12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Akey
    És talán Larini be is ajánlaná a Norbit. Áh az kizárt. És állítólag Yvan is a kékekhez tart, miután a SEAT szakított az Orecával. Jó lesz "nekünk" a spanyol vas. Ilyen drága üzemanyagárak mellett meg pláne.
  • Black Ghost
    Legyen igazad, de ha már nem TDI akkor inkább Chevy, a BMW mit csapat nekem nem igazán tetszik, ott van Farfus meg Priaulx akiknek be kell hódolni, nem biztos hogy engednék érvényesülni Norbit.
    A Chevy-nélpilóta ügyben meg olyan minden mindegy állapot van, ez a csapat sokkal nemzetközibb, ráadásul már régóta a "Sárgák, Fehérek" árnyékában élnek és ha Norbi tudna villantani akkor sokkal komolyabb támogatottságot kapna mint a másik két csapatnál.
  • Akey
    Most már olyan alkupozícióban lesz Norbi, hogy ha nem kap szabad kezet a beállításoknál, akkor inkább leszerződik a Chevyhez vagy a BMW-hez. :D Amúgy szép volt!
  • Black Ghost
    simán sőt!
  • Black Ghost
    Kár ezért a futamért:
    De etől fügetlenül:
    Grat Thompson
    Grat Norbi
  • gordon 24
    Hát GRT Thompsonnak, és természetesen Norbinak! Jól megy.. Nyugodtan Gene heylére mehet a WTCC be a TDI vel:D
  • Black Ghost
    Hát ha Engstom -ék kiütik egymást Norbi még bajnok lehet:D
  • Black Ghost
    Thompson megnyeri:D

Ő legalább BTCC-s.
  • gordon 24
    Hát ezt elbaszták:D Sajnálom, de ha igy akkor Thompson Toljad!
  • Black Ghost
    Egyébként se értem, a hajtott kerék így is slick, ha jön egy zuhé mit számítana hogy a hátsó esőgumi.
  • gordon 24
    Tárgytalan:D
  • gordon 24
    Hát jahh. Nehéz lesz igy, de talán Thompson megnyeri nekünk:D Ha meglőzi Franz-ot:D És Norbit nem előzi meg Engstrőm akkor....
  • Black Ghost
    Hát úgy néz ki nem jön be ez a vegyes gumi, Thompson nagyon otthagyta, Engstrom meg már ott van a seggébe.
  • gordon 24
    Nah most küldjék be a Safety Cart:DDD
  • Black Ghost
    race2
    apa kezdődik :)))
  • LaszloLedzenyi
    megnyerte igaz a vége szűk volt kcisit
  • bodajoci
    Szép volt Norbi!!!!
  • LaszloLedzenyi
    Live Timing
  • Nyers
    Üdv,
    stream-et tud esetleg vki dobni ETCC-hez, köszi!
  • Akey
    A britt, svéd, olasz, dán, német, orosz és a balti államok S2000-es bajnokságainak résztvevői nevezhetnek. Idénre jóformán eltüntek a svédek és az olaszok, nyílván a "szecesszió" hatására. Idén negatív rekordott döntött a rajtrács. Ja és jut egy wild card a Seat Leon Eurocup győztesének.
  • Black Ghost
    Azért ez nem semmi, nem gyenge nevek vannak Norbi mögött.

Egyébként mi alapján válogatták össze a résztvevőket, vagy ezek önálló nevezések?
  • Laceee
    Bazz 1+ mp vert a következő Seat-osra , az mellett, hogy lenyomott mindenkit
  • Laffite
    Ez igen! Gratulálok én is! Holnap újra lesz okunk szurkolni.
  • Akey
  • Akey
    Száradó pályán a többiek még wet-settel mentek, Norbi kockáztatott és nyert. Az első tíz:
  • Akey
    Norbi a poleban!!!
  • Akey
    A 2. edzésre leszakadt az eső. Ezt is Norbi nyerte és a kategóriájából a legtöbb időt töltötte a pályán. Lesz neki jó kis esős beállítása is.
  • Akey
    A 2 Maurer Lacettit még javítják az Adac Procar utolsó fordulóján történtek miatt, Fontes meg spórol a bömössel, így inkább a PTCC mezőnyében körözget. Kép a Norbiról:
  • Akey
    Norbi megnyerte az első edzést. Egy egész másodpercet adott Thompsonnak és Nykjaernek.
  • Akey
    További menetrend. Az azért durva, hogy 4 órányi tesztlehetőségük lesz az időmérő előtt. A részeredményeket majd itt lehet nyomon követni.
  • Norbi1990
    ETCC - Portugália, 1. futam
    EuroSport2 - ÉLŐ Vasárnap 13:00
    ETCC - Portugália, 2. futam
    EuroSport1 - ÉLŐ Vasárnap 14:30
  • Akey
    Ez. Aztán a 2. futamon már nem is indult. A 3-on pláne. Ybarra közben meg szerzett vagy 30 pontot.
  • PacsutaTibi
    A touringcartimes-on volt is cikk vagy 1-1,5 hete hogy ő nevezett elősőként.

Jerezbe mi történt?
  • Akey
    Csak rajta van a nevezési listán. Mondjuk azok után, amit Jerezben műveltek vele a hétvégén, nem tudnám elképzelni, hogy ne induljon el.
  • Norbi1990
    Most akkor indul Michelisz? Eddig úgy volt, hogy nem :O
  • Akey
    13 S2000-es lesz ott Bragában.
  • Akey
    Thommo indul az ETCC-n a dán csapatával.
  • Black Ghost
    Nem figyeltem csak írtam sorry!

Más fajta gumik lesznek. :)

link
  • Akey
    Ugyan az a szarkeverés lesz mint eddig. Csak Seat és BMW nélkül, mert kivonulnak. Amúgy már vagy 3 éve Yokohamával mennek nem?
  • Black Ghost
    Jövőre Yokohama gumik lesznek.