Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
DTC-ben lista vezetõ 😄
01 James Thompson 97 points
02 Michel Nykjær 96 points
03 Henrik Lundgaard 90 points
04 Jan Magnussen 85 points
05 Jason Watt 77 points
06 John Nielsen 53 points
07 Per Poulsen 52 points
08 Jens Møller 42 points
09 Michael Carlsen 41 points
10 Martin Jensen 38 point
11 Joachim Stephansen 28 points
12 Kasper Jensen 24 point
13 Casper Elgaard 15 point
14 Kim Morgan Jensen 8 points
Mindenesetre Thompsonra kiváncsi vagyok, alig várom a jövõ hét végét<#vigyor2>#vigyor2>
A Ladánál csak a kaszni változott vagy a motort is más?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Downhill!!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
és Thompson most párhuzamosan nyomja majd BTCC-vel? tudom 1 hónap szünet van most, de utána lesz még futam.
gondoltam is, hogy beugorhatna a BTCC szünetben
http://topgearhungary.blogspot.com/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Zsíííír! Nekem tetszik az új felállás 😊

Kíváncsi leszek hogy a BMW-s csapatok mit csinálnak, átépítik a kocsikat vagy másik márkát választanak.
Az is elképzelhetõ hogy új gyártó érkezik jövõre, akinek ilyen igényei vannak. A Vauxhall kivonulásával jövõre csak privát csapatok lennének, és egy új márka belépése több pénzt jelentene a sorozatnak.
V8-ban is a gumikkal való szarozás, most meg ez..
a RAC és az Airwaves BMW-sek értetlennek tûntek..
holnap megnézem rendesen a közvetítést amiben nyilatkoztak a csapatok..
amúgy tényleg lolság ez a fwd only dolog.. ettõl nem lesz olcsóbb egy bajnokság..csak egyhangúbb szerintem

Mindkettõt kedvelem szal a répa a pillanatnyi szitunak szól. 😊)
Vazz felkûzdik magukat jó helyre, lehetne szépen menni felfele, erre leülnek vagdalkozni, Tarquini és Rydell meg köszöni szépen.
Igazából J. Muller-t nem értettem jobban, hisz Priaulx gyorsabb volt, az elözõ futáson is neki volt a leggyorsabb köre....simán beálhatott volna és amikor Priaulx csinálja a necces pozíciószerzéseket megpróbálja utána kihasználni a kialakult helyzeteket.
Az még oké volt hogy Zanardit pöckölte, hisz Alex lassabb volt, és megfogta...de legfõképpen nem feltételezem Jörg-rõl hogy azt úgy tervezte.
De ez a csata...pff
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Holnaptól (2009. jún. 1.) lép érvénybe a homologizáció.