12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bmwcrash
    Én sem állítom, hogy a legjobban örültem, hogy pont a Hondához került(szerintem pont itt írtam, hogy a Volvo-val lehet jobban járt volna), de akkor is legalább gyári csapat és az elmúlt évekhez képest egész jól mennek.
    De ez, hogy rálökik a rázókőre meg tönkremegy a turbó és ez a JAS hibája....hááát.
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.04.24. 18:55:43
  • Solt
    Ezeket a hangokat észre sem kell venni!

A sok küzdelemnek meg meglesz az eredménye... egyszer az ő oldalára áll a szerencse! :)
  • Norbi1990
    Néztem Norbi onboardját a wtcc premiumon. Első körbe Münnichet kilökte Norbi a bal oldalával a sikán után lévő első jobbosba.
    Ott a bal oldalával ért hozzá Münnichnek...
  • Totti5
    Azt a legegyszerűbb, buta felületes nézők. Fannak nem nevezném. Legjobb amiket ma olvastam h ha Gergő lenne a mérnöke akkor a turbó sem adta volna meg magát és a pályán sem zúzzák be az autót.
  • bmwcrash
    Ja, meg Müllerrel meg nyilván a Citroen tol ki azért nem nyert velük 1 vb-t sem...ugyan már. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy kicserélték a motort neki, megint csak a fikázása megy a gyári csapatnak mindenhol.
  • willtex
    Igen, a mediaklikkes m4 gond nélkül megy. Azóta letöltöttem egy Google Chrome-ot, és azon megy. A Firefoxot valamiért nem szereti.

Szerk: Hogy on is legyek, elképesztő amit Norbi futott, és elképesztő az a pechsorozat is, ami érte a versenyek során. Átkozottul bosszantó.
    Utoljára szerkesztette: willtex, 2016.04.24. 18:46:31
  • Nyiri
    Érdekes Huffot azonnal kizavarták, mikor Muller behisztizett a rádióba.
  • RatBaG #11820
    mikor valente kiforgatta, akkor verte telibe merőlegesen a másik oldalon a rázókövet.
    úgyhogy a franciának ismét csak sikerült tönkre tenni valakinek a hétvégéjét.
    ja, és így még pont előtte végzett, hogy még büntetést sem kapott.

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.24. 18:32:00
  • Totti5
    Chilton amikor hibázott, Norbi ki kellett menjen és ott mintha valami árok lett volna ( vízelvezető? ), lehet ott kapott a futómű, mert megdobta az autót látszott.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:23:50
  • bakkerman
    Norbi megtette amit meg kellett! Hiaba a szar auto azert ma is bizonyitotta hogy abszolut a mezony egyik legjobb pilotaja. Ez egy ilyen hetvege sajnos :/ De le a kalappal elotte es Zengo Zoliek elott is
  • Firerock
    Vicc kategória ez a gyári honda...
  • peetfire
    Szép volt Norbi!!!!!!!
    Nagy grat neki, bár a technika most sem kímélte a végén!
  • Nyiri
    Na ha ezek után azt mondja valaki, hogy ugyanazt a technikát kapja Norbi mint a többi, az nem tudom mit néz :(
  • szabii98
    Norbikám nagyon megy :D
  • RatBaG #11813
    köcsög valentenek nem kéne visszaadnia azt az egy helyet?
  • RatBaG #11812
    most már tényleg no komment kategória ez az eurosport, a kommentár közepén basszák be a reklámot megint.
  • Totti5
  • Totti5
    Kész van a vas.

• Totti5
    Eredményes éles teszt volt, hibátlanul, remek stratégiával ment.
  • bakkerman
    Ezt a kib@szott balszerencset :( :( En is erre a napra vartam egesz heten es a technika kozbeszolt...Viszont Ficza Ferinek hatalmas gratula jar !! :) Norbi meg amugy se az az elkeseredos fajta,fog o meg sok oromot okozni iden nekunk :)
  • RatBaG #11807
    ezt azért jó látni.

