Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagy boxutca... szerintem

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

milk4
Szerintem elindulhat,csak az utolsó helyrõl.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

ladarevolution
Lagennek valami problémája volt sajna nem tudott menni egy normális kört sem, de már a 2. szabadedzésen sem ment ki a pályára. Pedig az elsõn az 1:46.378-as ideje elég jónak tûnt a Ladához képest, Idõmérõn a BMW-k között lett volna 😞

Tényleg, ilyenkor elindulhat-e a futamon? Mondjuk ha hivatkoznak arra h technikai problémák miatt nem tudott menni értékelhetõ kört akkor lehet engedni fogják neki az indulást, legalábbis remélem.

Black Ghost
15.10.-kor idõmérõ euro2-n.
bardocz
Az már nem olyan vészes,következõ versenyen a dobogót ki fogják bérelni<#wink>
hajrá, hajrá.. de még így is van sztem olyan 15-20 LE mínusz 😞

ladarevolution
Új motor a Ladákban.
280Le-re húzták fel a Ladákban a mocikat. A hétvégén már ezekkel fognak menni.

Hajrá Lada! :-)

Laffite
igen, ez olyan mint meccsen a kiscsapat egyetlen ziccerébe véletlenül belebotlik a pancser játékvezetõ... a s.car is a pálya tartozéka, ez van...

de függetlenül attól, hogy ki szólt neki rádión, mit mondott pontosan és mikor, így akkor sem lehet kibénázni a mezõny elé, jobbra tartva a csík mellett kigurulok, tükör, középre húzódás, ehhez nem kell sem utasítás, sem külön engedély, számomra ez a legmegdöbbentõbb az egészben...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

b-type
áá nem tom, ..az SC vezetõjének pontosan kell tudnia mindent, hiszen õ bent ül az autóban, el kell(ene) mondani neki hogy mi történt melyik kanyarban, és hol tart a mezõny eleje.
Az SC berendelésének egyik legfontosabb tényezõje az idõ,..azaz ha gyorsan be akarják küldeni, akkor gyorsan kell dönteni, ...számítva arra hogy a versenyzõnek is le kell reagálnia. Mert Engstler végül is reagált a sárgára, ..ha a táblát esetleg nem is látta, õ már lassított, csak erre nem számított. 😊 😞

Ami nagyon bosszant, hgoy a srácnak egy nagy eredmény elérésének a lehetõsége úszott el, egy ilyen répaságon...ezt már igen nehéz lesz visszaadni neki, valszeg lehetetlen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
erre én is gondoltam, mármint hogy egy bûnbak kell az esetre... azt mondják, hogy amikor döntés született a safety car beküldésérõl, akkor ugye kiszóltak a pályabíróknak, hogy sárgákat lengetni és sc felirat, és erre a safety car vezetõje nem megvárva a számára külön elhangzó "most már mehetsz" utasítást azonnal berongyolt a pályára... ezt mondjuk én is elég furcsának találom, ennyire amatõr senki nem tud lenni (vagy mégis?), itt valami kommunikációs félreértés lehetett... más kérdés, hogy egy versenypályára semmiképpen, semmilyen körülmények között nem keresztvonalban hajtok fel...

b-type
na de akkor hogy a rákba jött az az ötlete hogy kijöjjön??!
Sztem itt mosdatják a dolgokat, szvsz az SC nem jön ki csak úgy, ..valszeg mivel amugy is sáros volt a kihajtás hogyanában, így vele vitették el az egészet.
Mert nehezen tudom elképzelni hogy az SC csak úgy, elinduljon kifelé a pályára..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Laffite
itt a safety car-os baleset vizsgálatának eredménye, azt hiszem semmi meglepõ nincsen benne...
WTCC: FIA confirms - Safety car had no permission

N o N a m e
Szívesen mindenkinek!
már nálam is.. csak a kommentbe írták bele, hogy fixed..újra leszedtem, és mostmár jó 😊

noname thx a hangsávért!

Minstrel
köszi!

amúgy a 3. futamnak nálam van hangja

http://topgearhungary.blogspot.com/

N o N a m e
bár nálam a 3-asnak sincs hangja..f*ck

már fenntvan a javított

Minstrel
BTCC futamot letöltöttétek? Mert nekem nincs rajta hang, valszeg valami codec hiánya van, de jó lenne azért ha másnál lenne hang, akkor biztosan tudnám, hogy codec miatt nem szól nálam.

