Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
ezt nemértem motorverseny megy..... what the fuck

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

robotnyk
elõször nem tetszett ez az új leon, de mostmár kezdem megszokni
Istencsászár
15:00
LG FIA WTCC
Valencia Verseny

( remélem verseny lesz nempedig csapatutasitás )

gooo Zanardi

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laffite
Hazai pályán 2 SEAT Leon volt a legjobb a holnapi verseny mai kvalifikációján.
Az élrõl Gené, mellõle Terting indul majd.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
következõ verseny október 2, Valencia

Laffite
az állás:

1 Andy Priaulx (GBR) BMW Team UK 74
2 Dirk Muller (GER) Team Deutschland 73
3 Fabrizio Giovanardi (ITA) Alfa Romeo 70
4 Gabriele Tarquini (ITA) Alfa Romeo 55
5 James Thompson (GBR) Alfa Romeo 51
6 Rickard Rydell (SWE) SEAT 49
7 Antonio Garcia (SPA) BMW Italy-Spain 48
8 Augusto Farfus (BRA) Alfa Romeo 47
9 Jorg Muller (GER) Team Deutschland 45
10 Alessandro Zanardi (ITA) BMW Italy-Spain 26
11 Peter Terting (GER) SEAT 21
12 Jordi Gene (SPA) SEAT 19
13 Tom Coronel (NED) Seat Toledo 11
14 Jason Plato (GBR) SEAT 10
15 Stefano D'Aste (ITA) BMW 8
16 Alain Menu (FRA) Chevrolet 5
- Roberto Colciago (ITA) Honda 4
18 Robert Huff (GBR) Chevrolet 3
19 Stephane Ortelli (FRA) ORECA SEAT 3
20 Nicola Larini (ITA) Chevrolet 2

Szabi84
Értem.Ez tényleg jó ötlet így akkor kiélezetebb a verseny!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Laffite
Nem büntetés, hanem hendikep-rendszer. Vagyis a bajnokságban jobban álló autók több súlyt cipelnek, mint ahogy a futamban elöl végzettek is kapnak extra súlyokat, így nincs az, hogy mindíg ugyanaz nyer mint más bajnokságokban, hanem a gyengébb autóknak is van esélye. Túrakocsiban elég régóta így van már ez és be is vált.

Szabi84
Nem nézem túl régota a WTCC-t, miért súlyozzák le a kocsikat? Ez valami féle büntetés?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Laffite
szerintem is...
amúgy a hivatalos honlap nem valami erõs, mert még mindíg nincs fent a végeredmény, mint ahogy a pontos pontállás sem...

b-type
úgy legyen! 😊
Nyerjen a jobb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
ja, mondjuk ez igaz, mióta kinyomták egymást a kavicsra, lehet nagy a nõi szigor a csapatban és jobban vigyáznak egymásra... viszont nagyon izgalmas az élmezõny állása a pontversenyben, még a végén megéljük, hogy az utolsó futamban dõl el a vb cím, amin persze a tavalyi évadzáró után meg se lepõdnék igazán...

b-type
Ez van, versenyzõ.
Abból ahogy kidugta itt-ott az orrát a járgánynak abból szvsz tudhatta a másik hogy be fog próbálkozni...egyébként lehet hagyta is, azért nem zárta az ívet.
Ha zárja, abból akár probléma is lehetett volna.
nem baj az ha van habitus, Gio'-ban több is volt a kelleténél, és Tarquini sem egy angyal 😄DD
Monica leosztja, de az Alfa pilóták ilyenek...legalábbis sztem..mondjuk majd az összes pilóta ilyen, de az Alfa-sok nagyon 😊
Nekem befért, jót vigyorogtam.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
na igen, de ha az olasz számított volna az elõzésre, akkor eleve zárja az ívet és a brazilnak esélye nem lett volna beszúrni... az volt az utasítás, hogy kíméljék a gumikat, nem véletlen jött föl rájuk alex, erre a brazil itt elkezd tündökölni...

b-type
Hát én tutter megértem Farfus-t, ha volt beszólás neki az elengedésre(ha volt persze, mert ezt nem ilyen egyszerû megítélni)
Igen, megmutatta hogy nyerni is tudna...érthetõ.

Laffite
ja, a brazil csak nem fért a bõrébe, nem bírta ki, hogy ne közölje a világgal, hogy nem rá építik a bajnokságot... de ha ott van 2 ilyen olasz klasszis és ott van Thompson is a maga tapasztalatával és gyorsaságával, akkor rájöhetne, hogy õ mindenképpen csak 4. ember a csapatban - amit a ponttáblázat is elárul mellesleg...

Istencsászár
ezvan ez a mai sport, valaki szépen megoldja láthatlanban valik meg ilyen pofátlanul...

Laffite
hát... akkor ez most mi volt...? nézve az ismétlést a brazil ezt a versenyt nem akarta megnyerni, csak meg akarta mutatni, hogy meg tudná nyerni ha akarná... ugyanakkor az olasz meg szerintem meg tudta volna védeni a pozícióját, csak nem is számított elõzésre a csapattárstól... nem hiányzott ez a kis színjáték, jó lenne ha nem errõl és az ilyenekrõl szólna a bajnokság, arra elég a f-1...

