12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • gordon 24
    Hmm... Az jófajta verseny lesz akkor idén:D
    És akkor még Thed Bjorkről, Rustadról, vagy Flesh Nilsonról ne is beszéljünk...

Hmmm....:D királyság lesz..
  • Akey
    Turkington leszerződött a Flash Engeeneringhez. Thompson és Rydell mellett van egy újabb bajnokesélyesünk. Már fel is véstem a STCC futamait a kalendáriumomba. :D
  • Szabi1991

• Akey
    Az RBM biztosítja a technikai hátteret Zengőék BMW-jéhez a TouringCarTimes - illetve a forrásuk - szerint. Elég bizalomgerjesztően hangzik. Viszont csak egy autót tudnak pályára küldeni, ugyanis a költségvetés idén sem lesz korlátlan. Nem úgy, mint Coronelé, aki már tesztelte is a saját BMW-jét.
  • Akey
    Priaulx teljes ILMC szezont fut 2011. Így már a halálnál is biztosabb, hogy nem indul a WTCC-ben, ugyanis 2 futam is ütközik, a müncheni DTM parádéról nem is beszélve, ami ráadásul meg Doningtonnal került egy hétvégére.
  • Akey
    Dudukalo a Sunrednél!?! link
  • SL
    lol most vettem észre én is :DD
    X. Driver :ASD:ASD:ASD:_AD?S_ASD
  • Norbi1990
    Új versenyzőjük lesz?
    X. Driver
  • gordon 24
    Ez iszonyat szép... Kurva állat...
  • gordon 24
    Hát ha a Wtcc-be full szezont megy akkor kezdhetik felkötni a gatyót a nagy nevek:D
  • gordon 24
    Mennyire van porrá törve az a Honda:D Ezt úgy bírom amikor mutatják ezeket az autókat. Őcsém minden úgy áll rajta mint tehénen a gatya:D

Ezeknek az autóknak jót tesz a távolság:DD
  • Black Ghost
    Itt a cikk.
  • Black Ghost
    Hát ez az hogy semmi, párnapja csináltak vele egy riportot és lényegében semmi konkrétumot nem mondott, csak annyit hogy ahova megy ott teljes szezont szeretne futni.
  • Black Ghost
    Engström is új szponzort talált.
    Imádom az Gulf festését, bár Aston-on jobban tetszett.

• Black Ghost
    A Chevy új festése:
  • gordon 24
    Tényleg vele mi lesz? WTCC, vagy megy vissza BTCC-be?
  • Black Ghost
    A pénz beszél mint mindig.
    Látod egy BTCC bajnokot is félre lehet dobni, olyat aki a VB-n egy "öregecske" BMW-l ott volt az elején, pedig mindenki azt hitte hogy csak privátokkal fog majd küzdeni, sőt rá kellet szólni hogy álljon félre, csak hogy a gyáriak plusz pontokhoz juthassanak.
    Nincs igazság.
  • b-type
    Az a fura hogy nincs ajánlata...nem is értem, hogy maradhatott egy ilyen kvalitású versenyző ennyi ideig távol..
  • Black Ghost
    Szerintem Thompson vissza akar menni a VB-re, a Ladát is ez miatt vállalta be, és ha idén jól teljesít jövőre válthatja Dahlgren-t, vagy mehetnek két autóval.
    A Volvo még csak most kezdi bármi lehet, sok van abban a kocsiban és Thompson-ban is.
  • gordon 24
    És akkor BTCC Toyota?:D Nahh bazd... Mondjuk így se rossz. STCC-t még nem nyert:D

Volvot imádom.. Had szóljon:D Csak furcsa, mert ugye úgy volt hogy avensis BTCC..

Érdekes váltás..
  • Black Ghost
    Thompson a Volvohoz igazolt!

James Thompson az egyik legkiválóbb túrakocsi versenyző a Volvo pilótájaként Skandináviában folytatja pályafutását.

A brit versenyző elfogadta a Volvo ajánlatát és annak érdekében, hogy a márka 2012-es gyári WTCC csapatában helyet kapjon, elindul az idei Skandináv Túrakocsi Bajnokság futamain.

A Polestar Racing színeiben képviseli majd a svéd márkát a skandináv versenyeken, míg Robert Dahlgren a WTCC-ben vitézkedik majd szintén egyedüli Volvósként.

„Teljesen el vagyok ragadtatva” – nyilatkozta Thompson. „A Volvo és a Polestar Racing egy teljesen tiszta hosszú távú tervvel rendelkezik, amelyen lépésről-lépésre halad előre. Múlt héten jártam a csapat főhadiszállásán. Épp egy utcai autó prototípusát tesztelték. Most pedig egy Spanyolországi versenyautó teszt következik. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a Volvo és a Polestar Racing közös programjának.”

A Volvo motorsport igazgatója Derek Crabb is kifejtette véleményét: „Az első és legfontosabb, hogy James harcban álljon az STCC bajnoki címéért, továbbá segítsen a WTCC-ben is kiértékelni a munkánkat. Végül pedig részese lesz Dahlgrennel együtt a Volvo utcai autókat fejlesztő csapatának is, a Polestar Racing-gel egyetemben.”

Na végre megint normális kocsiban űl, Thompson rulez!
  • Black Ghost
    A Poulsen Motorsport és a Team Engstler egyesítik erőiket a 2011-es WTCC szezonra.

