Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nagy grat neki, bár a technika most sem kímélte a végén!
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
a Mugen, a Jas és a Honda meg remélem nagyon erőteljesen elszégyelli magát.. 4ből 2 motor elfüstölt, az ötödik még el s készült..
"Nulla tenaci invia est via"
Feri viszont jól nyomja, előzhetne még pár autót :)
Per Aspera Ad Inferi.
Vártam Norbi nagy csatáját itthon, sajnos a technika közbeszólt :(
Remélem a következő futamon el tud indulni!
Hajrá Norbi!!!!!!!!! :)
Per Aspera Ad Inferi.
Bár szerintem is nagyon necces lesz ott debütálni egy ilyen géppel, de a TCR-es Seattal se nagyon kellett belerázódnia, hogy jót menjen, de most itt a stabilitás lesz a fontos.
új aszfalt+eső=jó csúszós pálya..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.04.24. 10:10:27
A mediaklikken az élő m4 sport adás megy nálad? Nekem a régebbi Firefoxomba már nem megy(régebben ment), de furcsa, hogy más ilyen tv stream-es lapokról elvileg meg megy ( a vezérlőelemkből úgy tünik ugyanaz a lejátszó mint a mediklikken). Esetleg arra gondolok, hogy nem a videó lejátszó, hanem maga a honlap ellenőrzi hogy milyen régi-e a böngészőm. A mediaklikket ezt zavarja, hogy régi ezért letiltja, az egyéb tv stream-es lapokat meg nem..
Internet Expolerből is figyelni kell, mert hibát dob (de feljön a lejátszó és 99%ig betölt a silverlight), ha in-privát módba van inditva az IE, normál indítás esetében működik rendesen.
2db vasárnapi belépő gazdára vár!
Az ár 8.000Ft, E-ticket,nyomtatva!
Budapesten belül személyes átvétellel!
Let the good times roll.
Per Aspera Ad Inferi.
sokat kocultál már nem? :D
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.23. 17:17:54
Per Aspera Ad Inferi.
egyébként ha dani motorja pont a nürburgringre érkezik meg, az fasza kis tűzkeresztség lesz, mindkettőjüknek. a presztízs miatt zengő tuti soha nem lépne meg egy ilyet, de én lehet kihagynám az egészet, csak hogy egyben maradjon a technika...
Per Aspera Ad Inferi.
"Nulla tenaci invia est via"
Ami furcsa, hogy a port.hu-n is 2-re volt írva az időmérő még néhány napja és az M4 honlapján is azt írják hogy a szervezők variáltak, de a V1-es time table esetében is 16:00-ra van írva az időmérő.( Igaz ki van húzva sárgával valami miatt....), akkor volt egy nem hivatalos V1 előtti változat is amikor még 2-re volt írva?
Szerk: most nézem, amire válaszoltál az erről szól :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.04.23. 14:28:33
Per Aspera Ad Inferi.