Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(tavalyi kamionnal)
Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.04.30. 11:55:39
Per Aspera Ad Inferi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mindegy, de én keveslem a Volvon a 0kg-t 😄
De mivel az idén lejár a a Volvo 3 éves szerződése a V8SC-ban gondolom ezért is a promo, hogy kössenek további évekre amit heteken belül jelenthetnek be, hogy maradnak vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.04.27. 07:08:05
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Csóri GridGirl-ek is remegtek a felvételeken 😄
2011-ben ingyért volt, voltunk is 73.000-n és bár jött a nagy nyári zápor (Zengőék szakadó esőben heggesztették Norbi autóját amivel előtte Bennanibe szállt bele) de azért a pocsék idő is belejátszott most.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2011 óta folyamatosan esik a nézőszám, igaz most volt a legrosszabb idő is.
https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/782195041880691/
btw a közvetítés alatt is azon csodálkoztam már, hogy demoustier kocsiját hogy emelték ki. normális ez így? mert nekem elég furcsa volt, hogy csak úgy áttolják a hevedert, aztán had lógjon az egész a tetőnél fogva.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
De ez, hogy rálökik a rázókőre meg tönkremegy a turbó és ez a JAS hibája....hááát.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.04.24. 18:55:43
A sok küzdelemnek meg meglesz az eredménye... egyszer az ő oldalára áll a szerencse! 😊
www.smart-bus.hu
Ott a bal oldalával ért hozzá Münnichnek...
Szerk: Hogy on is legyek, elképesztő amit Norbi futott, és elképesztő az a pechsorozat is, ami érte a versenyek során. Átkozottul bosszantó.
Utoljára szerkesztette: willtex, 2016.04.24. 18:46:31
úgyhogy a franciának ismét csak sikerült tönkre tenni valakinek a hétvégéjét.
ja, és így még pont előtte végzett, hogy még büntetést sem kapott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.24. 18:32:00
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:23:50