Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
a Subaru kacérkodik egy diesel fejlesztéssel és persze egy 2010-es WTCC indulással! nem lenne rossz egy kis vérfrissítés, arról nem is beszélve, hogy kíváncsian várom mit lép erre mondjuk a Nissan vagy a Toyota...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
FIA EUROPEAN TOURING CAR CUP
12:00 - ETC kupa, Salzburg, Ausztria, 1. futam - élõ
18:30 - ETC kupa, Salzburg, Ausztria, 2. futam
http://topgearhungary.blogspot.com/
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
a reális elvárás szerintem az lesz tõle, hogy baj nélkül végigérjen mindkét versenyen és lehetõleg minél elõkelõbb helyen végezzen.
aztán, hogy "Van-e még egy Talmácsink?", az szerintem nem rajta fog múlni, és nem is ezen a hétvégén fog eldõlni a dolog.
csak tudjátok engem mindig az bánt, hogy ilyenkor minden nagykutya várja a csodát, aztán ha egy magyar kínkeservvel beverekszi magát valahova kockáztatva a saját (és sokszor a család) egész vagyonát a sikerért, akkor a kész siker láttán már sorba fognak állni a nagylelkü támogatók, akik "hajlandóak" lesznek segíteni... pedig a segítség ilyenkor kell, és látva az eredményeket és a 2 tehetséges pilótát, nyugodtan be lehetne ruházni egy magyar wtcc csapatra, csak hát a mi cégeink nem mernek elõre kockáztatni, majd amikor befut valaki, na akkor sorba állnak, ez a vicc...
mindenesetre szorítunk neki, hajráhajrá!

John George
szerintem a bmw-nek egyetlen baja van: leragadt a forma-1-nél, mert ott már kezdenek jönni az eredmények, és ehhez képest a wtcc reklámereje talán elhanyagolható számukra... pedig az érem másik oldala, hogy az aktuális gazdasági válság pont az autógyárakat érinti leginkább, tehát az eladási adatokat megfelelõ reklámérték nélkül nehéz lesz tartani... és szerintem pont ez az a kategória, ami fejlesztési összegeket tekintve csak kis töredéke a f-1-nek, ráadásul nem is a nulláról indulnak, nem látnám értelmét a kivonulásnak, legalábbis így és most nem.
A BMW-nél idén szerintem egyszerûen elszámították magukat. A téli tesztek során csak a dízel fejlesztésével foglalkoztak, a benzines verzió teljesen háttérbe szorult. Aztán végül befagyasztották a dízel programjukat, mondván a dízelt úgy is be fogják tiltani idõvel. Csakhogy ez még nem történt meg, a Chevrolet benzines gépe pedig szerintem szépen utol is érte õket. Persze örök reflex, hogy Theissen azonnal kivonulással fenyegetõzik már most, de szerintem ha mélyen belegondol, akkor a hibát a saját portájukon kell keresgélni.
March 8 - BRAZIL Curitiba
March 22 - MEXICO Puebla
May 2 - MOROCCO Marrakech
May 17 - FRANCE Pau
May 31 - SPAIN Valencia
June 21 - CZECH REPUBLIC Brno
July 5 - PORTUGAL Porto
July 19 - GREAT BRITAIN Brands Hatch
August 30 - GERMANY Oschersleben
October 4 - ITALY Monza
October 25 - JAPAN Okayama
November 22 - MACAU Macau

na mindegy, remélhetõleg a kékek sokkal versenyképesebbek lesznek mint idén, talán a hondának is megjön a kedve így egy gyõzelem után, a bmw-nek meg szintén nem ártana már egy kis vérfrissítés...
hasonlít a BMW-re
És ez szerintem méltó utód.. Jól néz ki.. Csak legyen olyan mint most a Lacettik vagy még jobb!
Downhill!!
u.i.: Üdv újra Laffite! 😉
Most vagy mind a 2 vágott, és akkor büntetés ha lehet bajnok ha nem. Vagy nem vágott nincs büntetés. Vagy a 3-dik versio hogy vágott, de akkor ugyan az a büntetés:😄
De igy hogy az egyiktõl elveszik a másikat meg hátra sorolják, hát ennek semmi értelme😄
Downhill!!
