Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Mivel a NASCAR kitétele, hogy seriában gyártott autonak kell amerika földön készülnie..
És mivel a vw-is elkezdte kint a gyártást és van v8 as motorjuk.. Igyhát kezdek fosni😄
Downhill!!
Én azt mondom, hogy a NASCAR maradjon amerikába! Azok nem basszák el a saját sportukat😄
Downhill!!
...egyszóval akkor kellett volna ragaszkodni a kifizethetõ költségekhez, és most is valami hasonló kellene a WTCC-be, vagyis hogy aki el akar indulni, az el tudjon indulni úgy mint most Colak és értelme is legyen, de amíg van egy 5-ös SEAT vonat meg utána egy BMW vonat +a kékek, akkor már nincs is értelme elindulni, hiszen esély nincs egy top 10-re sem. Viszont akkor már lehetne sokkal kevesebb gyári is egy-egy csapatban, hiszen akkor is meglenne a mezõnyszám.
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Tényleg Gordon nem úgy volt hogy a NASCAR európában is akar futamot rendezni, mi van ezzel?
azt hiszem idén én is inkább letöltöm a BTCC-t
http://topgearhungary.blogspot.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
WRC: 2 csapat azt füst
WTCC: 3 csapat
F1: 😄DDDDDDDDDDDHHHHHHDDDDDDDDD közröhej..
Szóval szerintem valamin el kellene gondolkozniuk ezeknek.
Downhill!!
TDI ket be kell tiltani.. Meg kell mondani a seatnak, hogy jöjjön benzinessel! (hiszen azt is fejlesztik)
Aztán ha befenyegetnek, hogy kilépnek?? Ott az ajtó.. Utánna pedig olyan lehetõségeket teremteni (olyan összegeket mondani a belépõknek) hogy érdemes legyen bezsélni..
Gondoljatok bele, Stcc-be idén bio üzemanyggal belépett a Vw. Ott van a Volvo, az Audi, a Peugeot..
BTCC ben ott a gyári vauxhall (opel)
Ha lehetõségük lenne, tutti jönének! De ezek mellett a feltételek mellett nem fognak!
Egyszerû a dolog vesziteni kell egy csapatot, hogy jöjjön 2-3-4.. Stb.
Downhill!!
Izgalams sok autóval.. Ez van.. Wtcc-t ugyn ugy elbaszta az FIA mint ahogy az f1-et..
Ha megnézed BTCC ben is van diesel seat, van BMW, van minden.. Mégsem csak Seat vagy BMW nyer..
Downhill!!
teljesen ciki, hogy néha seat-vonatot mutatnak, aztán néha fél pályával mögöttük a bmw vonatot mutatják, néha utóbbiak között talán feltûnik egy-egy chevrolet, meg vannak a végén a privátok a ladákkal...
ennél egy akármilyen márkakupa is simán izgalmasabb, nem értem, hogy ez így miért jó a szervezõknek...
kivonulnak, ez nem megoldás. Tavaly már beakarták hozni a dizel motort, hol van? Mindent a gazdasági válságra fogni kezd kicsit röhejes lenni.
T.T.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
dízelhez: nem tudom az S2000 dízelekre vonatkozó része milyen, de a dízelmotornak mindig is magasabb a kompresszió viszonya.. 19-21:1, az újabb common rail-eseket nem tudom.. de 11:1 dízelben elég meredek lenne, ha a szabályban is ez szerepel
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
T.T.
Lesz a Seat-nál keresztbeverés úgy látom, az év elején nincs 1. számú ülése Yvan-nak. Jó volt a Bmw tempója is a végén, és a Chevy is...de az ahogy a Seat-k elmennek az egyenesben sszzz az nagyon gáz.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES