Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.michelisz.hu/blog/375-uj-kihivasok-nekem-is-gergonek-is
Per Aspera Ad Inferi.
Annyira borzasztó, hogy pénz miatt nem kerülhet Norbi a megfelelő helyre. <#duma>#duma>
infidel
"Azt hiszem karrierem eddig legmunkásabb, legérdekesebb felkészülési hete van mögöttem. Jó lépések és nehéz döntések afelé, hogy kiderüljön lassan mi lesz idén. Rám fér a pihenés. A hétvégén is megyünk tovább smile hangulatjel"
http://www.touringcartimes.com/2016/03/09/b-tec-development-series-postponed-until-2017/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Clipsal 500 Adelaide - Not for the faint-hearted
(aki tudja mi ez a zene, címe,előadója ne tartsa magában) :)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Coronel videóüzenetben jelentette be, hogy idén is a ROAL- nál megy, és sárga lesz az autója. Nagy nevetés volt. "
Per Aspera Ad Inferi.
FIA WTCC
11 hrs ·
Hot news! ✔ We're thrilled to announce TAG Heuer as the official timing partner of the WTCC. #DontCrackUnderPressure
“We are super-happy that we have helped TAG Heuer go back to being a timekeeper in an international motorsport championship,” said François Ribeiro, Head of Eurosport Events, the WTCC promoter. “It’s a brand with an unparalleled heritage in motorsport and timekeeping in particular. After a one-year technical partnership with TAG Heuer we’re delighted to bring the company on board as an Official Series Sponsor. Eurosport Events is not just the promoter of the WTCC, we’re a media group with storytelling and emotion are firmly entrenched in our DNA, making the association with TAG Heuer under the #dontcrackunderpressure campaign such a good fit.”
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Francois Ribeiro azt mondta, a Zengő Motorsport már döntött a versenyzőkről, és két magyar lesz!!"
Per Aspera Ad Inferi.
Ezzel nem tudok egyet érteni, túraautózás nem f1ről van szó! 40-45 éves korig bármelyik jó versenyző képes a top szinten versenyezni!
"Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :( "
Ezt fejtsétek már ki, mert sokan mondogatják ezt, csak nem értem. Egyszer valaki mondott valami régi történetet, csak az volt a gond hogy rá pár évre Kiss Zengő színekben Seatozgatott spanyolba......
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ettől függetlenül jól is elsülhet a dolog, csak sajnálom, hogy Kiss nem kapja meg a lehetőséget.
My Life for Freedom!
Zengő miért ragaszkodik ehhez a felépítünk egy fiatalt Michelisz módra dumához? TAO nem jár az autó és motorsportoknak.

<#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
My Life for Freedom!
www.smart-bus.hu
“Nem volt egyszerű ez a tél, nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az egyébként is húzós TC1-es árak bizonyos területen még tovább emelkedtek.”
Per Aspera Ad Inferi.