12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Totti5
    Mekkora BMW party már a mezőny végén:D:D:d
  • PacsutaTibi
    Valaki nem tud egy működő stream-et?
  • Black Ghost
    Kezdődik!
  • Akey
    Attól függ. Ha fél hatra hazaérsz, akkor nem.
  • LaszloLedzenyi
    bezzeg masters díjátadóra nem jöttél, de rönóra mész haló
  • Norbi1990
    Holnap nem tom megnézni mert WSR-en leszek. Remélem nem maradok le az első győzelméről :D
  • SL
    na király, holnap is ilyen siekere legyen.
  • Akey
    Reggel 9-kor meglesem, hogy mosódik el Norbi a képernyőn. :D A pálya mellett is csak a doppler-effektusról tudják beazonosítani. :D Csak nehogy egyszer átlépje a fénysebességet, mert azt a féktárcsa már nem bírná meg.
  • desigo
    ez szép volt
  • Akey
    H-A-T-O-D-I-K-! Ezt hogy csinálta? Gené, Priaulx, Menu, Turkington a vert mezőnyben!
  • HUmanHunter
    6.
  • Norbi1990
    6. lett
  • Akey
    Igaz 4 századon múlott.
  • Norbi1990
  • Akey
    Norbi megint bejutott a Q2-be!
  • HUmanHunter
    live timing az itt vanv, most 3. michelisz
  • Akey
    Nekem sem.
  • HUmanHunter
    ajj nem akar kapcsolódni :S
  • HUmanHunter
    uh el is felejtettem. :) köszi!
  • Akey
    Úgy néz ki, hogy a "szokott" helyen lesz...
  • HUmanHunter
    stream van/lesz időmérőről?
  • Akey
    Sanszos, hogy az első versenyen Kiss Norbi összeakadt de la Reinával, mert utóbbi kiesett, Norbi meg vagy 10 helyet csúszott hátra. Visszajött 7-nek és a 2. futam rajtjánál kilőve a 2. helyen halad és erősen kergeti Nogues-t. ;) LT
  • SL
    közben én is megnéztem már :D
  • Debilon
    nem a megfelelő szögben állt a pitben.. (ha jól értem)
  • SL
    miért?
  • HUmanHunter
    csak megbüntették norbit (250 eur)
  • Black Ghost
    Helyette mennek az IRC-ben, bár sok babér nem termett neki, mert az új szabályok szerint építették az autót (1.6-os egyen motor).

Cikk:

"A Prodrive bemutatta új N-es Subarut

A brit csapat elkészítette az N csoport idei szabályai szerint épített Imprezát, az autót 33 m-es szûkítõvel, plusz 20 lóerõvel, Öhlins gátlókkal szerelik.

Az FIA idei szabálymódosításának célja, hogy közel azonos szintre hozza, az N csoportos és a Szuper 2000-es autókat. Ennek érdekében 1 mm-el növelte a levegöszûkítõ méretét, 32-rõl 33 mm-re. Az Impreza N2010 a szûkítõ növekedésnek, a módosított üzemanyag befecskendezõnek és a módosított vezérlésnek köszönhetõen 20 lóerõvel többel gazdálkodhat.

A Prodrive mérnökei motor mellett a futómûvön is dolgoztak, az új Öhlins lengéscsillapítók elöl és hátul is hosszabb utat járhatnak be.

"A motor és a futómû változásai sokkal versenyes képesebbé teszik az Impreza N2010-et." -mondta Graham Prew a Prodrive értékesítési igazgatója. "Az Impreza murvás talajon egyenrangú ellenfele bármelyik Szuper 2000-es autónak, de a teljesítmény növekedésnek köszönhetõen aszfalton sem vall szégyent, versenyképes alternatívát nyújt a Szuper 2000-esekkel szemben a versenyzõknek, fele annyi pénzért és lényegesen alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett."

Az Impreza N2010 induló ára 120 000 Angol Font, cirka 36,5 millió Ft, és a Prodrive most elõször kétéves részletfizetési lehetõséggel is kedveskedik jelenlegi ügyfeleinek."

Amúgy a Toyota, VW, Honda (argentin), is érdeklődik.
  • Ulvar
    Kamu...ne higgy nekik. WRCből minek szálltak ki akkor? :).
  • bardocz
    Legalább lesz egy csapat, akinek tudok szurkolni:)
    Remélem igaz a hír.
  • SL
    Honda után új favorit csapatom lesz :D
  • Black Ghost
    Subaru a WTCC-ben?...............................................az milyen!!!!

:DDD
  • bardocz
    Ja, és legutóbb is bőven meglett volna:cc
  • Black Ghost
    Na Norbi csak előzött egyet, ez a rajtolást pedig gyakorolni kell, mert simán meg lett volna az ezüst.
  • Black Ghost
    Basszus ez dögunalom, rajt óta nem történt semmi, tiszta F1. :(
  • Black Ghost
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, már megint!!!
  • bardocz
    És megint bazmeg...
    Nem igaz, hogy ezt nem tudja gyakorolni sehol sem.
  • Black Ghost
    Race2 kezdődik!!!
  • Totti5
    Kösz, angol euro jön egész tűrhető minőségben.
  • Laceee
    Readon TV Movie Radio Player, én ezt használom, nem kell kutakodni stream után, csak klikkelek a Live Sport-ra kiválasztom a nekem tetszőt ószt jóva, nagyon sok TV adás van rajta (magyarok is).
  • Totti5
    Remélem a köv futamon nem ott jobb lent fog álldogálni Norbi:D