12867
-
#3344 Mekkora BMW party már a mezőny végén:D:D:d -
PacsutaTibi #3343 Valaki nem tud egy működő stream-et? -
#3342 Kezdődik! -
Akey #3341 Attól függ. Ha fél hatra hazaérsz, akkor nem. -
#3340 bezzeg masters díjátadóra nem jöttél, de rönóra mész haló -
#3339 Holnap nem tom megnézni mert WSR-en leszek. Remélem nem maradok le az első győzelméről :D -
SL #3338 na király, holnap is ilyen siekere legyen. -
Akey #3337 Reggel 9-kor meglesem, hogy mosódik el Norbi a képernyőn. :D A pálya mellett is csak a doppler-effektusról tudják beazonosítani. :D Csak nehogy egyszer átlépje a fénysebességet, mert azt a féktárcsa már nem bírná meg. -
#3336 ez szép volt -
Akey #3335 H-A-T-O-D-I-K-! Ezt hogy csinálta? Gené, Priaulx, Menu, Turkington a vert mezőnyben! -
HUmanHunter #3334 6. -
#3333 6. lett -
Akey #3332 Igaz 4 századon múlott. -
#3331 -
Akey #3330 Norbi megint bejutott a Q2-be! -
HUmanHunter #3329 live timing az itt vanv, most 3. michelisz -
Akey #3328 Nekem sem. -
HUmanHunter #3327 ajj nem akar kapcsolódni :S -
HUmanHunter #3326 uh el is felejtettem. :) köszi! -
Akey #3325 Úgy néz ki, hogy a "szokott" helyen lesz... -
HUmanHunter #3324 stream van/lesz időmérőről? -
Akey #3323 Sanszos, hogy az első versenyen Kiss Norbi összeakadt de la Reinával, mert utóbbi kiesett, Norbi meg vagy 10 helyet csúszott hátra. Visszajött 7-nek és a 2. futam rajtjánál kilőve a 2. helyen halad és erősen kergeti Nogues-t. ;) LT -
SL #3322 közben én is megnéztem már :D -
Debilon #3321 nem a megfelelő szögben állt a pitben.. (ha jól értem) -
SL #3320 miért? -
HUmanHunter #3319 csak megbüntették norbit (250 eur) -
#3318 Helyette mennek az IRC-ben, bár sok babér nem termett neki, mert az új szabályok szerint építették az autót (1.6-os egyen motor).
Cikk:
"A Prodrive bemutatta új N-es Subarut
A brit csapat elkészítette az N csoport idei szabályai szerint épített Imprezát, az autót 33 m-es szûkítõvel, plusz 20 lóerõvel, Öhlins gátlókkal szerelik.
Az FIA idei szabálymódosításának célja, hogy közel azonos szintre hozza, az N csoportos és a Szuper 2000-es autókat. Ennek érdekében 1 mm-el növelte a levegöszûkítõ méretét, 32-rõl 33 mm-re. Az Impreza N2010 a szûkítõ növekedésnek, a módosított üzemanyag befecskendezõnek és a módosított vezérlésnek köszönhetõen 20 lóerõvel többel gazdálkodhat.
A Prodrive mérnökei motor mellett a futómûvön is dolgoztak, az új Öhlins lengéscsillapítók elöl és hátul is hosszabb utat járhatnak be.
"A motor és a futómû változásai sokkal versenyes képesebbé teszik az Impreza N2010-et." -mondta Graham Prew a Prodrive értékesítési igazgatója. "Az Impreza murvás talajon egyenrangú ellenfele bármelyik Szuper 2000-es autónak, de a teljesítmény növekedésnek köszönhetõen aszfalton sem vall szégyent, versenyképes alternatívát nyújt a Szuper 2000-esekkel szemben a versenyzõknek, fele annyi pénzért és lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett."
Az Impreza N2010 induló ára 120 000 Angol Font, cirka 36,5 millió Ft, és a Prodrive most elõször kétéves részletfizetési lehetõséggel is kedveskedik jelenlegi ügyfeleinek."
Amúgy a Toyota, VW, Honda (argentin), is érdeklődik. -
#3317 Kamu...ne higgy nekik. WRCből minek szálltak ki akkor? :). -
#3316 Legalább lesz egy csapat, akinek tudok szurkolni:)
Remélem igaz a hír. -
SL #3315 Honda után új favorit csapatom lesz :D -
#3314 Subaru a WTCC-ben?...............................................az milyen!!!!
:DDD -
#3313 Ja, és legutóbb is bőven meglett volna:cc -
#3312 Na Norbi csak előzött egyet, ez a rajtolást pedig gyakorolni kell, mert simán meg lett volna az ezüst. -
#3311 Basszus ez dögunalom, rajt óta nem történt semmi, tiszta F1. :( -
#3310 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már megint!!!
-
#3309 És megint bazmeg...
Nem igaz, hogy ezt nem tudja gyakorolni sehol sem. -
#3308 Race2 kezdődik!!! -
#3307 Kösz, angol euro jön egész tűrhető minőségben. -
Laceee #3306 Readon TV Movie Radio Player, én ezt használom, nem kell kutakodni stream után, csak klikkelek a Live Sport-ra kiválasztom a nekem tetszőt ószt jóva, nagyon sok TV adás van rajta (magyarok is). -
#3305 Remélem a köv futamon nem ott jobb lent fog álldogálni Norbi:D