Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
bocs csak 10 perc
Black Ghost
15 perc múlva idõmérõ a Euron1-en
Minstrel
Eurosport:

Szombat

23:00
FIA Túraautó Világbajnokság
Puebla, Mexikó, idõmérõ - élõ

Vasárnap

18:45
Puebla, Mexikó, 1. futam - élõ

22:30
Puebla, Mexikó, 2. futam - élõ

http://topgearhungary.blogspot.com/

LaszloLedzenyi
nem rossz az biztos.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

gordon 24
Elkészültek a Race07+ GTR evohoz a 2009-es TDI-k😄

Akinek van a nogriprracing.comról töltheti..

Igy mutat Gene gépe a játékban:

Downhill!!

gordon 24
Hát reméljük..😄

Downhill!!

Hát a hsz-edbõl az látszott, hogy az elsõ futamnál a BMW-nél a valódi helyezés pontjaival számolsz. 😊
A többit már nem is néztem, mert gondoltam ott lett eltolva a dolog.
De valóban Larini büntetésével nem számoltál, így tolódtak el a pontok.

Laffite
ez az alábbi másfél perc a wtcc szigorában:
idõbüntetés, eltiltás, hátrasorolás, áthajtásos büntetés, hátrasorolás, idõbüntetés, eltiltás... lassan olyan tiszta lesz a játék ezen a vb-n mint a kosárlabdameccseken...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

bardocz
Jah,akartam is szólni,hogy jópár embert megbüntettek a semmiért.
ladarevolution
jaa, Larinit megbüntették az elsõ futam után.

Szóval a pontok jól vannak a fõoldalon csak az eredmény van elqrva <#nyes>

ladarevolution
Pontosan így számoltam 😊

Azért mondom h a fõoldalon el van szerintem qrva.

Nem a valódi helyezést néztem hanem ahogy te is írtad. És ha elolvastad a hsz-em amire válaszoltál abból is tisztán látszik h így írtam 😊

Amúgy Farfus nem 5. hanem 6. lett az elsõ versenyen, ha már ítt tartunk 😊
RACE 1 végeredmény
RACE 2 végeredmény

Ezek alapján a te (és egyben az én) logikámmal:
Race 1 pontok:
1. Y müller - Seat / 10pont
2. Gene - Seat / 8pont
5. Larini - Chevrolet / 6pont
6. Farfus - BMW / 5pont
7. Hernandez - BMW / 4pont
15. Lagen - Lada / 3pont
17. Shapovalov - Lada / 2pont
kiesett Huff - Chevrolet / 0pont
-----------------------------------------------
Race 2 pontok:
1. Tarquini - Seat / 10pont
2. Rydell - Seat / 8pont
5. Muller - BMW / 6pont
6. Farfus - BMW / 5pont
11. Menu - Chevrolet / 4pont
15. Larini - Chevrolet / 3pont
17. Lagen - Lada / 2pont
22. Ladygin - Lada / 1pont

Ezeket összeadva lásd elözõ hozzászólásom 😊

Segítek! 😊

A SEAT pontjai értelemszerûen, mivel mindkét versenyen 1-2 helyezettek voltak 2*18 pont=36 pont. Ezzel nincs is gond!

BMW: Farfust az elsõ versenyen 5.-nek rangsorolták, õ volt a legjobb nem SEAT-os, tehát megkapja a virtuális 3. helyet és az ezért járó pontokat (6 pont). Hernandez a 2. legjobb BMW-s, virtuális 4. helyet kapja. (5pont). Összesen 11 pont az elsõ versenyen.
ugyanez történik a második versenyen, Csak ott J.Müller a virtuális 3., Farfus a 4. helyezett pontjait kapja. Az is 11 pont.
11 + 11 = 22 pont

Ezen logika szerint kiszámolhatod a többit is. Ne úgy számold, hogy veszed a két legjobb autót pl. BMW, és a valódi helyezés pontjait adod hozzá! Hiszen ez alapján a Ladának nem is lenne pontja! 😊
Remélem érthetõ a dolog, ha nem segítek!

ladarevolution
Erre visszatérve ez sehogy se jó szerintem.

Seat 36 pont
BMW 22 pont
Lada 10 pont
Chevrolet 9 pont

helyett ha mindíg a két legjobb autót pontozzuk egy márkán belül akkor ez lenne elvileg:

SEAT 10+8+ 8+10 = 36
BMW 5+4+ 6+5= 21
LADA 3+2+ 2+1= 8
CHEVROLET 6+0+ 4+3= 13

de hát nem tudom... 😄

gordon 24

Downhill!!

Ennél se mentek agresszióért a szomszédba: 😊
http://www.youtube.com/watch?v=QGIDianPBBw

Tavaly még lehetett fogni Online, azon a helyen, amit Gordon24 is említett. Sajnos hamar meg is szûnt ez a lehetõség. Bár kegyetlen lassú volt, legalábbis nálam. Élvezhetetlen volt szaggatva, szóval maradtam inkább a letöltésnél.

gordon 24
Hát figyi.. Van egy oldal, ahonan le tölthetõek a futamok!

Élõben nem hiszem, hogy lehet nézni.. Hacsak az az oldal ahol a NAscart nézted nem adja ugy.. Ha igen, akkor ott lehet majd.

Downhill!!

Black Ghost
Az itv4 adja, nem lehet ezt valahogy fogni?
Black Ghost
Muszáj találnunk egy oldalt, ahol élõben nézhetjük a BTCC futamokat. Április 4-5 Brands Hatch
Istencsászár
ez valami kegyetlen<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Laffite
nekem ez a korszak nagyon nagyon nagyon hiányzik...

