12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • b-type
    na ez már nem így van...hülyén hangzik hogy irritál a fű, találd magad ilyen helyzetbe egy ilyen pályaszakaszon és könnyen megérted miért qva nagy genyóság...ott már egyébként is mindegy....sőt talán jobb ha nem lépsz a fékre..
  • b-type
    Neeem..:)
    Hidd el semmi támadó szándék nincs bennem, pusztán másként látjuk, de Tarquini az elejétől kezdve nagyon keményen védekezett, Huff sokszor vesztett időt azzal hogy Tarquini rontott, de lefogta az ívet (így estek fel rájuk Menu-k is az egyik esetnél), aztán Huff figyelt hátra is, és persze a vonatban melegednek a fékek-gumik.
    Kicsit bepihentek, amikor Tarquini újra hibázott, és Huff teljesen frankón bement mellé, akkor kitette a fűre csúnya helyen, azt hogy Huff hogy érkezett be a fékre, az ebből a kameraállásból úgy nézhet ki...és nincs is kizárva mintha Huff érkezett volna Tarquini-ra, de szvsz ha Tarquini csak kicsit is húzott kifele..csak kicsit is, akkor ár az ővé a balhé, mert külső ívről érkezve arra a féktávra szinte esélytelen korrigálni..
  • Black Ghost
    Akkor leírom bővebben, Tarqini nem ért Huff-hoz, ameddig ő van előrébb oda húzza a kocsit ahova akarja, ha valakit irritál a fű lépjen a fékre, ezt még F1-be is szabad, szal nem volt itt veszélyeztetés.
    Az ütközés meg szintén Huff hibája, szerette volna megúsztatni a leon seggét de túl korán kezdte és a saját futóművét ütötte meg.
  • nyuny01 #3985
    Norbi szépet ment,kár volt a csapattól ez a hiba! :(
  • bardocz
    Én se szeretem a kopaszt,d e szerintem itt nem ő hibázott. Pedig jó lett volna, ha Huff el tud menni, nem akarom, hogy Muller legyen a vb.
  • nyuny01 #3983
    Én úgy láttam Huff ment neki,meg ugye a Chevrolet előzéseiről ne is beszéljünk!Ha máshogy nem megy akkor kitessékeljük az előttünk haladód...
    Úgy hogy Tarquini-nek szerintem ennyit el lehet nézni és hozzáteszem nagyon szépet ment!
  • b-type
    ja és a legfontosabb, grat Norbi :)
  • b-type
    Ez nem a Chevy-ről szól, versenyszitú volt, és Tarquini túl kemény volt ezen a pályaszakaszon, ez egy esős rész ahol az autó az egyik könnyűlésből esik a másikba és onnan kell féket venni, Huff csak támadott mert helyzetbe került...helyzetbe hozta Tarquini azzal hogy hibázott, de a védekezés az túl kemény volt.
  • Totti5
    Tarquini kicsit lekergette az útról, de utána Huff simán beleszállt oldalról... szerencsére csak magát ütötte ki, pedig én sem kedvelem Tarquinit.
  • Laceee
    Huff ment bele, attól sérült az autója
  • nyuny01 #3978
    "Tarquini-t"?

