12867
-
#2504 Kiváncsi vagyok, hogy ebből mi sül ki. -
#2503 Mondjuk az jó lenne, mert akkor a Lada is tudna menni saját motorral :) -
#2502 A Ford már azzal lépne be 2011-ben. -
#2501 És ez mikortól? 2011? -
#2500 alattad a válasz :)
Mert az lesz a 'világmotor'. -
#2499 Miért van arról szó h 1.6-os lenne WTCC-ben valamikor? -
#2498 Persze, én az S1600-ra gondoltam, sry :)
The "universal" FIA engine is going to be 1.6 liter and turbo charged. This makes it easier for manufacturers involved in, for example, WRC to commit to WTCC and vice versa.
-
#2497 WRC-ben két literes turbo motorok vannak, nem? -
#2496 Az is sokat számít ha bevezetik az 1,6-os motorokat, mert így csak át kell tenni a WRC-set és nem kell újat fejleszteniük. -
#2495 nem hinném, hogy amiatt vannak lemaradva, néha azért jól jön, pl. kapásból visszalehet tenni egyesbe, nem kell végig kattogtatni minden fokozatot -
#2494 ...mondjuk közben azt is olvasom, hogy 2011-től akarnak futamot az USA-ban is, lehet az is közrejátszik az indulásukban. -
#2493 BTCC-ben már indulnak. Talán nem csak marketingfogás. -
#2492 ...hiszem ha látom...félek, ez megint csak egy marketingfogás a legolcsóbb fajtából... persze nagy hagyományaik vannak ebben a szakágban is, de annyira valószínűtlen, hogy ezekben az ínséges időkben ők nekiállnak fejleszteni és vb-csapatot kiállítani... ugyanakkor a Lada még ennyire sem volt hihető és mégis itt vannak, de ezzel együtt is csak akkor hiszem el, ha már el is indultak :)
-
#2491 Értem, köszi. És csodálkoznak, hogy le vannak maradva?:O -
#2490 BMW-knek H váltó, többieknek szekvenciális -
#2489 Az autókban milyen váltó van? Azt láttam, hogy Zanardi h-váltóval megy, a többiek is? -
#2488 2011-ben lehet jön a Ford.
link -
Akey #2487 Basszuskulcs! Norbi nem indul az ETCC-n.
"A Magyar bajnokságból még egy forduló van hátra. Erre a versenyre a Hungaroringen október 23-24.-én kerül sor. Úgy tervezem, hogy ott indulni fogok." -
#2486 BTCC live
Most lett vége az első futamnak és az év befutóját láthattuk Jason Plato-tól. :D
Az a faszi egy állat. :) -
Debilon #2485 van egy DVD-m ETCC '85 a címe :) még nem volt időm megnézni, de biztos valami szezon összefoglaló :D -
#2484 ja, és 42 indulót elbírt azért a pálya :) -
#2483 mégegy hatalmas videó, WTCC őse, a világkupa... fura látni Tarquini-t meg Menu-t 15 évvel ezelőttről... a legállatabb Menu balesete 1:40-nél...
http://www.youtube.com/watch?v=I8eFuQXn_Ko&NR=1
a folytatás:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk_-8nC3GRI&feature=related -
#2482 bocs, rossz linket szúrtam be, itt a 95-ös idényösszefoglaló...
http://www.youtube.com/watch?v=v_k5Gb5Zj80 -
#2481 ...és ha már nosztalgiáunk... emlékszik valaki a DTM riválisára a 90-es évekből? ADAC túraautó kupa, a DSF-en nyomták... BMW, Audi, Ford, Nissan, Honda, olyan nevekkel mint Biela, Boutsen, Patrese, Tamara Vidali, Claudia Hürtgen, Ravaglia, Kox, Asch, Nissen, Capelli, Pirro, Stuck... meg aki még eszembe se jut... azok is nagyon király kis versenyek voltak...
egy idényösszefoglaló 95-ből:
http://www.youtube.com/watch?v=B3fWlVZ0mAI
a német túraautózás leggazdagabb évei voltak azok az idők... -
#2480 Jürgen és Gerd Ruch családi vállalkozásként pár évig nyomta privátként két kiszuperált Mustanggal, de sajnos mindig full utolsók voltak...
-
#2479 Hát ez nagyon odabasz...
Viszont de jó látni azt a sok márkát, áááá régi szép idők.
