12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #11947
    vagy két napja be akartam linkelni egy videót a rallycross-os civic tesztjéről, hogy "na ez az a kocsi, aminek a túraautós verzióját valószínűleg sosem fogjuk meglátni"... nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megerősítést kap a negatív hozzáállásom.
    eddig is tartottam a hondától, hogy csak úgy elnyisszantják a program végét, de ezek után csoda lenne, ha nem.
    nem ki is mondták már korábban, hogy oké a padlólemez? aztán mégis előveszik, és visszamenőlegesen büntetnek? egyszerűen agyrém, amit a wtcc művel. ennyire erős lenne még most is a citroen-lobbi?

hurrá, legalább csökkentették a wtcc premium árát. biztos tolongtak az előfizetők.
    Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.27. 11:23:00
  • Szabi #11946
    ideje lenne, hogy végre elbukjon az egész wtcc is.. botrányos amit művelnek évek óta..
  • Nyiri
    Emellett nem értek valamit. Citroen már kiszállt ez tény. Honda még nem döntött a jövőről. Tényleg arra játszanak hogy a Honda is elmenjen? Biztos igzi lesz akkro jövőre.
  • Nyiri
    Tehát akkor a citrom utolsó évében még meg is támogatják őket?
  • Norbi1990
    Ebben az az érdekes, hogy már tavaly is ilyen padlólemezzel mentek, mivel a Zengős hondát is kizárták és az a Honda egy az egybe tavalyi, nincs semmi új idei fejlesztés rajta...
  • Dietrich
    ebből akár lehet olyan Honda reakció is, hogy szevasz wtcc...

Honda excluded from Hungary and Morocco results
  • RatBaG #11941
  • RatBaG #11940
  • S8DJ
    A Lada kapott egy zsák műtrágyát
  • RatBaG #11938
  • bmwcrash
    Köszi!:)
    Hát, ha sok szép dolgot csinál, muszáj bele rakni:D
  • hungary27

1:30-nál azt a mozdulatot Björk Kiss Norbitól tanulta. :)
  • SimaSuna #11935
    Teljesen korrekt összeállítás. Nem mellesleg a sok Norbis jelenet is tetőzte a tetszését :)
  • bmwcrash
  • RatBaG #11933

Winkler Róbert

"Szóval a műsor felvétele után úgy volt, hogy jöttünk ki, és kérdezem a Norbit, milyen autóval van. Aszongya, a szolgálati Civic Type R-rel. Kérdem, milyen. Próbáljam ki, így ő, úgyis egyfelé megyünk. Oké, de én anyám Swiftjével vagyok, azért vissza kéne jönni. Á, majd ő hozza. Így esett, hogy anyám Swiftjét Michelisz Norbert vezette, én meg kipróbáltam ezt a zseniális Type R-t. Az eső szakadt, a telefonom csuromvizes volt, legalább ötször próbálkoztam a fotóval, de Norbi egy rendes autóversenyző teherbírásával vágta magát újra és újra pózba. Anyám Suzukija nevében is köszönöm!"

• benőmenő
    Nem, Norbi. Nem.
    Én sem szeretem az ilyen csapatutasítást, de szerintem Marrakesh van olyan retek pálya, hogy indokolt legyen egy 1-3-as befutónál.
  • Nyiri
    Még szerencse hogy a kamionnál nem számít annyira a súly :)
  • Dietrich
    Apa kezdődik! ;)

FIA are to continue the investigation into Honda’s flat floor

The results of the World Touring Car Championship Race of Marrakech and the preceding event at the Hungaroring two weeks’ ago are still subject to change, with the FIA technical delegate continuing an investigation into the flat floor of Honda.
  • RatBaG #11929
    http://formula.hu/egyeb-1/2016/05/09/az-uj-fiu-kiss-norbi-korabbi-csapataban
  • Dietrich
    komolyan...megnézed a rajtot az első kört és ennyi.
    nézd meg inkább a V8 tegnapi versenyét..1,5 óra autóverseny csodálatos utolsó körökkel..hasonlóval mint ez volt.

• bakkerman
    Érdemes megnézni a második futamot? Azt tudom hogy Norbi behozta 2.-nak a gépet,de azon kívül volt valami történés,vagy elég ha csak előre tekerem a pódiumhoz,hogy lássam a három Hondásat a dobogón? :))
  • RatBaG #11926
    WTCC:
    Marrakesh Race 1
    Marrakesh Race 2

DTM:
    Hockenheim Race 1
    Hockenheim Race 2

BTCC:
    Thruxton Race 1-3
  • SimaSuna #11925
    ezek hiányoztak nekem :)
  • RatBaG #11924
    zengő életképek :D
    https://www.facebook.com/zengomotorsport/videos/1014624565283999/
  • benőmenő
    Baromi gáz, de ezen a kertvégi libakergetőn érthető. Addig lesz ezen nemzetközi futam, amíg Bennani itt van.
    Feri is jó időket ment esőben!
  • RatBaG #11922
    jó kis rádióüzenetek...
    https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/789077857859076/

"am i allowed to attack?"
    pff
  • Nyiri
    Ennek a pályának semmi értelme. Előzni lehetetlen. Vonatozás és kész.
  • El Gigante
    de még előzést sem
  • RatBaG #11919
    kezd a tököm tele lenni az eurosporttal. reklámok orrba-szájba, se eleje, se vége, szinte sose látunk már pódiumot...
  • Totti5
    Ez szép lesz...
  • Nyiri
    Mint egy sikátor...
  • RatBaG #11916
  • bakkerman
    Nem ertem minek kell ez a palya...jo persze ottvan Bennani meg a marokkoi kiraly "apropenze" amit lerak az asztalra de botrany szar ez a palya
  • RatBaG #11914
    fúú de izgalmas futam volt...
    a ladák megint romboltak.
  • Dietrich
    ez a mai 85 kör V8SC szokásos "szar versenyt" hozta...a szpíker az utolsó köröket szinte önkívületlen állapotban tolta :)

fasz ki van, hogy magyar tv nem képes adni így streamekkel kell bohóckodni, hogy lássa az ember, de mindenféle csicska szar formulát meg matchbox kategóriákat amiken semmi sem történik azokat orrba, szájba tolják...
  • bakkerman
    Picit parazok nehogy osszetorjek az elso futamon a daraloban Norbit,a masodikon siman mehet a gyozelemert is
  • RatBaG #11911
    https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/788575477909314/
  • Totti5
    M4
  • RatBaG #11909
    a dtm közvetítési jogai idén melyik csatornánál vannak?
  • Totti5
    Csak a belső kamera érdekel, de amíg nem én döntöm el h azt akarom nézni és a rendező kiteszi az aszfalt aljára azzal nem tudok mit kezdeni, ráadásul a minőség sem HD.