Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez az új rendszer, amit ebben a pillanatban olvastam a WTCC-vel kapcsolatban.....
A lényege röviden, hogy nem Handicap rendszer lenne, hanem ún. kompenziós súlyrendszer. A Touringcartimes-on olvastam, kissé fáradt vagyok a megfejtéséhez, de így elsõre iszonyatosan túlbonyolítottnak tûnik az egész. Lehet majd a gyakorlatban jól fog mûködni, de így leírva nem is igazán tudtam értelmezni a dolgot.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Nem az történik, hogy kisorsolásra kerül ki honnan indul, mert az tényleg gázos lenne. Ha a gyõztes versenyzõ a 3-ast húzta, akkor csak az elsõ 3 cserél helyet, és a többi versenyzõ marad a helyén.
Idén is, tavaly is láttam olyat, hogy valaki szándákosan leadta a pozícióját a negyedik helyrõl, hogy a következõ versenyen elõl legyen. Fõleg utcai pályán aki hátul van, azért könyörög, hogy elõzze már meg a másik, hadd legyen 8-ik, aztán a pole-ból indulva simán nyer. 😊
Ezt nem tudnád megcsinálni sorsolásos rendszerben, mert lehet hogy maradsz a 8.helyen a második futamon is a nagy taktikázás közepette.
Azért beszélünk autósportról, mert mindenkinek kötelessége hajtani, mint a meszes, ez nem lassulási verseny. Szerintem a rossz végérõl fogtad meg ezt a kérdéskört.
Ennyi erõvel kihúzhatnák a végeredményt is 😊 :S
A súlyosztás az teljesen korrekt erõkiegyenlítési eljárás. legalábbis szerintem elég lenne annak a pontosítása és kész, más nem kell.
Egyrészt engedélyezett lesz a Bio-üzemanyag, ami a Volvonak nagyon jól jön, mivel eddig azért nem kaptak pontot soha, mert tiltva volt. Nyilván így értelmetlen lett volna állandóan indítani autókat.
A másik, hogy megváltoztatják a rajtfelállásos procedúrát, hasonlóan a BTCC-hez nem fixen cserélnek majd helyet, hanem valamilyen módszerrel eldöntik ezt. A BTCC-ben ez úgy történt, hogy a második futam gyõztese a TV nyilvánossága elõtt húzott egy kártyát (1-8-ig volt), és annyi ember cserélt helyet a rajtrácson amennyi a kártyán látható szám volt. Ez azért volt jó szerintem, mert teljesen lutri volt, nem lehetett taktikázni.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
de komolyra fordítva, a városi pályák is lehetnek (lehetnének) jók, de azzal senki nincs kisegítve, hogy lezárnak néhány egysávos egyirányú utcát és nosza versenyezzetek... sajnos a szövetség elsõsorban marketing-lehetõségeket lát a városi pályákban, ezért erõltetik, holott sokkal kézenfekvõbb lenne csökkenteni és maximalizálni a költségeket, ami által több autógyár is tudna csapatot indítani... a jelenlegi gazdasági helyzetben égetõ szükségük van a reklámra, így aztán jönnének, de ha túl sokba kerül, akkor nem fognak kockáztatni, sajnos...
AZért egy Moszkvai városi pálya hallatán nem kell rosszra gondolni. Össze se hasonlítható pl. a Makaói pályával.
Moszkvába kis túlzással a sima utcák szélesebbek egy épített pályánál 😊
WTCC futamokat. Köszi.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
http://topgearhungary.blogspot.com/
nem volt 1xü elõzni...hasonló Macau pályához, csak 1 elõzési pont volt..
a kommentátorunk élvezte ahogy az ellenfelem mindenkit elenged csak engem nem 😄
6futam , 6 gyõztes...most Norisring jön..vajon ki lesz a 7. gyõztes? 😄
Utcai pálya nem kell a versenynaptárba!!! Hiába nagy kihívás, hiába gyönyörû a helyszín...lényegtelen dolgok ezek. A BTCC évekkel ezelõtt belátta, hogy nem kellenek utcai versenyek a naptárba. Jövõre itt meg lesz 4 db. Már elõre várom....
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ami a pályát illeti, továbbra sem értem miért kell versenyt rendezni egy olyan körön, ahol néhány egyenest leszámítva nem fér el egymás mellett két autó... pont azokat a pályákat kellene elõvenni, ahol sok elõzési pont van és lendületes a vonalvezetés... itt ütközés vagy jelentõs lóerõ/súlykülönbség nélkül lehetetlen elmenni a másik mellett.
19:00
FIA Túraautó Világbajnokság (ism.)
Makaó, 1. futam
19:45
FIA Túraautó Világbajnokság (ism.)
Makaó, 2. futam
warm upot még néztem a de a többire már nem volt erõm😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Y.Muller-nek hatalmas gratuláció a bajnoki címhez, Huff-nak szintén a VB 3.helyhez. Mindkét versenyzõ nagyon megérdemelte. 😉 😊
Jah és valahogy így kellene kinéznie egy pódium ceremóniának az évad végén. Ajánlom házi feladatnak az F1-es pilótáknak a mûmosoly, unott pezsgõlocsolás és a good race good job helyett. 😉
Végeredményeket nem mondok nem tudom ki volt annyira elszánt mint én hogy felkeljen 5 kor miatta😄
Downhill!!

nem tudom online volt-e, a wtcc honlapja végig nem állt a helyzet magaslatán a futamok alatt 😞
itt vannak összefoglalók
+ free videók, bár én nem nagyon nézegettem ezeket itt is vannak
És ha azt veszem,amit az itt lévõ cikkben olvastam,hogy gyakorlatilag mindenhol szar autóval ment,mert vagy a turbo volt rossz,vagy valami más,hát remélem bekerül majd egy nemzetközi mezõnybe!
Inkább azért hogy a top pilótájukat (Coronelt) ne verje le egyik "ujjonc" sem..
Downhill!!
Ott küzdött az a fekete (vagy kék) BMW aki lassabb mint Norbi az láthattuk eleget. Róla egy kép se.
Na mind1, attól függetlenül szép volt. Holnap is hasonló vagy még jobb teljesitményt!.
Downhill!!
STCC 2008-01
STCC 2008-02
STCC 2008-03
STCC 2008-04
STCC 2008-05
STCC 2008-06
STCC 2008-07
STCC 2008-08
STCC 2008-09
STCC 2008-10
remélem mûködnek a linkek...
stcc 2008, round 11, Mantorp Park (kb 1óra11-tõl)

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Most a wtcc-autokon 17-es van.. Régebben az stcc-ben Btcc-ben 19-es kerekek voltak.. Nem tudom mi az oka annak hogy most kisebbek, de 2 collal összementek az biztos.. 3 centi kb átmérõbe..
Pont a gumival kisebbek most. és ezért van az iv -en kivûl.. Régen azért volt az iv alatt😄
Downhill!!