Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ladarevolution
Valaki nem tudná összefoglalni a fõbb szabályokat? Mert eddig nem nagyon követtem a WTCC-t, csak ha éppen odakapcsoltam akkor néztem...

ladarevolution
A 3. futamtól mennek, de már elötte az ápr. 15-16-ai valenciai teszteken mutatkloznak be. Ha a FIA is úgy akarja, és elfogadja az autó homologizációját...

Minstrel
a Honda sincs ott Braziliában? Mert elsõ teszten nem volt az eredménylistában.

http://topgearhungary.blogspot.com/

b-type
Nincs nevezve a Lada, én nem nagyon figyeltem mostanában...de az egész idényben biztos hogy nem indul.
Részemrõl N.TECHNOLOGY Honda Accord-Thompson
és a Bímerrel Farfus, és Monteiro a Seat-tal.
Õket sasolom elsõsorban 😊
Drukkolni csak a jó versenyekért drukkolok.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ladarevolution
Én Jaap van Lagennek szurkolok majd, érthetõ módon a Lada 2110 miatt<#vigyor2>
Bár nyerni nem valószínû h fog elsõ évben de a középmezõnnyel, vagy annak elejével már elégedett lennék 😊

gordon 24
Jahh 😄 ez igaz... Mondjuk az tény hogy tavaly a Seat baszta el a vb-t. Annyira byerni akartak, hogy egy 40 kg-s többlet sullyal rendelkezõ autó majdnem polet ért el. Talán nem kellett volna ennyira felhuzni azt a Seatot😄 Ha az elsõ versenyen egy biztos 8-dik helyet megcéloznak, a másodikon poléból egy 3-4 helyet elér Müller õ a bajnok. De sajna túl jó lett a kocsi beállitva, gyors is volt meg minden, csak nem birta ki😄

Downhill!!

Minstrel
én mondjuk birom Priaulx-ot meg BMW-t is, és remélem idén is õk nyernek 😊 de amúgy nagyban köszönhetõ a tavalyi gyõzelme is a Seat csapaton belüli idiótaságának, nemtudják eldönteni, hogy kit részesitsenek elõnyben, tavaly Muller-re már jobban figyeltek, ha idén is tudnak akkor van esélyük, de ha pl. Tarquini-nak egyszer megint leszáll a köd akkor tökmindegy, hogy Seat, Chevy vagy BMW, õ lezúzza õket <#hehe><#nemtudom>

gordon 24
egyetértek! De Istencsászárral is. Mind1 hogy ki nyer, mert a csata a lényeg. De azért szeretném már én is hogy ne csak Prialuxról szoljon az etcc, wtcc vége.

Downhill!!

Istencsászár
" remélem idén valaki más lesz a VB nem Priaulx mert már kezdem unni a fejét és a szerencséjét"

nem teljesen mindegy hogy nyer? a lényeg h szoros csatában izgalmak közt, amugy amikor az tuolsó futamon dõl el valami állatlában kell hozzá a szerencse bõven...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

N o N a m e
Idén én is fogom nézni. A 2007-es szezont kihagytam, de most visszatérek a Race07-nek köszönhetõen 😄. 2007-ben csak a Macau-i futamot néztem meg és remélem idén valaki más lesz a VB nem Priaulx mert már kezdem unni a fejét és a szerencséjét hogy 2006-ban is Macauban lett VB. Amúgy az én kedvencem is a Chevrolet 😊
gordon 24
Errõl van szó!! Végre kezdõdik a season! Asszem átpártolok idén a Chevy csapatra. Sokkal jobban kezdem szeretni a Chevyt mint a seatot. Ugyhogy Go Chevy😄

Downhill!!

Minstrel
Szombat - Eurosport

19:00
FIA Túraautó Világbajnokság
Curitiba, Brazília, idõmérõ - élõ

Vasárnap - Eurosport

17:00
Curitiba, Brazília, elsõ futam - élõ

20:00
Curitiba, Brazília, második futam - élõ

Alexease
Beirhatom ide, ha eppen nezem😉 De ha eppen nem leszek itthon, akkor nehez lesz, es lemaradsz rola;D Jobb ha te is megnezed valamelyik TV-ujsagban es/vagy a WTCC oldalan, hogy mikor kezdodik😊
MaSzKa
majd ne felejst el szólni

én is nézem ha tudom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Nekem sincs TV-m. Eddig a futamokat adtak rendesen a WTCC weboldalan, LiveView-val egyutt. Ott szoktam nezni.
MaSzKa
szeretném nézni
neten lehet?

mert nincs eurosportunk:-(

Istencsászár
Jövõ hétvégén startol a 2008as WTCC évad, Curitiba-ban!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaSzKa
ha jól tudom eddig világtúraautóbajnogságot csak a BMW nyert egyénibe és összetettbe is
Grat!

