Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
Vicc kategória ez a gyári honda...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Szép volt Norbi!!!!!!!
Nagy grat neki, bár a technika most sem kímélte a végén!
Na ha ezek után azt mondja valaki, hogy ugyanazt a technikát kapja Norbi mint a többi, az nem tudom mit néz :(

szabii98
Norbikám nagyon megy :D

I met God. She's black

RatBaG
köcsög valentenek nem kéne visszaadnia azt az egy helyet?

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
most már tényleg no komment kategória ez az eurosport, a kommentár közepén basszák be a reklámot megint.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
//www.youtube.com/embed/whlB4lWirNo

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Kész van a vas.

Totti5
Eredményes éles teszt volt, hibátlanul, remek stratégiával ment.

bakkerman
Ezt a kib@szott balszerencset :( :( En is erre a napra vartam egesz heten es a technika kozbeszolt...Viszont Ficza Ferinek hatalmas gratula jar !! :) Norbi meg amugy se az az elkeseredos fajta,fog o meg sok oromot okozni iden nekunk :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
ezt azért jó látni.

//www.youtube.com/embed/fVnC3kAhVmI

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ha egyáltalán össze tudják rakni.

Per Aspera Ad Inferi.

hungary27
Utolsó helyről indulhat majd.
szerintetek lesz ebből valami a második futamra? amúgy gratula Ferinek jól nyomta!

Szabi
grat a Zengő csapatnak és Ferinek, bevált a taktika :)

a Mugen, a Jas és a Honda meg remélem nagyon erőteljesen elszégyelli magát.. 4ből 2 motor elfüstölt, az ötödik még el s készült..

"Nulla tenaci invia est via"

Sajnos már nincs mit tenni, én is kibosszankodtam magam, remélem összekapják az autót!
Feri viszont jól nyomja, előzhetne még pár autót :)
RatBaG
és még ráadásul PONT ezen a futamon basszák el a citroenek a taktikát, most lehetett volna pontokat hozni rajtuk.

Per Aspera Ad Inferi.

Én is pont ezt akartam írni!
Vártam Norbi nagy csatáját itthon, sajnos a technika közbeszólt :(
Remélem a következő futamon el tud indulni!
Hajrá Norbi!!!!!!!!! :)
RatBaG
pedig mekkorát meccselhetett volna norbi ebben az esőben, fakk. erre vártunk egész héten...

Per Aspera Ad Inferi.

szabii98
Bakker.....

I met God. She's black

Olvastam korábban, hogy a Honda Norbi mérnökét akarta igazán megszerezni aztán miután meglett odaadták Monteiro-nak és emiatt ilyen jó a gyerek tavalyhoz képest. Eddig összeesküvés elméletnek hittem, de kezdek hajlani rá hogy igaz lehet.

RatBaG
annyira tipikus...

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Szerintem Dani lesz annyira profi hogy megoldja a Nordschleifét. A pálya vonalvezetését be lehet gyakorolni szimen és onboard videókból eléggé jól.
Bár szerintem is nagyon necces lesz ott debütálni egy ilyen géppel, de a TCR-es Seattal se nagyon kellett belerázódnia, hogy jót menjen, de most itt a stabilitás lesz a fontos.
Dietrich
DS1-n most van a rajt formula akárminek..esik és SC mögül rajtolnak..
új aszfalt+eső=jó csúszós pálya..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Attol függetlenül hogy valami bug próbáld ki a hola-t:)
SitatiS
Igen <#buck>

Let the good times roll.

Pest környékén esik?(Már időképnek sem hiszek...) Itt nálunk reggel felhős volt, vártam az esőt, de most meg már a nap süt!
Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.04.24. 10:10:27

Ezen a Linken, nálam is folyamatosan ki volt írva, a videó feletti részen hogy csak magyar IP-ről megy, de alatta ment a videó.
A mediaklikken az élő m4 sport adás megy nálad? Nekem a régebbi Firefoxomba már nem megy(régebben ment), de furcsa, hogy más ilyen tv stream-es lapokról elvileg meg megy ( a vezérlőelemkből úgy tünik ugyanaz a lejátszó mint a mediklikken). Esetleg arra gondolok, hogy nem a videó lejátszó, hanem maga a honlap ellenőrzi hogy milyen régi-e a böngészőm. A mediaklikket ezt zavarja, hogy régi ezért letiltja, az egyéb tv stream-es lapokat meg nem..

