12867
-
#2664 sajnos nem a seat a hunyó, adott esetben bármelyik másik csapat ezt csinálta volna, ezt nem szabad felróni nekik... a hunyó a szövetség, akik úgy alakították ki a szabályrendszert, hogy mindez kialakulhatott és megtörténhetett... -
#2663 "Az az autó sosem lesz jó!"
öööö, miért is? Te már csak tudod, sok versenyautót fejlesztettél életedben
Még jó hogy ez majd idővel kiderül és nem te döntöd el h sosem lesz jó -
#2662 Az az autó sosem lesz jó! Az hogy sok a pénz igen. Toyota volt f1 ben a legnagyobb költségvetésű csapat.
Ha Thompson ott marad, semmit nem fog elérni. Beleszürkül és pár év múlva mehet vissza a BTCC be. Szóval kell neki egy jó csapat.
-
#2661 Akkor végül nem maradtam le semmiről.
Amit a Seat művelt az tényleg szánalmas volt. -
Debilon #2660 nem indították újra a piros után már -
#2659 2. futamot újraindították? Faszom műsorrögzítő levágta a végét ismét. -
Akey #2658 A Volvót, Vauxhallt, Hondát, Fordot miért nem hívják meg a WTCC-be mondjuk egy ingyenes nevezéssel és útiköltséggel? Az első kettő még hajlott is volna rá, ha lettek volna értelmes szabályok. De úgy néz ki, hogy jövőre lesz egy Chevynk két kivonulófélben lévő riválissal és egy asszisztáló kiscserkésszel. -
#2657 Finoman szólva is első gyári éve. Mit vártál?
Nem hinném h Thompson elmenne máshova. Ha tapasztalat még nincs is, de pénz az akad a Ladánál még ha az állam is fizet a gyár helyett... (márpedig az állam tolja a zsét a Ladába és a WTCC-be, nem véletlenül akarnak pályát is) -
Debilon #2656 háát.. még csak az első versenyen vagyok túl..de ez tényleg gyomorforgató amit a seat művel(t) :(
lassan f1-i mélységekbe süllyesztik a wtcc-t is (ha még nincs ott) -
#2655 Remélem beveszik Thompsont valami normális csapatba. Ez a Lada finom szólva is szar. -
#2654 Jövőre a kékek is több autót akarnak, egyébként meg teljesen igazad van, ezt hajtogatom én is már rég, hogy ez nagyon nem jó így...
Mellesleg Couto úgy ment, mint egy totál zöldfülű, én nem is értem, dupla sárga zászló, és még csak észre sem veszi, ez több mint amatőr, főleg egy zárt pályán.... -
#2653 Hát vannak torrent oldalak. Ott megtudod majd nézni angolul. De ahhoz kell 1-2 óra még.
Vagy a Eurosportokon. -
Rainbow15 #2652 Hol tudom vissza nézni? Euro-n csak a 2. futamot adják 4-kor, Eu2-n az elsőt is, de nincs eu2-m. Magyarul, vagy csak angolul tudom visszanézni? -
#2651 Hát nem is tudom.. Nem mondok inkább semmit..
De ezt azért mégis:
Nagyon nem tetszik ez nekem. Limitálni kellene a csapat álltal indítható autok számát ez igy eszméletlen szar, hogy 5 ember dolgozik 1 nek.
Valamit remélem kitalálnak jövőre. Ugyanis, egyetlen csapat van aki ennyi piotával rendelkezik. 5 embert nem tud legyőzni 3. Zanardit nem számolom, mert ő nem olyan jó.
Chevy csapat szintén 3 fős. Szóval ha nem tesznek valamit jópár évig ugyan ez lesz.
-
Akey #2650 Hát igencsak rám jött a hányinger a Seat és a BMW húzásától is. -
#2649 Seat Team
Szabályváltoztatást!!!!! -
Akey #2648 A Eurosport Playeren rajta van. De remélem, hogy az éjféli ismétlésben benne lesz. Szóval minden a Q1-ben kezdődött. Rydell és d'Aste összetörte magát. Thompson beleszaladt d'Aste félretolt autójába és az ezekből szivárgó olajon csúszott meg Tarquini és az olaj felitatására szolgáló cementportól nem látta Yvan Muller, hogy mi történik előtte, ezért beleszaladt csapattársába. Röviden ennyi. -
#2647 Kamerákat levették mindenhonnan nehogy összetörjék azt is :D -
#2646 Na utána néztem, tehát:
Szabadedzésen Ladygin tört össze, qvalin meg a többiek, de akkor miért nincs róla valami felvétel?