MaSzKa
nekem sincs TV-m csak tunerem amin ingyen 3csatona jön be:-(

MaSzKa
most akkor mi van a gyári weboldalon nézhetõ? miért nem szóltatók?

Alexease
Koszi, de nincs TV-m, hiaba ismetelik😊 A Eurosport oldalarol meg leszedtek par honapja az online tv lehetoseget, amiota "megvettek" oket😉
Igy marad a WTCC oldala, ahol ingyen mindig leadjak a versenyeket eloben, raadasul Live Timing-gel😉 Ezert ott nezem😉 Es igy, hogy felrakjak utolag komplett is, barmikor megnezheto;P
Istencsászár
Délelõtt volt ismétlése😊

Alexease
Lemaradtam rola, lusta voltam felkelni😉
De az 1. versenyt mar felraktak komplette, lehet nezni, aki nem latta😉
gordon 24
Hát nagyon sajnálom hogy nem Yvan Müller nyert én az õ sikerében biztam.. Na de majd jövõre.. jó versenyek voltak, szar közvetítéssel.. Ez az év is eltelt...(sajnos)

Downhill!!

Csak csatlakozni tudok hozzád, ez már elég karcos volt ahhoz, hogy jóízlésû ember szemet hunyjon felette!
Andy-nak gratulálok a 3 VB-hez, bár titkon bíztam egy Thompson elsõségben...<#smile><#smile>
De itt ma nagyon sok embert lehetett sajnálni, Farfus-t mindenképpen, errõl nem tehetett sajna.

A díjkiosztó, a megnem érkezett felszerelések miatti esetleges futamelhalasztás, a viszzajátszás nuku effektus mind-mind olyan dolgok, amik arra mutatnak, hogy itt van még mit fejlõdni!

b-type
Ja, és hajrá Thompson a VB címért 😄DD

A. Menu-nek pedig grat az elsõ futamos gyõzelméhez.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
..hát bsszus..
A #990-ban leírtak megismétlõdtek, ez már számomra sok, igaz hogy ezt a szitut én is nagyjából úgy láttam ahogy Tarquini, azaz valóban jól csinált mindent...de nem volt elég gyors, és mégis erõltette, erõltette még akkor is amikor látható volt hogy õ már nem fér be Farfus-nak.
Tarquini nem volt versenyben a VB címért, Farfus elsõ számú esélyes lett volna, ha Tarquini nem forgatja ki.
Szal ez már nálam nem fér be, a Seat sokszor vonatozik, és ez a két necces/véleményes ütközésük a riválisokkal nálam már verte a lécet.

Az egészben a vicc az, hogy ezzel valóban saját magukkal csesztek ki a második futásra 😊)
Az ütközés nélkül Prialux valóban a 9. helyrõl rajtol,...és még az állórajt miatt is max 2-3 kocsit jöhet elõre.
Így viszont az élrõl rajtol.
Farfus-t meg nagyon sajnálom, mert õ mindent jól csinált.

Ja és a díjkiosztó egy vicc volt sztem 😄DDD...ekkora blamát, nincs himnusz, van viszont nagy tanácstalankodás,...és ahogy odaálltak csapatba a versenyzõk elé a 'fontos helyiek', az megmosolyogtató volt szvsz. 😊)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
most megy eurosporton 😄

Grönholm már másodjára hibázott, múltkor, Japánban(?) még szerencséje volt, mert Loeb is, de most <#szomoru1>

.: mobilize.hu :.

Minstrel
neten szerintem sehol

ja, én is, BMW póóówaah <#hehe>

MaSzKa
BMW sikert akarok!

MaSzKa
neten hollehet nézni élõbe?

Minstrel
pontosan hánykor lesznek a futamok? mert port.hu azt irja, hogy 4-kor meg 5-kor, viszont fiawtcc.com-on ez van:

18/11 Race 1 (CET) 05:00
18/11 Race 2 (CET) 06:20

http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/macau/2007/calendar.shtml

gordon 24
Hát ja.. Igaz ennek nem igazán örülök Grönholmnak kéne nyerni!

Downhill!!

Nem is álítottam, hogy a gyõzelme unalmas lenne, de ha összejönne neki holnap, akkor 3 VB cím + 1 EB címe lenne, az sztem már dominancia! 😊

Istencsászár
Attól hogy Priól lesz a bajnok attól még nem unalmas, hiszen a végsõkig küzdenek, nincs semmiféle dominancia, a lehgobb nyer holnap.