A két gyártóktól független csapat idén összedobja a felszerelését, és ketten együtt alkotnak majd egy csapatot. Továbbra is a BMW autóit használják majd, de az új 1,6 literes turbófeltöltéses motorokkal szerelt változatot.
  • Black Ghost
    A hangsúly a "ha"-n van, de ez vonatkozik a többi csapatra is.
  • Black Ghost
    jópofa :)
  • bardocz
    Jöhetnének Solberggel...:D
  • bardocz
    Beleraknak egy új motort, ráraknak egy új lökhárítót, azt ha nem annyival jobb a motor, akkor nem lesz jó semmire a kocsi.
  • SL
    A Subaruval amúgy mi van? Nem arról volt szó, hogy ők is beszállnak Cosworth motorokkal? Vagy az 2013ban lesz?
  • Black Ghost
    Nem biztos az, ne temessük olyan korán a BMW-ket.

Ravaglia csapata a tavalyi esztendőben az olasz SueperStars sorozatban indult és kihagyta a WTCC-t, miután a BMW kiszállt a gyártók versenyéből. Az olasz csapattulajdonos bizakodó a BMW új 1,6 literes turbós motorjával kapcsolatban.

„A technikát a BMW fejlesztette, és biztosra veszem, hogy tökéletes munkát végeztek. Minden csapat, aki megkapja ezt az erőforrást, jó eredményekért küzdhet.”- mondta Ravaglia. „Emellett nálunk lesz egy gyors és tapasztalt versenyző Tom Coronel személyében, aki hozzájárul a csapatunk teljesítményének növeléséhez.”

Nekem inkább Coronel a kakukktojás:
    „Úgy érzem magam, mint aki megnyerte az olasz lottót és még a jackpotot is bezsebelte!” - nyilatkozta a holland az Autosportnak. „Nagyszerű, hogy a ROAL Motorsport és Roberto Ravaglia alkalmazásába kerültem, akivel már dolgoztam együtt a kilencvenes években. Ez egy győztes csapat.”

Ezt már sokszor hallottuk hogy "na majd most", de valahogy sose tudott együtt menni a nagyokkal.
    Sokkal fontosabb hogy Norbi is kapjon egy jó vasat, csak hát a BMW neki nem igazán jó, mondja is hogy még nem vezetett hátsó kerekest.
  • Szabi1991
    (mármint én nekik drukkolok :)
  • Szabi1991
    volvo :D
  • Minstrel
    majd Chevy-k megnyernek mindent, mögöttük meg jó kis csaták lesznek a leharcolt bömbikkel :)
  • bardocz
    Hátha mindenki ebbe az őskövületbe, aztán jó helyen fognak hajtani az autók.
  • Akey
    Tom Corolnel BMW-re vált. Robert Ravaglia (ROAL Motorsport ugyebár) fogja felkészíteni az 1.6-os turbós 320TC-t. Ezek után érdekes lesz, merre menekülnek a "volt" SEAT-osok. :(
  • Szabi1991
    kár hogy a játék egy f*s, a verseny meg hozzánk (Hungaroring) egyhamar nem látogat el :/
  • Akey
    És idén az ex gyári WTCC-s ROAL Motorsport nyert az FIA GT bajnok Thomas Biagi-val a volánnál. Fantasztikus sorozat. A mezőny hangja féktávon meg olyan, mint ha szőnyegbombázást hallgatnék. :D Jövőre tuti Giovanardi lesz a bajnok az N.Technology Porsche Panameraval. Idén 6 futamon indult, abból négyet meg is nyert.
  • Black Ghost
    Érdemes lesz idén figyelni az olasz SuperStars sorozatot, hiszen rekordszámú nevezés érkezett, köztük a Lexusé is.

Folyamatosan érkeznek az új csapatok a sorozatba, köztük olyan neves alakulatok is, mint az egykori GP2 szereplő Campos Racing, akik még nem döntöttek melyik márkával indulnak, de jön a Racing Experience is, akik a Maserati palettájáról választottak.

Idén rekordot döntenek az indulók számával, ugyanis 19 csapat 43 versenyzője küzd majd a bajnoki címért fantasztikus autókkal, amelyek között megtalálható az Audi, BMW, Cadillac, Chrysler, Jaguar, Maserati, Porsche és idén a már említett Lexus is.

A mulatság Monzában veszi kezdetét április 10-én.

• Akey
    A TouringCarTimes interjút készített Joan Orussal. Egy érdekesség a következő szezonnal kapcsolatban: "Már világos, hogy dízel motorral kezdünk és minél hamarabb megpróbálunk 1.6-os turbó motorra váltani.
    Más: a TouringCarTimes összegezte az oldal 2010-es eredményeit és közzétette a azon országok TOP10-es listáját, ahonnan a legtöbben olvassák a lapjukat. Kishazánk a 8. a listán. :D
  • Akey
    Nagy kedvenc volt az elődje: kép és kép
  • Black Ghost
    Igaz nem WTCC, de de azért rokon szakág.

A Cadillac visszatér a versenyzéshez.

• Akey
    Haldoklik mindkét sorozat, de legalább a WTCC-ről van élő közvetítés. Én szívesen látom aszfalton is. Amúgy is a kedvenc Solberg győzelmem a 2003-as korzikai.