12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Akey
    Az Eurosport HD-n már leadták tegnap. Muller, Tarquini, Farfus és d'Aste "mindennapjaiba" tekinthetünk bele. Még az új pályákról is van szó, de ezen felül semmi extra. Az újoncokról vagy a mezőny többi tagjáról szó sem esik. :(
  • Black Ghost
    Tehát most!!! :)
  • Black Ghost
    Eurosport 2

18:30 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Szezon áttekintés
  • SL
    még szépen rámatricázzák a szponzorokat.
  • bardocz
    Még nincs lefestve a kocsi, vagy ennyi szponzoruk van?:D
  • Akey
    A kidobozolás már rendben megy. :)
  • Akey
    Nem kis meló volt eljutni Brazíliába. Remélem, megéri. Mindent bele srácok!
  • Akey
    Igen alacsony színvonalú mind a kettő helyszín. Pueblában 3X ismétlődik a bal-jobb-jobb-bal minta, Marrákesben meg van 5 kisebb-nagyobb sikán meg két visszafordító. De a mehikánereknél legalább van előzési pont.
  • Black Ghost
    Nem az a baj hogy Mexikóban van hanem az hogy szar a pálya, akár csak Marokkó, az még Pueblát is alul múlja.
  • SL
    lényegében igazad van.
  • Akey
    Örülök, ha a MotoGP-t meg fogják tudni tartani rajta. Amúgy meg már 4 kontinensen van futam, Afrika kivételével mindenütt van "tartalék" futam és csak 3 kontinens kell a VB titulushoz. Tehát bármelyik 2 futam esik is ki, marad VB a sorozat. És azért ajánlottam fel két másik, egyébként igen remek mexikói versenypályát, ahol még népesség is van, így nézők is lennének. De amúgy sem gond az elmaradt verseny, legalább takarékoskodhatnak a csóró (gyári) csapatok.
  • SL
    akkor már inkább balatonring :D

#2812: azért erőltetik mivel világbajnokság és ne csak európában legyen a legtöbb futam.
  • Akey
    Nem értem, miért erőltetik Pueblát. Az aszfaltja is szar, nézők sincsenek, az árvízről meg nem is beszélve. Mehetnének helyette a Hermanos Rodríguezre vagy Montterreybe.
  • Black Ghost
    Ja ja, amúgy ha F1-re nem is, de túra autózni jó a ring.
  • Laceee
    Jöjjenek a ringre :)
  • Black Ghost
    Na nem már.......... :(
  • Akey
    Erről a bekezdésről tudomást sem vettem. Sztem felrakták a hajóra mind a 8 TDI-t és aki Curitibáig tud vevőt a portékára, az viheti. Sajnos a Zengő név még nem vonzza a pénzt és a nagy neveket, de majd ez is megváltozik.
  • PacsutaTibi
    Már febrár 19én lehett tudni a TR-sportról, ahol menni fog Monteiro meg Gene.A cikk február 24.-i. Szóval az irónek is tudni kellet volna, bár lehet az interjút még korábban készitette zengőékkel.
  • Black Ghost
    "Igen, a Zengő-Motorsport jelenleg is folytat tárgyalásokat, mind Tiago Monteiroval, mind Jordi Genével. Mivel a költségvetés annyira ki van hegyezve, hogyha nem tudják biztosítani a megfelelő anyagi hátteret a versenyzésükhöz, akkor még az is előfordulhat, hogy egyedül fogok nekivágni ennek a sorozatnak. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy összeálljon egy olyan csapat, ahol Michelisz Norbert és egy tavalyi gyári versenyző indulhat egy csapatban."

Itt még akármi is lehet :):):),......... jó lenne ha összejönne, így nemzetközibb lenne a csapat és ha Zengőék hosszabb távon terveznek akkor bizony kellenek a külföldi befektetők, Norbinak meg így is úgy is meg kell küzdenie velük.
  • Akey
    Új hír, új honlap, új szponzorok. Az autó festésére is nagyon kíváncsi vagyok már.
  • Akey
    A végleges curitibai rajtlista csak Barth-al bővült. Sztem átpasszolták a Sunrednek a TDI-jüket. Azt gondolom, nem hátrány, hogy egy autóval indulnak. A csapatértékelésben nincs pénzdíjazás és nem vennénk hasznát sem egy túl erős, sem pedig egy túl gyenge csapattársnak sem. Viszont így melyik vonatba fog beállni Norbi a monzai időmérőn?
  • Laffite
    akkor ezek szerint nem lesz másik zengős autó? tudtok erről valamit?
  • Akey
    Nő a létszám. Freddy Barth is TDI-zik. Már Curitibában is ott lesz!
  • Akey
    A VB serlegen már csak nem fogják.
  • LaszloLedzenyi
    csak az a gáz hogy a Seat Eurocup os kupán is elírták a nevét
  • Norbi1990
    Szerintem nem vmi bonyolult a Norbert név :D
    Michelisz-t még meglehetne érteni, hogy elírják :D
  • milk4
    "Nortbert Michelisz"

