Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laffite
egyébként mindent összevetve az idény eddigi legjobb futama volt, és ez nagyban köszönhetõ a pályának - szerintem legalábbis...

egyszerûen nem értem miért erõltetik az unalmas városi pályákat, amikor ilyen helyszíneken ilyen látványos futamokat lehet rendezni...

Menu gyõzelmének nagyon örülök, szépen dolgozott a csapata, a védõjátékosáról nem is beszélve! Gratula a kékeknek!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Laffite
Farfus meg egy idióta, ez tény... Neki és Tarquininek kellene egy külön kategóriát rendezni, ahol kedvükre szórakozhatnak...

Laffite
jaja, Coronel biztosan nem így akarta (bár gondolom nem ejt könnyeket Norbiért), ugyanakkor áttételesen Yvan Mullert is sikerült kitennie, amit minden bizonnyal kivizsgálnak majd a seatosok...

a másik meg az, hogy nem biztos, hogy Coronelt nem lökték meg hátulról, ezt nem láthattuk jól, szerintem addig ne ítélkezzünk senki felett...

mindenesetre nagy kár a futamért, ez nagy csalódás...

Black Ghost
Ne õt szid hanem Farfus-t, az idióta Brazilja már megint hozza a szokásos török-zúzok formáját.
ttttt
FASZOM SIMÁN PONTOT SZEREZNE MICHELISZ

ttttt
KURVA ANYJÁT TIM CORONEL-NEK HÜLYE BUZI FASZSZOPÓ KIS BUZI KIVÁNOM, HOGY MINDEN VERSENY TÖRJÖN ÖSSZE AZ A SZAR KOCSIJA. BAROM GECI.................

Totti5
😞( sejtettem hogy elintézik...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Norbiiiiiiiiiii hát miért, miért kellett ez csinálni vele.
Laffite
alaposan hátraküldték még Poulsent is, illetve Dahlgrent és Genét is, úgyhogy velük biztosan nem lesz problémája Norbinak.

Totti5
remélem a dobogón fogjuk látni mint a legjobb privát😊

Michelisz Norbert, a Zengõ Motorsport kiválósága száguld a túrakocsi-vb (WTCC) brands hatch-i fordulójának idõmérõ edzésén a Sunred Engineering Seat Leonjával. A magyar versenyzõ – aki a Seat Leon Eurocup portói fordulójának legeredményesebb szereplõjeként kapott meghívást a viadalra - óriási meglepetésre a függetlenek legjobbjaként a 10. helyen zárta a kvalifikációt, ráadásul a rajtrácson egy helyet elõrelépve a 9. helyrõl startolhat, mert a tréning után a8. helyen végzõ BMW-s Jörg Müllert 5 rajtpozíciós büntetéssel sújtották.
Black Ghost
2 gyári BMW ill. 2 Seat, pusz a 2 Volvo, meg az összes privát Norbi mögött, azért az nem gyenge:

Q2 véeredmény
Laffite
én megnéztem az edzést... akkor annyit hozzátennék, hogy a Q1-ben valamikor az edzés közepe tájékán volt Norbinak már jó részideje, de kisodródott a sóderbe, de szerencsére nem törte meg a gépet és nem is ült le, így folytatni tudta...
ebbõl is látszik, hogy mennyire bevállalósan ment és ez is csak növeli annak az értékét, hogy az utolsó körében ekkora idõt tudott futni...

Black Ghost
A próféta szóljon belõle és legyen meg az a 8. hely. ...Amen 😄
Black Ghost
Norbi Eurocup-s kocsija:

és a WTCC-s:

Totti5
pontosan, halandó lévén én is csak az eredményekrõl értesültem a wtcc oldalán😊 Euro2õn asszem ment az edzés, de az neknk sincs

Laffite
Norbert MICHELISZ
“I am so happy. It was great to have a chance to race in the WTCC at Brands Hatch because it is one of my favourite tracks. I tested with the team in Barcelona on Monday and from then on it has been a dream. I thought that 15th was possible in qualifying and maybe I could make the top ten. In the first race I am going to focus on making it through the first corner but I think the car is capable of an eighth place finish.”

Laffite
ja, és a nagy lelkesedésemben el is felejtettem a másik lényeges dolgot, hogy nagyon jók a volvók, legalábbis én kevesebbre számítottam, de ez nagyon nem rossz egyelõre...

Laffite
teljesen egyetértek veled... én követtem élõben a live timing-on, és nem hittem a szememnek, amikor az utolsó perben felugrott a neve a hatodik helyre... félelmetesen nagyon durvát ment a srác!!! már az elsõ szabadedzésen is durvát alkotott és féltem, hogy az idõmérõn benne marad ez az eredmény, mert elgörcsöli, erre még javított is rajta vagy 2 tizedet...

