12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Black Ghost
    Köszönöm :)
  • gordon 24
    Az oké, de arra írtam hogy jövőre jobb lesz mert ismeri a pályákat meg stb..

Igen ismeri a TDI leonnal. Tehát ha jövőre 1.6 turbót kap az nem olyan lesz mint a TDI szóval érted.

De persze senkinek nem olyan lesz mint a mostani az igaz...
  • Akey
    Lesz hozzá VW fejlesztésű world engine. Még a gyári nevezésen is gondolkodnak.
  • gordon 24
    No itt is van a Chevy kész is:

1.6 turbó
  • gordon 24
    Jövőre megszüntetik a 2000cm3 motorokat.

Ha jól tudom 1600cm3 lehet max, és turbós motor (de ebbe nem vagyok 100%)

Így a 2000cm3 diesel leon sem fele meg az előírásnak.

Sőt azt hiszem a diesel mint olyan is likvidálva lesz..

De én is csak apró részleteket tudok a dologról, szóval pontos szabályokat motor kiírást ilyeneket nem tudok. De az 100% hogy ez a Leon nem indulhat jövőre a wtcc-ben
  • Totti5
    Mármint mi nem felel meg? ( nem vagyok képben )
  • gordon 24
    Boldog szülinapot!
  • gordon 24
    Igen, csak sajna a TDI leon megy a kukába jövőre.

Ugyanis a 2011 es szabályoknak nem felel meg..
  • bardocz
    Én azért röhögnék, ha Tarquini meg Müller a falba végezné a versenyt.
  • Totti5
    Versenyeken gyors, nincs a sebességével semmi gond. El kell fogadni hogy egyedül van, a Zengő csapat is egyke, és csak a saját kútfőből lehet építeni. Jövőre jobb lesz, mert már ismero a pályákat, megvannak a beállítások és lesz rutin is. Amúgy meg amynnei baja, technikai hibája, amennyiszer megszivattákm és megbüntették oktalaunl... valami mindig volt és ő is hibázott persze.
  • Totti5
    Norbi ne csináljon semmit, mert annál nagyobb az erkölcsi győzelem, amikor bucira veri őket! Az a baj hogy az FIA nem tartja kordában dolgokat, rossz a vezetőség.
  • bakkerman
    jah,sajnos ez van,1 körön ott van a legjobbakon,futamon is ott lehetne,ha megtanulna rajtolni,meg megtanulna egymásután ugyanolyan köröket menni. Ettől függetlenül,jövőre én dobogókat várok tőle,na meg persze nagyobb támogatást a Seattól.Lehet nagyok az igényeim?
  • milk4
    Norbinak most pontot kéne szereznie,hogy a rookie championshipet megnyerje.
  • bardocz
    Szánalmas ez az egész versenysorozat, a régieknek fényesre nyalják a seggüket, aki meg nem közéjük tartozik, azt rögtön büntetik. Norbi helyében belevezetném őket a falba, csak hogy érezzék a törődést, hiszen nincsen egységes Seat csapat, mint ahogy ezt megmondták.
  • Akey
    Sztem még várható vmi büntetés, mert meg merte előzni Mullert. De az egységes Lotti-FIA kedvezményező rendszertáblázattal kiszámítható, hogy 2*(RBM BMW-k átlagos lemaradása)+6*(Sunred Seatok átlagos lemaradása)+2*(RML Chevyk átlagos lemaradása)*(Huff köridejének pi-vel korrigált 10. gyöke)=28 helyes rajtbüntetés Norbinak.
  • Totti5
    Ha nem lenne ennyire jó akkor le sem szarnák, de a többi Seatosra kínos hogy egy "privát" újonc egy olyan országból amit a többiek azt sem tudnak mi fán terem vitézkedik és veri őket... ettől függetlenül amatőr hiba volt, de ettől még nem értem hogy miért kell szétcseszni a versenyét, bezzeg amikor őt lökik ki akkor nincs semmi gond.
  • SL
    ó hát persze csak a magyar szívjon rohadjanak meg.
  • Totti5
    "Habár Michelisz Norbert az eredménye alapján jogosult lenne a második rajtpozícióra, de 5 rajthelyes büntetés vár a magyar versenyzőre, miután elszalasztotta a mérlegelést."
  • Akey
    *nak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már csak a versenybíróságon múlik a dolog, hogy a 2. vagy a 7. helyről rajtoljon.
  • Akey
    Aki volt olyan elvetemült és fenn maradt, az velem együtt örülhetett Norbi első rajtsorához!
  • gordon 24
    Van egy másik oldal is free reggel..

