Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
5kor lesz a 2. race

elsõ race végeredmény: Menü, Háff, Larini ( 3 sevi ), majd 3 seat és a bömbik, Prióllal az élen.

1 Alain Menu Chevrolet
2 Robert Huff Chevrolet 0.837
3 Nicola Larini Chevrolet 1.618
4 G.Tarquini SEAT 1.929
5 Yvan Muller SEAT 5.418
6 Tom Coronel SEAT 6.090
7 Andy Priaulx BMW 6.638
8 Jörg Müller BMW 6.970
9 Augusto Farfus BMW 7.270
10 James Thompson Alfa Romeo 12.082
11 Stefano D'Aste BMW 12.564
12 M.Jourdain Jr. SEAT 12.896
13 P-Y.Corthals SEAT 13.160
14 Jordi Gené SEAT 13.975
15 Tiago Monteiro SEAT 14.675
16 A.Zanardi BMW 15.043
17 Felix Porteiro BMW 24.319
18 M.Ceresoli SEAT 26.127
19 Miguel Freitas Alfa Romeo 26.557
20 Luca Rangoni BMW 45.258
21 L.P.Magalhães SEAT 51.277
O.Tielemans Alfa Romeo Kiesett
Roberto Colciago SEAT Kiesett
Emmet O'Brien SEAT Kiesett
Sergio Hernández BMW Kiesett

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
neten hol lehet nézni mert nekem az azbesttv online program kicsit akadozik a kép meg fos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
ismerösöm is volt kint csak nekem nem szólt:-(

MaSzKa
ez nagyon tetszik elsö 4 BMW:-)

gordon 24
Hát az is volt.. Jövõre megint kimegyek. 200 czk a belépõ azaz kb 2500ft . Nebetséges ára van. Az egész út 2-nek 30000ft volt pestrõl kocsival. Matricákkal minden szarral együtt. Szóval nagyon ocsó.
A verseny meg nagyon nagy volt. mi a hátsó kanyargós részén voltunk a pályának. Hát voltak csuszkálások elõzések, na szóval nagyon jó volt tényleg. Ha tehetitek jövöre menjetek!!!!

Downhill!!

nagy élmény lehetett<#wave>

gordon 24
Fuu gyerekek voltam kint.. Hát ez isteni volt!! Azok a hangok az az egész történet jajj. Volt két betét futam is nem tudom mutatták-e egy Cseh Skoda octávia Cupa és a formula Mastres. Nagyon nagy volt.

Downhill!!

newm voltam otthon,valaki megmondaná a 2. futam eredményét,köszi<#wave>

Alexease
Csak vonatozas volt, demmi izmozas😉 Zanardinak egyertelmu volt, hogy elozni kell...

Baleset az elejerol, ha valakinek kell😉 Sorry a minosegert, nincs TV-m, net-en nezem😊))

http://alexease.extra.hu/files/WTCC_Brno_R1_Start.avi (AVI, DivX, 5Mbyte)
b-type
Laposka volt kicsinyt 😊
Zanardi megtette amit meg kõ' tenni 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Szép volt Zanardi<#worship> ( BMW alázás..... )

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Alexease
remélem jörg nyer😊

Istencsászár
Lassan kezdõdik... Hajrá Zanardi ( 0kg+!!! ) nyerni kell😊

HUNtalicska93
na jön a futam,hajrá farfus😊

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

Istencsászár
Nemsokára kezdõdik Pau-ban, egy uj pálya vagyis versenynaptárban új, városi, szûk, nehéz... elsõ futamot látta valaki?

És hamarosan visszatér.....

Nagy kedvencem Menu, és Farfus is szimpatikus gyerek! De leginkább Pau-ban annak drukkolok, hogy legyen elõzés!

b-type
Colciago
..és term. Zanardi 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Én Rydellt nagyon régóta kedvelem. Még BTCC-s Volvós korszak óta. Szóval azért mardtam mellette.

Downhill!!

gordon 24
Én Rydellt nagyon régóta kedvelem. Még BTCC-s Volvós korszak óta. Szóval azért mardtam mellette.

Downhill!!

HUNtalicska93
én mindegyik csapatnak szurkolok,de pilóták közül,inkább jörg müller,augusto farfus.

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

gordon 24
Szia!! Üdv..

Én Seat fan vok.. Jelenleg azok tetszenek. És bövebben Rickard Rydell és Yvan Müller a kedvenc.

Downhill!!

HUNtalicska93
üdv túraautósok,én is elkedztem nézni ezeket a túragépeket(btcc,etcc,wtcc stb..) és nagyon megtetszett,szal csatlakozok hozzátok,ja és a hétvégén Pau-ban kinek szurkoltok?

b-type
jajám, nagyon jó futás volt <#eljen>

ahh...végre autóverseny volt a WTCC-ben😄D
nagy volt a második futam😄D

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Istencsászár
Nagy verseny😊

gordon 24
Na hát a második futam sem volt rosz. Larini nagyot ment..
Prialux meg minden hibát megcsinált amit egy autóversenyzõ csinálhat.
De mindenestre nem volt rossz.

Downhill!!

Ostoba voltam, elfelejtettem ide beírni a tippversenyt, amit a Eurosporton indítottunk! Már lement az elsõ kör, de még szinte alig vannak pontok, érdemes beszállni! Az elsõ nyolcat kell megtippelni, akit érdekel, az lenyomhatja ide is a tippeket, és majd oda beszámítom! 14:15-ig kellene, akit érdekel a dolog!