Errõl a fájlról van szó: BTCC.2009.Round03.Donington.Park.Race1-2.ITV4.x264.mp4

http://topgearhungary.blogspot.com/

tegnap majdnem az összes gyári bmw-t bezúzták.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

köszönöm

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Black Ghost
Bezzeg a BTCC, hétvégén eléveztünk akkorát mentek.
Black Ghost
Videó keresõbe írd be hogy WTCC.
Black Ghost
Itt fent van az összes és még csak letölteni sem kell.
hááát.. évrõl évre gyengébb pedig 😞

nem tudom valahogy visszanézni a magyar kommentáros eurosportos wtcc-ket?

Istencsászár
pedig ez az év eddig elég egyhangú😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

most láttam elöször wtcc-t, nagyon tetszik! 😊

Laffite
battle for lead...
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

bardocz
Úristen bazmeg,a biztonsági autós faszi nem figyeli a tükröt?Szánalmas.Nem engedném beülni ilyen autóba mégegyszer,az tuti.
Norbi1990
b-type
botrányos volt vzz, így kijönni az ideális ívre döbbenet.
..túl hirtelen döntöttek, ..ilyet, bamm basszus. Nem is tudom mit vártak.
Semmi nem történt volna ha a fehér vonal mentén jön ki az SC, max elmennek mellette, de így pfff

Black Ghost
A második futam nem volt rossz.
milk4
Igen,pont ezt akartam írni...

Black Ghost
Franciák, mit vársz tõlük!
milk4
Ez nem szervezés ami ma ott történik...

SimaSuna
aki nemlátta 😊

Ahogy mondod sajnos. De nincsenek valahogy a helyzet magaslatán a szervezõk.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Istencsászár
a szervezõk hibáztak hiszen nem volt kint egy szál sárga zászló sem a kanyarban, SCfelirat meg pláne nem, az SC vezetõje meg öngyilkos manõverrel beszlalonozik az ideális ívre egy beláthatatlan kanyar kijáratához... vicc

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Black Ghost
Ilyenkor mi van, megbüntetik az SC-t és a következõ futamon a mezõny végérõl fogja felvezetni a többieket. 😄DDD
Jah', de minek hozták ki egybõl középre(ok, hogy összeszedje a mezõnyt), de akkor is hibádzott a szervezõktöl a gyors reagálás, meg egy-két dolog.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Black Ghost
Vazz hát ilyen nincs, én 17 éve nézek versenyeket de ilyet még nem láttam.
Istencsászár
ilyet is ritkán látni hogy az SCt elkaszálják... én nem láttam sárga zászlókat lengeni ott a célegyenesben

Black Ghost
Láttátok ezt ááááááááááááááááááááááááááááááá elütötték a Safety Cart.
b-type
Elõfordul..de nem Farfus volt aki kilökte JMUller-t, meg Farfus jól megy..itt is jól ment, ha JMuller Farfus elõl akar indulni akkor jobban kell qualoznia.

Black Ghost
Én ezt az elsõ pár kör után írtam, igaz egy kicsit érzelmi alapon. J Müller-t az eddigi futamokon jó párszor megszopatták, emlékezzetek vissza Puebla-ra ott Larini lökte ki, elõtte Curitiba-n meg asszem egy privát. Farfus nem szimpi bárkinek keresztbe tesz ha az érdeke úgy kívánja.
b-type
azzal még nem lenne megoldva ha Farfus elengedi JMuller-t, Huff akkor is ott van...de amugy sem vágom miért engedné el, Farfus-nak jelenleg 23 JMuller-nek 14 pontja van a befutóig.
Azaz semmi, de semmi nem indokolja hogy elengedje. Akkor már JMuller-nek kellett volna elengednie Priaulx-t, hisz õ is látvbányosan gyorsabb volt, és elõrébb is van mint JMuller.
...a látványosan gyorsabb volt amugy is relatív, hisz Huff fogta õket nagyon.

Istencsászár
a multkorinál fényévekkel jobb volt, annak a pályának nem volt semmi karakterisztikája, semmi jellegzetessége, de ennek van valami hangulata, a verseny sem volt annyira rossz, voltak sikeres próbálkozások

Istencsászár
még is voltak akik tudtak...

Black Ghost
BTCC viszont hozta a tõle elvárható szintet, Thompson nagyot ment a Civic-el.