12867
-
Szabi1991 #4188 aki nemvolt bánhatja :p
-
#4187 tegnap a TV2-ben járt :)
http://tv2.hu/mokka/video/turaauto-vilagbajnoksag-magyarorszagon -
#4186 semmi -
Szabi1991 #4185 na és elhangzott valami hasznos is ? :D -
#4184 Ma reggel a retek stúdióban Norbi és Muller volt a vendég. -
Szabi1991 #4183 -
Szabi1991 #4182 pl. Huff meg az autója :D -
öregember #4181 mi lesz ott ? -
Szabi1991 #4180 Holnap jön valaki a Bazilikához ? :D -
#4179 Vagy lehessen választani. -
Rainbow15 #4178 szerintem is jobb az, legalábbis a háttér, úgy sokkal átláthatóbb :) -
Debilon #4177 nem lehetne a régi kinézetet visszakapni? -
#4176 Ha kapok egy kis türelmet visszakapod a logód!Ha nem is ugyanazt de hasonló lesz! :)
A Design egy hölgyemény "Lullaby" érdeme,ő készítette akinek itt is meg szeretném köszönni! -
#4175 Metróval az Örs vezér térig, onnan HÉV-vel. -
#4174 hű, de vad ez a topikdizájn :)
Egyébként parkolóhely ügyileg hogy áll a pálya?
Régebben (2004) voltam egy eseményen, akkor elég kevés hely volt mikor oda értem, és fizetni kellett a parkolóért, ami egy szántóföldön volt.
Azóta már biztos több a parkolóhely ?! -
#4173 Nekem nem tetszik, hogy mindenkinél ugyanaz a logo! Kérem vissza az enyémet! :D
Megszoktam már logó alapján ki írt be.. -
#4172 Minden amit a hazai futamról tudni lehet. -
S8DJ #4171 sziasztok! Keleti pu.-tól, hogy lehet eljutni a pályára? -
Szabi1991 #4170 kimész azt meglátod :DD
LeMans Series-en itt volt:
de elméletileg pénteken kint leszek, majd csinálok pár képet :) -
#4169 Super Goldal(célegyenesnél) szembe van 1 kivetítő azt tudom. Máshol nem tudom. -
Tetszik az új design, fasza!
Kérdés:
A lelátókkal szemben lesznek kivetítők? ,- és ha igen hol? -
Szabi1991 #4167 "Mi volt Michelisz Norbert eddigi legjobb helyezése időmérő edzésen a Q2-ben? "
hol ? miben ?
RAce07-ben ? -
S8DJ #4166 sziasztok! Verseny idejen nyugati pu.-bol indul valamilyen busz? -
#4165 a képen pirossal van bekarikázva ahol beengednek WSR hétvégén autóval és rögtön balra terelnek egészen a kép közepéig felül. Nem kellett ott fizetni a parkolásért. -
Rainbow15 #4164 4-5 éve jártunk arra csak, egyik évben 1 pénteki F1 szabadedzés, másik évben egy szombati időmérő. A 8-as kapun mentünk, ott voltak parkolók, de szerintem nem ingyen. Ezekre gondolsz? :) Mindig valahol lent, messze álltunk meg. -
#4163 persze hogy szoktak..ingyért van :D (2 nap alatt többen voltak WSR-n mint F1-n)
M3 felöl ha érkezel autóval akkor úgyis beterelnek a pályára és ott már látni fogod hova kell állni. -
Rainbow15 #4162 WSR-en sokan szoktak lenni? Gondolom ezen még többen lesznek.
Ja és merre van az a szántóföld, vagy hol érdemes ingyen parkolni?
Köszi :) -
#4161 vasárnap 15:30-ig érdemes max. kinn maradni ;) -
#4160 Hungaroringi időterv!
-
#4159 valszeg a helyszínen lehet venni majd. -
SaBoo #4158 Köszönöm a válaszokat. A paddock jegyek vásárlásáról senki sem tud semmit? -
#4157 WSR hétvégéken mindig jó volt :D -
Szabi1991 #4156 egy teszkó parkoló is nagyobb.. :D
(2010es WSR kép) -
#4155 Nem mondta senki, hogy az nem lenne jó, tavaly is jó volt :D -
#4154 a szántóföld is jó ingyért, nem? csak találja meg az ember haza felé a kocsiját :D -
#4153 A tribünök mögé a VIP-esek fognak parkolni, gondolom a szántóföldre a többiek. -
#4152 Michelisz és Wéber egy műsorban, vasárnap reggel 9-kor a Juventuson!
Ezt ajánlja a JAM: Vasárnap beszélgetünk Wéber Gáborral (nem Walter Csabival:)) aki az Euro Cup futamokon megmutatja milyen a portyáról hazatérő, hátrafele nyilazós, szittya magyar vér, majd hívjuk Michelisz Norbit aki már a WTCC-ben tanítja a népet! Szóval 9-kor ébresztő! Vár mindenkit Kőváry Barna és Balogh Tamás (hogy Nagy Sanyival mi lehet azt mi sem tudjuk :)
by: Zengő Motorsport -
#4151 az a híd mindig egy írányú ha sokan vannak.. -
Szeki26 #4150 Ja nekem is lenne egy kérdésem.
Tavaly a WSR-en a kapunál 1000 Ft volt a parkolás,ott lent vmi szántóföldre tereltek ott ingyen volt.
A WTCC-n is pézes lehet a kapunál ? -
Szeki26 #4149 Szerintem bőven elég fél 9-re menni. 9-ig el lehet helyezkedni.Akkor már van mozgolódás a pályán.
Egyébként a WSR-ből kiindulva 12-13 körül kezd tömeg lenni,addig nincsenek olyan sokan.Nem tudom most is egyirányú lesz-e a híd,mert tavaly baromira bedugult,és kerülni kellett ha a paddockba akart menni az ember.
Egyébként a célegyenes utáni kanyar nekem a favoritom,de az tény,hogy totál leég az ember úgy,hogy észre se veszi.