Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ race végeredmény: Menü, Háff, Larini ( 3 sevi ), majd 3 seat és a bömbik, Prióllal az élen.
1 Alain Menu Chevrolet
2 Robert Huff Chevrolet 0.837
3 Nicola Larini Chevrolet 1.618
4 G.Tarquini SEAT 1.929
5 Yvan Muller SEAT 5.418
6 Tom Coronel SEAT 6.090
7 Andy Priaulx BMW 6.638
8 Jörg Müller BMW 6.970
9 Augusto Farfus BMW 7.270
10 James Thompson Alfa Romeo 12.082
11 Stefano D'Aste BMW 12.564
12 M.Jourdain Jr. SEAT 12.896
13 P-Y.Corthals SEAT 13.160
14 Jordi Gené SEAT 13.975
15 Tiago Monteiro SEAT 14.675
16 A.Zanardi BMW 15.043
17 Felix Porteiro BMW 24.319
18 M.Ceresoli SEAT 26.127
19 Miguel Freitas Alfa Romeo 26.557
20 Luca Rangoni BMW 45.258
21 L.P.Magalhães SEAT 51.277
O.Tielemans Alfa Romeo Kiesett
Roberto Colciago SEAT Kiesett
Emmet O'Brien SEAT Kiesett
Sergio Hernández BMW Kiesett
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A verseny meg nagyon nagy volt. mi a hátsó kanyargós részén voltunk a pályának. Hát voltak csuszkálások elõzések, na szóval nagyon jó volt tényleg. Ha tehetitek jövöre menjetek!!!!
Downhill!!
Downhill!!
Baleset az elejerol, ha valakinek kell😉 Sorry a minosegert, nincs TV-m, net-en nezem😊))
http://alexease.extra.hu/files/WTCC_Brno_R1_Start.avi (AVI, DivX, 5Mbyte)
Zanardi megtette amit meg kõ' tenni 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
..és term. Zanardi 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Downhill!!
Downhill!!
csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)
Én Seat fan vok.. Jelenleg azok tetszenek. És bövebben Rickard Rydell és Yvan Müller a kedvenc.
Downhill!!
nagy volt a második futam😄D
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Prialux meg minden hibát megcsinált amit egy autóversenyzõ csinálhat.
De mindenestre nem volt rossz.
Downhill!!
Downhill!!
Huff pff
Pedig 1. futamnak tök jó volt.
Aki esetleg lemaradt volna Curitiba-i fuatmról, megtalálhatja benne, vmint 1-2 kisebb Áprilisi hír!
de sajna ez csak RTCC...
Ma nézegettem a Handicap súlyokat, amiket kaptak a pilóták, és az új rendszer szerint 1-2 dologt nem értek:
Priaulx +10 +20 +5 kg-ot kapott a +10,+5 rendben van, de a +20-at azért kapta, mert õ a VB? Mintha az új szabály elsõ pontja errõl szólna, de az én angolommal nem teljesen tiszta! Köszönöm!
Elõre is kösszi.
Downhill!!
nem tudom miért nem adnak idén is a JAS csapatnak Accordot, vagy adnának de túl drágán adták volna?
érdekes színfolt lenne a Lada is😄
Peugeot is jól eltûnt a 407-essel😞
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
sajnálom az alfát, hogy gyári csapatként ennyire lent vannak, ebbõl nagy égés lesz, még az a szerencséjük, hogy a monzai futam csak év végén lesz, addig talán összehoznak egy versenyképes kocsit.
igazából tavaly is voltak érdekes, izgalmas versenyek, ezek nélkül a válroztatások nélkül is..jövõre mi lesz? fektére festik a BMW-k szélvédõjét, vagy utcai gumival kell induljanak? 😄
a DTM megját..elég gáz, fõleg így, hogy Mercedes-Audi "csata"..vannak jó versenyek, de olyan F1 szerû.. van elég rendesen cspatasorrend a merinél, ahogy észrevettem tavaly..szóval elég gáz.. a BMW valamiért onnan kivonult, tavaly pedig már az Opel sem ment 😞 azért is elég gáz, hogy 2004-es Audi-k és talán mercik is rohangálnak..merazt jóoccsóér eladták a kicsiknek..igaz, hogy súlykedvezményük van, de az új kocsikkal nem kelnek versenyre..kíváncsi leszek az idei szezonra
BTCC-t meg majd töltögetem..élõben nem tudom nézni, nincs sajnos Motors TV-m 😞
szal písz 😄