Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Polestar Racing
https://www.fiawtcc.com/drivers/
a V8SC S60-as volvót is a Polestar bütyköli.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.03.31. 06:43:22

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hungary27
Beni kamionja Angliában versenyez.
bardocz
Zöld kamionból van kivágva és odahegesztve az a darab.
Hahn kamionja idén, ha minden igaz kék lesz, a régi mercis kamionját idézve fel, 20. évüket ünnepelve és köszönetet mondva a knorr-bremse támogatásának.

Ha jól értettem a cikket, ez a kamion verseny-kész állapotban van. Reinert kamionja jelenleg darabokban áll. Stefi Halm kamionját, amivel a tavalyi év 2. felében ment, eladták Angliába. (Nem teljesen értettem egy részt Halmnál hogy miféle show truck-ról beszélt)

A mühelyben viszont van valami ismerős is a szétszedett kék Reintert kamion mellet....

A Beni féle kamion lenne? (De mi benne az a zöld?)

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Lehet lemaradtam valamiről, de nekem úgy rémlett hogy azt mondták jövőre lehetséges hogy esetleg eladnak 1-2 Volvo-t privát kézbe.

Szerk.: Mégis lesz Nika chevyvel <#merges2>

http://www.touringcartimes.com/2016/03/30/nika-racing-to-skip-france-and-will-switch-to-chevrolet-from-slovakia/
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.03.30. 20:41:28

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
hát ez nem Castrol-os :D

Dietrich
jövőre? nem úgy volt hogy az idén?
addig is a svéd király megnézte az igazi erős volvókat, lenn délen. <#awink>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

A Nika-s Honda került hozzájuk, a Nika nem fog menni, mert nem jött össze a pénz a kocsira senkinek, pedig már volt szponzor azon a fekete kocsin.... Na majd jövőre jönnek a Volvoval ;)

Szabi
valószínűleg a szerb tavalyi Hondáját kapták meg végül, gondolom jót tett a tárgyalásoknak, hogy egy magyar csapat pilótája lett.... :-)

Nekem is eszembe jutott ez, de nem akartam vészmadár lenni

kemszi2
biztos akciós volt a hondánál a tavalyi modell :)
z0ty4
Honnan szedték össze a lóvét az indulásra?
Tavaly 1 autóra alig lett meg, idén lett 2 is? vmi olcsóbb lett?
Gondolom 2 újonc nem hoz magával százmillákat....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dietrich
komolyan nem értem ennek mi az értelme...ha nem az állam a szponzor akkor nem sokáig fogják tűrni, hogy a 15-17 helyeken csatázzanak..bár meg van az esély arra is, hogy lesz annyi kieső, hogy pontot tudnak szerezni majd ha egyszer lesz 2 autó..de még csak tesztre sem tudtak menni.
tartalék alkatrészből sem lehetnek nagyon eleresztve...

bakkerman
Ez bitang gep lesz legalabbis kulsore !! Varom FHD-s hatternek valot ;)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hungary27
//www.youtube.com/embed/Ymx7ENxgBy0
RatBaG
hát az egyértelmű volt, hogy megint letolt gatyával vágnak neki a szezonnak, amikor már eddig húzták-halasztották a hírzárlatot.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
Ficza Feri (19) és Nagy Dani (17)

viszont még az első autó se készült el.. szóval teszt megint nincs... :D

SimaSuna
Holnap reggel 8, már nincs oly messze...

Ficza Feri
Tóth Norbi.

Szerintem..
RatBaG
na már épp ideje...

Zengő Motorsport
Köszönjük a türelmeteket! Holnap reggel 8:00-kor minden kiderül!

