Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt se tudom hova tegyem a fejem😄DD A gépen a Nascar megy tv be meg a wtcc.D
És tök más irányba állnak😄 Fasza!😄
Downhill!!
szeretem az ilyen "gondokat"...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
a BMW-t meg nem igazán értem, mert abban úgy érzem egy kicsit hibásak, hogy a F-1 project mellett egy kicsit elhanyagolták ezt a szakágat...
ja és egyetértek azzal, aki azt írta, hogy nem szabadna a dízeleket a hagyományos motorokkal összeengedni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egyébként Race07 -hez van😄 Vezetni nagyon jo.. HTCC 2009-ben indul nálunk is a TDI.
Ugyanakor innen tiltanám😄
Downhill!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bízom benne,hogy a tegnapi idõmérõtõl színvonalasabb lesz,mert az borzasztó volt..<#szomoru1>#szomoru1>
Let the good times roll.
A WRC siralmas,..és még inkább az lesz ha nem jön 3. gyár, mert akkor a Citroen is kivonul 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Emlékszem 2007 Brno-ra (talán), amikor elõször adtak Gené alá TDI-t. Mind a Diesel 2000, mind a Super2000 kimondja, hogy a motor kompresszió mértéke 11:1 lehet. Ennek ellenére a SEAT ott egy 13:1-es motort dobott be, az FIA engedett a sírásnak, a BMW-nek akkoriban meg még nem fájt a feje a dízel miatt, és engedélyezték ezt...
Valamelyik nap belenéztem a SEAT adataiba, és mit látok..
Az idei gép 16:1 !!! kompresszióval fut. Rájuk már akkor nem is vonatkoznak az elõírt szabályok?
ÉN 2-3 éve nézem komolyabban a sorozatot, fõként az F1 egysíkú futamai után volt üdítõ nézni egy jó kis test-test elleni harcot. A WRC a Subaru kivonulása óta számomra megszünt létezni. Soha nem voltam márka függõ, én a versenyt az izgalmat szeretem, de ha itt egész évben Seat vonatozás lesz akkor nem tudom hogy mit csinálok. Na nem baj ott van még a BTCC csak kár hogy a futamokat felvételrõl tudom nézni.
Egyetlen pozitívum nálam, hogy Larini nagyon jól ment. A Cruze semmivel sem volt lassabb, mint a BMW. Sõt...
A Lacetti általában itt alárendelt szerepkört kapott az elõzõ években...
Remélem én sem írtam 'spoiler'-t.
A dízel vonat nagy lendületben van...
WTCC/drivers/A.Menu, ha valaki 22 év aktív versenyzõi pályafutást tud maga ..és 22 év múltával még mindig egy világsorozat gyári csapatának autójában ül. Na ott már nem kell azon vitázni hogy tehetséges-e vagy nem.
Ráadásul ez nem formula autó, a Le Mans sorozatban is, de itt is nagyon számít a tapasztalat...a Chevy nem véletlenül tudott jó autót építeni, ahoz kellett a versenyzõinek a tapasztalata is.
Huff talán agreszívabb..bár nem merném ezt kijelenteni, de Huff állt is bele palánkba nem is egyszer. Huff fiatal hozzájuk képest valszeg jobban 'harap', de a tehetség...azt nem kell vitatni. 😊
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A Champcarra visszatérve Bourdais-nak nem volt igazán nagy ellenfele.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Menu helyében foggal-körömmel védeném a 8.helyet a második futam pole-ja érdekében. Ezen a pályán 1 elõzési pont van - az egyenes utáni S kanyar - ha addig kihúzza lehet egy nagy eredménye.
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
19:00 - 19:45
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Brazilía Elsõ futam Brazília
19:45 - 20:45
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Brazilía Második futam Brazília
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.