Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszike😛
Már rég néztem BTCC-t:S
Már rég néztem BTCC-t:S
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A 240 lovasról most hallok elõször 😮
Eleve a gyengébbikbõl nem tudtak volna 400 legyártani Vilniusban a FIA-nak, és ehhez más üzemeket is fel kellett használniuk, szóval nem is minden VFTS volt valódi VFTS. Ami itthon van egy darab, az viszont Vilniusból származik.
Eleve a gyengébbikbõl nem tudtak volna 400 legyártani Vilniusban a FIA-nak, és ehhez más üzemeket is fel kellett használniuk, szóval nem is minden VFTS volt valódi VFTS. Ami itthon van egy darab, az viszont Vilniusból származik.
Elõször is Group B-ben 2105-s ment, és csak az 1,6-os verzió volt 160 ló, igaz a legtöbb versenyen ezzel indultak. Utána csinálták az "1.8 (evo) turbo 2105 VFTS", ez már 16 szelepes volt és 240 ló, errõl a motorról alig tudni valamit, nekem is csak õsrégi újságokból van pár infóm róla. Lényeg az hogy egy megbízhatatlan konstrukció volt, sose akart nekik összeállni, ráadásul a fejlesztésekre is kevés idõ jutott, mert a cég úgy döntött hogy indul a Group S-ben és oda már a "Lada Samara EVA (300le)"-t szánták.
Itt egy kép a motorról.
Ettõl függetlenül igazad van, a nyomába nem ért agy Lancianak, Audinak.
Itt egy kép a motorról.
Ettõl függetlenül igazad van, a nyomába nem ért agy Lancianak, Audinak.
Audi, Lancia, Renault, Peugeot között nem ért volna semmit sem. 160 ló volt a VFTS-ben, ráadásul hátsókerekes, már 78-ban a Stratos elverte volna, csakhát nyugaton nem véletlenül nem használta senki. Látványautózásra jó volt,és jó is lesz, meg imádom én is, de egy nemzetközi versenyen pont bármelyik versenypályán kikapott volna.
Ez van, van akinek ez a véleménye.
Szerintem meg nem néz ki rosszul, másrészt egy versenyautónak nem jól kell kinézni hanem gyorsnak kell lenni, és ez elõbb-utóbb gyors lesz <#eplus2>#eplus2>
Szerintem meg nem néz ki rosszul, másrészt egy versenyautónak nem jól kell kinézni hanem gyorsnak kell lenni, és ez elõbb-utóbb gyors lesz <#eplus2>#eplus2>
Nem ezzel van a bajom, hanem azt hogy élõben oda megyek egy ilyen Lada mellé és valahogy az az érzés fog el, mintha egy swiftet, vagy egy dacia logant néznék😄
Szóval gagyi szerintem.. És a Versenyautó is ahogy kinéz hát az is nagyon gagyi a többihez képest.
Természetesen technikailag a versenyautó nem lehet rossz, meg a seggemet verném a földhöz ha beleülhetnék egyátalán, de ettõl függetlenül nem tudom na😄
Szóval nem értem.. Szerintem ez az autó nem való egy ilyen mezõnybe..
A ladának az egyetlen komoly, találmánya a 2107 es gép volt és az a verseny pályán is megállja a helyét, de ez áá..
Remélem nem fog besértõdni senki, de el akartam mondani😄
Szóval gagyi szerintem.. És a Versenyautó is ahogy kinéz hát az is nagyon gagyi a többihez képest.
Természetesen technikailag a versenyautó nem lehet rossz, meg a seggemet verném a földhöz ha beleülhetnék egyátalán, de ettõl függetlenül nem tudom na😄
Szóval nem értem.. Szerintem ez az autó nem való egy ilyen mezõnybe..
A ladának az egyetlen komoly, találmánya a 2107 es gép volt és az a verseny pályán is megállja a helyét, de ez áá..
Remélem nem fog besértõdni senki, de el akartam mondani😄
Downhill!!
A minõséget a versenyautóra érted akkor nem hinném hogy rosszabb lenne mint a másik három márka, simán ugyan az a szint.
Az meg h most megverik, az nem jelenti azt h jövõre is megfogják. Amíg van pénz és tudás addig csak idõ kérdése h hány verseny alatt fejlõdnek fel a többi, több éve versenyzõ csapathoz.
De majd az idõ eldönti 😊
Az meg h most megverik, az nem jelenti azt h jövõre is megfogják. Amíg van pénz és tudás addig csak idõ kérdése h hány verseny alatt fejlõdnek fel a többi, több éve versenyzõ csapathoz.
De majd az idõ eldönti 😊
BMW Power, a többi talicska😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azt nem értem, hogy miért vagytok ezekért a Ladákért ugy oda😄
Láttatok már ilyet élõben? Sõt egyátalán magát a versenyeutót élõben?
Nem tudom a mezõnyben van 3 olyan márka ami kenterbe veri mindenhonnan. Mind szépségben mind minõségben..
Nem értem én ezt😄
Láttatok már ilyet élõben? Sõt egyátalán magát a versenyeutót élõben?
Nem tudom a mezõnyben van 3 olyan márka ami kenterbe veri mindenhonnan. Mind szépségben mind minõségben..
Nem értem én ezt😄
Downhill!!
tedd fel egy tárhelyre és írj a modiknak, hogy tegyék be, mert eddig az én tvn-es helyemen volt, de egy ideje nem enged belépni
http://topgearhungary.blogspot.com/
Úgy néz ki Tom Coronel nem indul az utolsó két futamon (Okayama, Macau), ugyanis fõszponzora a holland Pon Car's öt év után elhagyja a csapatot.

Esetleg nem tudna valaki bannert frissíteni? Kicsit el van maradva a mostani 😊
Csináltam egyet:
http://iaro.3dmax.hu/kep/germany_wtcc.jpg
Csináltam egyet:
http://iaro.3dmax.hu/kep/germany_wtcc.jpg
Augusztus 22-én a Lada is tesztelt Magny-Cours-ban bár ezt a fiawtcc.com nem írta, nem tudom miért csak az Aug. 9-ei Zoldert említették.
A Magny-Cours-i teszten ahol ott volt a BMW és a Chevi is új mûszaki beállításokat és fejlesztéseket tesztelt a Lada. És ezeknek köszönhetõen jó köridõket értek el a szintén ott tesztelõ két csapathoz képest.
Viktor Shapovalov azt nyilatkozta hogy a Zolder-ben végzett tesztek során James Thompson és versenymérnöke Kalovolo Mark segítségével nagyon sok hasznos információhoz jutott a csapat.
Ezeken felül a francia pályán már új fejlesztéseket is teszteltek, többek között az ismét módosított motort, felfüggesztést és lengéscsillapítókat. Ezen módosításokról sok információt tudtak gyûjteni. A módosított autó idõeredményei javuló tendenciát mutatnak, a teszteken közel voltak a legjobb köridõk a másik két tesztelõ csapatéhoz.
A téli szünetben tervez a csapat egy átfogó motorfejlesztést, így a jelenlegi fejlesztésekkel és az új erõsebb motorral a TOP10-be való bekerülés lesz a csapat célja. (gondolom ezt a jövõ év elejére értik)
A Magny-Cours-i teszten ahol ott volt a BMW és a Chevi is új mûszaki beállításokat és fejlesztéseket tesztelt a Lada. És ezeknek köszönhetõen jó köridõket értek el a szintén ott tesztelõ két csapathoz képest.
Viktor Shapovalov azt nyilatkozta hogy a Zolder-ben végzett tesztek során James Thompson és versenymérnöke Kalovolo Mark segítségével nagyon sok hasznos információhoz jutott a csapat.
Ezeken felül a francia pályán már új fejlesztéseket is teszteltek, többek között az ismét módosított motort, felfüggesztést és lengéscsillapítókat. Ezen módosításokról sok információt tudtak gyûjteni. A módosított autó idõeredményei javuló tendenciát mutatnak, a teszteken közel voltak a legjobb köridõk a másik két tesztelõ csapatéhoz.
A téli szünetben tervez a csapat egy átfogó motorfejlesztést, így a jelenlegi fejlesztésekkel és az új erõsebb motorral a TOP10-be való bekerülés lesz a csapat célja. (gondolom ezt a jövõ év elejére értik)
Igen, a következõ 2 futamot kihagyja Thompson, csak az uccsó kettõn indul WTCC-ben. (meg remélem jövõre egész évben😊
Három Lada Priora lesz Oschersleben.
