12867
-
nayrobi!
válaszoltam. csak szólok, nehogy megint bugos legyen és ne jelezze... -
S8DJ #12066 Aztakurva :DDD
racingfor.me? Az what is it?
Utoljára szerkesztette: S8DJ, 2016.08.05. 08:47:40 -
ez a hétvégén történt, várom, hogy feltöltsék...
btw továbbra is vevő lennék egy racingfor.me meghívóra. -
még 3 nap a versenyig, de már csinálja a műsort :D
-
Ismét egy autóra fogyatkozik a Zengő Motorsport, a magyar csapat Argentínában csak Nagy Dani Hondáját állítja csatasorba, miután Ficza Feri nemrég sikeres vakbélműtéten esett át.
“Szerencsére rutinműtét volt, de nagyon fájt a beavatkozás. Még most is fáj, de a doktor úrnak volt egy kérése, hogy próbálja lemenni a kórház elé sétálni kicsit. Minden egyes lépés egy nagyon nagy küzdelem, de még jobban fáj, hogy nem lehet Argentínában. Nagyon szurkolók Daninak és az egész csapatnak” – mondta Ficza Feri.
“Feri elmondta, hogy már többször is fájt a hasa, de ez a legutóbbi kirívó volt, és nem akart tovább várni, elment orvoshoz. Jól is tette, mert egyből bennfogták, és nagyon izgulunk érte, reméljük, minél hamarabb felépüljön. A dolog másik fele, hogy ez egy komoly logisztikai átszervezést igényelt, hiszen ha nincs második autó, akkor nem kell bővített csapatot utaztatni” – tette hozzá Zengő Zoli.
A csapatvezető még ebben a helyzetben, és a logisztikai felfordulás közepette is megőrizte humorát.
“Vagy beülök én, ez a másik opció. Megmutatom, Michalecz Róbertnek és Nagy Dánielnek, hogy hogyan kell csapatni. Meg valami López gyerek is lesz. A ruhámat viszem, sisakom van, úgyhogy csapatok egy halálközelit. A csapatom bízik bennem, a legtutibb beállítások megvannak, de egyébként sem kellenek versenymérnökök, mert azt gondolom, én vagyok az egyik legjobb versenyző” – viccelődött Zengő Zoli. -
na épp ideje volt már hogy végre folytatódjon a bajnokság,francnak annyi pihenő... -
A termasi program:
Szombat:
13:45 – Első szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
16:00 – Második szabadedzés [30p] (Eurosport Player, WTCC Premium TV, élő)
20:00 – Időmérő edzés [20p+10p+Q3] (Eurosport 2, élő)
21:00 – MAC3 csapatidőfutam [30p] (Eurosport 2, élő)
Vasárnap:
19:00 – Nyitó verseny [13k] (Eurosport 1, élő)
20:00 – Fő verseny [14k] (Eurosport 1, élő) -
ficza feri lebetegedett, ismét egy autós a team... -
Talán fog kapni 1-2 kört a futam előtt, emiatt nem fognak emberek tízezreivel többen kimenni mint eddig...
Kiss Norbival robbant a Mercedes a DTM-ben
Csodák nincsenek, így semmiképp nem arra kell készülni, hogy váratlanul bedobják a mély vízbe a német elitszéria magyarországi futamán, arra viszont nagyobb összegben merünk fogadni, hogy Norbit láthatják majd a helyszíni nézők DTM-es Mercedes volánja mögött. -
mai V8SC előtt betétfutamon történt...
-
-
https://youtu.be/RYNrtCymuZg -
-
Szavazzatok Norbira, had induljon a poleból. :)
https://www.facebook.com/tcrbenelux/app/995581727177340/ -
Lecsúszott a pályára a külső ívre, nem is tudott előzni, és az előtte lévő autó lerohadt, ezért ért be előtte, nem? Vagy az egy előző verseny volt? -
Kiss Pál Tamást harmadik helye után kizárták Svédországban.... -
Tassi 3. lett a Szocsiban rendezett TCR forduló 2. futamán.