Ha érdekel írj privit!
  • Black Ghost
    ment privi
  • terato
    hello!

valaki nem tudna küldeni meghívót racing undergroundra? korábbi évekből szeretnék letölteni lms-t, btcs-t, wtcc-t, btcc-t stb. de sehol sem találom ezeket. Úgy hallottam ezen az oldalon sok minden fenn van, csak "invitation code" kell hozzá. Ha valaki tag és van meghívója és azt meg szeretné osztani az tudna írni privátba?

előre is köszi,
    terato
  • Black Ghost
    és, van ezeken lámpa nem? :DDD
  • Akey
    holnap. Beesteledett.
  • Akey
    3. piros zászló a Q1-ben. Coronel és Nykjaer lila szektorozott, de az utolsó körüket félbeszakította a piros zászló. Norbi meg a boxban pihizett. Jön a Q2...
  • Akey
    A macau-i pályamunkások még a marrákesi kollégákat is alulmúlják. Háromnegyed óra alatt nem bírnak kijavítani egy bukóteret.
  • bardocz
    Pf, ráadásul Yvan nyeri így a vb-t...fasza.
  • bardocz
    Az hagyján, de a Seatnak, meg a kopasznak fényesre nyalják a seggét, és bármit megtehetnek a pályán.
  • Akey
    Remélem Norbi lesz a masiniszta.
  • gordon 24
    Ezek balfaszok:D nem kell velük foglalkozni.

Minden autóba van seqis váltó a BMW be nem lehet.. Röhej, mert miért nem?:D

Na mindegy le van szarva így csak a crashek miatt, vagy a vonatozás miatt lesz érdemes nézni macaut..
  • Minstrel
    hát ez szánalmas ami itt folyik, persze Norbi miatt jól jött ez most, de amúgy csak bohóckodnak már évek óta a szabályokkal
  • Totti5
    A dízelmániával el lett cseszve az egész az elmúlt években... nomeg azzal is hogy egy csapatban 4en mentek és össze vissza """csaltak""" ennek okán.
  • Akey
    Majd megbosszulják azzal, hogy jövőre nem indítanak gyári csapatot.
  • Norbi1990
    LOL
    Egyszer úgy dönt a FIA hogy engedi a szekvenciális váltót, aztán verseny után már nem?
    Én a BMW helyében nem állnék rajthoz Makaóban. Röhej, hogy mit meg nem tesz ez a köcsög FIA.
  • SL
  • Akey
    Az FIA törölte Priaulx és Farfus okayamai eredményét, így Turkington első győzelmét, míg a mi Michelisz Norbink első dobogóját ünnepelheti! Egyúttal eldőlt a világbajnoki cím sorsa is, mivel Priaulx 61 pontos hátrányba került. A módosításnak "hála" Norbi előnye 3 pontra nőtt Nykjaerhez képest.
  • Debilon
    versenyzet egy másik meg nem nevezett autóversenyzővel nissan vs ferrari

az a legszomorúbb, hogy egy 20 éves lány is meghalt
  • milk4
    *versenypályán
  • milk4
    Autóversenyző és nem tudja magát kontrolálni autópályán kívűl.Undorító egy alak...