Azért BTCC még tartja magát. :)))) -
#2478 Sierrával is versenyeztek benne, vagy rosszul láttam? -
#2477 az alábbi link helyett inkább ezt ajánlom, ugyanaz csak jobb felvétel és hosszabb összefoglaló... kis nosztalgiázásnak sem rossz :)
http://www.youtube.com/watch?v=w55XJ0LWSx0 -
#2476 egykis nosztalgia a DTM akkori éveiből, kicsit nem idevaló, de ha már szóba került, akkor az egyik leglátványosabb baleset a DTM történelméből...
http://www.youtube.com/watch?v=uNgJEb_ZmXQ -
#2475 Igen, a DTM-et akkor még én is nagyon bírtam, amikor Larini, Nannini, az öreg Rosberg, Lehto, Dalmas, Giovanardi, Ludwig, Schneider, Reuter, Modena, Franchitti és a többiek nyomták, azóta sajnos túl "sterillé" vált, és ahogy ezt Te is leírtad mára már túl steril, én nem is bírom végignézni... na meg a mai versenyzők... hát közelükbe nincsenek ezeknek a régi nagyoknak, akik még nagyon durván nyomták a pályán, nem úgy mint most, akik többsége csak reklámarc, és a szabályok még meg is kötik a kezüket... -
Debilon #2474 lökdösődéshez csak annyit, hogy néztem ma DTM-et, és hát szégyen amiért büntetéseket osztanak+figyelmeztetést.. szerintem talán csak a két csaj összeakadása volt büntetős, a többi mind belefért a túraautóba.. (kis bodicsek hogy legyen hely, másik kivezetése a fűre két kerékkel hogy szarabb legyen a kigyorsítása) csak úgy röpködtek a fekete/fehér zászlók:( ahhoz képest, hogy 5-10 éve a BTCC mellett a DTM volt a legkeményebb túraautó bajnokság ahhoz képest ezis hova jutott sajnos :( -
#2473 ja, én is amikor néztem, hogy megint milyen agyament módon tett ki egy vetélytársat a pályáról, hát az alatt pont pont az jutott eszembe, hogy egy órával azelőtt még én védtem a mundért itt a fórumon, erre megint akciózik...
különben én már vártam volna az áthajtásos büntetést a manőverért, de gondolom azért nem jött, mert a szövetség izgalmas végjátékot és drámát akar, nem kell nekik egy lefutott bajnokság, már így is elég rosszul jön nekik, hogy Farfus kimarad a végén a csatából.
na mindegy, Tarquini akármit csinál, az Osellás, Colonis, AGS-es időben szívott annyit, hogy ez nagyon kijárna neki... (és csendben jegyzem meg, Larininek is legalább ennyire kijárna már, talán egyszer az is összejön) -
#2472 Senki ne legyen köcsög szvsz, az rossz irány..pláne ebben a sorozatban ami kicsit 'balhés'.
:) -
#2471 pontosan,..mármint a Tarquini-s dologhoz. Az mellett hogy Huff-t már megint kegyetlen kicsapta egy egyértelműen nem előzési helyzetben,..szal már láttam sírni is.
Nehéz lehet neki drukkolni, mert ahogy írtam bicskanyitogató sok megmozdulása, de ő rajta éreztem a legjobban már az elejétől hogy nem fekszik neki hogy csak úgy bevédjük Y. Muller s×ggét. Tarquini harcolni fog.. -
#2470 Coronel volt aki Brands Hatchen meglökte. -
#2469 farfus volt az aki norbit anno kilökte? most visszakapta aza nyomorék kisköcsög. -
#2468 kegyetlen volt az első futam. a második már unalmasabb :( -
#2467 Egyszer nem vagyok itthon, erre pont most alakítanak nagyot.
Norbinak hatalmas grat
Ha valakinek megvan a SEC futam, vagy esetleg tud egy oldalt ahonnan le tudom tölteni kérem jelezze, előre is köszönöm.
# 2466 Hát sok meló van még az opel motorral, pedig BTCC-ben egész jól mennek. -
#2466 jaja, Thompson egy hős, és kétségtelenül vb esélyes lehetne egy igazán versenyképes autóval! én bízom benne, hogy jövőre közelebb kerülhet az élvonalhoz!
amúgy aki igazán elcseszte a versenyét, az Priaulx... már ott volt a biztosnak tűnő nyolcadik helyen, ami bizony rajtelsőséget jelentett volna, erre kockáztatott és nagyon csúnyán rá is faragott... nem ért annyit az a plusz 1 vb pont, elcseszte az egész hétvégéjét... -
#2465 én Farfust soha nem csíptem valamiért, talán a pályán való viselkedése miatt, vagy nem is tudom, mindegy...
most, hogy kétesélyes a vb, már én is Tarquini-nek szorítok... tény, hogy néha túl kemény, de ahogy Te is mondtad, ő még a régi "szabályokon" edződött, ez némi mentség... na meg amennyit ez az olasz szenvedett, kínlódott, megalázkodott a F-1-ben még annak idején az Osellában vagy a Coloniban például, hát igazán megérdemelne valami címet már... jó, 94-ben BTCC bajnok volt, de az mégsem egy vb cím... Muller meg bár szimpatikusabb, de mégiscsak nyert már...