12867
-
#4308 Maserati MC12 van.. -
Rainbow15 #4307 köszi. GTR-re láttam még valamit, nem tudom milyen az. -
#4306 ilyen maserati nincs mint a ringen
GT bajnokságból van de az jobb fajta. A mod meg olyan amilyen... -
#4305 Hangosabbak jóval. 2009be a Force Indiák voltak a leghangosabbak. És nem volt füldugóm :D -
Rainbow15 #4304 off: Maserati mód van race07-re? (esetleg factorra?) :) -
#4303 -
#4302 Ha alatta is cruze van megveri Menut, annyira tudta tartani az ő tempóját. -
#4301 [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/47819.shtml]Michelisz örül "szenzációs" 2. helyének[/URL]
-
#4300 én meg azt hittem, hogy akik a tetőn vannak azok mind kipengették a VIP jegyet :) -
#4299 azok tényleg durvák voltak, amikor pont előttünk mentek már csak sípolt a fülem :) a Forma-1-esek ezeknél még hangosabbak vagy kb. ez a szint? -
#4298 Igen fel lehetett, VIP csak a pit-hez kellett meg a csapat sátrakhoz. -
#4297 a box-ok fölé a paddock belépővel fel lehetett menni vagy vip voltál? :) -
#4296 de az autogp, maserati az brutális hangzású volt.
WSR hétvégén ingyen osztogatták a fül dugót, de nem kellett..az autogp-n szükség lett volna rá ;) -
#4295 szerintem a volvónak borzalmas hangja volt ;)
az olajkályháknak meg semmi :p -
#4294 Ezek lemaradtak :)
-
#4293 pár kép:
-
#4292 Norbin nagy volt a nyomás egész hétvégén, mikor az első futamon második lett akkor ez egyből elmúlt. Teljesítette azt bőven amit elvártak tőle a rajongók. A második futamon emiatt már úgy versenyzett, hogy lesz ami lesz nyerni akar hazai futamon, több kockázatot vállalva. Ami majdnem be is jött, ha kicsit türelmesebb az első kanyarnál akkor 3. vagy 4.ként fordult volna el. Túl lelkes volt és ez lesz a veszte akkor. Futamgyőzelemre is esélyes volt. -
#4291 nem
fedett lelátón voltunk. -
#4290 Sima paddock, de teszek fel képeket, Norbit is lekaptam. -
#4289 Te voltál az előttem ? :D
-
#4288 -
#4287 Uff :)
-
#4286 már ott kinn bemondták a R2 elött, hogy lesz jövőre is WTCC...látva a fogadtatást.
addig húzták a red flag után is az időt amig Zengőék összetudták kalapálni a bömit. valszeg ha ez nem nálunk van akkor nem tart eddig a kényszerszünet mert az eső már rég elállt addigra. :) -
SaBoo #4285 sima paddock jegyetek volt, vagy VIP belépő? -
#4284 A második Maserati futam alatt hátul sétáltunk Zengőék VIP sátránál, mikor jött Norbi és Zolival karöltve tartottak egy rövid beszámolót, ott mondták hogy kb 60-65 ezren voltunk kinn, most este viszont már 80 ezres nézőszámról beszéltek, azért az odabasz nem(?), F1-en sem szoktak ennyien lenni, oké hogy ingyenes volt de akkor is.
Mondták is hogy, bár nem hivatalos de valószínűleg jövőre is lesz futam. :))) -
#4283 -
SaBoo #4282 Hihetetlen volt, a paddock jegy nagyon megérte. AutoGP-s kocsikhoz is bel hetet menni egy idő alatt sima paddock jeggyel, a Maseratis versenyzők, szerelők is rendesen voltak. Szerintem korrekt volt, bár ez a parkolósdi nem a Hungaroring erőssége. Norbi mindent megtett, hogy nyerjen, sajnos a 2. futam rajtja kicsit balul sült el... de ilyen egy igazi versenyző, aki ma mondani a hazáért versenyzett! SZÉP VOLT NORBI! -
Szabi1991 #4281 szakadó esőben -
#4280 komplett motor generál, turbó és hűtő csere, karosszéria helyre pofozása kölcsönkért alkatrésszel 15 perc alatt -
#4279 kösz -
Szeki26 #4278 Nos a mai WTCC-ről sajnos nekem az maradt meg, hogy soha többet nem megyek ki a hungaroringre.
Én voltam a hibás,mert nem járok sűrűn BP-re elnéztem egy lejárót,és Nyháza felől az m3-on álltam a hungaroring táblához.Ez volt 10 óra előtt.Igazából fogalmam se volt hova vezet az lejáró,meg miért nem halad a kocsisor ,de másfél óra után leraktam az autót ,és gyalog mentünk. Valamikor az első futamra értünk oda a paddock mögötti hídhoz, hogy mégis valamit lássak.Állítólag már a paddockba se engedték le az embereket,és elborult, és ez a tortúra után az életkedvünk is elment.Szal leléptünk haza 200 km. A sor a lehajtónál kezdődött és végigment a falun a bejáratig, köbö 8-10 km.
Forma-1 es futamon is így van rendezve ? Milyen káosz volt már ott ? Csomó ember bandukolt vissza az első futam után,és már javában ment a második futam ,jött az eső ,és az autók még mindig mentek fel a parkolókhoz. -
#4277 Mily meglepő, hogy Bús Edina nyert...ja nem is. -
Szabi1991 #4276 Trofeo GranTurismo MC: race1 race2
Lotus Ladies Cup: race1 -
#4275 Én fehér voltam :D -
#4274 Betétfutamokról vannak eredmények?
Lotus stb... -
#4273 Hatalmas volt, a nap minden percét élveztem!
-és mi voltunk a zászlóból a piros, és szét üvöltöttem magam, és még most sincs hangom, és a Maserati-k hangja állat volt, az auto gp-ké meg agyhalál...... és és és aaaaaaaaa kéééééééész!!!!!!!!!!!!!! -
#4272 jóképek(Y) -
Szabi1991 #4271 -
Szabi1991 #4270 :-(
-
#4269 Szerencsétlen Menu-t is kikuglizták :S