12867
-
#3504 Ja. -
#3503 Múltkorit írom. Most szimplán nem volt elég agresszív Norbi, ha kilincsen ott tartja a kocsit, akkor talán nem esik le a pályáról. -
#3502 Szerintem nem Tarquini volt, hanem Nykjaer. -
#3501 Lol, Barthot vizsgálják, mert megpöcköli Farfust, de az, hogy tarquini szándékosan lelöki pályáról Micheliszt, az nem probléma. Szánalmasak. -
#3500 streamet tudtok?
-
#3499 áááá Gabi vazzzeeee, nem lett volna szabad felengedni magadra :(
aztán meg jájájájjjj... -
#3498 Köszi! -
Akey #3497 11:50-kor rajt. -
#3496 Megnéztem. Hétvége legjobb ideje o.O
Wéber versenye mikor lesz? Eurocup oldalán nem találom, csak hogy hány km a pálya-.-" -
HUmanHunter #3495 warm-up -
#3494 Szabadedzés? -
#3493 szép volt Norbi, csak így a versenyen is..jó volt a lista elején látni -
#3492 Akármennyire is fájó ami történt, NEM SZABAD lealacsonyodni az ő szintjükre. Norbi legyen sportszerű, fair de agresszív mint ahogy eddig is, mert ebben a mezőnyben ez nagy erény mint tapasztaljuk! -
#3491 Majd ő fogja a többieket lökdösni.
Leginkább Monteirot, remélem, hogy visszaadja amit csinált vele. -
#3490 azt te csak hiszed... -
#3489 Legalább kevesebben lökdösik majd. -
#3488 Akkor csak a szokásos problémamentes 7vége... -
#3487 Az jó előjel holnapra. -
#3486 megállt az autó Q1-ben -
#3485 Norbi mit csinált, hogy csak 13.? -
Akey #3484 Ezek télleg kiszedték Zoldert! Csak most vettem észre. Kínában állítólag a frissen felhúzott 2,8 km-es Guangdong pályán lesz a futam. Nagyon neki feküdtek a japán-kínai S2000 bajnokság népszerűsítésének a srácok. Nade 3 futam a régióban?!? -
#3483 Az a baj, hogy ez a naptár már megint egy rakás fos! Zolder tök jó pálya nem is volt szer a verseny.
Gondolom Kinába megint lesz valami szutyok utcai pálya.
Az egész naptár kb 2 értelmes pálya van.
Suzuka szar. Széles F1 pálya. Jobb okayama.
Egyre jobban azon vagyok, hogy csak a BTCC-t fogom nézni.
Jahh és megint Porto? Porto is egy szar utcai pálya. Portimao ezerszer jobb. Ááá Tököm hülyék ezek. -
Akey #3482 Most az szép dolog, hogy "megyünk" Argentínába, hogy becsalogassuk az argentín Honda csapatot, meg hogy kompenzáljunk vmit az argentín motorsport szövetségnek, de ha rajtam múlna, kilökném az összes utcai pályát és visszahoznám Anderstorpot, Enna Pergusát, Estorilt, Magny Courst és persze a Hungaringát. Tengeren túlinak meg hagynám Curitibát és Okajamát. Nem véletlenül ment jobban az ETCC-nek... -
SL #3481 ilyennek nagyon örülnék:
pl. 14 August - HUNGARY, Hungaroring -
#3480 2011 FIA WTCC CALENDAR
20 March - BRAZIL, Curitiba
3 April - ARGENTINA, Buenos Aires
15 May - ITALY, Monza
5 June - MOROCCO, Marrakech
19 June - CZECH REPUBLIC, Brno
3 July - PORTUGAL, Porto
17 July - GREAT BRITAIN, Brands Hatch
31 July - GERMANY, Oschersleben
4 September -SPAIN, Valencia
23 October - JAPAN, Suzuka
5 November - CHINA, TBA
20 November - MACAU, Macau
Oschersleben-nek és Macau-nak örülök,hogy bennmaradt:P Zolder-ért még ejtek egy pár könnycseppet:(
Mexico-t meg Argentina váltotta és Belgium-ot Kína(,csak az a kérdés,hogy melyik pálya) -
Akey #3479 Elképzelhető, hogy jövőre a Seat gyári csapatként tér vissza. Ahogy várható volt, a Skoda Fabia S2000 1.6-os erőforrását fogják használni. Közben a Chevy már műhelyben teszteli a saját erőforrását. Vagyis papíron a VW, BMW és GM mellett a Ford, PSA, FIAT, Mercedes, Renault és a Cosworth is birtokában lesz egy NGE specifikációjú erőforrásnak. Utóbbi ráadásul kiszolgáltatja a Volvót is. -
#3478 Zengőék cikkje a tegnapi dolgokról...
Célkeresztben! Szétpofozták Micheliszt, de végigment!
-
#3477 azt hiszem Monteiro-t helyretennék BTCC-n rendesen, az lett volna neki a legjobb büntetés ha indulnia kellene pole-ból az egyik hétvégén :) -
Akey #3476 Adtak is büntetést meg nem is. Az első futamra visszamenőleg 15 versenyző kapott 30 mp-es büntetést (köztük Norbi is), de csak Monteiro és Priaulx lépett elő egyet-egyet Coronel kárára. Knockhillben esett-kelt mindenki, vágták a kanyarokat, kiszorították egymást, füvön előztek, de egy büntetést se kellett kiosztani. Azok ott tudnak valamit. -
#3475 Ebből nem lesz semmi. És ahogy várható volt, Tarquini a szent, ő nem kap semmit. -
#3474 Erre mit lehet mondani?
Two other 30-second penalties were awarded for Race 2 to Monteiro (for hitting Michelisz) and Romanov (for collision with Taniguchi). Both drivers also received a drop of ten grid positions that will remain suspended for two and three events respectively.
Another ten-grid-position penalty suspended for two events was awarded to Huff, for pushing Michelisz wide in Race 2.
felfüggesztett bammeg??????????????????? -
Akey #3473 Abban reménykedek, hogy jövőre már csak privátok fognak menni és a Muller-Tarquini-Monteiro trió elmegy dakarozni vagy jégrallizni dácsiával, ögöljenekmegmind. -
#3472 VBt biztos nem fognak, Monteiro meg már kapott 1et akkor pont mikor kiütötte Norbit is...akkor úgy gondolják hogy elég volt neki az ... ahha... -
#3471 Szánalom amit művelnek, és nem fognak semmit sem kapni, az tuti. -
#3470 Ieges volt a két paprikajancsi hogy egy újonc simán tartja őket és agresszívan védekezik. Pár körig bírták, megunták és kitették szándékosan mind a ketten. Ha nem kap egyik sem minimum 10 helyen büntetést akkor ennyi erővel kár elindulni a futamokon Norbiéknak. -
#3469 WTCC=SHIIIIITT!!!! NORBI MENJ GTni VAGY VALAMI, MERT SZÁNALOM KUPAC EZ AZ AUTÓSPORTNAK NEVEZETT SZAR!!! -
#3468 Tarquini mekkora egy féreg, egyenesben lerakja a pályáról. Ha Huff az első versenyen a tolásért a rajtnál drive trought kapott, akkor ez simán dq. Undorító. -
#3467 Monteiro simán DQ+köv futam utolsó rajthelyes büntetés. -
#3466 Vagyis balra... direkt. Hihetetlen amit meg nem engednak meguknak ezek az "ászoknak" mondott figurák. -
#3465 Ez szánalom,miért kell ökörnek lenni?