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Kiss nem fog, kamionozik, új csapat, új márka nem fog ő beugrani sehova.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hungary27
Most már kíváncsi vagyok, hogy egy vagy két állandó pilóta lesz. Jó lenne ha Norbi párszor betudna ugrani.
Norbi1990
Ezzel a színnel biztos kifognak tűnni a mezőnyből <#eljen>
A Seat is zöld lesz amivel a Nagy Norbi fog menni.
RatBaG
zengő

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Szabi
új menedzsmentje van, akik úgy tűnik jó kapcsolatba vannak a Mercedessel.. meg azért a Kecskeméti Merci gyár is biztos sokat segíthetne :D

viszont aki megkapja majd Norbi MAN-ját nem lesz könnyű helyzetbe, nem tudja majd a technikára fogni ha nincs bent az első háromban minden versenyen :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.27. 08:53:43

bakkerman
Ha a Merci gyár fullba adja a tech-et a dologhoz akkor nem feltetlen jart rosszul,kesobb kinyilhat 1-2 ajto (ha veluk is megnyeri az EB-t),de ha nem sok koze van maganak a Merci gyarnak a kamionos EB-hez akkor csak szerian belul valtott csapatot,es kamiont. Ezt valoszinuleg csak o tudhatja meg a menedzsere,nincs rossz korban meg boven,de azert lassan elkene kezdeni felfele lepkedni...turaaton belul foleg.

Norbi1990
Oxxo Racing Team FB oldalról

"A 2016-os szezontól az OXXO Racing és Kiss Norbi külön utakon folytatja tovább.
Köszönjük Norbinak az eddigi munkát, büszkék vagyunk az együtt elért sikerekre, kívánunk Norbinak további hasonlóan eredményes versenyzést új csapatában, a Tankpool24 Racing-nél.
Csapatunk idei Eb-s szerepléséről a jövő héten tájékoztatunk Titeket, addig is kövessétek figyelemmel,hogyan szereplünk az angol bajnokságban! :)
Az elmúlt 9 évben voltak nehéz időszakok, de megtapasztaltuk azt is, milyen a kilátás csúcsról... Ti mindvégig mellettünk álltatok, ebben bízunk továbbra is, mi pedig - ahogy eddig is - megteszünk mindent a sikerért, a győzelemért, de leginkább azért, hogy büszkék lehessetek ránk!
Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!!!"
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.03.26. 13:25:43
RatBaG
a kommenteket olvasva tűnt fel nekem is, hogy állítólag az oxxo lehet nem is fog az eb-n indulni, még most dől el...

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Merci ad gyári támogatást ennek a csapatnak?
Mert ha nem akkor nem sok esély van egy DTM tesztre sem :D
Norbi1990
Kiss Norbit nem értem...
Nem tudom, hogy ehhez a új csapathoz kellett-e valami szponzori pénzt neki összeszednie, de ha igen akkor azzal simán mehetne valami túraautós bajnokságba, ehelyett még több időre elkötelezi magát a kamionhoz egy új technikával induló csapathoz.

Ha viszont nem kellett neki semmilyen szponzort keresnie akkor meg jól járt, ingyen mehet pár évet még. Gondolom szponzor hiányában ez volt a legjobb döntés.

Nem tudom, hogy mi történt az OXXO és Norbi között, hogy elváltak útjaik pedig nyerő páros lehettek volta idén is szerintem.
RatBaG
én inkább attól tartok, hogy most egy új csapat még kevésbé fogja lazára engedni a pórázt, hogy esetleg etcc-ben elszórakozzon. hacsak nem úgy alakította a szerződését a kezdetektől, de szerintem ez így megint egy kamion only év lesz. :(

Kiss Norbi

"Kedves Szurkolóim, újabb mérföldkőhöz érkezett a pályafutásom!
Mindenek előtt szeretném megköszönni az Oxxo Racingnek, minden tagjának, és támogatójának a segítséget, ami eljuttatott bennünket a csúcsra, csodás évek voltak, köszönöm!
De egyszer mindennek vége szakad. Az idei szezontól a tankpool24 Racing Team -ben folytatom pályafutásomat. A csapat életében új időszámítás kezdődik, ez sarkallt engem is a csatlakozásra, az új kihívások. Együtt dolgozhatok egy tradiciónális csapattal, és olyan emberekkel mint Stefan Honens, akit a kamionsport Adrian Newey-jának tartanak, és akinek sok-sok bajnok konstrukció került ki a kezei közül az elmúlt években. Reményeink szerint most is ez történik, és két vadonat új Mercedes versenykamion épül a csapat garázsában, és a cél mi más, mint a bajnoki cím! Nekem most egy új márkával. Lehet hogy nem idén, de remélhetőleg néhány éven belül.
Remélem velem maradtok, és szurkoltok nekem továbbra is, és elkísértek ezen az úton amire most ráléptem új csapatommal! Találkozunk a Hungaroringen Augusztusban!"

