12867
-
#4348 Úristen... ez a hétvége nagyon jó volt!! Én szombaton voltam de már akkor is fantasztikus volt a hangulat és az hogy sikerült Norbival közös képet csinálni.... Jövőre is megyek ha lesz, de akkor már a versenyre! -
#4347 WTCC angol nyelvű változatában...
Martin Haven, az angol kommentátor teljes kész volt attól, hogy a magyarok hogy éltetik a versenyzőjüket.
"A Hungaroring unalmas? Csak ha Forma 1 vagy más formula bajnokságokról van szó."
"A pálya kommentátor most mondta be hogy Michelisz futotta a leggyorsabb kört, a tömeg talpon, éljeneznek és kiabálnak. Mint egy NASCAR közönség. Fantasztikus." -
Szabi1991 #4346 a k&w főként futóműveket csinál :D -
#4345 :D:D igen, erre lehet azt mondani, hogy a kocsi sem rossz:D -
Szabi1991 #4344 formás futóművek -
#4343 -
#4342 -
#4341 igen, rajtrácson -
Szabi1991 #4340 gyanús, mert nincs a boxfal hátul :D -
#4339 a rajtrácson volt? -
#4338 Nem a legjobb kép, mobillal csináltam, de legalább jó közelről:)
-
#4337 -
#4336 Jól kis rálátás volt erről a tribünről, pont láttam a célegyenesből, hogy a második futamra egész sokan ültek itt is. :) Én is próbáltam elkapni a volvó hangját, de csak egy nyúlfarknyit sikerült. Meg volt mellettünk egy kb. 3 éves nagy Michelisz rajongó kislány, Ő hallatszik a vége felé :)
-
S8DJ #4335 a nyuszi épphogy túl élte :D
és a videó elején a Volvo hangja _O_
-
S8DJ #4334 Akkor nem csak én vagyok így :D még mindig a fejemben van a Volvo hangja :D -
Rainbow15 #4333 nem bmw-s? -
#4332 Norbi a fókuszban! -
Szabi1991 #4331 jól összefoglaltad! :D -
#4330 Ezt láttátok? -
#4329 szerintem nem halt meg.
De ha mégis akkor felszedetm és pörköltbe belefőzőm a szőrét meg pipába elszíom -
ManoNegra #4328 az engem is érdekelne szegény nyuszi -
#4327 rövid záridő, folyamatos fókusz, kemény élesség meg egy-két apróság.
követed a gépet és kattintasz :D
szappantartót kidobod, veszel helyette egy jó kamerát :DDD
-
#4326 Amúgy dög unalmas ez a WTCC..csak vonatozás az egész. Ha van történés azt az első 5 percben megejtik..20 perces futamoj brrr.
1 kellene szombaton 45 perces 1 kiállással és egy vasárnap szintén 45 vagy 60 perc.
Ez az időmérő úgy szar ahogy van. Mindenki a Q1-n a 10. helyre játszik van aki persze rábasz mint Huff de aki itt 10. az a race 2-n poleból indul.
Aztán a Q2-t ha megnyeri akkor is poleból indul.
Egyszerübb lenne ha a Q2 adná a rajtsorrendet mindkét futamon akkor a kvalik is izgalmasabbak lennének. -
#4325 Hát hogy csak az autó éles a többi rész nem. :) -
#4324 Életem első alkalma volt a Hungaroringen lenni,és mi más lehetett jobb annál,mint egy magyar csapatnak,versenyzőnek szívből szurkolni,na meg persze rendszeres követője vagyok a WTCC széria minden mozzanatának.
Elmondani sem tudom milyen jó érzés volt a tribünön lenni ennyi ember között,akik ilyen odaadással szurkoltak Norbi,és csapatának,ez valóban csodás dolog volt.
Hihetetlen volt az a hangulat ami ott uralkodott!
Felejthetetlen élmény volt! -
Rainbow15 #4323 szerintem is annak volt a legszebb hangja.
A nyúl túlélte? :) -
gabika51 #4322 esküszöm a kék volvnak volt a legszebb hangja, ahogy az szólt, huh.
Olyan mint a 6 os BMW-m, csak erősebb, pedig azon is sportkipufogó van. -
Szabi1991 #4321 hogy érted ? :D -
gabika51 #4320 hátul köcsögök kiabáltak hogy üljünk le. -
gabika51 #4319 ja és nem volt esernyőnk :) -
gabika51 #4318 na mind1.
Én vótam aki a golod 4 szektor közepénél volt.
Göndör hajam volt, és iphone nal kameráztam.
Haverjaimmal voltam meg egy kislánnyal. -
#4317 Norbi valami műsorban 320 lóról beszélt. -
#4316 jó volt a tegnapi futam
de egy kis infot osszatok már meg velem a gépekről
azt tudom hogy 1,6os turbós motorok de milyen teljesítményük van???? -
#4315 Ilyen képet hogy lehet csinálni? -
ManoNegra #4314 -
gabika51 #4313 de még lesz e vhol?
VAgy vki ha felvette tegye már fel vhova a teljes rtl es közvetítst, vagy a eurosportost pls. -
#4312 ja reggel volt az eurosporton.. -
gabika51 #4311 a futamot az rtl moston, vagy valahol vissza lehet nézni a közvetítést? -
Szabi1991 #4310 -
#4309 Köszönjük, Magyarország!