12867
-
#4148 csak ott -
#4147 Fedett hely csak a célegyenesnél van? -
#4146 Köszönöm, és mikor van kapunyitás, szeretnénk korán menni hogy ne legyen az összes jó hely foglalt. -
Szabi1991 #4145 a parkoló még pont látszik egy kicsit :D -
#4144 pont nincs rajta az a belső rész ahova az autókat terelik mindig pl. WSR hétvégén.
mivel feltehetőn ezerrel tűz majd a nap csak a fedett lelátó jöhet szóba ;)
azon kívűl tuti a leégése a nyaknak vagy esernyő :) -
Szabi1991 #4143 valószínű a bekarikázott kapó lesz nyitva, és talán az első kanyarnál lévő lelátó a legjobb, ott esélyes nagyobb koccanás, de jó lehet akár az utsó kanyar is, ott a kipörgés gyakori :)
-
#4142 Mi is megyünk, viszont jó jönne egy kis útbaigazítást.
- A ringet honnan érdemes megközelíteni, melyik kapun mennyünk be?
- Hol vannak a jó helyek?
- Mikorra érjünk oda, hogy még ne keljen lökdösődni?
87-ben voltam utoljára a ringen, gondolom azóta változott egy s más. :) -
#4141 Köszi! :) -
#4140 WSR hétvégén vasárnap én 4 dobozos sört viszek amit előzőleg jól lehűtöttem meg vagy 4db szendvicset..WTCC hétvégén sem lesz ez másképp ;)
paddock jegyet a helyszínen 5 öjróért..vagy annak megfelelő Ft-ért gondolom. -
#4139 Miért ne lehetne? az egyszeri ember nem fog egy zsömlét venni 600 forintért ott, csak ha már éhen akar halni... ha nem lehetne kaját, sört vinni ki se menne. -
#4138 Biztos lehet bevinni kaját meg piát. F1-re is lehetett. -
SaBoo #4137 Sziasztok! Pár kérdésem lenne a magyar WTCC futammal kapcsolatban. A pálya területére ételt, italt lehet bevinni? Valamint paddock jegyet vasárnapra hol tudok vásárolni, ha lehet? A válaszokat előre köszönöm! -
Debilon #4136 Louise Beckett -
#4135 Tudja valaki, hogy mi a neve annak az Eurosportos kicsi csajnak, aki a versenyeken interjúkat készít? :) -
#4134 én nem nézném ezt a WTCC-t ha nem lenne Norbi..elötte évek óta nem néztem...FIA = nem egyenlő elbírálás
jól megvagyok a V8 bajnoksággal. -
#4133 Monteiro elnézést kért
"Most a rosszabbik oldalán voltunk...a dolgoknak...":D -
#4132 16.45-től indítsd. -
#4131 Amúgy semmi bajom a lökdösődéssel, BTCC-be csinálnak durvábbat is, mégsem sír senki, csak hogy ez itt az FIA!
Az az FIA, aki egy ilyen kis koccért úgy baszta hátra Poulsen-t, hogy csak úgy füstölt.
-
#4130 "...vizsgálat alatt a 18 vs 5, annak mi lett a vége?"
semmi, természetesen!
-
#4129 Attól még had utáljuk ezt a nyomoroncot. :)
-mellesleg csinált már ennél cifrábbat is a mi Norbinkkal. -
Debilon #4128 így van... a kis lökés belefért.. sajnos ez van
pedig reméltem, hogy a sevik lenullázzák magukat:D
ja, kiírták hogy vizsgálat alatt a 18 vs 5, annak mi lett a vége? -
#4127 ezt nevezik rutinnak? nem tudom... -
#4126 senki nem lökött ki senkit..ez belefér a túraautóba..
Norbinak kellene már felvenni a kesztyűt és nem puhány pöcsnek lennie mert így mindig valaki elkúrja a versenyét. -
#4125 14 sose volt. 3. helyről 8ra talán visszacsúszott a marha miatt. -
#4124 Fasz kiven ezzel a buzifejűvel... miért kell kilökni a másikat?????? -
HUmanHunter #4123 amúgy mitörtént? azt láttam hogy Norbi 5. aztán visszaesik 14. nek, és most megint 5. -
HUmanHunter #4122 kiütötte Norbit megint? -
#4121 Olyan volt, mintha direkte engedte volna egy kicsit maga elé, csak azért hogy kitolja a pályáról -
#4120 A jó kurva anyját ennek a portugál gecinek!!!!!!!!!!!! -
#4119 Hajszálra a dobogótól, Michelisz a 4. az első futamon Monzában! -
#4118 jó lenne látni ilyenkor mekkora ugatás lehet a boxukban :D
Gábor Wéber
Második futam, 7. hely - megint mindenki megtalált, aki csak tudott, nem hittem, hogy végigbírja az autó. Törött bal első felni, elütött futómű, horpadt kaszni a mai mérleg. Ezek itt kizárólag roncsderbiznek, most inkább elszámolok...sokáig. -
Szabi1991 #4117 megdicsérni nem fogják őket az tuti... :D -
#4116 Fene egye meg... sajnos védekező íven kellett Norbinak fordulnia és ez pont elég volt Montéjrónak. Sebaj szép verseny volt. Végre a Sevik egymásnak feszültek rendesen, remélem a hangulat csak fokozottabb lesz és nem fogja a gyár leálítani őket. -
#4115 köszönöm a fáradozásod, megnézem! -
#4114 WTCC Eurosport adja
08:30 WSR 3.5 Renault világsorozat Monza Olaszország Első futam (30perc) Ism.
09:00 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza Edzés (30perc) Élő
11:15 WSR Renault világsorozat Monza Olaszország 2. futam (75perc) Élő
12:30 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza 5. forduló (75perc) Élő
13:45 Auto GP Monza Olaszország 2. futam (60perc) Élő
14:45 Lg fia túraautó világbajnokság Monza Olaszország Monza 6. futam (60perc) Élő
DTM Sportklub 14:00 -
#4113 :D
egyiket sem láttam, de a WTCC-re gondoltam -
#4112 milyen futamot nem láttál?
DTM,WTCC,WSR 3.5?
-
#4111 neten nem lehet majd nézni a versenyt? holnap lesz? még sohasem láttam ilyen futamot, de érdekelne :) -
#4110 Gábor Wéber:
Életem egyik legjobb futama volt, habár csak 2. lettem. Végig kergettem a pole-ból induló Williams-et, de vártam az utolsó körig, hogy ne támadhasson vissza. Mellette voltam, két kanyaron keresztül egymáson autóztunk, többször összeérve, végül úgy döntöttem, nem vezetem ki a sóderbe. 0.4 hátránnyal lettem második, de már gyorsabb voltam nála, és az autó is tökéletes lett. Holnap 5. rajthely, minimum dobogót szeretnék:) Rég élveztem ennyire egy versenyt, és a 15 körön át tart macska-egér játékot!
Sajna nem adja semmi se :( -
#4109 Szerintem nem csak Coronel! :D