Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az eleje tényleg nem lett tökéletes.. de a vééégee.... 😄
Zengőéknek eddig volt egy fél autójuk a két pilótának, most már az sincs.. 😞
"Nulla tenaci invia est via"
1 Citroën C-Elysée WTCC 4:17.233
2 Honda Civic WTCC 4:17.233
3 LADA Vesta WTCC ---
"Nulla tenaci invia est via"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"History will be made at Phillip Island this weekend with the 500th round of Australian Touring Car-V8 Supercars Championship."
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.04.12. 17:29:02
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Péntek:
9:55 – ETCC, első teszt <60p>60p> (Live Timing, fiaetcc.com)
12:30 – WTCC,teszt ❤️0p>30p> (Live Timing, fiawtcc.com)
14:10 – ETCC, első teszt <60p>60p> (Live Timing, fiaetcc.com)
Szombat:
8:45 – WTCC, első szabadedzés ❤️0p>30p> (Eurosport Player, élő)
9:30 – ETCC, szabadedzés ❤️0p>30p> (Live Timing, fiaetcc.com)
11:30 – WTCC második szabadedzés ❤️0p>30p> (Eurosport Player, élő)
12:10 – ETCC időmérő edzés ❤️0p>30p> (Live Timing, fiaetcc.com)
14:00 – WTCC időmérő edzés <20p+10p+Q3>20p+10p+Q3> (Eurosport 2, élő)
15:00 – WTCC MAC3 csapatidőfutam ❤️0p>30p> (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
10:00 – ETCC, első verseny <9k>9k> (Eurosport Player, élő)
11:00 – ETCC, második verseny <9k>9k> (Eurosport Player, élő)
12:00 – WTCC nyitó verseny <11k>11k> (Eurosport 1, élő)
14:00 – WTCC fő verseny <12k>12k> (Eurosport 1, élő)
Az ETCC futamok valószínűleg élőben mennek majd az Eurosport Playeren, ám ezt egyelőre még nem erősítették meg. A Túraautó EB versenyeit felvételről az Eurosport 2 is műsorra tűzi, 21:00-tól.
Per Aspera Ad Inferi.
Downhill!!
Viszont ha így indul az év MOL meg sehol gyanítható az is, hogy nem lesz Zengő autó az év végére egy sem...én most azt is kérdésesnek vélem, hogy Európán kívülre is menne a Zengő....lehet az 5 év és fiatalok szövege is csak a szponzorok miatti hablatyolás volt ami nem jött be, mert TAO-t nem kap az autósport.
Aztán ne legyen igazam.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Bajnokság végén Müller 4. lett 62 ponttal, Thompson 8. lett 54 ponttal.
4. lett a 6 gyári seatból.
Kíváncsian várom, hogy fog szerepelni...
(Remélem a Hungaroringre is jön..elkapnám az asszonykáját...egy szelfire...) 😄
Plusz 2002 ben és 2004 ben is Muller előtt lett bajnok a BTCC-ben. Tehát 2 évben tuti legyőzte :-)
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Müller is ott kezdte neki sikerült a kijutás onnan. Thompson is ki akart lépni. És amikor a JAs Hondával ment meg is volt az esélye erre. De ugye akkor a Jas kilépett (most ugye vissza jöttek) ő meg elment a ladához hátha jó gép lesz belőle erre amikor kezdet jó gép lenni kirúgták.. Ez azért egy elég görény megoldás volt. Most meg vissza jön egy Chevyvel. (ami egy szar, mert az nincs úgy fejlesztve mint a Coronelé) tehát kb megint nem fog elérni semmit. Szóval lesz 3-4 verseny amin elbohóckodik majd aztán megint lapát.. És azért ez vicc egy ilyen kaliberű emberrel..
Downhill!!
Sajnálom hogy így járt, de 2009-ben ott kellett volna maradni a Team Dynamics-nál, amikor még Neil a gyári Vectrával ment, villantani, szponzorokat szerezni, nem átülni a sor végére egy Priorába. Mostanra valószínű már 4-szeres brit bajnok lenne.
41 éves , nem lesz fiatalabb. Így kell elbaszni egy jó karriert. A Lada meg elmehet a fenébe... Fejlesztett Nekik, mindent megtett erre kirakták mert jött Huffy. Az meg otthagyta őket. Tehát szopacs..
Downhill!!
Per Aspera Ad Inferi.
Ott leszünk az Európa-bajnokságon!!!
Angol pilóta, Ryan Smith vezeti idén a versenykamionunkat az EB-n!
We'll be there on FIA Truck Race European Championship with Ryan Smith!
Jelenlegi állás szerint 4 futamon leszünk ott biztosan idén, Spielbergben, Nürburgringen, a Hungaroringen és Most-ban, de amennyiben találunk további támogatókat, megyünk más helyszínekre is. Nehéz szezonunk lesz, de megteszünk minden tőlünk telhetőt!!!
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Látta valaki innen? Tényleg volt ott stream? Voltak a futamon csaták?, mert alig 1-2 előzést vettem ki a LiveTiming időket nézve...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ekblomot nagyon sajnáltam,elizgulta szerintem de látszik hogy van a Volvoban is potenciál meg a két srácban
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.04.03. 13:30:04