Black Ghost
Rosszul fogalmaztam a WTCC-ben hiányzik ez.
gordon 24
btcc ma is ilyen😄D Én azért szeretem!😄

Downhill!!

Black Ghost
Black Ghost
Mansell BTCC Donnington 1998
Na ez hiányzik nekem.
Black Ghost
A Honda mindig is a szívem csücske volt, még a Senna-Mansel korszakból kedveltem meg, számomra ez a márka egyet jelent a versenyzéssel. Tudom hogy az utóbbi idõben az F1 nem ment nekik, de reménykedtem hogy a WTCC-Accord azért meg marad, kár értük.
gordon 24
Igy van! Mivel gyári honda nagyon régóta nincs.. sajnos.

Downhill!!

A Honda kiszállásának semmi köze a válsághoz. A JAS nem akarta tovább finanszírozni az N.Technology-val közös projectjüket.

ladarevolution
A Seat és a BMW pontját vágom de a Ladáét és a Chevroletét nem nagyon 😄

RATCUSTOM
A Seat két legjobb helyen végzõ autója mindkét versenyen 1. 2. helyet szerezték, ezért 2x1. hely vagyis 2x10=20pont meg 2x2.hely vagyis 2x8=16pont, 20+16=36, így van a 36pontjuk 😄

DJS8
<#rinya>

ladarevolution
kiszáltak <=világválság

DJS8
a Hondával mi lett?

ladarevolution
Vagyis azt nem értem akkor hogy lehet ez az állás:

Seat 36 pont
BMW 22 pont
Lada 10 pont
Chevrolet 9 pont

ladarevolution
A két legjobb autót hogy érted?

Minstrel
Nincs külön pont semmire, az a rendszer van ami a Forma-1-ben is.
Csapatpontot pedig a két legjobb autó kap.

1st : 10 points
2nd : 8 points
3rd : 6 points
4th : 5 points
5th : 4 points
6th : 3 points
7th : 2 points
8th : 1 point

http://topgearhungary.blogspot.com/

ladarevolution
Valaki le tudná írni h a WTCC-be a gyári pilóták és csapatok hogyan kapják a pontokat az év során? (mire és mennyit)

bardocz
Mondjuk az is igaz,hogy olyan töltelékpilóták is vannak,akik 20 körön kapnak 5-öt(!),ha a 107%-on belül mennének 2 lenne a max,amit kaphatnának.
Laffite
ez az egyetlen pozitívuma, mármint hogy próbálnak nagy neveket megszerezni maguknak, de 14-15 versenyzõvel nem lehet ugyanazt produkálni mint 43-mal... ez a sorozat már nagyon rég csak egy ötlet ami nincs befejezve, mert persze lehetne jól is csinálni, csak gondolom arra nincs elég pénz.

bardocz
Néztem idei egyik futamot,és nagyobb nevek is mentek ott,Jean Alesi,Frentzen,Liuzzi,meg még pár van talán.
Black Ghost
Na ezért egyszerûbb egy országban (USA, Japán, Brit, Svéd,) futamokat rendezni mint kontinenseken itt mindenki okosabb a másiknál (FIA).
Nem néztem meg direkt a 2.versenyt, de a kommentekbõl kiindulva nagyon frankó lehetett! Mexikót sem nagyon favorizálom, a Pueblai magasan fekvõ pálya tavaly is feküdt a TDI-nek. Annyira, hogy a 2. versenyen 6 tagú SEAT vonat végzett az élen. Nem kínzom én magam ilyesmivel.

Arra a kérdésre, hogy miért lett ilyen sz*r a WTCC, sokat itt már megadták a helyes választ az FIA személyében. Olyan buták, hogy az egyetlen komolyabb érdeklõdõt is kizárták, ez pedig a Volvo. Tudni illik a Volvo az STCC-ben a C30-al Bio üzemanyagot használ, és ezt az üzemanyagot kívánja használni a jövõben is. A holt szezonban megjelent egy hír, hogy a WTCC-ben engedélyezik a Bio üzemanyagot. Örültem is, mint majom a farkának. Aztán kiderült, hogy az FIA okostojásai a Volvótól eltérõ ethanol mennyiségû Bio üzemanyagot engednek meg csak, és ez érthetõ okokból nem buli a Volvonak. Más gyártót jelenleg nem érdekelne ez az alternatíva. Sajnos ezek annnyira sötétek, mint az éjszaka...

Black Ghost
Köszi
gordon 24

Downhill!!

gordon 24
Azért mert ez a sport igy jó ahogy van.. Nagyon komolyan kitalált szabályokkal stb.
Ha egy másik felfogás (ebben az esetben europia, vagy kapán) megveti a lábát a dologban, akkor lesz bele szólás stb..
ami egy olyan irányba viheti el ami nem biztos, hogy elöny.. Sõt lehet hátrány lesz.
Én ezért nem is szereném ha nyitnának europa felé, ameddig õk a "kis szigetükön" tudják kezelni addig lesz izgalmas, addig lesz ilyen.. Ha nyitnak változni fog! És nem kell, mert igy jó😄

Szóval érted😄

Downhill!!

Black Ghost
Hol nézitek PLS
Laffite
most látom csak: 4 éve megy ez a WTCC fórum, de most elõször kerültünk be a legnépszerûbb 10 téma közé...
wow
ezen annyira meghatódtam most, hogy el is megyek, megnézem a NASCAR befutót, aztán meg alszom egy nagyot... <#integet2>

Black Ghost
Miért baj ez?
Black Ghost
Igen nem örültek de kik, a gyártók, a szaksajtó, meg a fanatikusok, a másik oldalról meg egész amerika inportcar lázban ég. Azon sem csodálkoznék ha még több japán gyártó lenne.