Viszont Thompson nem indul, õ ugyan is Ausztráliában a V8 SuperCar-ban áll rajthoz, helyére a csapatfõnök Viktor Shapovalov ül.
Viszont Thompson nem indul, õ ugyan is Ausztráliában a V8 SuperCar-ban áll rajthoz, helyére a csapatfõnök Viktor Shapovalov ül.
A Seat Eurocup gyõztese indulhat. De mivel addigra véget ér a sorozat a gyõztes lesz a listavezetõ. 😄
Reméljük összejön neki.
Múltkoriban nyilatkozta a TV-be(dunatv, m1), hogy azon dolgoznak hogy jövõre Zengõékkel a WTCC-n menjenek privát csapatként. De még egy gyári szerzõdés sem elképzelhetetlen.
Reméljük összejön neki.
Múltkoriban nyilatkozta a TV-be(dunatv, m1), hogy azon dolgoznak hogy jövõre Zengõékkel a WTCC-n menjenek privát csapatként. De még egy gyári szerzõdés sem elképzelhetetlen.
A hétvégén volt STCC futam.
Karlskoga
Karlskoga
én tisztelem becsülöm Michelisz-t de egy magnussen, vagy giovanardi nem kispiskóta emberek. fog õ küzdeni rendesen.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Az FIA megnevezte az ETCC idei helyszínét, ami pedig nem más mint Braga. Nagyon szégyellheti magát az FIA, ha ennyi "kedvességgel" halmozza el a "kelet-ibéreket". Semmi gond, idén a Michelisz Norbi már behúzott két gyõzelmet két különbözõ pályán a portugáloknál, szóval neki nem lesz gond legyürni a dán (Nykjær, Magnussen), svéd (Engström, Göransson), olasz (Colciago, Gabbiani) és britt (Giovanardi, Turkington) bajnokságokból érkezõ versenyzõket egy harmadik aszfaltkarikán se. Ja, és ezt mindet október 25-én.
A Knockhill 3. futamát ajánlom mindenkinek, ez valami eszelõsen jó volt.
Túraautózásban továbbra is BTCC az etalon.
A mai nap ahogy Palik mondaná, " az autósport ünnepe".
Túraautózásban továbbra is BTCC az etalon.
A mai nap ahogy Palik mondaná, " az autósport ünnepe".
Szeptemberi bajnokság versenykiírása!.. Valszeg ingyenes lesz!
Szóval csak egy stcc kell a GTR evohoz..
Nézzetek be:
HTCC
Szóval csak egy stcc kell a GTR evohoz..
Nézzetek be:
HTCC
Downhill!!
jah am. magyar WTCC-s oldalt tudtok?Ahol minden nap vannak hírek.......pl. oylan mint a formula.hu vagy az f1-live.hu.......hasonló oldalakat keresek,csak WTCC-sbe 😊
Elõre is köszönöm!
De ha nincs az se baj
Elõre is köszönöm!
De ha nincs az se baj
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
faszán néz ki,már csak jó pilóta kéne hozzá 😄
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
Tökéletes hétvége, a brit túraautózás még mindig etalon, fantasztikus volt. 😄
Grat Giovanardi-nak és Nash-nek, szép volt.
Grat Giovanardi-nak és Nash-nek, szép volt.
Laguna tényleg jó lenne, jó versenyek vannak/voltak ott szinte minden kategóriában
http://topgearhungary.blogspot.com/
Igy van! Az elsõrõl beszéltem! Azon megy a NASCAR Sprint cup..
Miami ugyan ilyen Homsted miami speedway belsejében is van road pálya.
Szóval azért mondom, oda ne vigyek õket. Puebla is elég szar helyszin..
Nascart imádom, de ezek az oval pályák csak ovalozásra jók!
Miami ugyan ilyen Homsted miami speedway belsejében is van road pálya.
Szóval azért mondom, oda ne vigyek õket. Puebla is elég szar helyszin..
Nascart imádom, de ezek az oval pályák csak ovalozásra jók!
Downhill!!