• RatBaG #11806
    ha egyáltalán össze tudják rakni.
  • hungary27
    Utolsó helyről indulhat majd.
  • El Gigante
    szerintetek lesz ebből valami a második futamra? amúgy gratula Ferinek jól nyomta!
  • Szabi #11803
    grat a Zengő csapatnak és Ferinek, bevált a taktika :)

a Mugen, a Jas és a Honda meg remélem nagyon erőteljesen elszégyelli magát.. 4ből 2 motor elfüstölt, az ötödik még el s készült..
  • peetfire
    Sajnos már nincs mit tenni, én is kibosszankodtam magam, remélem összekapják az autót!
    Feri viszont jól nyomja, előzhetne még pár autót :)
  • RatBaG #11801
    és még ráadásul PONT ezen a futamon basszák el a citroenek a taktikát, most lehetett volna pontokat hozni rajtuk.
  • peetfire
    Én is pont ezt akartam írni!
    Vártam Norbi nagy csatáját itthon, sajnos a technika közbeszólt :(
    Remélem a következő futamon el tud indulni!
    Hajrá Norbi!!!!!!!!! :)
  • RatBaG #11799
    pedig mekkorát meccselhetett volna norbi ebben az esőben, fakk. erre vártunk egész héten...
  • szabii98
    Bakker.....
  • Nyiri
    Olvastam korábban, hogy a Honda Norbi mérnökét akarta igazán megszerezni aztán miután meglett odaadták Monteiro-nak és emiatt ilyen jó a gyerek tavalyhoz képest. Eddig összeesküvés elméletnek hittem, de kezdek hajlani rá hogy igaz lehet.
  • RatBaG #11796
    annyira tipikus...
  • Norbi1990
    Szerintem Dani lesz annyira profi hogy megoldja a Nordschleifét. A pálya vonalvezetését be lehet gyakorolni szimen és onboard videókból eléggé jól.
    Bár szerintem is nagyon necces lesz ott debütálni egy ilyen géppel, de a TCR-es Seattal se nagyon kellett belerázódnia, hogy jót menjen, de most itt a stabilitás lesz a fontos.
  • Dietrich
    DS1-n most van a rajt formula akárminek..esik és SC mögül rajtolnak..
    új aszfalt+eső=jó csúszós pálya..
  • Hasselhoff72
    Attol függetlenül hogy valami bug próbáld ki a hola-t:)
  • SitatiS
    Igen
  • atiwrc
    Pest környékén esik?(Már időképnek sem hiszek...) Itt nálunk reggel felhős volt, vártam az esőt, de most meg már a nap süt!
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.04.24. 10:10:27
  • atiwrc
    Ezen a Linken, nálam is folyamatosan ki volt írva, a videó feletti részen hogy csak magyar IP-ről megy, de alatta ment a videó.
    A mediaklikken az élő m4 sport adás megy nálad? Nekem a régebbi Firefoxomba már nem megy(régebben ment), de furcsa, hogy más ilyen tv stream-es lapokról elvileg meg megy ( a vezérlőelemkből úgy tünik ugyanaz a lejátszó mint a mediklikken). Esetleg arra gondolok, hogy nem a videó lejátszó, hanem maga a honlap ellenőrzi hogy milyen régi-e a böngészőm. A mediaklikket ezt zavarja, hogy régi ezért letiltja, az egyéb tv stream-es lapokat meg nem..

Internet Expolerből is figyelni kell, mert hibát dob (de feljön a lejátszó és 99%ig betölt a silverlight), ha in-privát módba van inditva az IE, normál indítás esetében működik rendesen.
  • Nyiri
    Nehéz lesz eladni. Viszíntesen esik az eső :D
  • SitatiS
    Sziasztok,
    2db vasárnapi belépő gazdára vár!
    Az ár 8.000Ft, E-ticket,nyomtatva!
    Budapesten belül személyes átvétellel!