12867
-
Debilon #4108 állítom Coronel tart tőle :D -
#4107 Időmérő után!
-
#4106 Q1be Conronell amúgy mit művelt Norbi előtt? ha nem rántja el akkot belemegy... de már a kombináció előtt is látszott hogy Norbi gyorskörön volt, Coronell pedig levezetőn mert nagyon jött fel rá erre meg történik egy ilyen... -
Debilon #4105 + még mindig ez az irritáló 2. futam rajtsorrendre vonatkozó szabály..mullerék arra játszottak Q1-ben, látszott -
#4104 Poulsen fél mpet kapott Norbitól :D -
#4103 Rohadjanak meg a szélárnyékos játékukkal együtt... -
#4102 Zengőék már készülnek a 2. körre:)) közelébe nincsenek Norbiknak. -
#4101 Chevyk a 2. futam polera jáccanak. remélem megszívják. -
#4100 stream -
#4099 Nevetséges amit művel a márka. Már rég meg kellett volna csinálniuk a dízel motort is, mert esélyük nem volt a Seatok ellen. -
Debilon #4098 nincs valami mód, hogy ilyen apró szarságok miatt a tökükre lépjenek?
mert ezek tényleg ilyen bagatell, odafigyeléssel elkerülhtő malőrük (tömítés, fék) -
#4097 Az autó erős, azzal nincs baj, de megállni vele nem könnyű. Zengő Zoli havonta kétszer mindig felhívja a figyelmünket, hogy a fék a gyávák pedálja, de ez most nem ilyen. Ha el akarsz fordulni fékezned kell. A mi autón erre a brutál fékezésre rendszeresen blokkolással válaszol, így az autó nem irányítható úgy, ahogy Norbi szeretné. Az is fura volt, hogy a betét nem fért be a helyére, szabvány ide, vagy oda. Jött hát a reszelés, szó szerint és már bent is volt.
... ez mér nem vicces, hanem szánalmas a BMWtől... -
#4096 Ja, most látom, hogy csak nálunk használják először. :) -
#4095 FP1
Seat mégsem hozott 1.6-os motort? -
#4094 Norbi autót állít, Zoli főz:D:D zseniáls. Szerényen, de nagy lelkesedéssel állnak a dolgokhoz és ez dícsérendő, ráadásul ez egy profi csapat a egyik legjobb autóban és az egyik legjobb pilótával, de ugyan olyan lazák mint ahogy itthon voltak. -
#4093 Sportklub
Szombat
13:30 DTM, ÉLŐ
Zandvoort, időmérő edzés
Vasárnap
14:00 DTM, ÉLŐ
Zandvoort, futam
Wéber is itt versenyez a Seat Leon kupában:
Gábor Wéber
Szabadedzés 5. hely, 5 tizedre az elsőtől. A legrosszabb használt gumikat rakattam fel, de még messze nem vagyok "otthon" a pályán. Holnap reggel 8.40-kor időmérő, az első felében kopott gumin még pályát tanulok, aztán két új első szettel meglátjuk milyen gyorsan tanulok... Félelmetesek a gyors kanyarok, és nincs hova esni - de pont ezért tetszik:) -
Szabi1991 #4092 ájfonos rész poén :DD
-
#4091 a BMW mai napig egy olajszórós kotvány szval nem meglepő, bár egy versenyvasba elég ciki. -
#4090 lehet már ez is kinában készül -
Szabi1991 #4089 -
#4088 Ez azért igazá vicces kezd már lenni...
"Nem úsztuk meg hiba nélkül, megint ömlött az olaj a motorból, kissé kiábrándító a dolog, de nem estünk kétségbe, reszeltünk rajta, aztán iszkiri! Délutánra sem derült ki, hogy miért hagyták ki az a tömítést az alátét alól a gyáriak, de tény, sokadik apró gond a precíz márkával, reméljük, nem lesz több." -
#4087 European Production Series = európai széria kocsik versenye -
Debilon #4086 hol olvastad? -
S8DJ #4085 mi a bánat az az EPS? -
Szabi1991 #4084 -
#4083 Na a Sevik megkapták a 40 kilót... most kellene 3 BMW a dobogóra:) -
#4082 -
#4081 mert Tarquinitől megijednek a kiskorúak -
Szeki26 #4080 Én azon gondolkoztam miért pont Dahlgreen van harmadiknak a képen :) ? -
#4079 Norbi mióta ilyen ősz hajú? -
#4078 Azt hiszem igen. -
Akey #4077 Már elérhető a mogyoródi WTCC futam időterve és posztere. Egészen jól sikerült. A kép jobb szélén lévő hölgy az Bende Adrienn? -
#4076 STCC futamok megvan valakinek, vagy tud egy letöltési oldalt? R.U.-n nincs fen,meg PiranhaEC-n sem. -
#4075 Norbi autójának felkészítése Monzára!
-
#4074 A hátsó kerékben van egy kisebb tojás :D -
#4073 Zengő team és a WC és a hybrid bájk:)
-
Szeki26 #4072 Én is örülök ,hogy lesz lotus ladies, legalább lesz idő szétnézni a paddock-ba addig.
Amúgy ez a Maserati Trofeo azért jó lesz,nekem bejönnek. 450 hp V8-as moci hmmm. -
#4071 hát nem..pedig szakadt az eső ;) -
#4070 nem néztem, de gondolom, hogy nem valami izgalmas, bár jó lenne zúzni egyet egy ilyen kis Lotus-al :) -
#4069 nézhetted a hétvégén a neten..én bizti nem leszek kiváncsi rá élőben ;)