Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mint egy sikátor...

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
Nem ertem minek kell ez a palya...jo persze ottvan Bennani meg a marokkoi kiraly "apropenze" amit lerak az asztalra de botrany szar ez a palya

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
fúú de izgalmas futam volt... <#zavart2>
a ladák megint romboltak.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
ez a mai 85 kör V8SC szokásos "szar versenyt" hozta...a szpíker az utolsó köröket szinte önkívületlen állapotban tolta 😊

fasz ki van, hogy magyar tv nem képes adni így streamekkel kell bohóckodni, hogy lássa az ember, de mindenféle csicska szar formulát meg matchbox kategóriákat amiken semmi sem történik azokat orrba, szájba tolják...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
Picit parazok nehogy osszetorjek az elso futamon a daraloban Norbit,a masodikon siman mehet a gyozelemert is

Totti5
M4

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
a dtm közvetítési jogai idén melyik csatornánál vannak?

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Csak a belső kamera érdekel, de amíg nem én döntöm el h azt akarom nézni és a rendező kiteszi az aszfalt aljára azzal nem tudok mit kezdeni, ráadásul a minőség sem HD.

Norbi1990
Úgy gondolom, hogy nem sokan fizethettek elő a "premium tv"-re 😄DD
benőmenő
Basszus pont nem láttam, ahogy kajáltam! Hol csapta oda Norbi?
benőmenő
Lopez hibázott, Norbi első sor.
Huffy ekkorát ment volna a 3. szektorban? O_o
RatBaG
drukkoltam neki... <#banplz>

Per Aspera Ad Inferi.

benőmenő
Bennani otthon kiesett a Q1-ben? OMG! 😄
Nyers
Kösz!

My Life for Freedom!

RatBaG
http://www.m4sport.hu/2016/05/07/ide-kattintva-nezheti-a-wtcc-idomerojet/

egyébként a wtcc premiumon is megy, ott legalább kommentátor is van.

Per Aspera Ad Inferi.

Nyers
Akkor most nem adják? Vízilabda felkonf megy most.

My Life for Freedom!

Totti5
Zengő Motorsport
Page Liked · 4 mins · Edited ·

Nagyobb a baj, mint gondoltuk, a technika egyelőre legyőzött minket. Nem leszünk ott az időmérőn.

Totti5
Dear WTCC fans!

Thank you for your interest in our service, for your warm support and insightful feedback!

We would like to inform you that due to some technical issues on the circuit some onboard cameras may not be available. But no worries, we carefully save them and make available after the race.

As we always aim to bring you the most exciting viewing experience, we've decided to make the Race of Morocco available for free to every our user.

Totti5
Május 7., szombat: 16:00 - Túraautó-világbajnokság (WTCC), Marokkó, időmérő (élőben kizárólag az m4sport.hu-n) Május 8., vasárnap: 13:05 - Túraautó-világbajnokság (WTCC), Marokkó, 1. futam (áélőben az M4 Sporton és az m4sport.hu-n) 18:15 - Túraautó-világbajnokság (WTCC), Marokkó, 2. futam (élőben kizárólag az m4sport.hu-n)
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.07. 13:41:41

RatBaG
"Hatalmas respect a B3 Racingnek, akik az éjszaka megjavították Tassi Ati autóját!!!

Atika a baleset után úgy nyilatkozott, hogy a dolog látványosabb volt kívülről, mint amilyen valójában. A defekt után az autó irányíthatatlanná vált, de a vastag gumifal sokat tompított a becsapódáskor. "

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
Defekt.

bakkerman
tempós rész, de ennyire nem nézhette be,biztos valami műszaki gebasz volt

z0ty4
az ott tempós rész rendesen

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG
tcr-ben újabb csattanás
https://youtu.be/DC2HZWF6aEQ?t=42m42s

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
jaa hogy ez. azt hittem már valami komolyabb.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
jaja
remélem a volvo nem azért dobja a V8SC-t és a STCC-t a WTCC kedvéért, mint a citroenhez hasonlóan súgtak nekik az új szabályokról....

RatBaG
bmwcrash
Nagyon kár érte..😞
Dietrich
hát ez mellbe vágott sok érintett embert, rajongót...
Volvo confirm V8 Supercars exit after 2016

Dietrich
cikkben ott van a DNF-t ki okozta

Dietrich
azért az érdekes lett volna 😄

Scott McLaughlin impresses Volvo bosses with Scandinavian race debut

SCOTT McLaughlin impressed his bosses for the weekend as the Supercars star took in his maiden race in Sweden — even if it didn’t go totally to plan.

Ha ennyire tetszett a volvo főnökeinek lehet egyszer beül majd WTCC-n a MAC3-ra 😄

bmwcrash
Igazából meglepett, hogy nem nyert😄
Dietrich
1. futam 2.
2. futam DNF

RatBaG
Negyedik futam: Norbi 6. Oxxo 2.

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
én jobban szeretném ha a komplett mezőny jönne európába akár a ringre egy fordulóra 😊
tavaly nyáron már itt volt Rick Kelly 😉

RatBaG
Kiss Norbi az harmadik futamon 8. helyről 6. lett, az Oxxo pedig 7.-ről 8.

Per Aspera Ad Inferi.

bmwcrash
Remélem jövőre a WTCC-ben is vendégszerepeltetik majd Mclaughlin-t 😄
Dietrich
Azért nem gondoltam, hogy csak 10db autó indul STCC kvalin...
Q1
Q2

Dietrich
szerintem volt valami ilyesmi a Ladánál is mikor visszatértek...

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi

Szabi
live timing

azért az nagyon szomorú hogy sehol nincs közvetítés.... 😞

LT szerint Norbi-t az első kanyarban kilökték és kiesett a versenyből... -.-
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.30. 16:38:42

Norbi1990
Ryan-t (OXXO-s) megbüntették, így Norbi 8. lett.
Második futamon poleból indul Norbi.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2016.04.30. 15:35:12
RatBaG
Norbi a 9. lett, az oxxo-s kamion meg 3.

Per Aspera Ad Inferi.