12867
-
#3384 nem a fiam, csak elírtam :) -
#3383 Ez az FIAm itt ne keress értelmet -
#3382 De ha nem elfogadott autó akkor mért engedik indulni? És miért bővítik a Q2-őt 11 főre? :D
Akkor én is mehetnék vmi nem elfogadott autóval, ha befizetem a nevezési díjat meg ilyesmit? -
#3381 a Volvo miatt van 11 autó Q2-ben, az FIA szerint nem elfogadott autó és ezért csinálták, persze ettől én még nem értem miért ha be se jutott a Q2-be.
Zengőék oldalán írta valaki hozzászólásban az időmérős cikkhez. -
#3380 Azt én sem értettem...
Csak úgy néztem hogy Coronel az nem jutott tovább mert 11. lett és akkor mért van mégis ott a Q2-ben?! -
#3379 Csak 1 Volvo van.
Q2-be pedig 11-en voltak valamiért :D
Engstler jutott be a 10. helyen de Coronel is ment aki a 11. helyen végzett a Q1-be, és 7. lett XD
Na ezt magyarázza már meg valaki, hogy hogy történhetett -
SL #3378 Priaulxnak a hazai verseny epic fail. -
#3377 Na Norbi egy hellyel előrébb jön (08.), Priaulx kocsijában motort cseréltek, így holnap csak a 16. helyről rajtol majd. -
#3376 Grat Norbinak, bár az 0,8 sec egy kicsit sok.
Azért látszik hogy Colin otthon megy, a Volvo-k pedig még mindig messze vannak a VB szintöl.
-
#3375 Holnapi rajtsorrend.
01 Yvan Muller 1:32.481
02 Robert Huff +0.197
03 Alain Menu +0.347
04 Colin Turkington +0.361
05 Gabriele Tarquini +0.392
06 Andy Priaulx +0.492
07 Tom Coronel +0.695
08 Tiago Monteiro +0.776
09 Norbert Michelisz +0.780
10 Augusto Farfus Jr. +0.856
-
#3374 Teljesentotálisan!!!! :) Köszi! -
#3373 hát a jegy 35Euro volt fejenként meg vmennyi bankkezelési költség...8600Ft volt igy asszem fejenként a jegy.
Brno innét egy jó 300km. Oda vissza 600 igaz, az egy tank benzin, ami most 15e Ft körül van (45l-es tank 95ös benzin). Mivel 3an megyünk, igy ez oszlik 3 felé. Szállás meg még nincs, majd improvizálunk vmi sátor szerüségű helyet. Meg az egyéb kaja/pia dolog.
Érthető volt?:) -
#3372 akkor kérdeznék: mennyiből hányan hozzátok ki az utat? Mivel kalkuláljak, ha még is tudnék menni. -
#3371 akkó tárgytalan, mert nekem/nekünk megvan már a jegy. -
#3370 Azért kérdem, mert nyertem jegyet rá, de úgy néz ki dolgozom, és nem tudok kimenni rá :( -
#3369 jap! -
#3368 Sziasztok! Brnoba tervezi innen valaki a kiutazást esetleg megnézni a versenyt? -
#3367 Persze értem én.. Én mondjuk nagyon nem szeretem a Focit.. Csak Ulvar megnyilvánulására írtam..
Szóval nincs benne semmi támadás.:D
Én a Mountain Bike Downhillt csinálom az faszányos:D -
#3366 Van benne valami, én is észrevettem hogy valami nem jó mert nagyon szélesen és füstölősen fordult minden kanyarban.
Off:
Nem rossz a Tour, főleg a tegnapi esésekkel teli szakasz.
Bár azt nem mondanám hogy sokkal jobb mint a VB már csak azért sem mert focista vagyok. :D Elismerem hogy kemény amit csinálnak 1hónapon vagy nemtudom mennyi ideig naponta kb 200km-t lenyomni az nem semmi dolog, én nem bírnám. Nah de off vége mert ez WTCC.
