Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
aztán majd év közben felismeri a Honda, hogy nem tudnak együtt dolgozni, Bári lesz ismét Norbié csak addigra már túl késő lesz....

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

benõmenõ
Miért is dolgozhatna a pilóta egy olyan mérnökkel, akivel fél szavakból is értik egymást X év közös munka után. Idióták. <#levele>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ETCC vagy TCR Europe így akartam írni.

Norbi1990
Unicorse csak Európán belül tervez idén, azt mondták.
ETRC-ben már nem nagyon lenne mit csinálni a tavalyi szezon után, viszont ami még meglepőbb volt számomra, hogy 2 bajnoki év után is úgy áll a csapat, hogy nemrég még nem volt meg az éves költségvetés... (Ezt Norbi mondta valahol amikor még szó volt a Zengős tárgyalásról... már nem emlékszem pontosan mikor.)
Annyira borzasztó, hogy pénz miatt nem kerülhet Norbi a megfelelő helyre. <#duma>

infidel

Szerintem TCR vagy TCR Europe az Unicorse Alfával sajnos...

hungary27
Kiss Norbi:

"Azt hiszem karrierem eddig legmunkásabb, legérdekesebb felkészülési hete van mögöttem. Jó lépések és nehéz döntések afelé, hogy kiderüljön lassan mi lesz idén. Rám fér a pihenés. A hétvégén is megyünk tovább smile hangulatjel"
//www.youtube.com/embed/8wgakXRqDHk

<#shakehead>
http://www.touringcartimes.com/2016/03/09/b-tec-development-series-postponed-until-2017/

RatBaG
3 volvo lesz! <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Dietrich
Hétvégén rajtol a V8SC szezon szokás szerint Adelaiden.
Clipsal 500 Adelaide - Not for the faint-hearted
(aki tudja mi ez a zene, címe,előadója ne tartsa magában) :)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
//www.youtube.com/embed/rjwpNsfddnU

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
tudna jól kinézni, de nem így.. :D

"Nulla tenaci invia est via"

SimaSuna
azt hitte a dekoros, hogy a piros fekete kombó a Citromon is jól áll...Tévedett :D
hungary27
Ez de ronda lett.<#idiota>

RatBaG
"WTCC Blog:
Coronel videóüzenetben jelentette be, hogy idén is a ROAL- nál megy, és sárga lesz az autója. Nagy nevetés volt. "

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Kiss teljesen ideális kora alapján 5 évig a WTCC-ben, de még tovább is. Ide nem alap követelmény a tejfeles száj meg a tojás héj a seggen F1 módra...

Totti5

FIA WTCC
11 hrs ·
Hot news! ✔ We're thrilled to announce TAG Heuer as the official timing partner of the WTCC. ‪#‎DontCrackUnderPressure‬
“We are super-happy that we have helped TAG Heuer go back to being a timekeeper in an international motorsport championship,” said François Ribeiro, Head of Eurosport Events, the WTCC promoter. “It’s a brand with an unparalleled heritage in motorsport and timekeeping in particular. After a one-year technical partnership with TAG Heuer we’re delighted to bring the company on board as an Official Series Sponsor. Eurosport Events is not just the promoter of the WTCC, we’re a media group with storytelling and emotion are firmly entrenched in our DNA, making the association with TAG Heuer under the #dontcrackunderpressure campaign such a good fit.”

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SimaSuna
3 Magyarnak szurkolhatunk.

Szét fog esni a ring...
Szabi
akkor 6 Honda lesz ? :DDDDDD

"Nulla tenaci invia est via"

hungary27
<#taps><#eljen>
RatBaG
"WTCC Blog:
Francois Ribeiro azt mondta, a Zengő Motorsport már döntött a versenyzőkről, és két magyar lesz!!"

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
2 ZENGŐS autó!!!!

Szerintem Tóth Norbi, Ficza Feri! :)
"Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény."

Ezzel nem tudok egyet érteni, túraautózás nem f1ről van szó! 40-45 éves korig bármelyik jó versenyző képes a top szinten versenyezni!

"Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :( "

Ezt fejtsétek már ki, mert sokan mondogatják ezt, csak nem értem. Egyszer valaki mondott valami régi történetet, csak az volt a gond hogy rá pár évre Kiss Zengő színekben Seatozgatott spanyolba......

bakkerman
Zengőék ugye nem gyári csapat,tehát nincs rajtuk akkor eredménykényszer mint egy gyári alakulaton,ahol minden az eredménynek,a pontoknak van alárendelve. Szóval nem merhetnek beültetni egy 18-19-20 éves fiatalt,nincs idő arra hogy őt felépítsék,és közben ne jöjjenek az eredmények. Ez a dolog egy privát csapatnál más,persze Zengőéknek is fontos az eredmény,a pontokért járó pénz,de nincs "fölöttük" nyomás,lényegében nincs kinek elszámolni valójuk. A szponzorok nyílván ugy adják a pénzt nekik az autóra,meg az egész bajnokságra,hogy tisztában vannak a tervekkel,ami idénre szerintem maximum az lehet,hogy stabil pontokat hozzon a majdani srác,és ne törjön a verda. Lehet Kiss Norbival mehettek volna idén is az összetett 5.-6. helyért,jöhetett volna pár dobogó is,de ő nem a jövő ez tény. Én tisztelem ezért Zengő Zolit,hogy megmeri lépni egy fiatal bevetését,és van türelme!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
idén még marrakeshbe se jutottunk el, máris -1 kocsi.

Per Aspera Ad Inferi.

Nyers
És talán van költséghatékonyabb módja is, hogy felépítsenek egy fiatal magyar versenyzőt - a WTCC horribilis ára nem biztos, hogy a legjobb egy ilyen vállalkozáshoz.

Ettől függetlenül jól is elsülhet a dolog, csak sajnálom, hogy Kiss nem kapja meg a lehetőséget.

My Life for Freedom!

Dietrich
sajna várható volt,m hogy nem kiss norbi lesz a befutó, pedig mint versenyző ő lett volna a legjobb.
Zengő miért ragaszkodik ehhez a felépítünk egy fiatalt Michelisz módra dumához? TAO nem jár az autó és motorsportoknak.

SimaSuna
Live WTCC

Nem kiabálunk, de bizakodunk...
Micselisz 1. a teszten jelenleg.
bakkerman
Egy kis apro tisztelges volt ez a festesi baki Norbi elott :D

kemszi2
a másik oldalon sikerült jól felrakni :D
:)) nagy többség ezt nem tudja.
hungary27
Ficza messze jobb, mint a másik kettő, remélem Ő lesz a befutó, ha már Kiss Norbi nem lehet.
SimaSuna
fasza a Magyar zászló! :D
Szerintem inkább személyes ellentét van köztük :(

bakkerman

<#worship>

:(((((((((

www.smart-bus.hu

Nyers
"A zengős ülésre esélyesek közül így kiesett a sokat emlegetett kétszeres kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert, aki ezt hétfőn az Indexnek is megerősítette – így valószínű, hogy Nagy Dániel, ifj. Ficza Ferenc, vagy Tóth Norbert lehet a befutó a magyar csapatnál." Index

My Life for Freedom!

Merthogy oreg, lol... No comment..
Miért? :(

www.smart-bus.hu

SimaSuna
Tóth Norbi, Ficza Feri, Nagy Dani

Én Ficzát tartanám jó választásnak...
Nyers
És nem Kiss Norbert lesz, ez már biztos. Kár érte.

My Life for Freedom!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
“Megerősíthetem, hogy a Zengő Motorsport leadta nevezését a 2016-os WTCC szezonra. Egyelőre még folynak a tárgyalások a leendő pilótákkal, de a célunk továbbra sem változott. Szeretnénk visszamenni a startvonalhoz egy újabb fiatal magyar tehetséggel, és ismét felépíteni magunkat odáig, ahova Michelisz Norbival eljutottunk” – mondta Zengő Zoli a WTCC Blognak.

“Nem volt egyszerű ez a tél, nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az egyébként is húzós TC1-es árak bizonyos területen még tovább emelkedtek.”

SimaSuna
kíváncsivá tett, mit tud az "öreg"...
Dietrich
cserébe nem kell vigyáznia az alkatrészekre...