Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én láttam!
A mult héten vitáztunk az f1 topikban Hamilton vs Glock esetrõl..
Na most volt ugyan ilyen szitú Menu vs Thompson.. Csak annyi a történet hogy ez tura autó.. Thompson nem ment le a füre😄 Menu kiestt..
Szóval errõl ennyit! Remélem Istencsászár láttad😄
Downhill!!
Azért meglepõdtem h Ladygin élete elsõ WTCC-s idõmérõjén megverte van Lagent és Shapovalovot is <#wow1>#wow1>
(és új festése van a Ladáknak :-) )
http://topgearhungary.blogspot.com/
A harmadik autó söfõrje Kirill Ladygin lesz, aki a Lada Motosport hivatalos tesztelõje, aki jelenleg is dolgozik a Lada Priora, WTCC-s verziójának mûszaki fejlesztésén amit a jövõ évben fognak bevetni.
Hajrá Lada! :-)
Sorry.
Downhill!!
csak nekem kimaradt akkor valami közben, mert ott ragadtam le, hogy Ryddell-el csatáznak 😄
mindegy, akkor meg Tarquini monnyon le 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Even though Tarquini fought to save the position he was unable to and began to fall back down the field. Tiago Monteiro took fourth position, followed by team mates Gené and Rydell into fifth and sixth places respectively. Tarquini then clashed with Andy Priaulx as the British driver attempted to overtake him for seventh.
The collision ended with Priaulx going backwards into the tyre wall and out of the race. Tarquini ended up falling back to twenty-third position overall.
Downhill!!
Ugy volt hogy a Tarquini gépe lassult, elõzte sorra mindenki.
Prialux és Rydell egymással csatáztak.
A célegyenes után Rydell elment tarquininek. Utánna kb 2 kanyarra próbálta meg Prialux lenyomni. Amikor ez volt Rydell kb 2 autó hosszal elõrébb volt már.
Downhill!!
A csókának kb 10 x kellett megnéznie mire egyszer rájött hogy nem arról van szó akit már ki akart zárni..
Tudom hogy nem egyszerû, de ezért ül õ ott és nem én. De ha nem vagy 100% ig biztos benne ne mondj hülyeséget. Ennyire egyszerû..
Downhill!!
Nem lattam a musort, nincs TV-m, nem megyek bele a reszletekbe😊 Csak nem szeretem amikor azonnal a kommentatort cseszegetik (foleg F1-ben szoktak)😊
Mert hogy nem a vesrenyt nézi az is tutti.
Debilon nem tehet róla ha pont nem nézel oda és erre a hülyére hallgatsz még oké is😄
Downhill!!
Tarquini tette ki! Rydell két kanyarral elöbb megelõzte Tarquinit, majd Prialux is szerette volna akkor rakta ki..
Ne kenjünk olyan emberre sarat aki nem vétkes!!
Downhill!!
13:05-re irja, de még van 14 kör a 250-bõl meg a motgp.. Szóval kb 3 körül..
Szóval fogalmam sincs.
Downhill!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
FIA GT - TOTAL 24 Hours SPA (Live Video Stream)!
Live Timing
1. I. Muller (SEAT), 65 p.
2. G.Tarquini (SEAT), 64 p.
3. A.Priaulx (BMW), 49 p.
4. R.Rydell (SEAT), 48 p.
5. J.Müller (BMW), 43 p.
6. F.porteiro (BMW), 39 p.
7. R.Huff (Chevrolet) 36 p.
8. A.Menu (Chevrolet), 34 p.
9. J.Gené (SEAT), 34 p.
13. T.Monteiro (SEAT), 24 p.
A bajnokság állása/gyártók:
1. SEAT, 194 P.
2. BMW, 165 p.
3. Chevrolet, 134 p.
4. Honda, 24 p.
ott elég jól szerepeltek a BMW-k és éles csaták vannak 😄
http://topgearhungary.blogspot.com/
Egy jókis kép

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
állítólag motor problémák