12867
-
Szabi1991 #4268 az eső kevésbé zavart mint Norbi balesete :/
Race2 start.. :)
helyezkedés...
hová tűnt Michelisz Norbert ? :(
:'(
-
#4267 Maximális respect Norbinak !
Ettől nagyobb showt nem tudott volna csinálni.
Rossz volt nézni a tvben a rommá ázó nézőket... -
#4266 Kiss Norbinak itt versenyezni a maseratival...hogyis mondjam nem túl megerőltető. Azért valahol szégyen, hogy egy ilyen tudású versenyzőnknek hobby bajnokságban kell indulnia...WTCC mezőnyben lenne a helye.
-
#4265 Daytona500-ra küldeném el az ilyet..ott 50mp-ként felállhat, majd leszoka róla :D -
#4264 Nállunk is volt ilyen, mi a rajtlámpánál ültünk. -
Rainbow15 #4263 gold4-en is ez volt, valaki meg mindig ordított, hogy nem állsz fel nem állsz fel, maradj :D A hangulat jó volt :) -
Bullitt #4262 Ja oké, én a célegyenes ráfordítónál voltam, égtem meg áztam :D. -
#4261 nem lapocskák voltak hanem egy kis poszter az autóról a hátlapja pedig vagy piros, vagy fehér, vagy zöld.
nekünk a fehér jutott ;) -
#4260 NORBI..NORBI...NORBI...NORBI...
:)
nem semmi nap volt..csak az agyatlanok miatt torna órává vált az egész. Mikor ráfordult a célegyenesre felálltak az emberek akik űltek kénytelenek voltak felálni miattuk és beindult a domino elv.
otthon a tévé elött is felál a székből mert akkor jobban látja?
persze a nemzeti himnuszoknál a magyart kivéve nem álltak fel... -
Bullitt #4259 Én ma kint voltam a ringen, jó kis futamok voltak (a Maseratik hangja..., meg az Auto GP se volt rossz^^), egyetlen negatívum, amikor a WTCC 2. versenyének rajtja után 5 perccel szakadni kezdett az eső. Persze eláztunk úgy, ahogy kell, de aztán megint sütött a nap és leégtünk. xD Amikor eljöttem épp visszafordult a felhő, ezért is tipliztünk. Kétszer nem akartunk ázni :D.
Norbinak nagyon drukkolt mindenki, a fedett lelátónál a nézők kaptak ilyen lapocskákat és ahányszor a norbi megjelent, nyomták belőle a piros-fehér-zöldet. :) A hangulat jó volt, és még az eső sem csapta szét a népet annyira (mondjuk azért mert nagyon gyorsan jött és mielőtt mozdult volna az ember, már bőrig ázott.) -
Michelisz Norbi a második a Hungaroringen!
-
Akey #4257 Matt Neal egy zseni. :\ -
#4256 nektek a Dension honlapján fennvannak a Norbis cuccok?:D -
#4255 Michelisz második a Hungaroringen! -
http://www.michelisz.net/ -
peetfire #4253 Igen...technikailag kicsit le van még maradva!Vagy egyszerűen csak nem értenek hozzá :D -
#4252 Minek kapcsoltatok 3 másodpercnél tovább az rtl-re? Még csak nem is 16:9-ben adták. -
peetfire #4251 Hát jah...szégyen gyalázat!Norbinak meg grat...várjuk a következő futamot :) -
#4250 Azért egy második hely összejött ma. Grat neki!
A retkes rtlklub nem közvetítette a futam végét, de az idióta reklámokra és egy balfasz amerikai fosra volt idejük. -
peetfire #4249 Muller,Huff,Tarquini....Norbi 15 -
peetfire #4248 Norbié a leggyorsabb kör :) -
peetfire #4247 csak kár hogy nem tudunk beleszólni -
peetfire #4246 hehe..mozgalmas futam :) -
peetfire #4245 hajrá :D
-
#4244 legalább kint van ismét a pályán! hajrá norbi! -
peetfire #4243 meg kell kockáztatni a slick gumit,nincs mese -
#4242 jaja elég érdekes lesz :D -
peetfire #4241 mókás egy futam lesz :) -
peetfire #4240 rajt 2.0
-
#4239 :/
kárvoltérte...:/
am Zengő Densionos cuccokat /sapkát/ hol lehet venni? Nemtudja valaki?:) -
#4238 Hmm...michelisz -
#4237 http://technikaisport.inews.hu/wtcc -
#4236 -
#4235 Az autó eleje hasonlít a Honda S2000-re. -
#4234 Gyönyörű!! -
Szabi1991 #4233 -
Rainbow15 #4232 hol tudnám visszanézni? -
#4231 Csak a szokásos... kettős mérce. Nem baj, majd a következő futamon. Akárhogy is szivatják a magyarjainkat megállíthatalanok! -
#4230 Gábor Wéber ...
9. hely..
egy utólagos büntetés miatt a 4. helyről rajtoltam. A rajtnál megelőztem Williams-et, a 3. körben Paulsent, az 5.-ben Erhardtot. Kb. 3 mp előnnyel vezettem, amikor kaptam egy drive through-t....
Hivatalosan sárga zászló alatt javított szektorért, ám az egészben az a vicc, hogy ugyanolyan szektort ment az akkor élen álló is, csak neki az előző körében volt gyorsabb. Láttam a sárga zászlót, bőven a kerékvetőn belül fordultam, a pálya viszont körről körre javult...
Mit mondhatnék: elvettek egy győzelmet. Utálom a fafejű bíráskodást, és a körülmények teljes figyelmen kívül hagyását. Én veszélyesebb voltam a mentesre, mint az előttem takkra ugyanannyit autózó?! Vicc. -
#4229 Saját :)