Úgy is elvolt szállva a Chevrolet,azt hiszik nekik mindent lehet...
    Legalább majd visszavesznek egy kicsit az arcukból...
  • b-type
    Nagyon nagy ellenvélemény...igaz legfőképpen abból táplálkozik hogy régóta látom már Tarquini necces húzásait, de ez ebben a kanyarban komoly veszélyeztetés volt, ha elcseszte a kanyart...mert úgy került Huff támadási pozícióba, akkor ne rakja ki a fűre a másikat necces jelyen, és amikor az esős féktávon beesik mellé...ahol eddig is egyértelműen nagyobb fékeket tudott venni a Chevy, akkor tartsa az ívét és fékezzen ahogy tud....az a kanyar így már nagyon necces lett....absz. nem csoda hogy összeakadtak.
  • Black Ghost
    Hát kivételesen most nem ő volt a hunyó, Huff nem bírta cérnával.
  • b-type
    komolyan mondom Tarquini-t néha fel lehetne pofozni...'szki.
  • Totti5
    Idióta ez a Huff...
  • Totti5
    Na remek, boxból... mondjuk ugyis mindegy volt már.
  • bardocz
    Liqui moly olajat sem fogok venni soha. Mutatnak egy V blokkot, majd lesz belőle sor4
  • b-type
    baszki szervo nélkül....pfff szeva..
  • Laceee
    vicc ez a sorozat...
    legközelebb azt is megszabják, hogy csak egy kézzel szabad az autóhoz nyúlni, a másik kéznek testüregben kell lennie...
  • bardocz
    Baalfaszok...
    És szervó nélkül. Fasza.
  • Totti5
    Csapat hibázott:(
  • Totti5
    Megbüntették volna amiért meglökte egy kicsit az előtte haladót? de Coronell 2szer belerongyolt Norbiba... ne vicceljünk már baszki.
  • bardocz
    Mi a kurva anyjukat csinálnak? Rohadjanak el mind, szánalmas ez a bíráskodás, ami itt megy.
  • SzocsA
    norbi 2. helyről indulhat!

forma 1 ben sem tankolnak! nem hiszem hogy többet fogyasztanának
    tavalyi gumik az F1ben kemény keverék kibírt majdnem egy futamot!

20-30 kört nem bírnak a gumik?
  • Totti5
    Na ne vicceljünk már... 16.?
  • Dietrich
    amig nem jött be a SC addig BTCC felinges volt, utána viszont dögunalom vonatozás szokásos WTCC feeling..

Coronel által okozot kárt a csapat majd lekajálja köv. versenyen :)
  • Totti5
    Sevikbe jó lenne már súly pakolni hogy legyen némi izgalom az élen, bár a Seatok egész szépen tartották a lépést és a második futamra izgalmas csaták lehetnek. Norbinak grat hogy nem hibázott pedig végig nyomás alatt volt és erős pontszerző helyen zárt! Ennél többet nem kívánhattunk volna. Második futamra jó lenne elcsípini egy 4-5. helyet.
  • Black Ghost
    Egész rendben volt ez a futam, a seat-ok meglepően erősek, és ha a chevy-k megkapják a plusz súlyokat, akkor talán az elején is lesz előzés.
  • b-type
    azért ez nagyon szép
    csúnyán fordul még az a Bmw, azt néztem végig hogy Norbi töri az íveket, és ez az autó hibája...valszeg beállítási gubanc.
    Poulsen hozzé képest sokkal lágyabban ment a kanyarokban.
    Sztem jó lesz ez a Bmw...össze kell rakni és simán erős lehet dobogóra (persze ha a Seat-k nem erősödnek fel), Brno-ra pedig akár győzelemre is sanszos lehet..szvsz.
  • Totti5
    Norbi a középpontban:)))
  • Black Ghost
    Lévén hogy ez egy sprint futam, nem igazán mehetnek ennél többet, nincs tankolás, nincs gumicsere, viszont így nem lehet taktikázni sem, muszáj a pályán villantani.
  • SzocsA
    miért csak 12-15 körösek a WTCC versenyei? persze két futam van de ez nem kevés?
    ha jön a SC akkor meg semmi verseny!
  • Szabi1991
    loool leesett a seprű vége XDD
  • Dietrich
    most adja a juró
  • Dietrich
    amennyire utáltam mint sportriportert annyira elismerem ez a műfaj nagyon jól áll neki :DD
  • Totti5
    :D:D:D:D:D:D:D:D nagyon jók ezk a videók, és jó fejek a csapat tagjai is hogy ennyire közvetlenek és külön öröm hogy betekeinthetünk a kulisszák mögé!
  • Dietrich
    mai wu eredménye
  • Szabi1991
    jó hangulat van a boxban
  • Totti5

• Szabi1991
    passz, de így sokkal jobban néz ki :)