Na,ilyen sem fog többet előfordulni amikor megnyeri az első futamát WTCC-ben.
  • ladarevolution
    HUNGARIAN AMBITIONS IN THE WTCC
  • Akey
    Hiányolom a 2. Zengős autót, akire talán már csak egy jelentkező maradt Rydell személyében. A mezőnybe vártam még Porteirót és a Ladákat is, annak ellenére, hogy kihagyják az első 2 futamot még leadhatták volna a nevezésüket. Marcello Lotti kitért az oroszokra és üdvözli a fiatal tehetségek, Michelisz és Vaulkhard érkezését! A 20 fős mezőny 8 BMW-ből, 7 Seatból és 5 Chevyből fog állni.
  • Akey
    Megérkezett a nevezési lista! A mai hírek ismeretében nem sok újdonság van benne. Remélem az SR-Sport nem a privátok között fog indulni.
  • PacsutaTibi
    pff.
    A sunredből lesz egy SR-Sport nevü 4 csapatos alakulat. Coronel, Tarquini,Monteiro, meg Gene. Illetve Nykjaer Sunred logó alatt fog menni.

Ez az sr-sport gyakorlatilag olyan lesz mint a tavalyi gyári csapat..... Csak a kocsit nem fogják fejleszteni (szerintem)

• Akey
    Ez meg mi?!? link
  • ladarevolution
    Már biztos h a Lada nem indul az első két futamon. Brazíliában és Mexikóban.
    A további versenyek is még bizonytalanok. De Marokkóban ha indulnak akkor 2 autóval fognak, ahol az egyik pilóta Lagen lesz a másik pedig egy orosz nemzetiségű.
  • Black Ghost
    Miközben olvasta a cikket azt vettem észre magamon hogy mosolygok, illetve nem is,...vigyorgok .

"Nem szeretnénk lehetetlen teherrel indulni, de az tény, a privát csapatok világbajnokságának elhódítása, valós célkitűzés lehet. A többi gyárral, privát csapatként nem különösebben lehet versenyezni, de az időmérők tartogathatnak meglepetéseket számunkra. Nem kérdés, az egyik csodabogár csapat leszünk, akárhogyan alakul. Norbival beszéltem, de szerencsére nem izgul jobban, mint egy átlagos szezonkezdés előtt, egyszerűen még fel sem fogja, hogy Ivan Müllereket, meg Tarquiniket verhet, vagy éppen velük szemben maradhat alul.

Óriási kaland lesz, életünk eddigi legnagyobb kalandja."

De rohadt messze van március 6. :)
  • Akey
    Már a kedvenc oldalunkon is címlapra került. :D Amúgy aki elsiklott felette, annak mondanám, hogy az ETCC-n is Norbit segítő Arnau Niubó Bosch lesz a versenymérnök.
  • Laffite
    ez egy igazán nagyon jó hír!
  • PacsutaTibi
  • Akey
    Tegnap lejárt a nevezési határidő. Nevezési lista ugyan még nincs, de mi már megnyugodhatunk. A Zengő Dension Team 2!! 2009-es León TDI-je ott kuporog az óceánjárón úton Brazília partjai felé! Az egyiket Norbi fogja meghajtani, a másikat meg vmelyik ex gyári hajcsár, akikkel már vagy fél éve megy a telefon, hogy hogy is lesz az idei év! Egy biztos, a csapatnévsorban utólsók lesznek :D, de a pontversenyben koránt sem! Ui.: olyan jó lett volna csupa nagybetűvel beírni, de sajna nem szabad ordibálni a fórumon. :P
  • Akey
    Volt szó róla, hogy sorsolni fogják, hogy hány autót fordítsanak meg a rajtrácson. Remélem erről is tárgyalnak.
  • Black Ghost
    Jogos, most akartam helyesbíteni. :)

Amúgy így megszűnne a fordított rajt is?...mondjuk sok értelmét nem látnám.