12867
-
#4388 Súlybüntetések Brnora
WTCC
Szombat, Eurosport2
14:00
Brno Cseh Köztársaság selejtezõ (45perc)
Vasárnap, Eurosport:
09:00
Brno Cseh Köztársaság Warm Up (30perc)
12:45
Brno Cseh Köztársaság Brno 1. futam (60perc)
14:45
Brno Cseh Köztársaság Brno 2. futam (60perc) -
Szabi1991 #4387 Michelisz Norbert:
„Azt mondják, hogy Brno egy tipikusan hátsókerekes, a BMW-nek fekvő pálya, mert a nyomvonal karakterisztikája nagyon igénybe veszi a gumikat, és elsőkerekes autónál a kormányzott és a hajtott kerék ugyanaz, ami óriási hátrány a gumikopás szempontjából. A vonalvezetés az egyik kedvencem, nagyon szeretem a nyújtott kanyarokat, a szintkülönbségeket; Brno igazán technikás pálya. Az utolsó szektorban lévő kanyarok kigyorsítás szempontjából nagyon fontosak, különösen az utolsó előtti sikán, ami felvezet a hosszú dombra. Itt tizedeket lehet nyerni vagy veszteni, amelyek később akár 3-5 pozíciót is jelenthetnek.” -
#4386 Egy kis kedvcsináló Brno-ra, mi megyünk!!! :)
-
#4385 Nézegettem a Brnoi program időpontokat Time Table és kíváncs voltam milyen kocsik indulnak az Endurance cup-on.
-nos, nem kocsik. :)
-
#4384 Jegyárak Brno: link
+pályainfó: link
-
#4383 Csak azért nem tudta lenyomni mert itt az első két futam után osztják a büntető súlyt, plusz ehhez jön még a fordított rajtsorrend (sorsolással). -
#4382 Hungaroring WTCC futam 1:
http://ge.tt/95NNHz4?c -
#4381 más bajnokság is rendez 3 futamot egy hétvégén nem csak a BTCC -
Akey #4380 Azért a Hungaringa az F1-ben is szokott alkotni, mert sose az történik, mint a szezon többi 19 pályáján. A BTCC-ben meg szerintem Plato provokálja ki az agybajt mindenkiből. :D -
#4379 Én is végignéztem mind a 3 versenyt. Hát én mindig is tudtam hogy a túraautózás izgalmasabb mint a RedBull F1 versenyek. Ez ugye múlthéten nálunk is megmutatkozott a WTCC-n, sokkal jobb és látványosabb volt mint pl a tavalyi F1-es Hungaroringi verseny. -
S8DJ #4378 Három futam egy hétvégén? tejóisten -
#4377 Ma néztem a hétvégi BTCC futamokat és nem semmi, hogy Plato mennyire kiborult a Hondák miatt, meg is büntethetnék. Amúgy tényleg nagyon mennek a Hondák, igaz a 3. futamon a Focus-t Shedden nem bírta lenyomni.
http://www.touringcartimes.com/article.php?id=6280 -
atiwrc #4376 Az FIA S2000res szabályrendszerében ha jól rémlik benne van hogy csak a rallyban megengedett az öszkerék meghajtás, a s2000res szabályok pályaversenyautokra vonatkozo része tiltja. -
#4375 Aki esetleg gondolkodik a Brnoi verseny helyszínen történő megtekintésével...
A Hungaroringen tapasztalt óriási érdeklődésre való tekintettel szurkolói buszt szervezünk, hogy minél többen láthassuk Norbit újra élőben versenyezni!
Sikerült elintézünk, hogy csak nekünk boxlátogatás is legyen, így aki velünk jön biztosan nem bánja meg ezt a kiruccanást! Ha elég nagy Norbi Fan vagy és a lelkesedésed magaddal is hozod, nincs más dolgod, mint vasárnap reggel 5.00-kor feltenni a feneked a "Budapest-Automotodrom Brno" Zengős különjáratára és fülig érő mosollyal nyugtázni, hogy kezedbe nyomják a lelátóra, a paddockba és a Zengő garázsba szóló belépőidet is!! Sőőt az utazók közül egy szerencsés a boxból, a csapattal nézheti végig a versenyeket!
Az újabb élmény költsége fejenként 15000 HUF, amely tartalmazza az útiköltséget, a pályabelépőket (Hungaroringgel ellentétben sajnos mindenért fizetni kell) illetve a lehetőséget, hogy bemehess a Zengő-Dension Team garázsába meglesni, hogyan is dolgozik egy WTCC csapat!
Indulás vasárnap reggel 5.00 (öt nulla nulla) Petőfi híd budai hídfőjénél lévő buszmegállóból (Kármán Tódor kollégium elöl). Aki késik itthon marad, ezt be kell tartani, ha oda akarunk érni. Gyertek inkább 10-15 perccel korábban.
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=47.475994%2C19.056982&daddr&hl=hu&geocode&mra=dme&mrsp=0&sz=18&sll=47.475803%2C19.058361&sspn=0.004897%2C0.005021&ie=UTF8&t=h&z=18
Megközelíthető tömegközlekedéssel illetve van sok ingyenes parkoló a környéken.
