Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
"Az első futamon az 5. helyről rajtolok 13.20-kor " Kiss Norbi

(tavalyi kamionnal)

Utoljára szerkesztette: hungary27, 2016.04.30. 11:55:39
RatBaG
Norbi1990
Nem hinném, szerintem ugyanúgy kapnák a súlyokat mint az összes többi márka.
Dietrich
mint új gyártó/belépő esetleg nem jár ilyen kedvezmény?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Basszus tényleg. Még mindig összezavar, hogy megcserélték a fő és fordított rajtrácsos futamokat. <#lama>
Norbi1990
Fő futamon (2. futam) nem ment senki sem slick gumikkal.
Mindegy, de én keveslem a Volvon a 0kg-t 😄
benőmenő
Esőben, úgy hogy a ténylegesen gyors autók slicken szenvedtek. A szlovákiai eredményeket is figyelembe veszik.
Norbi1990
Volvo hogy nem kap súlyt? 4. lett Björk a fő futamon.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
A kölök rajthoz áll a hétvégi STCC futamon. Szegény STCC autónak kifogja taposni a lelkét a V8-as motor után 😊
De mivel az idén lejár a a Volvo 3 éves szerződése a V8SC-ban gondolom ezért is a promo, hogy kössenek további évekre amit heteken belül jelenthetnek be, hogy maradnak vagy sem.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.04.27. 07:08:05

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG
ezt még nem is láthattuk. tényleg full elátkozott volt a kocsi... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
SimaSuna
Ahogy láttam a fedett lelátó tele volt..csak ott nem ültek, ahol beázott...
Csóri GridGirl-ek is remegtek a felvételeken 😄
Dietrich
Ez is, de én úgy tudom a nézők fele haza indult mikor Norbi Hondája leadta az indián jeleket..
2011-ben ingyért volt, voltunk is 73.000-n és bár jött a nagy nyári zápor (Zengőék szakadó esőben heggesztették Norbi autóját amivel előtte Bennanibe szállt bele) de azért a pocsék idő is belejátszott most.

Szerintem ezt ne ragozzuk tovább! 😊

www.smart-bus.hu

Nem tehetek rola nalam nem mukodtek a reformok😊))
Aaa nem, szalamibol van egyebkent😊))
Na, ez tök jó, akkor már nálad is biztos kolbászból van a kerítés! 😊

www.smart-bus.hu

Azon mar tulvagyok😊)
Akkor oda kell költözni azokba a normális országokba.

www.smart-bus.hu

Jah legtobb videkinek csak a jegy masfel napi munka, es meg meg sem mozdult. Normalis orszagokban meg 1.5 ora...
Esetleg tudomásul kéne venni, hogy esőben ennyi embert érdekel...

www.smart-bus.hu

Nem tudom szerkeszteni😊 de azert ertheto.
Talan az orszag tragikus helyzete kellene keresgelni az okokat😊
Onikaan
H.ring vasárnap 4900Ft, Szlovákia Ring átszámítva "B-C" tribün 4650Ft, "A" ennek a duplája, mégis tele volt minden, sőt "A"-ra egy héttel előtte már elfogyott az összes belépő. ...szal nem hinném hogy az árral lenne itt gond, egy közepesen szar koncertjegyért is elkérnek már ennyit!
Totti5
Ebbe Norbi benne volt, ezért nem kapott büntit Valente.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

5000 a jegy... Ez az oka

Dietrich
<i>A viadalra szombaton közel 8 ezer, vasárnap az esős és szeles időjárás ellenére mintegy 35 ezer néző látogatott ki a szervezők tájékoztatása szerint.</i>

2011 óta folyamatosan esik a nézőszám, igaz most volt a legrosszabb idő is.

RatBaG
pff, tényleg. <#falbav>

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Nem a teto tartja, hanem a bukokeret, ami egyben van az egesz autoval😊
bardocz
Az a lökés komolyan egy áthajtásost ért? Vicc.
RatBaG
huff vs müller
https://www.facebook.com/WorldTouringCarChampionship/videos/782195041880691/

btw a közvetítés alatt is azon csodálkoztam már, hogy demoustier kocsiját hogy emelték ki. normális ez így? mert nekem elég furcsa volt, hogy csak úgy áttolják a hevedert, aztán had lógjon az egész a tetőnél fogva.

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Sippie
valente büntetés? valami?
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
"MAIN RACE - The best shots from Hungary" – Az $#@%$# az a legjobb shot😊))<#wilting><#zavart2><#zavart1>
RatBaG
coronel papa is öregedett pár évet ezen a hétvégén, volt egy pár megvívott csatája. 😄

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Ígyvan,ennyi.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bmwcrash
Én sem állítom, hogy a legjobban örültem, hogy pont a Hondához került(szerintem pont itt írtam, hogy a Volvo-val lehet jobban járt volna), de akkor is legalább gyári csapat és az elmúlt évekhez képest egész jól mennek.
De ez, hogy rálökik a rázókőre meg tönkremegy a turbó és ez a JAS hibája....hááát.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.04.24. 18:55:43
Ezeket a hangokat észre sem kell venni!

A sok küzdelemnek meg meglesz az eredménye... egyszer az ő oldalára áll a szerencse! 😊

www.smart-bus.hu

Norbi1990
Néztem Norbi onboardját a wtcc premiumon. Első körbe Münnichet kilökte Norbi a bal oldalával a sikán után lévő első jobbosba.
Ott a bal oldalával ért hozzá Münnichnek...
Totti5
Azt a legegyszerűbb, buta felületes nézők. Fannak nem nevezném. Legjobb amiket ma olvastam h ha Gergő lenne a mérnöke akkor a turbó sem adta volna meg magát és a pályán sem zúzzák be az autót.

bmwcrash
Ja, meg Müllerrel meg nyilván a Citroen tol ki azért nem nyert velük 1 vb-t sem...ugyan már. Ahelyett, hogy örülnétek, hogy kicserélték a motort neki, megint csak a fikázása megy a gyári csapatnak mindenhol.
Igen, a mediaklikkes m4 gond nélkül megy. Azóta letöltöttem egy Google Chrome-ot, és azon megy. A Firefoxot valamiért nem szereti.

Szerk: Hogy on is legyek, elképesztő amit Norbi futott, és elképesztő az a pechsorozat is, ami érte a versenyek során. Átkozottul bosszantó.
Utoljára szerkesztette: willtex, 2016.04.24. 18:46:31
Érdekes Huffot azonnal kizavarták, mikor Muller behisztizett a rádióba.

RatBaG
mikor valente kiforgatta, akkor verte telibe merőlegesen a másik oldalon a rázókövet.
úgyhogy a franciának ismét csak sikerült tönkre tenni valakinek a hétvégéjét.
ja, és így még pont előtte végzett, hogy még büntetést sem kapott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2016.04.24. 18:32:00

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Chilton amikor hibázott, Norbi ki kellett menjen és ott mintha valami árok lett volna ( vízelvezető? ), lehet ott kapott a futómű, mert megdobta az autót látszott.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.04.24. 18:23:50

bakkerman
Norbi megtette amit meg kellett! Hiaba a szar auto azert ma is bizonyitotta hogy abszolut a mezony egyik legjobb pilotaja. Ez egy ilyen hetvege sajnos :/ De le a kalappal elotte es Zengo Zoliek elott is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!