óriási dolog ez... a magyar autósport eddigi egyik, ha nem a legnagyobb sikere!!! (az én szememben mindenképpen ez a legnagyobb!!!)
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Minstrel
edzés sose volt fontos Euro-nak, de futamot adják élõben az a lényeg.

Norbinak meg hatalmas gratula <#worship>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Black Ghost
Azt tudjátok hogy Norbi a pole után rajt-cél gyõzelmet aratott ez Eurocup elsõ futamán.

Ez a hétvége egyenlõre marha jól alakul, már csak be kéne húzni a másodikat is 1-2 WTCC pont 😊 de szép is lenne.
Black Ghost
Ne szekálj, így is tiszta ideg vagyok, már a juro is kezdi ezt az m1 féle szarságot, mi volt olyan fontos hogy nem lehetett élõben nyomni, a "strandfoci", vicc az egész.
ladarevolution
Nem írta h nézte. Csak beírta h Norbi jól ment 😊

Black Ghost
eurosport most adja.
Black Ghost
Hol nézted az idõmérõt?
reméljük a versenyen is tud valamit villantani 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Totti5
Norbi bejutott a Q2be a 8. helyen, de végül a 10. helyrõl fog rajtolni és ugye nem kell mondani hogy torony magsan a legjobb privát😊 <#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Laffite
oh, sorry, csak rohanvást beírtam a jó hírt és nem olvastam vissza... mostanság kicsit kapkodva élek... <#circling>

Black Ghost
Felkerültek a hétvégi STCC futamok a svtplay.se-re, ha érdekel itt jó minõségben megnézheted.
Black Ghost

😄
Laffite
Brands Hatch-be jön az STCC-bõl a Polestar csapat 2 Volvoval. Rájuk férne egy jó eredmény, hátha kedvet (és szponzort) kapnak egy valamikori teljes szezonra...

ladarevolution
ladarevolution
Közbe ma válaszolt is a hivatalos honlap<#nyes>
http://www.fiawtcc.com/Read_News.asp?idnews=264

Ezek szerint +40-el kellett volna mennie Angliában is de levontak 60kg-ot és -20-al mehet. (úgy mint a 110-esek<#vigyor2>)

Black Ghost
Ez így van nem lesz plusz súly.
ladarevolution
Nem tudja valaki h a Priorából kiveszik a +60kg-ot a következõ futamnál? Gondolom (remélem) az csak a bemutatkozó futamon van ilyenkor.

ja értem. még csak pau óta nézem a wtcc-t, de jobban bejön mint az f1.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Black Ghost
"Kérdés" 😊
milk4
Ohh,hülye vagyok.Ottvan a fiawtcc.com-on...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

milk4
Mikor lesz a következõ race?

Black Ghost
Ez egyenlõre csak Brands Hatch, a Volvo máskor is csinált ilyet, Anglia fontos piac és a Volvonak ez jó reklám.

Kérés hogy szerepelnek.
belép a volvo?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

SitatiS
<#nyes>

Let the good times roll.

Ez jobb mint Patrese neje. Pedig az se volt kutya a rémüldözésben😊

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

milk4
<#vigyor1><#nevetes1><#taps>

Engem is elvihetett volna egy körre😄

bardocz
Jordi Gené és nagymamája😄
ladarevolution
Azért elég sokat ment az élen a Lada Priora<#vigyor2>

ladarevolution
Hol lehetne megnézni a 2. futamot utólag? Mert a hivatalos honlapon meg az EuroSoprtén fent van már de qrvára nem indul el semmilyen böngészõben<#rinya>

b-type
A két lökött bímeres addig harcolt egymással amíg elment nekik a két Seat..😊) link

De Y. Muller 'pozíciószerzései' sem voltak gyengék a második futamon..Jó versenyzõ ezért rá nem szólok egy büdös szót sem, de azért nem jó látni.
Sajnos a Seat-n belül egyedül Tarquini-ben bízhatok, de õ meg keményen elbaltázta a sanszát (ahogy egyébként Farfus is pl. Brno-ban).
De egyedül rajta érzem azt hogy kilép az Y. Muller Seat sorból.
...és ha harcban áll a VB-ért akkor senki nem is szólhat érte...de most kicsit összekuszálta a saját dolgát.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Brno-t sajna nem láttam.
b-type
Sztem Brno után elbeszélgettek a Bímeresek..mert ott elég nagy répaságot csináltak.
...A Seat már elég régóta él ezzel a fegyverrel...sõt ahogy néha ki ki esnek az egyébként VB sanszos Bímeresek egyik másik Seat által az már rezgeti a lécet is.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type