Jelezd részvételed a Facebook eventen és töltsd ki az alábbi kérdőívet, hogy biztosan meglegyenek az adataid (ez fontos!), illetve tudjuk hányan leszünk, mert a boxlátogatás beosztását is ez alapján tudjuk megcsinálni (50 ember egyszerre nem fér el a BMW mellett)
Katt:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEFXN0t3N0t5X052cGxCNEJsSklEMEE6MQ
Helybiztosítás jelentkezés sorrendjében (ez a kérdőívből látszik), jelentkezés egyelőre június 10. péntek estéig.
Hétvége programja:
http://fiawtcc.com/html/uploadedFiles/PDF/2011_timetable_05_Czech%20Republic_2.pdf
Boxlátogatás sávosan, vasárnap 10.30-tól 12.20-ig.
Hazaindulás versenyek után pontosan 16.30, aki késik kint marad.
Módosítás remélem nem sok lesz. -
#4374 TouringCarTimes: 75, 000 pack in to see Michelisz at the Hungaroring -
#4373 Az Audi anno így alázott amcsiban, lehet a Subarunak is összejön majd ez?
Más: legyen már választható a topikdizájn, mert nekem ez egyáltalán nem tetszik. Ráadásul a logok sem látszanak. -
Debilon #4372 de, csak alapból +100kg és csökkentett turbónyomás..valamint hogy kiegyenlített legyen 1000-el kisebb max fordulatszám :DD -
#4371 És gondolom a fos szabályok miatt nem indulhatnak 4keréj hajtással. -
S8DJ #4370 eeeeh lol :D
#4369: 2013-tól beszáll a Subaru is arra leszek még kiváncsi :) -
Szabi1991 #4369 úgy legyen, amúgy is kedveltem a kis Volvo-t, de a Hungaroringen bele is szeretem :)) -
#4368 A fenét!..
Race2 n meglett volna neki a 4 dik hely ha nem büntetik meg. Jó az autó. Többszörös svéd bajnok a tutu..
Jövőre ha valóban beül Thompson bele wtcc-be asszem felköthetik a gatyót a srácok.. -
#4367 nehéz kiejtenie az r betűt :D -
#4366 itt van a srácnak az angol nyelvű eurosportos közvetítés, 4 részben felrakva. érdemes az angol szpíkert hallgatni ;)
http://www.youtube.com/user/Formula1Arab#p/u/33/ZIDwjUkqT4I -
#4365 nem 3-al? :D -
Szabi1991 #4364 meg vagy 2 "szektorral" jobbra :D -
#4363 kb. ott voltunk mi is a kamerád alatt pár sorral ;) -
#4362 Race2 start ahogy mi láttuk. :)
-
#4361 Elírtam tudom, csak másodjára nem engedte berakni , mondván "duplikált üzenet". -
Szabi1991 #4360 a vége [/flash] legyen :)) -
Rainbow15 #4359 szegény Anitàék is mennyit kaptak Kiss Norbiéktól :) Jó, mjuk az nem egy wtcc, profikkal, vigyàztak is egymàsra nagyon.
Avensis jövőre még nem lesz a wtcc-ben, ugye?
-
#4358 szóval! -
#4357 [flash]http://www.youtube.com/v/SACQAYPdfeI?version=3&hl=hu_HU[flash/] -
#4356 Nem én fotóztam, csak Flickr-en találtam és tök jó kép szerintem :)
-
#4355 Célegyenesben ültem, ahogy látszik.
A Volvo ugye régi még, de azért ezen a pályán ment neki, csak folyton büntették meg kilökték. Barth Seatja a régi tdi a 2. futam restartjánál elhagyott vmit, a pufogóról, onnan kezdve kb traktor volt, de röhögtük mert tök jó volt.
a bömös meg Fabiani egyetlen szívó bmw-je volt szegénykém 5mp-et kapott körönként, de annak is tetszett a hangja. Meg a régi Seatok amikor gyakorolták a rajtokat a boxból, akkor jól recsegtettek :) -
#4354 az egész hétvége a WTCC-re épült fel és ha nincs a celeb kupa ők a leglassabbak ;) -
#4353 az a volvo egy borzalom volt...hangos és nem ment :D
az oljakályhák érthetően hangtompitósak voltak
volt egy bmw talán a Norbi féle attack után olyan volt a hangja mint a 2006-os GT versenyen a saleennek :p teljesn eltért a többi bmw hangjától. -
#4352 nem találkozott a szekusokkal. mert egyébként a szerelők odaadtak mindent ami nem kellett. Csak egy ponton a szekusok gyűjtötték(ők vitték haza) volt egy helyet négy abroncs egy lökös, meg egy full motorháztető is -
#4351 Láttátok a két futam között az embert aki egy BMW ajtóval jött át a pálya feletti hídon? Talán Engstler-ék autójáról volt, de nem vagyok biztos benne. Kíváncsi lennék, hogy tudta megszerezni :) -
tomi555 #4350 Igen, én angol kommentárral néztes és szerintem a közvetítés kb felén Norbiról meg a magyar közönségről, hangulatról beszélt. Amúgymeg marha nagy élmény volt még TV-n keresztül is, hát még élőben milyen lehetett. Remélem jövőre lesz lehetőségem kimenni. -
Volvo 0:40-nél :)))