12867
-
Akey #2544 És talán Larini be is ajánlaná a Norbit. Áh az kizárt. És állítólag Yvan is a kékekhez tart, miután a SEAT szakított az Orecával. Jó lesz "nekünk" a spanyol vas. Ilyen drága üzemanyagárak mellett meg pláne. -
#2543 Legyen igazad, de ha már nem TDI akkor inkább Chevy, a BMW mit csapat nekem nem igazán tetszik, ott van Farfus meg Priaulx akiknek be kell hódolni, nem biztos hogy engednék érvényesülni Norbit.
A Chevy-nélpilóta ügyben meg olyan minden mindegy állapot van, ez a csapat sokkal nemzetközibb, ráadásul már régóta a "Sárgák, Fehérek" árnyékában élnek és ha Norbi tudna villantani akkor sokkal komolyabb támogatottságot kapna mint a másik két csapatnál. -
Akey #2542 Most már olyan alkupozícióban lesz Norbi, hogy ha nem kap szabad kezet a beállításoknál, akkor inkább leszerződik a Chevyhez vagy a BMW-hez. :D Amúgy szép volt! -
#2541 simán sőt! -
#2540 Kár ezért a futamért:
De etől fügetlenül:
Grat Thompson
Grat Norbi -
#2539 Hát GRT Thompsonnak, és természetesen Norbinak! Jól megy.. Nyugodtan Gene heylére mehet a WTCC be a TDI vel:D -
#2538 Hát ha Engstom -ék kiütik egymást Norbi még bajnok lehet:D -
#2537 Thompson megnyeri:D
Ő legalább BTCC-s. -
#2536 Hát ezt elbaszták:D Sajnálom, de ha igy akkor Thompson Toljad! -
#2535 Egyébként se értem, a hajtott kerék így is slick, ha jön egy zuhé mit számítana hogy a hátsó esőgumi. -
#2534 Tárgytalan:D -
#2533 Hát jahh. Nehéz lesz igy, de talán Thompson megnyeri nekünk:D Ha meglőzi Franz-ot:D És Norbit nem előzi meg Engstrőm akkor.... -
#2532 Hát úgy néz ki nem jön be ez a vegyes gumi, Thompson nagyon otthagyta, Engstrom meg már ott van a seggébe. -
#2531 Nah most küldjék be a Safety Cart:DDD -
#2530 race2
apa kezdődik :))) -
#2529 megnyerte igaz a vége szűk volt kcisit -
bodajoci #2528 Szép volt Norbi!!!! -
#2527 Live Timing -
#2526 Üdv,
stream-et tud esetleg vki dobni ETCC-hez, köszi! -
Akey #2525 A britt, svéd, olasz, dán, német, orosz és a balti államok S2000-es bajnokságainak résztvevői nevezhetnek. Idénre jóformán eltüntek a svédek és az olaszok, nyílván a "szecesszió" hatására. Idén negatív rekordott döntött a rajtrács. Ja és jut egy wild card a Seat Leon Eurocup győztesének. -
#2524 Azért ez nem semmi, nem gyenge nevek vannak Norbi mögött.
Egyébként mi alapján válogatták össze a résztvevőket, vagy ezek önálló nevezések? -
Laceee #2523 Bazz 1+ mp vert a következő Seat-osra , az mellett, hogy lenyomott mindenkit -
#2522 Ez igen! Gratulálok én is! Holnap újra lesz okunk szurkolni. -
Akey #2521 -
Akey #2520 Száradó pályán a többiek még wet-settel mentek, Norbi kockáztatott és nyert. Az első tíz:
-
Akey #2519 Norbi a poleban!!! -
Akey #2518 A 2. edzésre leszakadt az eső. Ezt is Norbi nyerte és a kategóriájából a legtöbb időt töltötte a pályán. Lesz neki jó kis esős beállítása is. -
Akey #2517 A 2 Maurer Lacettit még javítják az Adac Procar utolsó fordulóján történtek miatt, Fontes meg spórol a bömössel, így inkább a PTCC mezőnyében körözget. Kép a Norbiról:
-
Akey #2516 Norbi megnyerte az első edzést. Egy egész másodpercet adott Thompsonnak és Nykjaernek. -
Akey #2515 További menetrend. Az azért durva, hogy 4 órányi tesztlehetőségük lesz az időmérő előtt. A részeredményeket majd itt lehet nyomon követni. -
#2514 ETCC - Portugália, 1. futam
EuroSport2 - ÉLŐ Vasárnap 13:00
ETCC - Portugália, 2. futam
EuroSport1 - ÉLŐ Vasárnap 14:30
-
Akey #2513 Ez. Aztán a 2. futamon már nem is indult. A 3-on pláne. Ybarra közben meg szerzett vagy 30 pontot. -
PacsutaTibi #2512 A touringcartimes-on volt is cikk vagy 1-1,5 hete hogy ő nevezett elősőként.
Jerezbe mi történt? -
Akey #2511 Csak rajta van a nevezési listán. Mondjuk azok után, amit Jerezben műveltek vele a hétvégén, nem tudnám elképzelni, hogy ne induljon el. -
#2510 Most akkor indul Michelisz? Eddig úgy volt, hogy nem :O -
Akey #2509 13 S2000-es lesz ott Bragában. -
Akey #2508 Thommo indul az ETCC-n a dán csapatával. -
#2507 Nem figyeltem csak írtam sorry!
Más fajta gumik lesznek. :)
link -
Akey #2506 Ugyan az a szarkeverés lesz mint eddig. Csak Seat és BMW nélkül, mert kivonulnak. Amúgy már vagy 3 éve Yokohamával mennek nem? -
#2505 Jövőre Yokohama gumik lesznek.