12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • RatBaG #12107
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/ugy-tunik-elmarad-a-thaifoldi-wtcc-fordulo
  • Dietrich
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az is hal volt barracuda volt a név amin már 2005-ben ott voltam. majd nevet váltottak 1 v 2 év múlva lett a piranha majd ez vált ketté maradt ez és jött a földalatti underground ami aztán nevet és tulajdonost váltott valamikor 2008 körül és lett a mai neve. De az eredeti halacska az a barracuda volt.
  • Sippie
    így nem lesz a legjobb hondás :P
  • RatBaG #12104
    Michelisz Norbert

"Ma nem volt más alternatíva, csak a futamgyőzelem. Tudom, hogy ha az eszemre hallgatok, akkor összejöhetett volna egy sima dobogó, de abból már van elég idén! :)"
  • Sippie
    annyira szerencsétlen....
  • Totti5
    Nem volt ezzel gond, első körben bedarálták ami várható volt, másodiknál egyszerűen elrontotta, kár mert ebben több volt.
  • Szabi #12101
    najó, ezt így jobban megnézve, Norbi kitolta Mullert :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.07. 20:57:46
  • Peppus
    Kimegyek a sóderágyba..
  • Szabi #12099
    két irányból támad két erősebb autó.. mit reagálsz ? :D
  • Peppus
    Szerintem Norbi hibázott.. Túlerőlteti, sokat hibázik ilyen helyzetekben.
  • Solt
    Rühellem azt a szarházit... frusztrált f@sz.
  • Szabi #12096
    Muller kivezette a pályáról
  • Solt
    Hogy kerültek a sóderágyba? Elkapcsoltam amikor megláttam...
  • Szabi #12094
    Norbi szépet ment, Muller meg remek előzési lehetőséget adott Lopeznek... remélem Lopez autója nem bírja ki a versenyt.. -.-
  • Totti5
    Norbi Daninak ad vezetéstechnikai tanácsokak, Zoli pedig trollkodik közben
  • atiwrc
    A port.hu-n nemrég megjelent, hogy a wtcc versenyt az M5-ön adják 21:35 - 23:00-ig felvételről.
    (mediaklikk-en még mindig üres a műsorujság az M5nél )
  • atiwrc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvastam azt a balhét itt lentebb, de nem rémlett hogy emiatt váltott volna nevet az egyik oldal. Nem is tudtam hogy közös múltja van a másik lappal.
    Azt szabad tudni milyen néven futott régen amikor még csak egy ilyen lap volt?

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.07. 16:24:38
  • RatBaG #12090
    https://streamable.com/hdyt
  • bmwcrash
    http://hosszabbitas.hu/wtcc/yvan-muller-tobb-wtcc-s-gyartoval-targyal
    Valahogy én sose utáltam őt annyira mint a magyarok többsége:D És én örülnék ha a Volvo leigazolná, mert kiindulva abból, hogy Tarquini mennyit tudott fejleszetni a Ladán, Müller is nagyon sokat tudna hozzátenni a Volvohoz szerintem.
    Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2016.08.07. 13:49:16
  • Dietrich
    Meg van az ok.
    Ha eléri az x számot az oldal nincs új regelés csak ha törölnek.
  • Dietrich
    Mivel az oldal elődjén is regisztrálva voltam 10 évvel ezelőtt (azon 5-en voltunk még csak magyarok)tudom min ment keresztül az egész.
    Pont az ilyenek miatt akik"úristen csak egy beírás"...pásztázták a netet és az FBI miatt hónapokra leállni kényszerültek. Majd a szervereiket átköltöztették másik kontinensre az amerikairól a tulajok össze is vesztek, létre jött 2 nagy motorsportos torrent oldal az egyik a földalatti (mi adtunk neki magyaros nevet pont ezért az underground helyett ami aztán nevet váltott és lett az ahova kérsz meghívót) a másik meg a hal (piranha). Mindkét oldal tulajdonosai kérték, hogy ne írják a pontos címüket nyíltan fórumokon, hanem priviben, mélben osszák meg vagy bezárni kénytelenek. Azóta több ezer magyar is csatlakozott az oldalhoz adtam másoknak meghívót, de valamiért legutóbb nem engedte hogy meghívjak mást (változott a meghívó rendszere nem jártam utána)
  • RatBaG #12086
    nayrobi, pm! (vagy csak küldj egy sima mailt, kínszenvedés ez az sg)
  • bmwcrash
    Csúszós a pálya, olyankor meg nekik sose megy.
  • atiwrc
    EPG-t igazából azért nem szoktam nézni mert ha jól tudom az az egyes szolgáltatóktól (Telekom, UPC, Digi, MindigTv) függ hogy mikor frissitik.
    Elinditottam egy felvételt az m5-ről ilyen gyatra minőségben laza 2,5 óra elég is volt hogy elkapjak egy napi műsor kiírást az m5, és elvileg nem lesz. (persze az m4-es láttam már ilyet, és nem mindig irnak bele minden műsort, de itt most szerintem tényleg csak azokat fogják adni amit ott felsoroltak.)