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
úgy tűnik, viszont hátha a Merci kamionból könnyebben átülhet majd DTM mercibe, legalább 1-2 hétvégére kezdésnek :D

bakkerman
Akkor most marad Norbi a kamionban??!!

Dietrich
Ezt miért nem másoltad? :)

A 2016-os szezontól az OXXO Racing és Kiss Norbi külön utakon folytatja tovább.
Köszönjük Norbinak az eddigi munkát, büszkék vagyunk az együtt elért sikerekre, kívánunk Norbinak további hasonlóan eredményes versenyzést új csapatában, a Tankpool24 Racing-nél.
Csapatunk idei Eb-s szerepléséről a jövő héten tájékoztatunk Titeket, addig is kövessétek figyelemmel,hogyan szereplünk az angol bajnokságban! smile hangulatjel
Az elmúlt 9 évben voltak nehéz időszakok, de megtapasztaltuk azt is, milyen a kilátás csúcsról... Ti mindvégig mellettünk álltatok, ebben bízunk továbbra is, mi pedig - ahogy eddig is - megteszünk mindent a sikerért, a győzelemért, de leginkább azért, hogy büszkék lehessetek ránk!
Hajrá OXXO, hajrá Magyarország!!!

hungary27
RatBaG
//www.youtube.com/embed/UH4LNsM0u3U

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
ETCC-be Unicorse TCR-es Alfával fog menni én szerintem.
Dietrich
képtelenség miután már hetekkel ezelőtt minden gyártó bejelentett mindent amit kellett.

Dietrich
Mondjuk érthető neki az volt a nagy álma többször is elmondta. :)

más
ma a reggeli Startban 07:15-kor Bári Gergely lesz (Digisport 1) hátha kifejti mennyire örül Monteironak :p

le is fosnám a bokám:)))
Szabi
najó, egyre inkább úgy tűnik, hogy Kiss Norbi DTM-ezni megy.. :D

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
//www.youtube.com/embed/5IEe020QVzE

Onikaan
Hol tudtad megnézni? Egy ideje már keresgélem a tavalyi futamokat, de nagyon nyögvenyelősen megy!
RatBaG
még csak most néztem meg a tavaly utolsó btcc futamot... aztakurva!
mindhárom verseny izgalmas volt, de az utolsó eszméletlen. shedden 19. helyről rajtolva lángoló féktárcsákkal feljött az 5.-re, amivel már épp megnyerte volna bajnokságot 1 ponttal. a biztonság kedvéért a csapattárs elengedte őket, de még akkor sem állt le, egy hajszál választotta el a harmadik helytől. <#wow1>
plato végig vezetett, ő már többet nem tehetett.

bárcsak wtcc-ben is így harapnának a hondák...

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Ez nem klikkesedés,egy versenyzőnek a mérnöke a plusz 1 érzékszerve lényegében. Amit ő nem érez az autóban,nem lát,nem hall,azt a mérnöke viszont tudhatja,és megosztja vele. És hosszú évek óta együtt dolgoztak,barátokká váltak,és idén is visszaköszönt volna a pályán ez a sok évnyi közös munka,erre úgymond "szétválasztják" őket...Nem értem ezt a döntést,jól írja Dietrich,nehogy ez a pontok rovására menjen,és későn jöjjön a visszacsere :/

Szerintem túlreagáljátok. Lehet hogy Norbi új dolgot fog tanulni az új mérnökétől és Gergő pedig ugyanúgy tanul új dolgokat. Ez egy csapat és nincs klikkesedés. Szerintem