Ügyesen ment, sajnos egyet hibázott és meg tudta előzni egy ember de utána már megőrizte a pozícióját Morbidellivel szemben 5-6 körön át -
-
http://hosszabbitas.hu/wtcc/michelisz-norbi-tcr-futamon-indul -
Olyan elviselhetetlen unalmas volt ez a két futam, mint a meleg. Szerencsére volt előtte 3 elképesztő izgalmas előzés és csata daráló MotoGP, így az 1 hétre eltelített annyira finom volt. -
szép volt a vége, jó látni a Portugálok örömét, és örülök hogy Huff nem erőltette és nem ütötte ki Norbi-t :DDD -
ferinek kiesett a kereke a rajtrácsra menet... wtf. -
de jó, hogy pont ilyenkor érkezik meg a vihar, el is ment a tv... sebaj, úgyse tudnak előzni. -
valamikor féltáv körül volt egy olyan mondata, hogy "most kell nagyon figyelni, na meg persze az elején és a végén"... :DD -
az mindenkinek hozzá lett csapva a portugál csókának is..
csak VF volt sík hülye az egészhez, hogy mi miért történik a pályán...én is ezt csináltam volna a portugál helyében végig nyomás alatt tartani Nagyot, hogy a gumijai fogyjanak el és a végén 2 körrel a vége előtt bepróbálkozzak előzéssel..hogy aztán a végén lassú defekt vagy egyből defekt volt az oka a hibának nem tudom, de ez a hülye VF még akkor is találgatta a felfüggesztést mikor mutatták a defektes kereket...arról sem volt semmi fogalma mitől nőtt a táv 2 körrel..hihetetlen, hogy valaki 30 éves riporteri múlttal még mindig így közvetít pénzért...az meg egy igazi szakértői beszólás volt tőle, hogy a portugál versenyzők előnyben vannak a helyismerettel!
ja tudják jól melyik háznál lehet venni finom portói vöröset :) mert a pálya egyformán új volt mindenkinek...még szerencse, hogy angol nyelvre lehet váltani eurosporton...Nagy helyett "Nádzsi" :)
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.06.26. 13:55:09 -
a 11 körös verseny 12. körében feladta az autó.. köszi FIA, a szokásos szarkeveréssel ismét megszívattak minket..
(a sok SC miatt hozzácsaptak még két kört a versenytávhoz) -
S8DJ #12041 Mért miért is ne.... Xd az utolsó körben az első helyről. Annyira kiszámítható volt. -
kezd az ETCC R1 Norbival az élen.. viszont nincs kép, csak hang.. .wtf ??
szerk: oké. jurosport2-n is megy :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.26. 11:27:30 -
ez a Portugál pálya olyan mint makaói..előzés itt sem nagyon lesz...viszont lehet roncsderbi is akár. -
-
-
Biztosan sietni kellett és kimaradt a tesztpad.
Sebaj, elviszik átnézni, aztán fél évig megint nem látjuk.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.25. 12:54:36 -
Zengő Motorsport:
"Ferenc Ficza a 14.helyen fejezte be a második szabadedzést, Dani Nagy autójának a motorját a MUGEN Euro mérnökei vizsgálják, mivel valamilyen rendellenességet tapasztaltak."
óh jajj... -
már jár a motor :) -
a másikban csak egy téve,kanapé,meg egy ps lesz hogy Dani tudjon mit csinálni amíg Feri kint kóricál a pályán Viccet félretéve szorítok Zengőéknek jó lenne mostmár látni mindkét srácot a pályán,pontokat gyűjtögetni!
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.06.24. 21:43:28 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
most következik a tötymörgés. jajj még bejáratós a motor, meg amúgy is városi pálya, stb stb...
-
Zengő Motorsport was live.
7 mins ·
Megérkezett -
nem arról volt szó, hogy Villa-ba már Dani is megy...?
Nem ezért lett lecsesszintve a Mugen?
-
/s
persze, hisz két helyük van, látod...