Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen nem értem miért erõltetik az unalmas városi pályákat, amikor ilyen helyszíneken ilyen látványos futamokat lehet rendezni...
Menu gyõzelmének nagyon örülök, szépen dolgozott a csapata, a védõjátékosáról nem is beszélve! Gratula a kékeknek!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
a másik meg az, hogy nem biztos, hogy Coronelt nem lökték meg hátulról, ezt nem láthattuk jól, szerintem addig ne ítélkezzünk senki felett...
mindenesetre nagy kár a futamért, ez nagy csalódás...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Q2 véeredmény
ebbõl is látszik, hogy mennyire bevállalósan ment és ez is csak növeli annak az értékét, hogy az utolsó körében ekkora idõt tudott futni...
“I am so happy. It was great to have a chance to race in the WTCC at Brands Hatch because it is one of my favourite tracks. I tested with the team in Barcelona on Monday and from then on it has been a dream. I thought that 15th was possible in qualifying and maybe I could make the top ten. In the first race I am going to focus on making it through the first corner but I think the car is capable of an eighth place finish.”
óriási dolog ez... a magyar autósport eddigi egyik, ha nem a legnagyobb sikere!!! (az én szememben mindenképpen ez a legnagyobb!!!)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Norbinak meg hatalmas gratula <#worship>#worship>
http://topgearhungary.blogspot.com/
Ez a hétvége egyenlõre marha jól alakul, már csak be kéne húzni a másodikat is 1-2 WTCC pont 😊 de szép is lenne.
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

http://www.fiawtcc.com/Read_News.asp?idnews=264
Ezek szerint +40-el kellett volna mennie Angliában is de levontak 60kg-ot és -20-al mehet. (úgy mint a 110-esek<#vigyor2>#vigyor2>)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Kérés hogy szerepelnek.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Engem is elvihetett volna egy körre😄
De Y. Muller 'pozíciószerzései' sem voltak gyengék a második futamon..Jó versenyzõ ezért rá nem szólok egy büdös szót sem, de azért nem jó látni.
Sajnos a Seat-n belül egyedül Tarquini-ben bízhatok, de õ meg keményen elbaltázta a sanszát (ahogy egyébként Farfus is pl. Brno-ban).
De egyedül rajta érzem azt hogy kilép az Y. Muller Seat sorból.
...és ha harcban áll a VB-ért akkor senki nem is szólhat érte...de most kicsit összekuszálta a saját dolgát.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...A Seat már elég régóta él ezzel a fegyverrel...sõt ahogy néha ki ki esnek az egyébként VB sanszos Bímeresek egyik másik Seat által az már rezgeti a lécet is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type