Istencsászár
hmmhmmm erre hadne mondjak semmit😊

b-type
húhuhúúú...ez nagy poén volt!
<#taps>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
kezd. a második futam, húzok el én is, ilyenkor nem lehet itt a gép elõtt tobzódni <#falbav>

Laffite
Az úgy nem jó, kell egy gyõzelem a SEAT-nak is! <#wink>

Miss Lucifer
Én ezt nem is hallottam, ez iszonyatos, csak most olvastam a korábbi hozzászólásokat. <#rinya>

négyszázgát

Miss Lucifer
Afrancba! Na mindegy azért én reménykedek benne! Végre jól mennek az alfáim jó lenne a második versenyt is megnyerni!

négyszázgát

Laffite
Nem tudni, attól függ mennyire sérült a futómû, nagyon nagy javításra nincs idõ, mert nem lehet kikésni a rajtprocedúrából, akkor csak a boxból tudnának elindulni, annak meg nem sok értelme van, ahhoz rövid a verseny.

Miss Lucifer
Neki én is szurkolok, hiszen olasz! <#integet2>

négyszázgát

Miss Lucifer
Sziasztok. Én csak az elõbb értem haza pedig rohantam. Négy Alfa volt az élen mikor bekapcsoltam a tévét erre rögtön kiesik belõle kettõ! Hát nem hoztam nekik szerencsét. El tudnak így még indulni a második versenyben?

négyszázgát

Istencsászár
állatvolt nagyon mint mindig😊 goo zanardi

b-type
😊))
szép..az elsõkerék hátránya.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
ez nagyon durva, én még ilyet nem láttam, 3 defekt az utolsó körre ugyanarra a kerékre... ami az alfásokat illeti, a lehetõ legtöbbet hozták ki a dologból, mert így az élrõl indulhatnak a második futamban, csak az a kérdés mennyire sérült a futómû, fel tudnak-e állni a gridre...

Laffite
Az alfások ezt már hozzák, de a többi helyezesért izgalmas lehet, fõleg a nyolcadik helyért...

Laffite
hallottam 😞(

b-type
na akkor hajrá!
hallottad a balesetet rally-ban? 😞(((
Meghalt Michael Park...
lállították a Wales-i rallyversenyt.

Istencsászár
most kezdõdik😛

Laffite
mindjárt kezdõdik a verseny

Laffite
Szeretettel várunk mindenkit mindenhonnan, függetlenül attól, hogy melyik szériában kinek milyen elánnal és mentalitással szurkol, a lényeg hogy a túrakocsi versenyek, max dtm legyen a téma, szal mindenki és minden egyaránt belefér...

Miss Lucifer
Vitázni jó dolgokról jó dolog mert az még beszélgetésnek számít avagy véleménycsere, csak amikor a fanatikus hívõk elõbb egymás kedvenceit szapulják aztán meg egymás torkának esnek az már nem nekem való. Ezért nem is nagyon olvasgatok már bele. Viszont az jó, hogy van külön McLaren topic mert õket mindíg szerettem! Így hogy nincs Alfa Romeo a Forma-1-ben (húsz év után már igazán visszatérhetnének!) így általában nekik szurkolok. Szerencsére a WTCC-ben nem áll fent a veszély hogy kivonulnak, jó lenne megnyerni az elsõ világbajnokságot!!!

négyszázgát

Istencsászár
én nemtudom tavaly óta rendszeresen nézem a futamokat ide nemirtam eddig tény de az nemazt jelenti hogy nemkedvelem ezt a sorozatot
( de nagyobb is az élet az f1 topicba ) fórum vitákra !is! van nemde..

Miss Lucifer
Jól van na, elfelejtettem mondani, hogy tisztelet a kivételnek! <#wave> Egyébként igazam van vagy nincs?
1: Eddig senki nem nézett be ide a F-1 topicból.
2: Ahányszor csak benéztem a F-1 topicba mindíg valami veszekedés folyt és rosszindulatú megjegyzések röpködtek egymás felé.

négyszázgát

Istencsászár
<#ejnye1> a forma1es meg nemnézi le a háta mögött a másikat...😄

Miss Lucifer
De ha a nevedre írnák az egyik Alfát akkor azért azzal sem lennél nagyon szomorú, ugye? Remélem!<#vigyor2>

négyszázgát

Miss Lucifer
Az jó, a forma-1esekre úgyse lehet számítani és a hozzáállásuk sem mindíg barátságos, ezt már megfigyeltem. Majd én is próbálok többször itt lenni, de sajnos elég keveset vagyok itthon.

négyszázgát

Miss Lucifer
A hivatalos oldalról sajnos nem lehet képeket beilleszteni, nem tudom mire jó ez az irigység.

négyszázgát

Miss Lucifer
Én csak most tudtam megnézni a versenyeket, mert vasárnap még nem voltunk itthon. Sajnos az Alfa megint nem volt az igazi és szerencséjük sem volt. Már egyre kevésbé hiszem, hogy meg tudjuk nyerni a bajnoki címet, nagyon nagy fordulat kellene hozzá.

négyszázgát

ChevyG
lassan itt lessz az egész NASCAR-os topik<#smile>
dodgecharger
Nekem a Honda és a Ford Focus tetszik<#vigyor0>

See Your Local Dodge Dealer

ChevyG

nem tom mér, de nekem teccik ez az autó<#smile><#smile><#smile>
Laffite
a hétvége Hõse:

Laffite
...és szegény Colciagonak elfogyott a pénze, nagy kár hogy idén már nem látjuk többet versenyezni... 😞

Laffite
Le a kalappal Zanardi elõtt, valami hatalmasat versenyzett!