Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LaszloLedzenyi
hát a tádéval nem tudnak nagyon mit csinálni sajnos, nem tom mér nem tolja már a bmw is a 320D-t.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Black Ghost
Ahhoz képest hogy Puebla nem igazán BMW-s pálya, nem volt ez olyan rossz.
Próbáljunk a kis dolgoknak örülni.
Minstrel
lóf*szjóska Tarquini ezt állandóan elkezdi, de utána jól el is cseszte, szépen kibillentette a Seat-ot az egyensúlyból <#hehe>

és még mindig nincs elég BMW kraft, szép, hogy ott ment TDI mögött, de ez kevés

http://topgearhungary.blogspot.com/

Istencsászár
Jó kis verseny volt, elég kiegyenlített volt a Seat és a BMW, bár kigyorsításoknál még mindig esélytelen a dolog, de ott voltak és bárki nyerhetett volna totál azonos tempót mentek és senki sem hibázott.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Kár Priaulx-t,de legalább az elsõ 6-ból csak 2 SEAT.
gordon 24
Hát én továbra is temetem ezt😄 ez igy nagyon nem lesz jó..

Downhill!!

Black Ghost
Basszus a végére elfogy a BMW.
gordon 24
Elég csunya volt.

Downhill!!

gordon 24
Na hát ez eldölt kb.. TDI ujra..😄 4 bõl 4 x TDI..

Downhill!!

bardocz
Ennyire csúnyán kilökte,vagy mi?😄 Majd errõl linkeljen valaki videót.
Black Ghost
Tarquini egy rohadék.
gordon 24
Sokra megyünk vele.. Mondjuk Prialuxban bizom😄

Downhill!!

bardocz
Majd megbüntetik😊
gordon 24
Tarquini kirakta Jorgot mint a szart kb..

Downhill!!

bardocz
Mi történt?
gordon 24
NA jol van.. A tököm ebbe a csapatba.. Ez mi??

Downhill!!

Istencsászár
Ez az ember egy szemétláda... elbaszta a jó kis versenyt, gratuálok.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Úr isten, a Chevit lenyomták mint a sz@rt.
Black Ghost
He He <#eljen>
Ezek sajnos képesek ilyenekért is büntetni. Én inkább azokat büntetném, akinek még egybe van a gépe a futam végén. 😄

Black Ghost
Tipp? 😄
Istencsászár
Jó kis futás volt az elsõ, Priól nagyot ment, de Farfus a végén az utolsó kanyarok egyikében szépen odatette a seggét ahogy kell, igy nemtudott mit tenni a célegyenesben, remélem hasonlóan gyorsak leszenek és kiegyenlített lesz a 2. verseny is.

Black Ghost
Azért a kis koccanásért? Szerintem még a festék sem jött le. 😊
Black Ghost
Kezdõdik a 2.race
gordon 24
Na igen ezt látom én is..

A Célegyenes után amikor oda be mennek a belsejébe.. 2006-ban nem jöttek ki az ovalra csak ott ahol az a ferde kivezetés van.. Most pedig egybõl kijönnek és azt a felsõ ivet fent teszik meg az ovalon, nem belül..

Ma mentem race07 el rajta és hát kurvára meglepõdtem ezen..

Downhill!!

Valóban elég sablonos a rajz, de lényegében ez a mostani formája a pályának. 2006-ban volt egy kicsit eltérõ ettõl, akkor a középsõ szektor kicsit más elrendezésû volt, de miután kikerült a pálya 2007-ben kicsit átszabták a kanyarokat.

Ilyenkor szoktak jönni elég idétlen büntetések a semmiért, gondolom erre utalt Debilon. Egyébként nekem is egybõl eszembe jutott, hogy Priaulx lehet megbüntetik, mert elõzött. 😄

gordon 24
Azt nézitek, hogy nem a képen lévõ pályán mennek? Valahogy ms egy kicsit..

Vagy nem jól látom?

Downhill!!

