Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szombat
23:00
FIA Túraautó Világbajnokság
Puebla, Mexikó, idõmérõ - élõ
Vasárnap
18:45
Puebla, Mexikó, 1. futam - élõ
22:30
Puebla, Mexikó, 2. futam - élõ
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Akinek van a nogriprracing.comról töltheti..
Igy mutat Gene gépe a játékban:
Downhill!!
A többit már nem is néztem, mert gondoltam ott lett eltolva a dolog.
De valóban Larini büntetésével nem számoltál, így tolódtak el a pontok.
idõbüntetés, eltiltás, hátrasorolás, áthajtásos büntetés, hátrasorolás, idõbüntetés, eltiltás... lassan olyan tiszta lesz a játék ezen a vb-n mint a kosárlabdameccseken...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Szóval a pontok jól vannak a fõoldalon csak az eredmény van elqrva <#nyes>#nyes>
Azért mondom h a fõoldalon el van szerintem qrva.
Nem a valódi helyezést néztem hanem ahogy te is írtad. És ha elolvastad a hsz-em amire válaszoltál abból is tisztán látszik h így írtam 😊
Amúgy Farfus nem 5. hanem 6. lett az elsõ versenyen, ha már ítt tartunk 😊
RACE 1 végeredmény
RACE 2 végeredmény
Ezek alapján a te (és egyben az én) logikámmal:
Race 1 pontok:
1. Y müller - Seat / 10pont
2. Gene - Seat / 8pont
5. Larini - Chevrolet / 6pont
6. Farfus - BMW / 5pont
7. Hernandez - BMW / 4pont
15. Lagen - Lada / 3pont
17. Shapovalov - Lada / 2pont
kiesett Huff - Chevrolet / 0pont
-----------------------------------------------
Race 2 pontok:
1. Tarquini - Seat / 10pont
2. Rydell - Seat / 8pont
5. Muller - BMW / 6pont
6. Farfus - BMW / 5pont
11. Menu - Chevrolet / 4pont
15. Larini - Chevrolet / 3pont
17. Lagen - Lada / 2pont
22. Ladygin - Lada / 1pont
Ezeket összeadva lásd elözõ hozzászólásom 😊
A SEAT pontjai értelemszerûen, mivel mindkét versenyen 1-2 helyezettek voltak 2*18 pont=36 pont. Ezzel nincs is gond!
BMW: Farfust az elsõ versenyen 5.-nek rangsorolták, õ volt a legjobb nem SEAT-os, tehát megkapja a virtuális 3. helyet és az ezért járó pontokat (6 pont). Hernandez a 2. legjobb BMW-s, virtuális 4. helyet kapja. (5pont). Összesen 11 pont az elsõ versenyen.
ugyanez történik a második versenyen, Csak ott J.Müller a virtuális 3., Farfus a 4. helyezett pontjait kapja. Az is 11 pont.
11 + 11 = 22 pont
Ezen logika szerint kiszámolhatod a többit is. Ne úgy számold, hogy veszed a két legjobb autót pl. BMW, és a valódi helyezés pontjait adod hozzá! Hiszen ez alapján a Ladának nem is lenne pontja! 😊
Remélem érthetõ a dolog, ha nem segítek!
Seat 36 pont
BMW 22 pont
Lada 10 pont
Chevrolet 9 pont
helyett ha mindíg a két legjobb autót pontozzuk egy márkán belül akkor ez lenne elvileg:
SEAT 10+8+ 8+10 = 36
BMW 5+4+ 6+5= 21
LADA 3+2+ 2+1= 8
CHEVROLET 6+0+ 4+3= 13
de hát nem tudom... 😄
http://www.youtube.com/watch?v=QGIDianPBBw
Élõben nem hiszem, hogy lehet nézni.. Hacsak az az oldal ahol a NAscart nézted nem adja ugy.. Ha igen, akkor ott lehet majd.
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Na ez hiányzik nekem.
Seat 36 pont
BMW 22 pont
Lada 10 pont
Chevrolet 9 pont
Csapatpontot pedig a két legjobb autó kap.
1st : 10 points
2nd : 8 points
3rd : 6 points
4th : 5 points
5th : 4 points
6th : 3 points
7th : 2 points
8th : 1 point
http://topgearhungary.blogspot.com/
Arra a kérdésre, hogy miért lett ilyen sz*r a WTCC, sokat itt már megadták a helyes választ az FIA személyében. Olyan buták, hogy az egyetlen komolyabb érdeklõdõt is kizárták, ez pedig a Volvo. Tudni illik a Volvo az STCC-ben a C30-al Bio üzemanyagot használ, és ezt az üzemanyagot kívánja használni a jövõben is. A holt szezonban megjelent egy hír, hogy a WTCC-ben engedélyezik a Bio üzemanyagot. Örültem is, mint majom a farkának. Aztán kiderült, hogy az FIA okostojásai a Volvótól eltérõ ethanol mennyiségû Bio üzemanyagot engednek meg csak, és ez érthetõ okokból nem buli a Volvonak. Más gyártót jelenleg nem érdekelne ez az alternatíva. Sajnos ezek annnyira sötétek, mint az éjszaka...
Downhill!!
Ha egy másik felfogás (ebben az esetben europia, vagy kapán) megveti a lábát a dologban, akkor lesz bele szólás stb..
ami egy olyan irányba viheti el ami nem biztos, hogy elöny.. Sõt lehet hátrány lesz.
Én ezért nem is szereném ha nyitnának europa felé, ameddig õk a "kis szigetükön" tudják kezelni addig lesz izgalmas, addig lesz ilyen.. Ha nyitnak változni fog! És nem kell, mert igy jó😄
Szóval érted😄
Downhill!!
wow
ezen annyira meghatódtam most, hogy el is megyek, megnézem a NASCAR befutót, aztán meg alszom egy nagyot... <#integet2>#integet2>