Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BTCC linkek egész jók voltak az oldalon, WTCC annyira nem.
My Life for Freedom!
mellesleg norbi milyen szépen betette kétszer. tényleg látszik, hogy nem fityeg a pénztárca a visszapillantón.
Nyers! stream?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.03. 12:48:21
Per Aspera Ad Inferi.
Közben BTCC is megy! <#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Nyers, 2016.04.03. 12:45:29
My Life for Freedom!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
(mondjuk ahogy elnézem, ők nem a versenyre készülnek, csak nézelődni.. )
"Nulla tenaci invia est via"
37 perce ·
Hol a határ a dráma és szappanopera között, ezen gondolkozom...
Per Aspera Ad Inferi.

tavaly nem mert akkor volt állami pénz így többet tudtak tesztelni és volt pénz tartalék alkatrészre..most meg úgy tűnik kurvára nincs de azért 2 autót neveztek, hátha mégis lesz..most majd hajthatnak a pénzdíjakra...
jobb lett volna kihagyni ezt az évet és a sorokat rendezni, mint ilyen történetek legyenek...én még jelen pillanatban azt is eltudom képzelni, hogy nem mennek európán kívülre ha nem lesz több pénz..
Mikor kiderült Kiss Norbi nem lesz már sok jót nem lehetett sejtetni..MOL feliratot látsz az autón?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tavaly ezt nem játszották el?
ez nem készült el, az nem lett kész.....
De jó hogy Norbi a gyári csapatnál van.
Nyiri: a zöld szín tuti az egyik nagy szponzoré.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Tarquini --> Lada
Chilton --> Citrom
Demoustier --> Citrom
Sehol nem közölték le ezeket a híreket...vagy csak én maradtam le nagyon?? Itt a topikban se volt nagyon emlegetve Norbin meg Loebon kívül semmilyen pilótamozgás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
8:45 – Első szabadedzés ❤️0p>30p> (Eurosport Player, élő)
11:45 – Második szabadedzés ❤️0p>30p> (Eurosport Player, élő)
14:00 – Időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:00 – MAC3 csapatidőfutam ❤️0p>30p> (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
12:00 – Nyitó verseny <16k>16k> (Eurosport 1, élő)
17:00 – Fő verseny <17k>17k> (Eurosport 1, élő)
www.smart-bus.hu
Értelemszerűen a nem tervezett és nem átvizsgált motorokra garanciát nem tudnak vállalni, így ha az tönkremegy sok zsé.
Per Aspera Ad Inferi.
Ez a 6x6 Taxi központja is. Ott vannak érdekességek..
Downhill!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tavaly mindkettőt fehér-pirosra fényezték, és azt is olvastam, az oxxo lapján, hogy új fényezést kapott idénre a kamion, mivel kékes lett, de bármelyik kamion lehetett a kettő közül, mert piros volt tavaly mind a kettő!
"Nincs több találgatás, két autóval indulunk, és ők vezetik a zengős Hondákat!"
Szóval volt arról szó, hogy két Hondával mennek, és addig, amíg a pályán nem látom másként, vagy a honlapjukon más bejelentést nem tesznek, ezt fogadom el tényként.
Itt rendesen civicnek írják.
http://www.touringcartimes.com/2016/03/31/the-winters-over-the-wtcc-starts-at-the-champions-home-track/
Itt is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.03.31. 11:54:54