-
#3365 Igen az ugye oké. Fölleg a dimbes dombos pályákon.. Azért a hátsó kerekek is sokat füstölnek. Csavarodnak azért ezek az autók..
De igazából nem ez a baj, hanem csúszkált nagyon. Úgy ment a Race2 mint Barth a versenyeken. Rally style:D Elsőbe viszont szépen.
Barth meg menjen a picsába, hogy kirakta Turkingtont. Simán meglett volna a Pole neki. -
HUmanHunter #3364 jah volt olyan kanyar amelyikben szinte mindenki állóra fékezte a kereket. -
#3363 amúgy többen is nagyon füstölősen fékeztek néhány kanyarban a 2. futamon, azt hittem lesz a végére defekt -
#3362 Igen épp ezért nem értem minek tegergették el a Race2-re. Az elsőn tök jól működött.
Mondjuk lehet így is kibírta volna, de az is lehet, hogy amiatt esik ki.. Nagyon "szarul ment látványra" vele.
Huff-ot megbüntették. 30 sec-re. A Farfus esetért.. Így 15 dik lett.. -
#3361 gondolom azért állíttatott mindenkivel a yokohama, mert nem bízott a gumikban és nehogy blamázs legyen a 100. futamon, szép lett volna ha az első 8 autó defektet kap :) -
#3360 VTF????:D
A Tour az nagyon jó kis dolog! Pl 10000000000x jobb mint a Futball vb.. Nahh az geci szar:D
A verseny..
Nagyon jól ment az elsőbe Norbi és jó volt a kocsi is.. Teljesen hülyeségnek tartom azt, amit csináltak, hogy állítottak rajta. Hogy miért?
Nézzétek csak meg.. Az első futamon nyugiba tudott szép íveket autózni.. És gyors is volt. Állítottak a gépen, és az alatt a 4 kör alatt amit elöl ment szinte egy kanyarban nem tudott egyenesen elfordulni. Mindenhol csúszott keresztbe. Szóval ha nem megy szét az autó tuti hogy nem tudja befejezni, mert felfalta volna a gumikat.
Huff meg egy vadállat. Iszonyat jól ment.. -
HUmanHunter #3359 biztos hogy ezért mert mögötte voltak jóval, és ahogy elmentek úgy rögtön érkeztek még Norbi mögé, mellé. -
#3358 Hát ez nem igaz hogy ez az ember hogy lehet ilyen peches. Pedig most jól jött el és szerintem tudta volna tartani Menu-t meg Tarquini-t. Nah mind1 majd legközelebb meg lesz. GO MICHELISZ!! -
#3357 Fantasztikus...
Menu meg Tarquini is ezért ment el mellette szerintem. -
#3356 Eddig tartott...nem is nézem tovább. -
#3355 kurvajó............... -
Laceee #3354 ez elgyött :P -
#3353 Erről van szó! Így kell rajtolni. -
#3352 Gondolom 6kor lesz csak a rajt. -
#3351 50kor kezdődik a futam. És ez érdekesebb, mint a futam előtti beszélgetések. -
#3350 gyerekek, elindult a wtcc vagy mi van mer Ez a geci szar bringázás megy még mindig... -
#3349 mentél volna el edzeni, aztán fát vágni és füvet nyírni mint én:D most estem be a gép elé, és már csak 15 perc:D:D -
#3348 Kurvára unom már a várakozást:D
Filmetnézni pont nem tudok elkezdeni, mert tovább tart jóval, és mást nem akarok most csinálni, csak wtcc-t nézni:D -
HUmanHunter #3347 én is lemaradtam az első futamról mert nem voltam itthon, de a 2. háromnegyed óra múlva kezdődik! :P -
#3346 Na erről lemaradtam. Történt valami érdekes? Úgy emlékeztem, hogy később lesz a futam, de látom csak a második van nagyon kitolva. -
#3345 Dobogóra sztem nem lesz esélye, mert akik mögüle indulnak majd 2. jóval gyorsabb konstans köröket mentek. Rajtot persze jó lenne ha nem szúrná el.