12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Debilon
    állítom Coronel tart tőle :D
  • nyuny01 #4107
    Időmérő után!
  • Totti5
    Q1be Conronell amúgy mit művelt Norbi előtt? ha nem rántja el akkot belemegy... de már a kombináció előtt is látszott hogy Norbi gyorskörön volt, Coronell pedig levezetőn mert nagyon jött fel rá erre meg történik egy ilyen...
  • Debilon
    + még mindig ez az irritáló 2. futam rajtsorrendre vonatkozó szabály..mullerék arra játszottak Q1-ben, látszott
  • Norbi1990
    Poulsen fél mpet kapott Norbitól :D
  • Totti5
    Rohadjanak meg a szélárnyékos játékukkal együtt...
  • Totti5
    Zengőék már készülnek a 2. körre:)) közelébe nincsenek Norbiknak.
  • Norbi1990
    Chevyk a 2. futam polera jáccanak. remélem megszívják.
  • nyuny01 #4100
    stream
  • bardocz
    Nevetséges amit művel a márka. Már rég meg kellett volna csinálniuk a dízel motort is, mert esélyük nem volt a Seatok ellen.
  • Debilon
    nincs valami mód, hogy ilyen apró szarságok miatt a tökükre lépjenek?

mert ezek tényleg ilyen bagatell, odafigyeléssel elkerülhtő malőrük (tömítés, fék)
  • Totti5
    Az autó erős, azzal nincs baj, de megállni vele nem könnyű. Zengő Zoli havonta kétszer mindig felhívja a figyelmünket, hogy a fék a gyávák pedálja, de ez most nem ilyen. Ha el akarsz fordulni fékezned kell. A mi autón erre a brutál fékezésre rendszeresen blokkolással válaszol, így az autó nem irányítható úgy, ahogy Norbi szeretné. Az is fura volt, hogy a betét nem fért be a helyére, szabvány ide, vagy oda. Jött hát a reszelés, szó szerint és már bent is volt.

... ez mér nem vicces, hanem szánalmas a BMWtől...
  • Minstrel
    Ja, most látom, hogy csak nálunk használják először. :)
  • Minstrel
    FP1

Seat mégsem hozott 1.6-os motort?
  • Totti5
    Norbi autót állít, Zoli főz:D:D zseniáls. Szerényen, de nagy lelkesedéssel állnak a dolgokhoz és ez dícsérendő, ráadásul ez egy profi csapat a egyik legjobb autóban és az egyik legjobb pilótával, de ugyan olyan lazák mint ahogy itthon voltak.
  • Dietrich
    Sportklub
    Szombat

13:30 DTM, ÉLŐ
    Zandvoort, időmérő edzés

Vasárnap

14:00 DTM, ÉLŐ
    Zandvoort, futam

Wéber is itt versenyez a Seat Leon kupában:
    Gábor Wéber
    Szabadedzés 5. hely, 5 tizedre az elsőtől. A legrosszabb használt gumikat rakattam fel, de még messze nem vagyok "otthon" a pályán. Holnap reggel 8.40-kor időmérő, az első felében kopott gumin még pályát tanulok, aztán két új első szettel meglátjuk milyen gyorsan tanulok... Félelmetesek a gyors kanyarok, és nincs hova esni - de pont ezért tetszik:)
  • Szabi1991
    ájfonos rész poén :DD
  • LaszloLedzenyi
    a BMW mai napig egy olajszórós kotvány szval nem meglepő, bár egy versenyvasba elég ciki.
  • Dietrich
    lehet már ez is kinában készül
  • Szabi1991
  • Totti5
    Ez azért igazá vicces kezd már lenni...

"Nem úsztuk meg hiba nélkül, megint ömlött az olaj a motorból, kissé kiábrándító a dolog, de nem estünk kétségbe, reszeltünk rajta, aztán iszkiri! Délutánra sem derült ki, hogy miért hagyták ki az a tömítést az alátét alól a gyáriak, de tény, sokadik apró gond a precíz márkával, reméljük, nem lesz több."
  • Totti5
    European Production Series = európai széria kocsik versenye
  • Debilon
    hol olvastad?
  • S8DJ
    mi a bánat az az EPS?
  • Szabi1991
  • Totti5
    Na a Sevik megkapták a 40 kilót... most kellene 3 BMW a dobogóra:)
  • nyuny01 #4082
  • Minstrel
    mert Tarquinitől megijednek a kiskorúak
  • Szeki26
    Én azon gondolkoztam miért pont Dahlgreen van harmadiknak a képen :) ?
  • z0ty4
    Norbi mióta ilyen ősz hajú?
  • Norbi1990
    Azt hiszem igen.
  • Akey
    Már elérhető a mogyoródi WTCC futam időterve és posztere. Egészen jól sikerült. A kép jobb szélén lévő hölgy az Bende Adrienn?
  • Black Ghost
    STCC futamok megvan valakinek, vagy tud egy letöltési oldalt? R.U.-n nincs fen,meg PiranhaEC-n sem.
  • nyuny01 #4075
    Norbi autójának felkészítése Monzára!

• MaSzKa
    A hátsó kerékben van egy kisebb tojás :D
  • Totti5
    Zengő team és a WC és a hybrid bájk:)

• Szeki26
    Én is örülök ,hogy lesz lotus ladies, legalább lesz idő szétnézni a paddock-ba addig.
    Amúgy ez a Maserati Trofeo azért jó lesz,nekem bejönnek. 450 hp V8-as moci hmmm.
  • Dietrich
    hát nem..pedig szakadt az eső ;)
  • Minstrel
    nem néztem, de gondolom, hogy nem valami izgalmas, bár jó lenne zúzni egyet egy ilyen kis Lotus-al :)
  • Dietrich
    nézhetted a hétvégén a neten..én bizti nem leszek kiváncsi rá élőben ;)