Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Nagyot mondtál,
Tegye mindezt egy olyan pályán ahol nulla esély van az elõzésre.
bardocz
Hát ez kurva unalmas,de legalább közben adták magyar túraverseny összefoglalót,meg rallyt más csatornák.
Istencsászár
elõzze meg ha tudja... verseny van

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
ÁÁÁÁ Farfus már megint szemétkedik, ott van mögötte Müller látványosan gyorsabb de ez baszik elengedni.
Black Ghost
Én is egyszerre szoktam nézni, egyébként a futamokat legtöbbször úgy idõzítik hogy ne ütközzön a WTCC programjával. Donington-ban most van a felvezetõ kör.
wtcc is közben megy 😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Black Ghost
Torrent, de mért nem nézed élõben?
ezt utólag hogyan tudom megnézni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

milk4
12:45 és 14:52 WTCC EuroSport-on élõben.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Black Ghost
Igen igen dörzsölöm is a tenyerem.
+ BTCC (3futam) Thompson 3. Plato 4. helyrõl rajtól, állati lesz 12.30-kor kezdenek.

WTCC
A gyári Seatok sehol sincsenek.
b-type
Jó nap lesz, WTCC (két futam), WSBK (2futam), MotoGp...egyebek mint Formula masters stb 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Black Ghost
Black Ghost
Rajtsorrend Pau:
Black Ghost
Tiago Monteiro-t kizárták a 6. futamról Marrakech-ben, a feljelentés BMW részrõl történt, az ok pedig túl magas turbó nyomás. Az FIA megvizsgálta az összes Seat TDI adatnaplóját, de csak Monteiro autóját találták szabálytalannak.
Laffite
egyetértek, ilyen erõvel egy bobpályán is lejöhettek volna egymás után szánkóval...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Minstrel
hát, afrika ide vagy oda, ez szerintem a legrosszabb pálya amin valaha autóversenyzést láttam, elõzés smafu, csak a nagy egyenesek, viszont a könnyû Chevyknek most jól jött ez a futam.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Istencsászár
Hullanak a TDIk😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
kár volt elrajtolni, itt csak az anyagi kár volt jelentõs 1-2 csapatnál😄D

bardocz
Fú,ez kurva unalmas volt😄
Istencsászár
Ez nem lesz az év versenye az biztos😊

Black Ghost
Kezdõdik!!!
Black Ghost
44 perc plusz 1 kör, belefér.
Black Ghost
Megy is.
bardocz
Akkor WSR nem og sokáig tartani,mert elvileg most kéne kezdõdnie.
Black Ghost
Elsõ futam 14.50
Istencsászár
verseny mikor lesz? motogp nézek egyenlõre

Black Ghost
Eurosport warm up, most!
Black Ghost
kicsit sok a "simán" 😄
Black Ghost
Egyébként simán Googe-z rá nekem vagy 40 oldalt kidobott.
Black Ghost
Miért nem nézed élõben, WTCC-BTCC-t simán lehet nézni neten is.
Encore
Honnan tudnám beszerezni az eddigi futamokat? Tavaly néztem a WTCC, STCC és BTCC-t is, megtaláltam õket különbözõ torrent oldalakon, de az idei évbõl még semmi nem került fel. 😞 Tudom, hogy van olyan site ahová minden racinges dolog felkerül de oda nincs meghívóm. Máshonnan be lehet szerezni a futamokat?
Black Ghost
Bocsánat ez a Q2 végeredmény,ez a rajtsorrend
A BMW-k borzasztó rosszul szerepeltek, ráadásul Priaulx még ütközött is a Q2-ben.
milk4
Jorg Muller 2:35<#confused><#confused><#confused>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Black Ghost
Black Ghost
Eurosport2, idõmérõ most!
Black Ghost
Black Ghost
Az FIA úgy döntött, hogy valamennyi BMW 320si E90 gépkocsit mûködtetetõ privát csapat minimális súlyhatárát 1140kg-ról 1125kg-ra változtatja.
Az érintett autók a következõk:
Stefano D'Aste - Wiechers-Sport
Franz Engstler - Team Engstler
Kristian Poulsen - Team Engstler
George Tanev - Proteam Motorsport
Félix Porteiro - Proteam Motorsport
Visto Postiglione - Proteam Motorsport
ladarevolution
köszi

Istencsászár
BMW, Seat + 40kg
Sevi, Lada, Zanardi - 20kg

ladarevolution
Nem tudja valaki hogy akkor a hétvégén melyik kocsiban mennyi súly lesz?

Black Ghost
Törölték Tarquini 10 helyes rajtbüntetését. link
Black Ghost
Hamarosan filmen is feltûnik a Chevrolet egyik büszkesége, a Cruze. A látványos jelenetben egy jól ismert francia kaszkadõr rommá töri a versenygép elsõ, J300 kódjelû változatát.
Az októberben bemutatásra kerülõ ’Vakon’ címû film egy autósport-rajongó vak fiatalemberrõl szól, aki képességeinek és navigátorkodó jóbarátja segítségének köszönhetõen versenyeken is elindul. A Cruze egy látványos jelentben tûnik fel, több bukfencet is bemutat és végül az oldalán landol.

Laffite
egy biztos, komoly fejlesztõmunka nélkül nem fog menni a felzárkózás, ráadásul a f1-ben mégjobban blamálja magát a bmw, mert ma pl full utolsók lettek, szóval mostanában nincsenek jó hétvégéik, de ez rajtuk is múlik...

gordon 24
Inkább a TDI-ket banolni😄

Downhill!!

Istencsászár
erõforrást kell itt váltani, hiszen ez a probléma forrása...

Laffite
nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen elsõ elem módosítás komoly tizedeket jelentsen a pályán... "ez amolyan fejlesztünk is meg nem is" állapot lehet náluk

Black Ghost
BTCC Thruxton, futam élõben: link
Black Ghost
Az új BMW-k Marokkóban debütálnak, az alap ugyan az, csak optikai változás lesz, kérdés hogy ez mire lesz elég.

Laffite