Internet Expolerből is figyelni kell, mert hibát dob (de feljön a lejátszó és 99%ig betölt a silverlight), ha in-privát módba van inditva az IE, normál indítás esetében működik rendesen.

Nehéz lesz eladni. Viszíntesen esik az eső :D

SitatiS
Sziasztok,
2db vasárnapi belépő gazdára vár!
Az ár 8.000Ft, E-ticket,nyomtatva!
Budapesten belül személyes átvétellel!

Let the good times roll.

Dietrich
:D
sokat kocultál már nem? :D

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Norbinak egy jó köre nem volt, kár érte. Coronel zseniálisat futott.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.23. 17:17:54

RatBaG
hát ezt jól elbaszta norbi megint. az első futamon fent lesz a két honda a dobogón.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
mert mit vártál, hogy a kölykök egyből kitapossák a szemét a többieknek? ez egy ilyen év lesz, felesleges aggódni miatta.
egyébként ha dani motorja pont a nürburgringre érkezik meg, az fasza kis tűzkeresztség lesz, mindkettőjüknek. a presztízs miatt zengő tuti soha nem lépne meg egy ilyet, de én lehet kihagynám az egészet, csak hogy egyben maradjon a technika...

Per Aspera Ad Inferi.

Sippie
A csapattársak megint előrébb :( Nem lesz így a legjobb hondás
Nekem cseszik működni az m4sport-os stream, mondván, csak magyarországi IP címről nézhető. Itt ülök az ország kellős közepén. Írtam nekik e-mailt, de úgysem fogják ilyen hamar javítani a dolgot, úgyhogy a hajamra kenhetem az egészet.
Szabi
motor továbbra sincs, várhatóan nem is lesz mostanában.. Nagy Dani unalmában mobillal közvetít, Fiza Feri közben meg utolsó idővel kiesik... nehéz erre mit mondani...

"Nulla tenaci invia est via"

Gadfly13
Stream: LINK
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.04.23. 16:16:41

simraceseries.com

Totti5
"A WTCC sorozat szervezői az utolsó pillanatokban időváltozást jelentettek be. Az időmérő edzés 14:00-ról két órával későbbre, 16:00-ra pakolták át, mely időpontban a profi bunyós Bedák Zsolt WBO-világbajnoki címmérkőzését közvetítjük az M4 Sporton."

Ezt én sem értem, elvileg ez a wtcc a főverseny, a betétfutamok az F3 és a 3.5 igazodhatna hozzá még ha azokat is közvetítik élőben.....
Ami furcsa, hogy a port.hu-n is 2-re volt írva az időmérő még néhány napja és az M4 honlapján is azt írják hogy a szervezők variáltak, de a V1-es time table esetében is 16:00-ra van írva az időmérő.( Igaz ki van húzva sárgával valami miatt....), akkor volt egy nem hivatalos V1 előtti változat is amikor még 2-re volt írva?

Norbi1990
M4sport.hu-n lehet majd élőben nézni állítólag.
Szerk: most nézem, amire válaszoltál az erről szól :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.04.23. 14:28:33
Dietrich
mivel ez a 16:00 órás kezdés ütközik a Vardar-Veszprém BL negyeddöntő meccsel így kihagyom...miért nem lehet du.2-től kvalizni??

Totti5

Norbi1990
Ez
//www.youtube.com/embed/xiXJzX3AJJE
Már nincs fent a videó, mi volt benne?

Ez az első kép valami demó autó vagy a tesztgép?

Én csak utólag vasárnap délután akartam néhány belsőt visszanézni, slovakiaringről de ugyanolyan belassuló gondokat tapasztaltam, (de tény hogy nem olyan mértékben mint Paul Ricardnál) amit semmilyen más streamnél még nem. Máshol megáll legfeljebb a kép de itt meg belassul aztán ugrik, de van mikor gyorsan kezdi lejátszani hogy beérje a hangot.