12867
-
#11827 Én sem állítom, hogy a legjobban örültem, hogy pont a Hondához került(szerintem pont itt írtam, hogy a Volvo-val lehet jobban járt volna), de akkor is legalább gyári csapat és az elmúlt évekhez képest egész jól mennek.
De ez, hogy rálökik a rázókőre meg tönkremegy a turbó és ez a JAS hibája....hááát.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.04.24. 18:55:43 -
Solt #11826 Ezeket a hangokat észre sem kell venni!
A sok küzdelemnek meg meglesz az eredménye... egyszer az ő oldalára áll a szerencse! :) -
#11825 Néztem Norbi onboardját a wtcc premiumon. Első körbe Münnichet kilökte Norbi a bal oldalával a sikán után lévő első jobbosba.
Ott a bal oldalával ért hozzá Münnichnek... -
#11824 Azt a legegyszerűbb, buta felületes nézők. Fannak nem nevezném. Legjobb amiket ma olvastam h ha Gergő lenne a mérnöke akkor a turbó sem adta volna meg magát és a pályán sem zúzzák be az autót. -
#11823 Ja, meg Müllerrel meg nyilván a Citroen tol ki azért nem nyert velük 1 vb-t sem...ugyan már. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy kicserélték a motort neki, megint csak a fikázása megy a gyári csapatnak mindenhol. -
willtex #11822 Igen, a mediaklikkes m4 gond nélkül megy. Azóta letöltöttem egy Google Chrome-ot, és azon megy. A Firefoxot valamiért nem szereti.
Szerk: Hogy on is legyek, elképesztő amit Norbi futott, és elképesztő az a pechsorozat is, ami érte a versenyek során. Átkozottul bosszantó.
Utoljára szerkesztette: willtex, 2016.04.24. 18:46:31 -
Nyiri #11821 Érdekes Huffot azonnal kizavarták, mikor Muller behisztizett a rádióba. -
#11820 mikor valente kiforgatta, akkor verte telibe merőlegesen a másik oldalon a rázókövet.
úgyhogy a franciának ismét csak sikerült tönkre tenni valakinek a hétvégéjét.
ja, és így még pont előtte végzett, hogy még büntetést sem kapott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.24. 18:32:00 -
#11819 Chilton amikor hibázott, Norbi ki kellett menjen és ott mintha valami árok lett volna ( vízelvezető? ), lehet ott kapott a futómű, mert megdobta az autót látszott.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:23:50 -
#11818 Norbi megtette amit meg kellett! Hiaba a szar auto azert ma is bizonyitotta hogy abszolut a mezony egyik legjobb pilotaja. Ez egy ilyen hetvege sajnos :/ De le a kalappal elotte es Zengo Zoliek elott is -
#11817 Vicc kategória ez a gyári honda... -
peetfire #11816 Szép volt Norbi!!!!!!!
Nagy grat neki, bár a technika most sem kímélte a végén!
-
Nyiri #11815 Na ha ezek után azt mondja valaki, hogy ugyanazt a technikát kapja Norbi mint a többi, az nem tudom mit néz :( -
#11814 Norbikám nagyon megy :D -
#11813 köcsög valentenek nem kéne visszaadnia azt az egy helyet? -
#11812 most már tényleg no komment kategória ez az eurosport, a kommentár közepén basszák be a reklámot megint. -
#11811 -
#11810 Kész van a vas.
-
#11809 Eredményes éles teszt volt, hibátlanul, remek stratégiával ment. -
#11808 Ezt a kib@szott balszerencset :( :( En is erre a napra vartam egesz heten es a technika kozbeszolt...Viszont Ficza Ferinek hatalmas gratula jar !! :) Norbi meg amugy se az az elkeseredos fajta,fog o meg sok oromot okozni iden nekunk :) -
#11807 ezt azért jó látni.
-
#11806 ha egyáltalán össze tudják rakni. -
#11805 Utolsó helyről indulhat majd. -
El Gigante #11804 szerintetek lesz ebből valami a második futamra? amúgy gratula Ferinek jól nyomta! -
#11803 grat a Zengő csapatnak és Ferinek, bevált a taktika :)
a Mugen, a Jas és a Honda meg remélem nagyon erőteljesen elszégyelli magát.. 4ből 2 motor elfüstölt, az ötödik még el s készült.. -
peetfire #11802 Sajnos már nincs mit tenni, én is kibosszankodtam magam, remélem összekapják az autót!
Feri viszont jól nyomja, előzhetne még pár autót :) -
#11801 és még ráadásul PONT ezen a futamon basszák el a citroenek a taktikát, most lehetett volna pontokat hozni rajtuk. -
peetfire #11800 Én is pont ezt akartam írni!
Vártam Norbi nagy csatáját itthon, sajnos a technika közbeszólt :(
Remélem a következő futamon el tud indulni!
Hajrá Norbi!!!!!!!!! :) -
#11799 pedig mekkorát meccselhetett volna norbi ebben az esőben, fakk. erre vártunk egész héten... -
#11798 Bakker..... -
Nyiri #11797 Olvastam korábban, hogy a Honda Norbi mérnökét akarta igazán megszerezni aztán miután meglett odaadták Monteiro-nak és emiatt ilyen jó a gyerek tavalyhoz képest. Eddig összeesküvés elméletnek hittem, de kezdek hajlani rá hogy igaz lehet. -
#11796 annyira tipikus... -
#11795 Szerintem Dani lesz annyira profi hogy megoldja a Nordschleifét. A pálya vonalvezetését be lehet gyakorolni szimen és onboard videókból eléggé jól.
Bár szerintem is nagyon necces lesz ott debütálni egy ilyen géppel, de a TCR-es Seattal se nagyon kellett belerázódnia, hogy jót menjen, de most itt a stabilitás lesz a fontos. -
#11794 DS1-n most van a rajt formula akárminek..esik és SC mögül rajtolnak..
új aszfalt+eső=jó csúszós pálya.. -
Hasselhoff72 #11793 Attol függetlenül hogy valami bug próbáld ki a hola-t:) -
#11792 Igen
-
atiwrc #11791 Pest környékén esik?(Már időképnek sem hiszek...) Itt nálunk reggel felhős volt, vártam az esőt, de most meg már a nap süt!
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.04.24. 10:10:27 -
atiwrc #11790 Ezen a Linken, nálam is folyamatosan ki volt írva, a videó feletti részen hogy csak magyar IP-ről megy, de alatta ment a videó.
A mediaklikken az élő m4 sport adás megy nálad? Nekem a régebbi Firefoxomba már nem megy(régebben ment), de furcsa, hogy más ilyen tv stream-es lapokról elvileg meg megy ( a vezérlőelemkből úgy tünik ugyanaz a lejátszó mint a mediklikken). Esetleg arra gondolok, hogy nem a videó lejátszó, hanem maga a honlap ellenőrzi hogy milyen régi-e a böngészőm. A mediaklikket ezt zavarja, hogy régi ezért letiltja, az egyéb tv stream-es lapokat meg nem..
Internet Expolerből is figyelni kell, mert hibát dob (de feljön a lejátszó és 99%ig betölt a silverlight), ha in-privát módba van inditva az IE, normál indítás esetében működik rendesen. -
Nyiri #11789 Nehéz lesz eladni. Viszíntesen esik az eső :D -
#11788 Sziasztok,
2db vasárnapi belépő gazdára vár!
Az ár 8.000Ft, E-ticket,nyomtatva!
Budapesten belül személyes átvétellel!