Black Ghost
Miért kit kellene büntetni?
kíváncsi vagyok lesz-e büntetés 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Black Ghost
Ezen nem veszünk össze, jó volt látni egy kis BTCC-s küzdelmet, úgy is ez hiányzik a VB-l. Viszont a Chevi gyalázatos, hiányolom Larini-t, Huff-t, õk nem odavalók ahol vannak.
Farfus-al kapcsolatban arra gondoltam, hogy ha az utolsó kör elején átadja a helyét Priaulx-nak, és nem kezd el tekeregni elõtte aki Andy felzabálta volna Rydell-t reggelire. Jóval nagyobb tempója volt, mint Farfusnak, és a csapatnak jól jött volna egy gyõzelem.

milk4
Jó volt ez a race!😊

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Black Ghost
Jóóó!
Fényévekkel jobb mint Curitiba, hála istennek észhez kapott a BMW, J.Müller nagyon ott volt, már az elõ versenyen is meg volt a sebessége.
Szerintem nem Farfuson múlt Rydell gyõzelme, 1 kör volt már csak hátra és a 2. hely mégis csak jobb mint a 3..

Jó lesz a 2. futam J.Müller harmadikként indúl.
bardocz
Na,jó verseny volt ez,fõleg az elsõ körök.Remélem a második is ilyen lesz.
Nagyon jó 1. verseny volt, nagyon kellemesen csalódtam. Farfus-nál látszott már az elején, hogy nem lesz meg a sebessége az elõzéshez. Priaulx és J.Müller viszont nagyon jól odatette magát. Sajnos a végén Farfustól butaság volt, hogy a saját érdekeit nézte a csapat helyett, és így megnyerette Rydell-el a versenyt.

Black Ghost
Csak ismétlés ne idegeskedj, mindjárt kezdõdik a futam.
milk4
Eurosport.hu-n ez van:
18:45
LG FIA WTCC
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Elsõ futam Mexikó

Ahhoz képest most kvalifikáció megy,ez normális?

Freedom88
stream vétlenül?

T.T.

bardocz
Köszi,hogy szólsz!😄
Black Ghost
Sziasztok
Tippek?

Farfus
Y Muller
Tarquini
milk4
Kevesebb mint 10perc múlva kezdõdik az Eurosporton az elsõ race.

Black Ghost
Black Ghost
Azért Porteiro komolyat ment privátként.
gordon 24
Muller azlrt volt olyan ideges, mert elszámolták magukat.. Nem ért vissza egy utolsó gyors körre..

Downhill!!

Black Ghost
Hát igen a Chevrolet eddig nagyon keveset mutat, sokkal többet vártam tõlük.
Black Ghost
Az elsõ kettõ szektorban a BMW-k jók, közel azonos idõket tudtak menni a SEAT-at, de a hosszú célegyenesben megint a TDI-k brutális ereje és nyomatéka dominál.
Szerintem a SEAT beállításai tegnap nem volt jó, legalább is Y. Muller nagyon elégedetlen volt a kocsival.
Minstrel
szép ez a BMW elsõ sor, kicsit megnyugodtam, mert tényleg azt gondoltam, hogy idén már csak Seat-ok fognak bohóckodni elõl. viszont a Chevrolet-k jól lemaradtak megint.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Hát az elõzõ versenyt látva 2 forintot nem adtam volna, hogy bárki beleszólhat a SEAT-ok dolgába az idén. Egyébként valahol olvastam, hogy a BMW úgy benézte a Curitibai 2.verseny beállítást, mint a huzat, ezért volt akkora dominancia. Jó lehet ez még idén...

Black Ghost
Puebla idõérõ végeredmény:

1. Farfus BMW
2. Priaulx BMW
3. Tarquini SEAT
4. Rydell SEAT
5. Y Muller SEAT
6. Monteiro SEAT
7. J Müller BMW
8. Porteiro BMW
9. Gene SEAT
10.Hernández BMW