki kupát és most szerezte meg a jogsiját (Zoli mondta interjúba, hogy MÁR van jogsija annak akit fognak választani)) a másik a Szabó Zsolt Dávid (ő a Seat Leon Eurocupba ment).
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.01.14. 18:42:32
http://www.michelisz.hu/blog/361-kezdet-es-veg-ahogyan-en-megeltem-2
Per Aspera Ad Inferi.
pl. A maradáson dolgozik a Zengő Motorsport
Szóval nem tartom teljesen kizártnak, hogy Zengő Zoli megint dob egy nagyot, és megpróbál összerakni egy kétautós felállást, két Honda Civic-kel. Akkor a cikkben emlegetett új magyar tehetség mellett lehetne egy tapasztalt róka, akár magyar, akár külföldi. A külföldiek névsora hosszú, abba nem mennék bele, a magyaroké már nem annyira. A leginkább reális választás Kiss Norbi vagy Wéber Gabi lenne, mivel nem hiszem, hogy Walter Csabi vagy Rácz Pisti túraautózásra adná a fejét, mint ahogy (sajnos) azt sem, hogy Vida Jani neve felmerül. Kiss Pál Tomi pedig hiába gyors, ő minden, csak nem tapasztalt túraautós.
"Sajtóhírek szerint..."
"Nulla tenaci invia est via"
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.01.13. 22:09:51
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10