Az igazság az, hogy az elmúlt 2 évben a SEAT fejlesztett a legtöbbet, és ennek most jön ki az eredménye. Én is szeretném, hogy ne legyenek egyoldalú futamok, de lassan a BMW-nek és a kékeknek is ki kell találni valamit, a Hondáról nem is beszélve, mert így tényleg karcsú lesz nekik a 2009-es év...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A 2 dik futam rajt utáni sikán vágás miatt. Tõle nem merték elvenni a futam gyõzelmet, mint Rydelltõl a 3-dik helyet.
A Bünt lényege, hogy okayamában 5 sorral hátrébbrõl kell rajtolnia.
Ezek után azt, nem értem, hogy akkor Rydell nek miért nem ez volt a bünti?
Ha ezt nézzük õ sem csinált mást..😄
Downhill!!
Let the good times roll.
Remélem kitalálnak valamit erre.
Downhill!!
A következõ versenyhétvégén pedig lesz magyar induló is!
azért persze nézem a futamokat ugyanúgy! végre már nyert egy újabb márka is a sorozatban, ez nagyon kellett!!! remélem ez meghozza a Honda kedvét a 2009-es évre, és jó lenne még 1-2 új gyári csapat rajtuk kívül is...
Thompson mindig is a legjobbak között volt, és csakúgy mint Rydellnek vagy Tarquininek, neki is nagy erõssége, hogy írtó hamar alkalmazkodik 1-1 új autóhoz, ezért is lesz egyre jobb ez a csapat.
ja, és nekem nagyon hiányzik ebbõl a mezõnybõl Giovanardi és Plato...
Kell hogy értsd mert ez alap..nem azért mert nekem legyen igazam 😊...ettõl még gondolhatod úgy hogy Hamilton rosszul csinálta. 😊)
Az hogy féktáv vagy kigyors közben van a leszorítás, az nem lehet mindegy, mert mint mondtam azegyik esetben van lehetõséged javítani a helyzeten, a másik esetben nem.
Az egyik eesetben gázon vagy, de fékezésselk kimenekültél a szituból, a másik esetben hiába adsz gázt (ugye), és fékezni jobban már nem tudsz.
Az csak hab a tortán, hogy ha most Thompson kimegy a fûre, akkor amugy us keresztezte volna a pályát, mert a pálya balra kanyarodott.
Ezt nem azért írom, mert szóf'sásom van 😊))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nagyot ment Thompson! Irtó nagy versenyzõ.. Komolyan nem értem hogy a "nagy csapatok mire várnak.. Igaz jobb ez igy..
Nem véletlenül volt BTCC bajnok már😄
Downhill!!
Az hogy most kifékezett ki elõzött stb ez lényegtelen. Mind2 esetben pozíciót védett a pilota ugy hogy a másikat a füre szerette volna kényszeríteni.
Hamiltonnak sikerlt Menu ráfázott.
Ennyi😄
Downhill!!
Thompson szenzációs volt, nagy grat. neki...a Honda-nak is, de amit az elmúlt években mutat Thompson, az szvsz igazi túraautózás.
Asszem a második futamon a kommentátor bedicsérte Zanardi-t mikor keresztbecsúszva elõzött...pedig az egy egyértelmû hiba volt...ha nincs ott Monteiro vagy Gene..nem is tudom melyik volt, akkor leesik a pályáról, így megtámaszkodott rajta és a Seat-s esett le.
Az egy kicsit sok volt 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na látod, ez lehet a baj. A két helyzet piszkosul nem ugyanaz.
A legnyílvánvalóbb hogy az egyik féktávon történt, a másik pedig kigyorsításon...hogy miért?
Az elsõnél nem tudod elvenni a gáztm vagy fékezni..mivel már fékezel..és mivel támadsz..nagyon fékezel..jobban nem lehet (blokkolva romlik a fékút).
Míg uez kigyorsításon egy gázelvétellel..esetleg fékezéssel simán kikerülhetõ.
Tehát az elsõ esetben a támadó már csak utas...mehet a fûre is, de mivel balkanyar jön valszeg újra a pályán köt is..
Ezek alap dolgok, egy szituációt fel kell ismerni.