Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Jajj de jó lenne látni,hogy kiderül,hogy csak altattak eddig,aztán most,hogy pontot szerezhetnek lemosnak mindenkit a pályáról 😊

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

A Ladánál versenyzõ orosz emberke is nyomta az orosz túraautóban és még más bajnokságokban is, de Lagen konkrétan porig alázta az eddigi hétvégéken.
Remélem kijavítják a mocikat a következõ futamokra és nem lesz emiatt nagy teljesítménycsökkenés a mociknál.
Idén nemhinném h szereznének pontot normál versenykörülmények között, max esõs futamon kis szerencsével...
Idén csak belekóstoltak a wtcc-be tapasztalatgyûjtés volt/lesz aztán jövõre meglátjuk mi lesz belõlük...
Sajnos szegény Huff-tól is elvették a második futamos dobogóját, mert szabálytalannak találták az elülsõ stabilizátort a verseny után. Pedig jó hétvégéje volt most Brno-ban. 😞
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ha a következõ versenyre nem csinálják meg akkor nem indulhatnak elvileg, mert eddig a csapatok és az FIA beleegyezésével indulhattak úgy h nem szerezhetnek pontot. De a kövi futamtól lejár a határidõ és nem lesz több haladék...
Lada 2110 WTCC
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Zanardi nagyot ment a végén..
Dekár hogy nem sikeredett kimenni.. A franc bele...
Downhill!!
Thompson-t sajnáltam kicsit (Menu-t is).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
.: mobilize.hu :.
Legnagyobb sportember számomra,remélem holnap is ilyen jól tud menni,és láthatom a dobogón<#worship>#worship>
Ugy néz ki mégsem tudok kimenni holnap.. Nagyon sajnálom, de ez van..
Majd jövõre..
Downhill!!
Ezt értem, de az stcc oldalán arra a futamra egy volvo c30-ast ir elsõnek.. Ráadásul szerintem a 4-dik helyen nem vcégzett Volvo.. Szóval abszolut nem értem a dolgot.
A pont táblázat szerint viszont jol állunk, mert annyi pontja van amennyit a futam után kapott. Ugyhogy valami nagy kavarás van😄
J és az stcc oldalon 18 sec-es hátrányba irja õt.. Szõval nem értem na..
Downhill!!
Na az a kérdésem, hogy a most hétvégi futamon nyert a 3-as BMW Stcc, ben. (direkt nem irom a nevét) Megnéztem e versenyt õ volt a befutó, de ha felmész a hivatalon honlapra csak 1x-diknek irják..
Mi az oka?? Megbüntették? Errõl tudsz valamit?
Downhill!!
Nem tudom aktuális-e még a kérdésed, sajnos csak most volt idõm ideírni. Remélem tudok is segíteni. 😊
Szóval??
Downhill!!
Maszka nem baj ha megtudod a most hétvégi eredményt?😄
Downhill!!
Amit adtam linket a futam másnapján letöltés nélkül nézhetõ! Igaz Svédül, de én nem szenvednék vele.
Én most néztem meg a 4 dik (VASÁRNAPI) FUTAMOT
Downhill!!
én és nézem a Round2-t ru-ról ha lejön 😄
Egy kép a te és az én kedvemért😄 Te tudod miért a többi meg kiderül, hogy nekem miért😄
Downhill!!
dtm wtcc stcc btcc stb
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ha valakit érdekel ezen a linken néhetõ!.
Kb 1:10 perc körül kezdõdik a 1/6-dikai müsorban..
Karlskoga
Downhill!!