Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
most több, mint egy hónap van köv. futamig, remélem Bömbösék legalább 1 dízel autót pályára tesznek Valenciában, különben annyi az évnek számukra.
Downhill!!
Érdekes felmérés lenne ez a dolog, bár a DTM nézettsége is egybõl megugrott mikor Hakkinen, Alesi és Frentzen is szerepelt a sorozatban. A SPEEDCAR-t is a volt F1 pilótákkal reklámozzák, F1 pályákkal, ami elég jó dobbantó nekik. Vagy mikor Alonso helye nem volt biztos, és egy esetleges Champ Car szerzõdésrõl volt szó, a sorozat iránt egybõl elkezdtek érdeklõdni a fanok.
Alfa Romeo 156
Volvo C30
Ford Focus
Honda Accord és Civic
Vauxhall (Opel) Vectra
Peugeot 307/407
Biztos van még 1-2 típus (pl. Nissan is volt már az ETCC-ben), ezekkel kiegészülve egész jó kis bajnokság lehetne.
Lehetne felmerest kesziteni. A mostani F1 megszalotttak es rendszeres nezok kozul, mennyien neznek WTCC futamot is? Ha kedvenc pilotajuk is indulna 1-1 WTCC futamon, megneznek-e?
Itt inkább az a baj, hogy a beugrási pénz rengeteg, az autó felkészítése szintén, a privátok pénzjutalma a versenyek után alacsony. Még a felkészített autó alapára sem jön ki belõle, ha minden versenyt megnyeri az évben, ami elég nagy mûvészet lenne. Én úgy vélem, az S-2000-es szabály nagyon-nagy mértékben befolyásolja a dolgokat. A motorteljesítmény az egységes szabály miatt gyakorlatilag azonos, így sokat számít az aerodinamika. Mivel a motorteljesítmény nagyjából azonos volt, és a Leon volt a leggyengébb autó aerodinamikai szempontból, ezért a SEAT okosan váltott TFSI-rõl TDI-re. De azt, hogy melyik autót dobja be egy gyár, az is befolyásolja, hogy mennyi az éves eladása a modellnek, szóval sok a megkötés, és nem feltétlenül éri meg a befektetett pénz.
A lenyeg, hog otletem lenne tucatjaval, de ez most teljesen lenyegtelen;DDD
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt viszont én is támogatom, amit Gordon24 írt, hogy nem engedném, hogy 5 autó induljon egy márkán belül. Ez úgy lehetséges, hogy minden versenyzõ a SEAT-on belül is külön csapatot képez. Tehát a SEAT azt csinálta, hogy pl. Gené-t a SEAT Spain csapat nevén indítja. Így Gené a SEAT-on belül egy csapat tagja is, ugyanaz mint Priaulx esetében a BMW Team UK. Azért van a SEAT-nak most 5 különbözõ nemzetiségû versenyzõje (Portugál, Olasz, Francia, Spanyol, Svéd), és Thompson volt régen a 6.-ik, õ ugye Angol. Ezen az elven lehetne akár 7-8 autójuk is, csak keretük nincs már rá.
Én mindenképpen max. 3 autót engedélyeznék egy márkán belül, nem többet. A csapat értékelésben úgyis a legjobb 2 autó eredménye számít, már a harmadik is töltelék úgymond, nemhogy 5-6 autó. Valamint erõsebb privát támogatás, hiszen a BTCC is azért nagyon erõs, mert a privátok semmivel sem gyengébbek, mint a gyári csapatok.
Azert a gyartoknak is nagyobb presztizs lenne egy-egy jobb helyezes, mert az igazi reklam a marka fele megy, nem a csapatnak. Igy egy markanak csak 1-2 ellenfele van, ami meg sem ugyanolyan, mintha 8-10 felet gyozne le egy versenyen😉
Lentebb linkeltem az Stcc mezõnyét! Valami ilyesmit szeretnék látni😄 Az emberekkel nincs bajom egyikkel sem, de az hogy az elsõ 6 Seat. Háttt ...😄
Downhill!!
Kész a verdám.. Ezzel megszüntetem az offot.. De mivel az elejét beraktam a készet is megmutitom😄
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha nem gond egy kis off.. A gép:
A japán tura autoban indult jó pár évvel ezelött.. Ez csak az alap, még "matricáznom kell"
Ez egy eredeti kép róla (makett ugyan)!
Downhill!!
az egész unalmas és szánalmasan gyenge volt... remélem a versenyre összeszedik magukat
23:00
LG FIA Túraautó Világbajnokság
Selejtezõ, Mexikó - élõ
de jó lenne ha jönna megint a WTCC-be de sajnos a Seat TDI nagyon erõs és csak esõs versenyen lenne esélye ami igen kevés van 1 évbe
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Egy "kis" kiegészítés ehhez az Alfához. Az Alfa Romeo-nak anyagilag nem érte meg a WTCC-ben maradni, mert sajnos az Alfa veszteséges. Õk ezt azzal magyarázták, hogy az FIA GT-ben szeretnének indulni, ill. egy Le Mans projecten dolgoznak. Az FIA GT nevezési listáján természetesen nincsenek rajta, és szerintem a Le Mans project is csak egy kis bújtatószöveg volt. Az új Alfa elnök, Luca de Meo kinevezésével remélhetõleg változik a helyzete az Alfának.
A lényeg, hogy az Alfa nem ment át az STCC-be. Évek óta van Alfa Romeo a privát értékelésben, jelenleg azt az egyetlen egy Alfát is Mattias Andersson vezette, aki idén megvette James Thompson gépét (ez egyébként a túraautózásban mindennapos), így azzal megy 2008-ban. De ismétlem magam, ez egy privát részvétel évek óta, mint ahogy a BTCC-ben is van privát Alfa Romeo, a gyár nem megy át a nemzetközi hadszíntérrel egy szinte teljesen ismeretlen sorozatba.
Félig jó, félig nem jó hír, hogy az STCC-ben az Opel csapat nem indul, így a tavalyi Tommy Rustad gép, és még egy két felkészített Opel Astra eladó. Tehát bármelyik privát csapat megveheti ezeket, és akár a WTCC-ben is lazán elindulhat vele, mivel mindkét sorozatban az S-2000-es szabály van érvényben. Elég jól felkészített gépekrõl van szó, egy pénzesebb privát Team könnyen lecsaphatna rájuk.
ahog nézem idén inkább a pilótákon múlik a vb
seat nagyon jó de a BMW-is 😄
alfa az meg ahogy nézem átpártol az STCC-be
meg néztem a 2007 11. futamot nagyon jó volt esõs mineki hullot 😄
Opel Astra lazán verte a BMW-t
tönkre vágták mo-t :-(
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>

érdemes bereggelni
vannak benne E36-os BMW-k 😄
szimulator
Nem kisebb emberek jöttek innen mint Mattias Ekström a Dtm egyik bajnoka.
Youtobe-n van fent egy 1998-as Flankenbergi futam összefoglaló azt is erdemes megnézni..http://uk.youtube.com/watch?v=D9YjmnlQNpM
Downhill!!
.: mobilize.hu :.