12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bardocz
    Thompson végig szopatott mindenkit, aki mögötte volt, nagyon jó versenyző. Remélem a 2. verseny még jobban alakul számára a 3. helyről.
  • Laffite
    nagyon jó futam volt, egészen szenzációs! pokolba a városi pályákkal, remélem erre előbb-utóbb a szövetség is rá fog jönni, mert verseny csak ezeken a pályákon van, de itt aztán óriási...

Thompson amúgy egészen szenzációs volt! és Menu volt a másik, aki előtt le a kalappal, így felérni a Pole-t érő helyre... Na persze volt benne mázli is, de elkerülte a rázós helyzeteket...
  • ladarevolution
    Durva volt a futam, azért Thompson ott lesz a 3. rajtkockán :-)

Go Lada!
  • b-type
    Nincsenek férgek...rosszul döntött a rajtvonal után, ő döntött úgy hogy kiáll Huff mögül és külön próbálkozik. Jól beszorult és aztán bedarálták, de abban a káoszban ez már teljesen kiszámíthatlan.
    Ez egy szerencsétlen eset volt, amit egyébként piszkosul sajnáltam mert bírom Farfus-t és neki drukkolnék a Seat-k ellenében. Egyébként meg ha már Seat akkor Tarquini, legyen bármilyen bicskanyitogató stílusa, ő egy régebbi iskola neveltje, van rá némi mentség.

Egyébként meg egyértelműen Thompson :)
  • Debilon
    hát, ahogy elnéztem rydelltől indult a buli, mikor meglökte huff-t..
  • LaszloLedzenyi
    rohadt fírgek kirakták megint a kagyló meg a tésztazabáló malmára hajtja a vizet
  • SL
    Farfus most megkapta a magáét :D
  • Laffite
    mindenképpen lenne helyük! én már nagyon várom a következő szezont, bárhol is lesz az
  • Debilon
    így van, pár info azért el-el cseppent:)
    TDI Seat az endurance-ba egész évre kompletten mérnököstül, ami nekem megmaradt:)

legyen szerencséjük, mert szerintem van helyük egyel feljebb is:)
  • Minstrel
    Michelisz!
  • b-type
    Szép infókat cseppentett el a kommentátor, nagyon király lenne ha babakék lenne az ég a Zengő-nek.
    Ez egy sikeres csapat, így felesleges okoskodás amit mondok, de Michelisz-Wéber-Kiss alapfelállásban terveznék...és aztán akit még el bír az istálló, és meglátják ki merre milyen sikeres. Gondolom hogy a Znegő nem akar szétszakadni, így aki Endurance-t akar az oda, aki túraautózni az marad, aki FIA GT-re az amoda, aki....stb.
    Michelisz és Kiss mehetne olyan sorozatokba ahol számít a kor, míg Wéber hozhatná az Endurance versneyeket, az nem annyira sűrű és tetszett is neki Nordschleife.
    De mint írtam csak szómenésem lett a sok jó infótól és a nagyszerű eredménytől :)
  • Laffite
    ohhhohóóóóóóóóóó.... hát ez mekkora volt már! 10-ből 9 versenyző ilyen helyzetben simán elengedi azt aki üldözi és egy biztonsági menettel megnyeri a bajnokságot, de Norbinak eszébe se jutott, hogy kiadja a kezéből a futamgyőzelmet!!!

ha valami imponálhat egy gyári csapat vezetősége számára a világbajnokságon, akkor ez bizony az volt!

hatalmas gratuláció az egész éves teljesítményhez, na és persze a csapatnak is, mert azért ehhez kellett egy autó is!
  • Debilon
    így van:) meg is nyerte a futamot, és ezzel ha jól tudom az EB-t is :D
  • b-type

Nagyon szép teljesítmény volt :)
    ..nem gyenge ereszd el a hajam volt..
  • Debilon
    egyenlőre az első helyen megy a race02-ben :)
  • Black Ghost
    Akkor látjuk Norbit !!!!! :DDDDDD
  • Minstrel
    Holnap eurosport2-ön Seat Leon Eurocup

10:00
    CAR RACING
    CAR RACING: SEAT Eurocup in Imola, Italy - First race (29min) FELVÉTELRŐL

10:30
    CAR RACING
    CAR RACING: SEAT Eurocup in Imola, Italy - Second race (39min) ÉLŐ
  • Black Ghost
    vasárnap lesz:

8.30: időmérő
    12.30: 1. futam
    14.30: 2. futam
  • ladarevolution
    Holnap az edzést nem fogja adni az EuroSport?
  • Black Ghost
    Már megint baszakodik a képfeltöltés :(
  • bardocz
    Ez pont nem
  • Black Ghost
    ez lemaradt:
  • Black Ghost
    Tom Coronel indulni fog az utolsó két futamon, mivel szponzori szerződést kötött azzal McGREGOR céggel mely a Seat Euro Cup-os ikertesvérét Tim Coronel-t is támogatja.

Itt egy kép az új ruciról:
  • b-type
    ez állat :DD
  • Norbi1990
    Ez jó
  • N o N a m e
    LOL!
    Engstler BMW-jének hátsó ablakán a www.safety-car-hunter.com weboldal címe található, ahol humorosan, de kioktatja a Safery Car veztetőjét. :D

• Black Ghost
    Most néztem a múlt hétvégi STCC futamot, hát a svédek se aprózzák el.
    Érdemes megnézni, főként a Race2befutót.
  • b-type
    Erről beszéltünk alant, Y. Muller mondja: többször is keményen meglökött abban a körben...
    Erre bevágnak egy képet a célrafordítóban ahol Farfus van kiszorítva és Y. Muller koccolja ahogy szorítja még egy kicsit kijjebb. :)
    Amugy sem vágom, túraautós versenyen vannak koccok, a lényeg hogy ne olyan pillanatban legyen aminek következtében a másik leesik a pályáról.
    Az teljesen benne van hogy ha valki gyorsabb, de a másik védekezik (jogos), akkor az elől lévő számíthat kis taszajtásokra itt-ott.
    Ez alap itt, sprintfutam.
    A gumifalnak meg ő ment neki.. Az meg hogy az interjúban lehülyézte Farfus-t.., csak nem fordította le a kommentátorunk, hát vazz mi ez ha nem durcázás? :)))
  • bardocz
    Biztos azért ment neki önszántából a guminak. Kíváncsi lennék azokra a very hard ütésekre.
  • Black Ghost
    Ezért lehetett ideges Y. Muller.

WTCC: Farfus gets reprimand after SEAT protest

Oschersleben race winner Augusto Farfus has been reprimanded by the WTCC stewards after an incident with Yvan Muller. The French SEAT driver was upset after the race.
    "Farfus hit me three times, very hard," said Muller.
  • b-type
    Ez most akkor megint kicsit megpiszkálta a helyzetet, hiszen Farfus előrelépett egy helyet azon a futamon.
  • spect16
    Ez akkor majdnem olyan, 'hogy csináld csak tovább, csak egy ejnye-bejnyét kapsz érte".
  • Black Ghost
    Na így már mindjárt más, pontosabban így meg már egy nagy semmi.
  • gordon 24
    Tehát egy 10 rajthelyes büntetés felfüggesztve a következő 3 futamra.
  • gordon 24
    WTCC: Larini penalized after Lada crash
    Nicola Larini has been given a 30 second penalty after the incident with Jaap van Lagen on the last lap of the first WTCC race at Oschersleben today. In addition to the penalty, the Chevrolet driver has been given a ten position grid penalty, though suspended for the next three races.
    By Johan Meissner Sunday, 06 September 2009 19:26 CET
    The incident was when battling for fifth position in the race, van Lagen being on the way to his and Lada's best ever finish.

The incident resulted in van Lagen spinning off, later rejoining to finish 11th, and the stewards found Larini responsible for causing the collision.

Larini was dropped from fifth to 15th because of the 30 second penalty.
  • milk4
    Igen,gondolom a latter az later akar lenni,csak félre írták.
  • Black Ghost
    Jól értem 3 futamos eltiltás?
  • milk4
    De legalább Larini megkapta amit megérdemel

"...he latter suspended for the next three events."

Ezért meg sajnálom őt:(
  • LaszloLedzenyi
    ez se segít sokat a ladán
  • Black Ghost
    Jaja, Mondjuk első egész jó volt.

Az a baj Rockingham még 2 hét, de azért jövő héten is lesz futam.

STCC: Knutstorp
    DTC: Ring Djursland