Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
A Hondával mi volt az elsõ futamban sajna nem láttam. Most jöttem m,eg hegyaljáról!

Downhill!!

Istencsászár
Seat világkupa most kezdõdik!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bardocz
Remélem fognak is😉
Jajj de jó lenne látni,hogy kiderül,hogy csak altattak eddig,aztán most,hogy pontot szerezhetnek lemosnak mindenkit a pályáról 😊
ladarevolution
A Russian Bears kijavította a két Lada 21106-osának a hengerfejeit, így már szerezhetnek pontot a hétvégi Portugál nagydíjon. <#eljen>

MaSzKa
Mario most biztos örül mert múlt héten az F1-be is 2-s gyõzelem volt a BMW-nél 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Zanardi <#worship><#worship>

Thompson, Tarquini, Menu, Y.Muller, R.Rydell egyaránt BTCC bajnokok, valaki két alkalommal is tudott nyerni a sorozatban. A BTCC a világ legszínvonalabb Túraautó bajnoksága volt mindig is, így a WTCC-ben jelenleg mondhatjuk, hogy a túraautózás krémje szerepel. Ezek ellen a versenyzõk ellen felvenni a versenyt bárkinek nagyon nehéz feladat lenne. Shapovalov hivatalosan is amatõr (hobbi) versenyzõ, amíg Van Lagen profi, aki már a Porsche Szuperkupában is jelentõs névnek számít. Nem azonos "feltételekkel" küzdenek így egymással, nem is érdemes összehasonlítani õket.

bardocz
Idén lesz valami elképzelésük,hogyan állítsák a kcosit,jövõre meg már ezt tudják továbbfejleszteni,és remélem jól fognak szerepelni.
ladarevolution
Nem követem figyelemmel az orosz túraautó bajnokságot, de azért a nemzetközi viszonylatban ott gyengébb pilóták vannak. (ha nem is sokkal)
A Ladánál versenyzõ orosz emberke is nyomta az orosz túraautóban és még más bajnokságokban is, de Lagen konkrétan porig alázta az eddigi hétvégéken.

ladarevolution
Csodák azért nincsenek 😄

Remélem kijavítják a mocikat a következõ futamokra és nem lesz emiatt nagy teljesítménycsökkenés a mociknál.
Idén nemhinném h szereznének pontot normál versenykörülmények között, max esõs futamon kis szerencsével...

Idén csak belekóstoltak a wtcc-be tapasztalatgyûjtés volt/lesz aztán jövõre meglátjuk mi lesz belõlük...

Pedig õk az Orosz Túraautó Bajnokság elsõ és második helyezettjei voltak a tavalyi évben. Tehát a két versenyzõ nem fakezû. A probléma azzal van, hogy a privát csapatoknak nincs pénze tesztelni, csakis a gyári versenyzõknek. Nekik még tapasztalatuk sem volt a pálya beállításait illetõen, nem mentek soha még ezen a pályán, így esélyük sincs olyan csapatok ellen, mint pl. a Proteam.

Szerintem méltányos volt a szövetség és a többi csapat azzal, hogy engedélyezték nekik a részvételt és a tesztlehetõséget ezáltal. A szabály az szabály, még ha néha nehéz is elfogadni nekünk nézõknek. Remélem sikerül orvosolniuk a problémát, és akkor rendesen indulhatnak a köv. futamon.

Sajnos szegény Huff-tól is elvették a második futamos dobogóját, mert szabálytalannak találták az elülsõ stabilizátort a verseny után. Pedig jó hétvégéje volt most Brno-ban. 😞

Minstrel
Kár, hogy nem tud minden márka a pontszerzés közelében lenni, láttam hátul is csoszog még két Honda Accord, de szerintem õk is örülnek ha végigmennek. Bár talán nem is annyira autó függõ a dolog, mert pl. Priaulx se tudott pontot szerezni, talán rossz napja volt, talán nem volt jó autóbeállítása.

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Én is pont erre gondoltam,az elsõ futamon az tesztek alapján hittem benne,hogy végigverik az egész mezõnyt,és pontot szerzenek,d sajnos nem 😞
Minstrel
mert már fél a seat a chevy meg a bömbös, hogy pontokat szereznek <#kuss><#gonosz1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

ladarevolution
A kipufogó és szívócsatornák átmérõje nem felel meg a homologizációban leírtaknak.
Ha a következõ versenyre nem csinálják meg akkor nem indulhatnak elvileg, mert eddig a csapatok és az FIA beleegyezésével indulhattak úgy h nem szerezhetnek pontot. De a kövi futamtól lejár a határidõ és nem lesz több haladék...

bardocz
Tényleg,errõl jut eszembe,most akkor a Lada már nem versenyezhet mert nem megfelelõ a hengerük?
ladarevolution
itt a jó link: 😊
Lada 2110 WTCC

ladarevolution
gordon 24
Jaja! Ez igy van!
De aszthiszem hogy talán ezért szeretem?😄DD

Downhill!!

