12867
-
Hát az szép volt az tuti.. Nagyon kemények. Annyira jók ezek a brit pályák.. Imádom őket.. -
ismét semmi értelme... ennél átlátszóbban már nem tudnák befolyásolni a bajnokságot? -
Köszönjük FIA....padlólemez ide vagy oda... -
fúú az első futamon az komoly volt, mikor austin fél körön át külső íven volt, de csak megcsinálta az előzést!
-
-
tegnap éjjel fel is került az oulton park. -
Debilon #11981 ment privát -
csak oda nincs accom. az elődjére volt, mikor még más néven futott, aztán elfelejtettem a jelszavam, vagy zárolták, nem tudtam visszaállítani.
az elmúlt egy-két évben kértem párszor meghívót, de mindenki elengedte a füle mellett. úgyhogy összehalászom máshonnan.
mondjuk általában nem gond, mert úgyis lemaradásban vagyok, aztán addigra csak felkerül valahova. -
Debilon #11979 racingforme-n gyorsan felkerül -
azért ez már a vicc kategória.
egy motor elkészítése (még a kézzel készült is) nincs több cirka 3 hétnél...nos itt Április óta nincs semmi...Június van..
-
El nem tudom képzelni mi tart ennyi ideig egy motoron. Max azt hogy Zengőék felöl valami nem stimmel, mert az nonszensz és hihetetlen hogy egy motort hosszú hónapokig tartó előállítani, ráadásul itt meglévőt kell felújítani, de hát egy újnak az összerakása sem tarthat eddig. Ilyen nincs, ez már Xakta. -
-
"Bár korábban minden jel arra utalt, hogy végre véget ér a várakozás, mostanra kiderült, Nagy Dani a moszkvai WTCC hétvégét is kénytelen kihagyni, azaz legjobb esetben is egy európai versenyen állhat csak rajthoz idén.
A Suzuki kupa korábbi kétszeres bajnoka az utolsó pillanatban tudta meg, hogy van lehetőség idén a WTCC-re, miután a Zengő Motorsport megvásárolta a NIKA Racing TC1-es Honda Civic-jét. Az autó felmatricázva el is utazott a Paul Ricardra, ahol viszont kiderült, a japán márka motorgyártó partnere, a Mugen lassan egy éve nem látta a szóban forgó motort, revízió nélkül pedig nem engedi használni.
Innen indult, és sajnálatosan hosszúra nyúlt a várakozás, hiszen Szlovákia, Magyarország, Marokkó és a Nordschleife is ugrott a fiatal pilóta számára.
A WTCC Blog megkereste Zengő Zolit, aki szokásához híven készséges volt, és elmondta, Dani valóban nem tud rajthoz állni a Moscow Raceway-en, de hozzátette, abban maradtak Francois Ribeiróval, hogy Vila Real-ban már ott lesz. Reméljük a legjobbat." hosszabbitas.hu
-.- -
Moszkvai program:
Péntek:
11:30 – Teszt [30p] (Live Timing, fiawtcc.com)
Szombat:
8:00 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
10:30 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
13:00 – Időmérő edzés [30p+15p+Q3] (Eurosport 2, élő)
14:00 – MAC3 csapatidőfutam [30p] (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
11:00 – Nyitó verseny [16k] (Eurosport 1, élő)
12:00 – Fő verseny [17k] (Eurosport 1, élő) -
köszi -
https://www.darcyf1.com/races.php
vagy ha itt nincs, akkor piranha.
vagy végső esetben az itv4 honlapján, de az a lejátszó felér egy büntetéssel. -
hol nézed? -
6 futamot pótoltam be gyorsan előtte, most meg basznak feltölteni oultont, pedig rá lennék pörögve. :) -
Debilon #11969 Oulton park is jó volt a hétvégén :) -
na, ha igazán komoly versenyzést akartok látni, akkor a BTCC Thruxton Race 1-et ajánlom megnézésre. igaz, hogy csúnya vége lett, de amit addig műveltek, tankönyvbe illik! -
-
El Gigante #11966 Jobban örül mint egy első helynek:D
-
tavaly nem ilyen kuka a gumi... -
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.05.28. 14:39:52 -
Nagy Norbert
Hát ez ennyi volt...
A rajtnál egyszerűen kikapcsolt a rajtprogramom, vissza estem a végére. A Nordschleifenen végig szinte toltam az előttem lévőket, közben a vízhőfok 120 fokra ugrott, az egyenesekben már jóval gyengébb volt az autó, tudtam hogy vagy a technikás részeken előzök, vagy sehol. Egy balosban be tudtam bújni az előttem levő mellé, a jobbosban viszont én voltam kívül, le kapott az autó a pályáról, és a szalagkorlát kifordította a komplett bal első futóművet. Sajnálom hogy így alakult, köszönöm a szurkolást, és persze a csapatnak a tökéletesen felkészített autót, ami most egy kis renoválásra vár, folytatás Portugáliában!
-
El Gigante #11962 azt már megszoktam hogy a kamera sosem az aktuális eseményt mutatja, de hogy helikopterrel sem megy... -
hűű, mennyi crash! tavaly mintha jobban bírták volna a gyűrődést, vagy csak óvatosabbak voltak.
monteiro meg coronel is jól odaverte. -
-
Meg alapbol a legjobb karaktere a sorozatnak -
Megoldja Ő ezt másképp..
-
a YT nézettségből és egyéb dolgokból kifizeti.
Igazából ha Ő nincs, kb nincs sehol a WTCC promózva..
-
Azert egy dtm futam feler egy komolyabb nyugtatoval,en ahanyszor leultem ele "hogy na nezzunk egy kis dojcse túringot" atlagban 10 korig birtam...es szujo folyamatos kenyszeres parhuzam keresese az f1-el kiakaszto -
Jól +baszták érte.....
-
még a végén dtm-et kell nézni... -
az Indycar is nehezen tudta ott tartani a Hondát... -
BMW-vel is hasonló képpen bántak el..atomot az egész szarra éljen a V8SC! :)
ja nem már az is Virgin Supercars lett... -
ilyen húzások mellett nem hiszem hogy az ideivel együtt 2 szezonnál többet lennének még itt...az F1-es project óriási pénzeket emészt fel,de ott van esély egy 2017-es jó szereplésre (drasztikus új szabályváltoztatások),na meg a MotoGP,ahol van egy bitang erős húzónevük is folyamatos VB esélyekkel (Marquez). Ezekhez képest a wtcc-nek nulla megítélése van,egy belterjes szar mondhatni. Szóval szerintem úgyis lelépnének...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.27. 16:59:07 -
Ficza Ferit sajnálnám a pontjaiért, de lehet Norbinak jót tenne, közelebb kerülne a csapattársaihoz :D -
Coronel meg élőben közvetít az autóban. :) Hatalmas figura. -
Nagy Norbi jobb időt ment a Seattal mint Ficza Feri a Hondával.. :)