12867
-
#4428 -
#4427 Részletes élménybeszámoló a felejthetetlen hétvégéről:)
Örülök hogy ott lehettem,még mindig szalad rajtam a hideg,ha bármilyen cikket olvasok arról a hétvégéről,még,még,még
Maserati! -
ManoNegra #4426 Az sima versenybaleset... Ahogy már láthattuk eddig jópárszor. -
bodajoci #4425 Kiv lettem volna, ha Norbit tolják így ki akk mi a helyzet:-/ -
#4424 vagy "ne bántsátok a chevyket egy csomó lóvét adnak a reklámokért"
tele vannak a pályák cruze reklámokkal..
FIA szokása aki a legtöbbet perkálja az különb lehet..nem új keletű dolog évekig a Ferrari is az volt sumákkal.. -
#4423 Versenybaleset ugytünik át lett húzva az FIA szabályrendszerében. Vagy tökéletesen előzöl vagy megbasznak a bírók. -
#4422 ja és kapott még egy 3 versenyes felfüggesztett 10 helyes büntit is..
köcsög FIA-nak csak a vonatozás jön be nehogy bárki is a cruze-ok közelébe érjen.. -
#4421 Biztonság kedvéért még meb@ták Norbit az O'Youngi incidens miatt.
"Norbert Michelisz is having a black series. After the drive-through in Budapest for causing the pile-up at the start of the second race and yesterday’s exclusion from the qualifying due to underweight, the Hungarian youngster was given another drive-through for pushing Darryl O’Young off today’s Race 2.
This resulted in 30 seconds added to his elapsed time, meaning he was demoted from 11th to 15th. The Stewards also imposed him a drop of 10 grid positions that remains suspended for the next three events.
Another investigation concerned the collision between Gabriele Tarquini and Kristian Poulsen – also in the second race – ended up in a reprimand for the Italian driver." -
#4420 legközelebb itt is próbálkozhatsz -
#4419 és a 11. -
#4418 simbin játékokkal Race On/Race 07, GTL, GTR2 itt
LFS itt -
Ambrus Gergely #4417 Koszonom
-
#4416 8. -
Ambrus Gergely #4415 Hanyadik lett norbi?
Bocsi mobilrol irok
-
#4414 Hatvani Bálint és Kiss Norbi az Iracingel játszanak. -
#4413 Grand Prix Legends-el kezdtek, aztán Race07 elvileg -
ml85ml #4412 Szeritetek Michelisz és társai(Wéber,Kiss,Makai) milyen szimulátorral játszottak? vannak még mostanság netes szimulátor versenyek? R-factoron kívül más verseny szimulátort nem ismerek. -
#4411 Kezd tetszeni ez az oldal :D nagyon rég néztem már Eurosportot :/ francé vette el a szolgáltató.... -
#4410 bal felül nyisd le a live channelst, és a racing alatt mindig van nézni való. btcc, nascar, sbk... -
#4409 Szerintem csak a versenyeket mutatja, de amúgy maradj rajta a csatornán, ha bizonyos számú ember már nézi, és úgy csatlakozol, akkor pár percenként kiírja, hogy fizessél. Most ~100-an nézik, és olyan 300 ember után szokta azt csinálni. -
#4408 Úúúúú köszi szépen! Itt végig a friss képek mennek az Eurosportról? Vagy csak WTCC? -
#4407 http://www.justin.tv/freddy49_fut -
#4406 Valaki tudna segíteni? Kábel TV-s szolgáltatónk úgy gondolta, hogy nekünk nem kell Eurosport. valami internetes oldalon, streamen lehet nézni az Eurosportot? Keresgéltem, de nem nagyon találtam :/ -
#4405 aztakurva milyeneket előz!
hajrá norbi! -
#4404 Látták, hogy kb innen nézi mindenki és minket Norbi érdekel. Fejet hajtottak előttünk :) -
#4403 Jah-jah, már a Ringen is volt rajta vagy 3 de most nagyon sok van :) -
ManoNegra #4402 Használt Norbinak és a csapatnak a sikeres Hungaroringi verseny. Telepakolták kamerákkal, és sokat mutatják! -
#4401 Ha jól tudom akkor Juni György írja a cikkeket. De nekem kifejezetten tetszenek az írásai, és a tegnapi Coronell-es írásra itt a válasz:
"Még a tegnapi Coronell sztorihoz egy gondolat, a szélárnyék kacsán. Nem az volt a bajom, hogy ott ment. Hanem, hogy Michelisz egyik gömbcsuklója elment, így a küzködő magyar fiú mögött vihogva használja a szélárnyékunkat és kiröhög a sajtótájékoztatón. Tudom, hogy Norbi is használta a többieket, de Coronel annyira sem korrekt, hogy mondjuk húzza egy körön át Norbit, ha már neki sincs szélárnyéka. Ha az autó százas, nem tud szélárnyékban maradni, mert Norbi három kanyaron belül lerázza. De, most ez a technikai hiba miatti asszisztálás maradt és még ki is rögönek. Na, ezt nem! Nem Coronell menedzsere vagyok, persze, hogy puffogok. Sorry." Juni György írása
#4394 Én úgy látom a képen hogy hátul a T1 -nél a B résznél lehet bemenni a Paddockba, ott is valószínűleg valami alagúton keresztül. -
#4400 Coronell fikázó cikkre futotta, meg önfényezésre, de hamar visszanyalt a fagyi... csalódtam a csapatban, ilyet azért nem vártam tőlük. Nem tudom ki írja cikkekt az oldalukra, de visszavehetne az arcból mert kezd elszállni az illető. -
#4399 a csapat valamit nagyon elbénázott.. -
S8DJ #4398 inkább nem irok semmit -.- -
#4397 Michelisz az utolsó sorból rajtol Brnóban -
#4396 Hát ezt jól elbaszták...
Norbert Michelisz was stripped of his fifth place on the grid for both tomorrow’s races at Brno.
The Hungarian’s BMW 320 TC was found twelve kilos underweight during the technical checks after today’s qualifying session and the Panel of the Stewards decide to exclude him from both Q1 and Q2.
As a consequence, Michel Nykjær inherited the last spot among the top-ten in Q1, meaning that he will also start from pole position on the reverse grid for Race 2, while Michelisz will line up last on the grids for both races. -
#4395 Norbi büntit kapott, Uccsóról rajtol:(
-
#4394 Igen, ezt akartam megkérdezni, csak nekem úgy tűnik hogy innen nem lehet átmenni a paddock-ba. Ahhoz meg kéne kerülni az egész pályát, onnan viszont meg nem elérhetők a T2-T3-T5 lelátók.
Google térképet sasoltam, de nem láttam sem aluljárót, sem hidat mint pl. a ringen van.
Ha valaki volt már itt, jó lenne ha elmagyarázná hogy a paddock látogatás itt hogy történik.
-
#4393 térkép
Main entrance, a T5 tribün mögött -
#4392 Na ez nem jött be, nem tom hogyan rakjak be google-s térképet! -
#4391 Ha valaki volt már a Brno-i pályán, akkor segítsen egy kicsit!
Ez a főbejárat? -
#4390 Brno következik -
#4389 Várjuk már nagyon.