A mediaklikken remélem holnap azért nem délutánra fog megjelenni a napi műsor :D

Volt egy kis elfoglaltság így csak a mac3 és a q3 végét láttam, de asszem maradok most a streamen egy kis Britsh Superbikera :)

Volvo miért volt ennyire gyenge?
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.06. 21:38:28
  • Dietrich
    nyugtatásul nálam életre kelt az EPG, hogy megjelenjen benne 2db meccs a mennyeiből de a wtcc-nek se híre se hamva viszont a fúrósporton most megy.

Itt is ugyanaz van csak.

Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2016.08.06. 20:11:50
  • atiwrc
    Köszi a srácok a segítséget, tudom hogy a wtcc premium is ismét ingyenes lesz, (ha akarok találok én máshol is angol nyelvű stream-et ami még stabilabb is és nézem ott, legutóbb tán magyar ES2-s link is volt ami stabilan ment), de én most az mtva-s közvetítést szeretném megtudni mikor lesz, mert reklámozták ajánlóban, hogy az M5-n adják, csak kérdés hogy mikor...
    (Ha meg nem adják akkor mi a t.kömnek rakták az ajánlóba, másrészt nem nagyon folytam bele az Olimpia dolgai-ba de úgy felületesen nézve azt sem igazán lehet kibogozni mikor mit hol közvetítenek belőle...)

Egyéb autósport események a hétvégén ;) :
    http://www.rallysimfans.hu/forum/viewtopic.php?p=497662#p497662
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2016.08.06. 16:35:45
  • Norbi1990
    WTCC Premium már ingyenes úgyhogy ott lehet követni, ha a TV-be nincs olyan csatornád.
  • atiwrc
    Tudom, azt is tudom hogy az Eurosport2 adja élőben (nekem sajna már nincs ES2, de egyébként is fel szoktam venni az mtva-s változatot is), ezért irányult arra a kérdésem valaki tudja-e az M5 adja-e és ha igen, akkor mikor adja az időmérőt és a versenyeket, mert egyetlen honlapom, fb posztban sehol nem utaltak arra hogy közvetítenék....
  • Totti5
    WTCC Blog
    10 mins ·
    Zengő Zoli: "Ez egy világbajnokság, ahol az autónak 100%-osnak kell lennie. Csak hat emberünk van Argentínában, és Nagy Dani autója számunkra a legfontosabb, ezt el is magyaráztuk Maurizio Lambiris menedzserének. Vila Real után Ficza Feri Hondája konténerbe került, és itt túl kevés idő állt rendelkezésre, hogy ellenőrizzük a váltót, a difit, a féltengelyeket és a többit.
    Közben problémánk támad Nagy autójának motorjával is, a csapat késő éjszakáig dolgozott, sőt még ma reggel is."
  • benőmenő
    RatBaG #12061
    Este lesz 8-tól élőben időmérő. Mivel Argentína a helyszín.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2016.08.06. 16:01:49
  • atiwrc
    Hát értem én hogy ott lesz, de mikor adják?
    Élő lesz vagy csak este felvételről? Nem találtam róla sehol semmi info-t.....
  • bmwcrash
    Sajnos a nagyobb meglepetés az lett volna, ha a végén tényleg elindul.
  • Totti5
    “Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel, hogy mégsem indulok a WTCC hétvégén. Rengeteg munkánkba került, hogy mindez összejöjjön, de a csapat nemrég tájékoztatott, hogy az autóval nem lehet versenyezni. Csalódtam a Zengő Motorsportban, azt hittem, ennél komolyabb istállóról van szó” – idézi Lambiris-t a Campeones.
  • RatBaG #12074
    úristen, most mi lesz?! én leszek a romba döntője a birodalomnak egyetlen sg-s kommenttel.
  • Dietrich
    MEGLEPI: mégis indul a második Zengő-Honda!!
  • Dietrich
    ez szép volt *5-ös!

az oldal tulajdonosai különösen kedvelik, hogy fórumokon leírják az oldal címét, főleg azóta mióta FBI-os balhé volt és lett egy amcsi oldalból kettő. Ez meg egy másik.
  • Dietrich
    Már jó előre megmondták az olimpia miatt minden más sport megy az M5-re.
    Tehát igen a kvali és futam az M5-ön lesz.
  • atiwrc
    Tegnap láttam egy ajánlót ahol a foci mellet a wtcc-t (és talán a dtm-et) is mutatta, hogy keressük az m4 helyett az m5-n, de én ott nem látom.
    (EPG,port.hu-n csak foci és olimpia van, mediaklikken még mindig üres az M5 műsorújsága.)
    Valakinek van valami infója hogy esetleg adják-e ott az időmérőt vagy a versenyeket majd holnap?
    (m4sport.hu-n sem láttam semmit, hogy neten adnák, Boxutca FB oldalán sincs szó wtcc-ről bár lehet nem is volt ott sose, ritkán nézek oda fel...)
  • RatBaG #12069
    racsingos torrent.
  • RatBaG #12068
    hoppá!
    https://www.fiawtcc.com/history-maker-lambiris-set-for-wtcc-debut/