-
#2645 Nicola Larini befejezi versenyzői pályafutását. Az olasz tíz évet töltött a Formula-1-ben, után s közben túraautós pályafutást épített. 1993-ban megnyerte a DTM-et, 2001-ben Európa-bajnoki második helyezett lett. 105 túrakocsi-vb versenyen állt rajthoz, ebből 85-öt befejezett, és egyet megnyert (idén Marrakesh-ben). Tervei szerint nem fordít végleg hátat az autósportnak, de pillanatnyilag több időt szeretne tölteni a családjával, de az bizonyos, hogy a profi versenyzői pályafutását a hétvégén lezárja. -
#2644 Én is innen szedtem le, elbaszott egy nyelv ez az orosz. :D
Nos ha jól tudom a baleset még a szabadedzésen történ, de akkor milyen baleset volt Qvalin, mi történt Yvan meg Tarqini-vel, mit keresett ott D'Aste BMW-je?
Sajnos a baleseteket nem mutatták úgy hogy nekem most tök katyvasz az egész. -
Akey #2643 Racing Undergroundról töltöttem le oroszul. :D Talán eddig csak koreaiul nem néztem futamot. ;) Amúgy Farfusnak ez a mák kijárt már, mert azért ő is sokat rontott, de Imolában nem rajta múlt. Szegény Thompsonnak meg ki kell hagynia a futamot, mert totál lett a gépe, csakúgy mint d'Asténak és Ladyginnek. Yvan kocsijában még a bukócsövet is ki kellett cserélni, Tarquini kocsijában meg az erős ütközés miatt motort is cserélhettek büntetlenül. -
#2642 Hol nézted meg? Rohadt ajrósport csak ma éjfélkor akarja ismételni :( -
#2641 nagyon utálnám, ha úgy dőlne el a vb cím, hogy a francia és az olasz lehetőséghez sem jut... ocsmány egy pálya ez, tiszta lottósorsolás... valahol megértem, hogy kell egy ilyen is, de akkor tudják le ezt az idény elején, ne ez döntsön már mindenről... -
#2640 Farfus megint mákol. -
Akey #2639 Azt a leborult szivarvégit mekkora időmérő volt. A 2. etapban csak négyen nem tudtak időt menni a tízből. -
#2638 Mehet a chevyhez akkor Yvan pl és Norbi a TDI-be!:D -
#2637 Larini to quit WTCC after Macau -
#2636 szeva csapattárshát örülj hogy nem jöttél szerdán kész őrültek háza volt b-n -
Rainbow15 #2635 hát ez nem semmi -
#2634 Mi volt ez a nagy baleset?
Thompson, Tarquini, Y. Muller korházban, a Lada totál lezúzva.
Ha tudtok nyomjatok vidit.
+ 2 kép
-
Akey #2633 Nehogy elmondja valaki a quali eredményét, mert beállítottam az ébresztőt, de visszaaludtam. -
#2632 úgy nézem a helyi srácok 10-15 másodperccel lassabbak az élmezőnynél... ha létező fogalom az űrturizmus, akkor ez itt amolyan "túraautó-turizmus" lehet ??? ;) -
#2631 én is üdvözöllek köztünk! valóban nagyon várjuk már a következő idényt -
Akey #2630 Üdv a WTCC világában kolléga. Csak nem azért maradtál fent ilyen kéőn, hogy meglesd a 2. edzést? :D Amit amúgy most épp a Farfus, Müller, Huff trió vezet, mint ahogy tegnap is. Már csak kevesebb, mint 3 hónap és a Norbi Seatját hajóra kell rakni. -
CrazySasa #2629 Jövőre ha minden összejön egy nagyon szimpatikus pécsi srácnak is lehet majd szurkolni, aki vagy a Zengő Motorsport(HUN) színeiben versenyzik majd, vagy pedig a gyári Seatnál!Remélem Mindenki szurkolni fog neki.A srácot Michelisz Norbertnek hívják!A mindössze 24 éves srác már Európa Bajnokként érkezik a WTCC világába!Hajrá Norbi!Hajrá MAGYAROK! -
Akey #2628 Igen. És a 20. az pont Couto. Aki még versenyt is vezettet már itt anno. -
Akey #2627 Ja és van Lagen és d'Aste kicsit meggyűrte a szalagkorlátot. -
#2626 teljes teszteredmény
Nagyon nagyok az időkülönbségek.
A japán teszten az első 19 autó 2 másodpercen belül volt, most meg a 20. már 6-al van lemaradva...
Érdekes :) -
Akey #2625 Farfus nyerte az első edzést. Yvan és Gabriele 5. és 7. 1,3-al lemaradva. Thompson 2 mp-el a 13.