Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megy itt a zúzás rendesen😊, ugytünik a versenybíráknak is tetszek, még egy pár kört engednek
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A kis Volvok nagyon mennek ám, csak nekem nem tetszik.
Szerintem a másik svéd jobban néz ki, kár hogy futamon még nem indul:
Szerintem a másik svéd jobban néz ki, kár hogy futamon még nem indul:
Nem tudom, nekem bejönnek az utcai futamok (Porto, Macau, Pau) Race07-ben is ezeken szeretek menni.
Nehéz elõzni, viszont rohadt precízen kell vezetni.
Nehéz elõzni, viszont rohadt precízen kell vezetni.
Hernandez-t sajnálom. Mondjuk szerintem ez sima rajtbaleset volt, nem okolható érte senki.
Amúgy ritka unalmas egy futam volt a rajtot leszámítva. Nem is értem ilyen helyen hogy lehet versenyt rendezni. Épphogy elférnek az autók, elõzési helyrõl nem nagyon beszélhetünk...<#levele>#levele><#sniffles>#sniffles>
Amúgy ritka unalmas egy futam volt a rajtot leszámítva. Nem is értem ilyen helyen hogy lehet versenyt rendezni. Épphogy elférnek az autók, elõzési helyrõl nem nagyon beszélhetünk...<#levele>#levele><#sniffles>#sniffles>
Szerintem semmi szánalmas nincs benne. Miért kellett Farfus-t box utca áthajtásra büntetni, azért a kis koccért pff.
Bezzeg mikor J. Müller-t az elõ két futamon letolták a pályáról mit kaptak a Seat-ok, egy nagy lóf*szt.
Bezzeg mikor J. Müller-t az elõ két futamon letolták a pályáról mit kaptak a Seat-ok, egy nagy lóf*szt.
"A Ladánál csak a kaszni változott vagy a motort is más?"
Közben ITT írták hogy a Priorában új lesz a motor, és a felfüggesztése is újabb konsrtukció mint a 110-esben volt.
Közben ITT írták hogy a Priorában új lesz a motor, és a felfüggesztése is újabb konsrtukció mint a 110-esben volt.
Jaja! Jol ment a 2-dik versenyen! Én meg itthon punnyadok wazz..
Már megnézetem a sbk vb-t, 2 stcc versenyt, a DTC-t, hála égnek lesz este NASCAR😄
Ennyire szar idõt wazz, pedig ugy volt megyünk bringáznbi..
Már megnézetem a sbk vb-t, 2 stcc versenyt, a DTC-t, hála égnek lesz este NASCAR😄
Ennyire szar idõt wazz, pedig ugy volt megyünk bringáznbi..
Downhill!!
Jaja 400... körül mozog egy komolyabb darab.
Mondjuk azt írják hogy ezt a szerkentyût 150-200 dodoért fogják dobálni, bár kétlem hogy ezt projektorral együtt értik.
Mondjuk azt írják hogy ezt a szerkentyût 150-200 dodoért fogják dobálni, bár kétlem hogy ezt projektorral együtt értik.
Jaja.. Csakhát egy olyan prokejtor hát hogyis mondjam, nem igazán olcsó vagy kurva drága?😄
Downhill!!
Ezekbe a videokba mindig azt birom, hogy egy full tehetségtelen barom mutatja be😄D Különban nagyon faja lehet az a bigyó..
Downhill!!
Stcc-t Steamen meg tudod venni.. Nincs magyarországon dobozos.
De a Race onnal elvileg adják majd ingyen.. Csak az szeptember körül jön ki.. Sajna..
De a Race onnal elvileg adják majd ingyen.. Csak az szeptember körül jön ki.. Sajna..
Downhill!!
Szívesen!
Nincs sajna, de ez csak a lustaság meg az idõ hiánya miatt van, be kéne menni a BOT-ba és megvenni.
A másik gond hogy beszart a kormányom és egy G25-ös az új jelölt, de talán szeptemberre meg lesz.
Nincs sajna, de ez csak a lustaság meg az idõ hiánya miatt van, be kéne menni a BOT-ba és megvenni.
A másik gond hogy beszart a kormányom és egy G25-ös az új jelölt, de talán szeptemberre meg lesz.
Jaja.. De hát elvileg Knustorp tegnap volt.. Ha nézed a dátumokat, 3-4 nap amire felrakja, azzal a dátummal is vannak fent ahogy nézem...
Gondolom kedd környékén lesz fent..
De kösszi a linket megmondom a frankot én lemondtam már arról hogy látom idén az stcc-t.. Amióta új ez az oldal nem találtam rajta..
Szóval köszi!
(neked Race07-hez megvan az eredeti stcc?, rendezünk bajnokságot szeptembertõl VSR-en... STCC WTCC06-07, Vectra és TDI leon autokkal. Szóval hy van kedved és tura autóznál gyere!)
Gondolom kedd környékén lesz fent..
De kösszi a linket megmondom a frankot én lemondtam már arról hogy látom idén az stcc-t.. Amióta új ez az oldal nem találtam rajta..
Szóval köszi!
(neked Race07-hez megvan az eredeti stcc?, rendezünk bajnokságot szeptembertõl VSR-en... STCC WTCC06-07, Vectra és TDI leon autokkal. Szóval hy van kedved és tura autóznál gyere!)
Downhill!!
Igen, azt nem tudom hogy élõben nyomják e, majd 2 hét múlva kiderûl, de visszamenõleg felrakják a futamokat.
Mondjuk a Ring Knutstorp-i futam még nincs fenn.
Mondjuk a Ring Knutstorp-i futam még nincs fenn.