Istencsászár
Erre fel kell ébredni😊, Rally is izgalmas Grönholm falhoz csapta magát, elõnye 4 pont volt, Loeb és Sordo meg ugy alázza a mezõnyt a pénteki nap után ahogy nem szégyenlik több mint 1 perces!!! elõny.

Zsolti9014
<#worship>
ez az EMBER igazi példakép lehet mindenki számára!

Hajrá Magyarország!

Az biztos! Nem Priaulx ellen akarok beszélni, de kell a változatosság ennek a sorozatnak, és ehhez új bajnok kell! Holnap kiderül.....

b-type
jó lesz 😊 <#eljen>

gordon 24
Na hát elég nehéz dolga lesz Prialuxnak! 12-dik helyet szerezte meg. Yvan Müller a 2-dik.. Ha Yvan megnyeri az elsõ futamot amire van esélye akkor Prialuxnak a 2-dik futamot nyernie kötelezõ. Ehhez viszont az elsõn 8-dik vagy jobb hely kell. Hogy poleból rajtolhasson.
Ez azt jelenti hogy az elsõ futamon minimum 4 helyet kell elõre jönnie ami macauban nem lesz egyszerû. Ha viszont az elsõ futamon ez nem sikerül és Müller nyer akkor semmi esélye a VB-cimre... Érdekes lesz.. Reggel 4:10 körül kezdõdik majd kiderül.

Downhill!!

Elég borzasztó idõpontokba lesznek a futamok, az elsõ Magyar idõ szerint hajnali 4:00-kor, a második 5:00-kor lesz, persze annak aki élõben akarja követni! Utánanéztem ki mit mondott a futam elõtt, természetesen ilyenkor mindenki a bizakodó! A BMW mondjuk jogosan, mióta WTCC néven megy a sorozat 6 futamból 5 gyõzelem, szóval abszolút favorit a gárda. A SEAT most a csapategységre épít, Tarquini és a többiek is hangsúlyozták, hogy most mindenki Y. Mullernek segít. A Chevrolet pedig rendre jól ment az utcai pályákon (Porto 1. futam 3-an a dobogón), elmondásuk szerint a Lacetti jól alkalmazkodik ezekhez a viszonyokhoz, és Larini se elsõéves a sorozatban!
Mondjuk a hosszú egyenes utáni kanyarban minden évben volt bontás, elõbb persze azt kell túlélni mindenkinek!

Istencsászár
Zanardi: remekül éreztem magam
A WTCC pilóta, Alex Zanardi is részt vett a vasárnap megrendezésre került New York maratonon, ahol egy kézi kerékpárral vágott neki a távnak. Az olasz versenyzõ 1 óra 33 perc és 17 másodperc alatt ért célba, amivel negyedik lett a csoportjában, így meghaladta saját elvárásait is.

"Nagyon boldog vagyok, hogy részt vettem ezen a rendezvényen. A csoportomban összesen ötven fõ indult. Sokak számára nem ez volt az elõ maraton, így jól fel tudtak készülni. Elõször a monzai versenyhétvégén láttam ezt a kézi kerékpárt és alig tudtam edzeni. De annál jobban örülök az eredménynek, ami váratlan volt."

A volt Formula-1-es versenyzõ 2001 szeptemberében súlyos balesetet szenvedett az Eurospeedway-en, amelynek következtében mindkét lábát elveszítette. Az olasz pilóta hihetetlen élni akarásának köszönhetõen felépült, és újra versenyezni kezdett. A WTCC szereplés mellett tavaly a BMW F1-es versenygépét is kipróbálhatta. Most pedig a népszerû futóverseny akadályait is sikerrel vette.

A megmérettetésen remek csatát vívott egy amerikai sportolóval. "Fél távig elõtte haladtam, majd megpróbált lehagyni. De a versenyzõi tapasztalatom segített. Az egyenesekben gyorsabb volt, a kanyarokban viszont gondot okozott neki a helyes ív megválasztása, így végig izgalmas volt." – folytatta Zanardi, aki a kerékpárral felmerült problémák miatt attól tartott, hogy elhagyja az egyik kerekét.

( ez a szöveg haláli, mint ha verseny autóról lenne szó😊 )

"Ennek ellenére nagyon élveztem az egészet, a nézõk közül többen is olasz zászlót lengettek és szurkoltak nekem."

Istencsászár
Jó kis BMW power van benne😊

Csodálom ezt az embert! Remélem sok sikerben lesz része jövõre a WTCCben!

<#eljen>

b-type

gordon 24
Tek😄

Downhill!!

gordon 24
Na az faja...

Downhill!!

MaSzKa
ok köszi

Minstrel
Vasárnap ETC futam az Eurosporton!

12:30 - ETC kupa, Adria, Olaszország, elsõ futam - élõ