Jobb volt, mint Curitiba, de még mindig nem az igazi! Na majd a 2. Futamon, lesz "kontakt" rendesen! Kellenek itt a pontok 1-2 embernek elég rendesen!

gordon 24
Ez egy tök jó futam volt!!.. Kár Huff-ért, de hát evan. " óra és kezdõdik a 2-dik futam.

Downhill!!

b-type
😊))
Huff pff
Pedig 1. futamnak tök jó volt.

gordon 24
Kezdõdik!!! Apa Kezdõdik!!!

Két Chevyé a pol..

Downhill!!

Megjelent a SPEED-UP második száma!
Aki esetleg lemaradt volna Curitiba-i fuatmról, megtalálhatja benne, vmint 1-2 kisebb Áprilisi hír!

Hétfõtõl-Szerdáig 3 napos teszten vett részt a SEAT, ahol remélem sikerült kicsit javítaniuk az autón! A Barcelonai pályán körözött a volt F1 pilóta Monteiro is, kiváncsi leszek mit tud itt a srác, mert az F1-ben nem tudott sokat mutatni! Tény, nem is adtak alá megfelelõ autót!

Lada nekem is tetszene a WTCC-ben fõleg ha így menne:

de sajna ez csak RTCC...
üdvözlök mindenkit!<#worship>

Ma nézegettem a Handicap súlyokat, amiket kaptak a pilóták, és az új rendszer szerint 1-2 dologt nem értek:
Priaulx +10 +20 +5 kg-ot kapott a +10,+5 rendben van, de a +20-at azért kapta, mert õ a VB? Mintha az új szabály elsõ pontja errõl szólna, de az én angolommal nem teljesen tiszta! Köszönöm!

MaSzKa
na mizu az f1-be már javultak a BMW-k a WTCC-be már nem tudnak:-)

gordon 24
Nem tudjátok hogy a majus 16-dikai brno-i futamra hol lehet jegyet kapni? Szeretnék kimenni megnézni õket. Ugyhogy ha minden jól megy idén 2x brno. 1motogp 1 wtcc.
Elõre is kösszi.

Downhill!!

pontosan, sajnos a Honda is eltûnt 😞
nem tudom miért nem adnak idén is a JAS csapatnak Accordot, vagy adnának de túl drágán adták volna?

érdekes színfolt lenne a Lada is😄

Peugeot is jól eltûnt a 407-essel😞

Laffite
amúgy a wtcc-be is jól jönne még néhány erõs gyári csapat, mint pl honda, peugeot, renault, nissan, opel... de ha csak privátba adnának kocsikat, már akkor sokkal színesebb lehetne a mezõny...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
sorry, erre nem emlékeztem...

Laffite
ja, a jelenkori dtm az tényleg nagyon gáz, én se nagyon nézem... avagy hatalmas csillogás, ûrkorszakot idézõ kocsik, óriási médiacirkusz, rengeteg fanatikus ...és dögunalmas futamok, pont az elõre leosztott lapok miatt. persze ha ez a németeknek jó, akkor nézzék, de mindenben egyetértek veled, amit leírtál.

Laffite
a bmw fölény talán nem minden versenyre lesz igaz, én legalábbis ebben reménykedem. sokat lehet taktikázni a + súlyokkal is, mert azok aztán tényleg lefogják a kocsit, így pl a seat is ha tudja elõre, hogy egy pálya fekszik nekik, akkor igyekeznek ott minél könnyebb kocsival elindulni majd, és ebbõl így kerekedhetnek jó versenyek idén is, de a vb címre egyértelmûen a bmw-k az esélyesek, azt egymás között döntik el.

sajnálom az alfát, hogy gyári csapatként ennyire lent vannak, ebbõl nagy égés lesz, még az a szerencséjük, hogy a monzai futam csak év végén lesz, addig talán összehoznak egy versenyképes kocsit.

Laffite
bocs, ezt csak most láttam, thx

gordon 24
BSZ !!!!! Laffite.

Downhill!!

Volvo dominencia nem volt, szerintem sem, csak említésképpen írtam, hogy õk is szerepeltek..aztán valamiért leléptek, ahogy a Nissan is..

igazából tavaly is voltak érdekes, izgalmas versenyek, ezek nélkül a válroztatások nélkül is..jövõre mi lesz? fektére festik a BMW-k szélvédõjét, vagy utcai gumival kell induljanak? 😄

a DTM megját..elég gáz, fõleg így, hogy Mercedes-Audi "csata"..vannak jó versenyek, de olyan F1 szerû.. van elég rendesen cspatasorrend a merinél, ahogy észrevettem tavaly..szóval elég gáz.. a BMW valamiért onnan kivonult, tavaly pedig már az Opel sem ment 😞 azért is elég gáz, hogy 2004-es Audi-k és talán mercik is rohangálnak..merazt jóoccsóér eladták a kicsiknek..igaz, hogy súlykedvezményük van, de az új kocsikkal nem kelnek versenyre..kíváncsi leszek az idei szezonra

BTCC-t meg majd töltögetem..élõben nem tudom nézni, nincs sajnos Motors TV-m 😞

szal písz 😄

gordon 24
Az emlegetett gépjármû:

Downhill!!

gordon 24
Ja ezeket az eredményeket Rydellel érték el!

Downhill!!

gordon 24
Jaja. Annak van egy topik BTCC- én csináltam. Ha nézitek irjatok oda is vele kapcsolatban.

Downhill!!