Istencsászár
Mindenki megakarta elõzni a többit, a nagy akarás meg Thompsonon csapódott le... megvan a szépsége a sprint futamoknak is hogy minden a pályán dõl el, és sietni kell, de a hátulütõje is hogy nem tudnak várni 1 kanyart sem és inkább belemennek olyan elõzési kísérletekbe ahol összeérnek is lökdösik egymást... nemvolt szép amit a Thompsonnal tettek, sõt egyenes unfair volt, de ez sajnos bennevan... amig nem lesz gyorsabb a kocsija addig ilyenekre számítani lehet, mert õ mindent megtett most is ami tõle tellett.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Hát ez nagyon kemény volt!!

Zanardi nagyot ment a végén..

Dekár hogy nem sikeredett kimenni.. A franc bele...

Downhill!!

b-type
De szép futam volt <#eljen>
Thompson-t sajnáltam kicsit (Menu-t is).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

autoszimulator
Jó ez a második futam, de szegény Thompson miket kap megint... Oké hogy lassabb, de milyen szépen védekezik, csak kilökni lehet😄

.: mobilize.hu :.

bardocz
Zanardi<#worship>
gordon 24
Jaja!! Zanardi!!

Ujabb 2 pont a Hondának!!!! Zsir verseny vot!

Downhill!!

Istencsászár
Zanardi <#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

bardocz
<#worship>

Legnagyobb sportember számomra,remélem holnap is ilyen jól tud menni,és láthatom a dobogón<#worship>
bardocz
Baszus,totál elfelejtettem...Mind1,holnapi nap jólesz,11-tõl LM utána 12-kor 1. verseny
Istencsászár
Szépet ment!

gordon 24
Zanardié a Pole!!

Ugy néz ki mégsem tudok kimenni holnap.. Nagyon sajnálom, de ez van..
Majd jövõre..

Downhill!!

gordon 24
Kösszi!

Ezt értem, de az stcc oldalán arra a futamra egy volvo c30-ast ir elsõnek.. Ráadásul szerintem a 4-dik helyen nem vcégzett Volvo.. Szóval abszolut nem értem a dolgot.
A pont táblázat szerint viszont jol állunk, mert annyi pontja van amennyit a futam után kapott. Ugyhogy valami nagy kavarás van😄

J és az stcc oldalon 18 sec-es hátrányba irja õt.. Szõval nem értem na..

Downhill!!

Utánanéztem, mert ezt a futam (és még sok másikat) nem volt idõm eddig megnézni! A hivatalos honlapjukon az eredmények résznél(resultat) a 3-as rajtszámú BMW-t írják elsõnek, az angol nyelvû túraautós oldalakon sem találkoztam a "penalty" szóval az õ esetében, szóval lehet a futam után nem jól frissítették az eredményeket, amikor még nézted.

gordon 24
Igen!

Na az a kérdésem, hogy a most hétvégi futamon nyert a 3-as BMW Stcc, ben. (direkt nem irom a nevét) Megnéztem e versenyt õ volt a befutó, de ha felmész a hivatalon honlapra csak 1x-diknek irják..
Mi az oka?? Megbüntették? Errõl tudsz valamit?

Downhill!!

Kérésedre megérkeztem. 😊
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, sajnos csak most volt idõm ideírni. Remélem tudok is segíteni. 😊

gordon 24
Akor nem érdekes, majd megkérdezem privátba😄

Downhill!!

MaSzKa
majd nenm nézek be akkor 😄

gordon 24
Csak azért kérdezem mert nem értek valamit, és szeretném megkérdezni hátha tudják a srácok. Ehhez viszont be kellene irnom a nyertest..

Szóval??

Downhill!!

MaSzKa
az ru-n csak a 2008 Round 1 és 2 van fent

gordon 24
Jelian majd ha vagy kérdeznék egyet hátha tudsz segíteni!

Maszka nem baj ha megtudod a most hétvégi eredményt?😄

Downhill!!

gordon 24
Jo ok!! Igaz.. Az biztos hogy jobb minõség!

Downhill!!

MaSzKa
ja de ezt egészképerbnyõn nézhetem több fps és jobb minõség 😄

gordon 24
Nem tudom miért töltöd le..

Amit adtam linket a futam másnapján letöltés nélkül nézhetõ! Igaz Svédül, de én nem szenvednék vele.

Én most néztem meg a 4 dik (VASÁRNAPI) FUTAMOT

Downhill!!

MaSzKa
Tools BMW<#eljen>

én és nézem a Round2-t ru-ról ha lejön 😄

gordon 24
Jo lenne! De jo ez igy is😄

Egy kép a te és az én kedvemért😄 Te tudod miért a többi meg kiderül, hogy nekem miért😄

Downhill!!

MaSzKa
azért mondtam össze kéne vonni a túrautós topic-ot

dtm wtcc stcc btcc stb

ez egyáltalán nem törvényszerû 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

gordon 24
Huhh ez a mostani Stcc is elég fasza!!

Ha valakit érdekel ezen a linken néhetõ!.

Kb 1:10 perc körül kezdõdik a 1/6-dikai müsorban..

Karlskoga

Downhill!!

MaSzKa
úgy néz ki andy priaulx volt a jobb akár hogy is nézzük 😄

bardocz
A hátsó kerekes meg elkezd oldalazni,majd eldobja a segét.Akkor most melyik a jobb?