Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
"We're only at the beginning of the project, so we can still make a lot of progress. The Lada 110 WTCC really surprised me. We had very good lap times. I have a lot of confidence in the future. Perhaps we can get into the top three of the privateers at the end of the season."
Ha nem is 'rednáá hõõõõ' de jó hangja van 😄
és kint a pályán...
mire bejön addigra mindenki diesel race engine-vel megy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Igaz az Stcc-ben nem gyári mercedes, Opel stb van.. De a lényegen nem változtat ott van! És ez a lényeg!
Downhill!!
.: mobilize.hu :.
Swedish Touring Car Championship 2 (Rally Master-t is ezt csinálta és a V8 Challenge-t is 😄)

A Simbin a WTCC után most egy újabb túraautós szériáról készít egy szimulátor játékot, most az STCC-t dolgozzák fel, biztosan nagyon klassz lesz ez is. Az STCC sorozat jellegzetessége közé tartozik, hogy itt a többi TC-hez képest van boxkiállás is. A 2008-as STCC bajnokságra ezek az autók neveztek, így lesz majd választék a játékban is azért bõven (gondolom): BMW 320si, Volvo C30, Honda Accord Euro R, Seat León, Audi A4, Alfa Romeo 156, Peugeot 308, Chevrolet Lacetti, Mercedes C200, Volvo S60, BMW 320i
lehet a végén a Seatok nagyot néznek és berakják a BMW Hydrogen Power-t 😄

nem is értem mikor megnyerték a 24h-s nürburgringi versenyt miért hagyták abba a diesel race cart

ha 1x össze törik vége
a BMW-nél 1nap alatt 3-at is összeraknak 😛
Én a Hondát várom Thompsonnal! Remélem lesz esélye!
Downhill!!
Ha bejönnének a feltöltött benzinesek akkor ott eséje nem lenne a dieseleknek. Szerintem súlynövelés vagy köbcenti csökkentéses szabály lesz a dieselek részére. Az a leglogikusabb.
Valahogy ugy gondolom hogy nem igazságos az erõviszony. Ha megengedett a TURBOs Diesel motor engedni kellene a TURBOS benzinest is.. Hiszen ezt teljesen egyértelmü hogy egy szívó motor, amelynek a nyomatéka is kisebb semmit nem tud kezdeni egy Turbós nagyobb nyomatékos motorral.
Még akkor sem, ha ez 80 kilóval több sulyt eredményez.
Igaz az FIA most ezt a kérdést vitatja, hiszen a BMW is addig vár amig kialakul hogy mi lesz engedélyezett.
Csak közbe nehogy ez a nagy Seat fölény a sportág hátrányára váljon!
Downhill!!
Downhill!!
Jó tudom nem kötik a gyárak a nézõk orrára, de úgy kb. mennyi?
(bár a dieselnél jobb lenne nyomatékról beszélni😊
olyan kurva szar az elektronika volt meganunkban,hogy alami borzasztó,az hogy nem ismeri fel a kártyát,amit hozzá szántak szerintem nevetséges,és nem a kártya volt a rosz,mert kinyitni ki lehetett a kocsit
Én nem akarok francia autót, de sajnálnám ha kiveszne belöllük ez a törekvés.
bratyómmal úgy szoktuk mondani, hogy a franciák mindig 'borzasak'...van-van valami frizura, de elfeküdték. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Egyébként igen, elõretolod lefele vált, magadfelé húzva fel 😊...ez célszerû.
A pillangó már más tészta, ott simán elképzelhetõ kavarás...pláne elképzelhetõ francia autóknál.
Pillangó váltónál gyakorlatilag mindegy melyik oldalon vált felfelé..még az is elképzelhetõ hogy megfordítható a program egyéni ízlés szerint.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A Sekvenciális váltónál ha haátra huzod fel ellenberger le.😄
A pillangónál a jobb oldali fel a Bal le.
Persze nem minden esetben pl a Subaru Impreza wrc-ben egy kar van. Ha fel huzod fel ha le tolja le vált.
A Francia példa Peugeot pl az 1007-esben is ugy van ha elöre tolod vált fel stb.. De az egy utcai tragacs😄
Downhill!!
jah és pillangóvákltó meg jobb oldalon vált fel bal oldalon meg le(ennél meg valami francia csodával példálózott..)
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
http://topgearhungary.blogspot.com/
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally