12867
-
#4710 Kár volt felkelni. Dahlgren próbálkozása volt értékelhető mozzanata a versenynek. Coronell persze nagyon szépen ment, Norbiék meg nem igazán voltak a pályán.
Remélem jövőre a Volvo 2 autóval lesz jelen és leverik ezeket a Seviket. -
#4709 Mondtam hogy nagyon sokba fog kerülni a Valensziai bénázása Norbinak... tessék már nagy hátrányban van.
Aki kitalálta hogy ne teljes pályán legyen a verseny annak pedig gratulálok. -
#4708 ma reggel néztük ezt a versenyt..egyszerűen oktató film is lehetne az utolsó 10 köre..és akkor ezek után kellett nézni egy langyi WTCC kvalit ;)
-
Szabi1991 #4707 6:45 - edzés
7:15-08:00 – 1. futam
08:50-09:25 – 2. futam -
#4706 Mikor lesz verseny? -
#4705 nagyon szoros volt -
#4704 nagyon rövid ez a pálya és előzési pont gyakorlatilag nincs is...nagy vonatozásra kell készülni :( -
#4703 Nem túl erős:( -
#4702 -
#4701 mi a helyzet a volvóval? lesz jövőre gyári csapatként vagy sem? -
#4700 Reméljük a kvali eredményesebb lesz. -
#4699 Suzuka: Délutáni szabadedzés végeredménye!
Megcsúszás és sóderágy! -
#4698 Már bajnok! :)
01 Matt Neal 257 points
02 Gordon Shedden 249
03 Jason Plato 236
04 Mat Jackson 191
05 James Nash 191
06 Andrew Jordan 143
07 Tom Chilton 135
08 Robert Collard 108
09 Alex MacDowall 100
10 Paul O Neill 91
link -
S8DJ #4697 Honda bajnoki cím lesz -
#4696 vv kingát biztosan többen ismerték volna fel -
#4695 Csak 1 ember tudta a nevét, vagy aki egyből vágta azt nem rakták be a videoba :D
-
#4694 Szuper!! -
ha ennyi nézőt akarnak mint idén volt akkor csak így érik el. -
#4692 http://www.michelisz.net/hu/news/jovore-is-ingyenes-lehet-a-hazai-wtcc-futam/ -
#4691 Első futam végeredmény:
1. Neal
2. Shedden
3. Nash
Plao és Jackson első (bal ill. jobb) gumija elszállt, és így valószínű hogy a bajnoki cím is.
Jelenlegi állás:
1. Neal 242
2. Shedden 232
3. Plato 220
4. Nash 191
5. Jackson 190 (mondjuk azt nem tudom, mire kapott 1 pontot!)
Még 34 pontot lehet szerezni! -
#4690 BTCC - Silverstone, évadzáró futam!!!
12:00-tól indul a móka!
pontállás:
1. Matt Neal 225
2. Jason Plato 220
3. Gordon Shedden 220
4. Mat Jackson 189
5. James Nash 181
rajtsorrend:
01 Matt Neal 59.131
02 Mat Jackson +0.035
03 Gordon Shedden +0.134
04 James Nash +0.177
05 Alex MacDowall +0.231
06 Tom Chilton +0.301
07 Jason Plato +0.376
08 Andy Neate +0.402
09 Frank Wrathall +0.474
10 Tom Boardman +0.504
Egy-két különlegesség:
Rajthoz áll James Thompson.
A Toyota is újított Silverstone-ra.
Thorney Motorsport, Vauxhall Insignia!!!
-
#4689 -
#4688 Tesztelés Michelisz Norbival élőben a SimSport TV műsorán!
Október 11-én kedden az iRacers liga tagjai együtt gyakorolhatnak és versenyezhetnek Michelisz Norbival, aki ezzel a tesztfutammal készül fel a soron következő WTCC világbajnoki futamára.
Norbi még nem ment ezen a pályán, mint sok más pilóta társa sem a VB-n. Így mindenkinek új lesz a suzukai helyszín.
A verseny a régi WTCC-s szabályokhoz hasonlóan lesz lebonyolítva. Két félórás futammal, melyen a második verseny fordított rajtsorrendben lesz, az első 10 pilótára vonatkozóan. Mi bátran bízhatunk abban, hogy ezzel a tesztfutammal sokat segítünk Norbinak a felkészülésben. Az autót Norbi választotta az iRacingben elérhető autók közül. Így esett a választás a Corvette C6R versenygépre. Egyrészt a szinte tökéletes lézer szkennelésnek köszönhetően ki ismerheti a pálya minden részletét, másrészt a 2 sprint futammal gyakorolhatja a verseny adta szituációkat.
Várunk mindenkit kedden erre a rendkívüli eseményre, amely mint a pilótáknak, mint a nézőknek egy igen maradandó emlék lesz.
Ezúton szeretnénk sok sikert kívánni Norbinak a suzukai versenyéhez.
A futamot élőben közvetíti a Simsport TV 19 órás kezdettel.
Forrás: iracers.hu
http://simsporttv.hu/ -
Szabi1991 #4687 jó hát nem sikerült tökéletesen lekövetnem, ezt még 55mmen lőttem, azóta már vettem 75-300as obit, azzal picit könnyebb.. :D
(bár ez is csak 160mm :DD) -
#4686 akkor a porsche hátsó szárnya is gyorsabb, mint az orra, tehát egy idő után megelőzi :)
te fényképezted egyébként? -
Szabi1991 #4685 semmi elmosás nincs a képen, az 1/60as záridő és a sebességkülönbség miatt ilyen :)
-
#4684 egyébként tényleg jó lenne, csak a fehér kocsit nem kellett volna butára photoshopolni :) -
#4683 Van egy ilyen kitétel, ezt még 2009-be találták ki.
"A teljesítmény jelenlegi szinten tartása 2013-ig, biztosítva az azonos teljesítményt az S2000-es autókkal"
A Toyota alapból NGTC-vel lépett be, a Pirtek Racing, ill. Pinkney Motorsport is ilyen motorokat használt 2010-be.
A várható két új belépő, Vauxhall Insignia: Thorney Motorsport és ©koda Octavia: TH Motorsport, is így érkezik.
A Honda pedig, első gyári csapatként tért át NGTC-s motorra.
De a márkák köre még bővülhet, mert STCC is az átállást fontolgatja. -
Szabi1991 #4682 12h Hungaroring 2010 :)
-
#4681 És arról van hír, hogy kik csinálják meg az NGTC-s cuccot? Tehát kik lesznek tutira a BTCC-ben. -
#4680 Ugyan még nem hivatalos, de szinte kész tényként kezelik hogy a Ford jön.
Nyilatkozták hogy nem akarnak NGTC-s motort csinálni, ami ugye 2012-ben BTCC-hez kell.
23-án Suzuka, utána talán okosabbak leszünk.
Itt egy interjú az Arena Team főnökével, Mike Earle-l. -
#4679 Link.
"A két motorfékpadot és mellette egy kiállított 1,6-os turbómotort, ami le is volt plombálva. WTCC-s plombával. He? Egyszerű tévedés vagy talán jövőre beszáll a Ford a túraautó vb-be is?"
Úgy tűnik motor már van. -
#4678 lehet tolni a marketinget..
"A sorozatot ugyan rengetegen ismerik, de nem az Egyesült Államokban. Itt szinte alig hallottak valamit a WTCC-ről" -
#4677 Meglátjuk...
Mondjuk én nem szeretném nagyon, ha a Ford menne a wtcc-be, mert akkor biztos megy a BTCC-ből..:D Igaz 2012 ben már NGTC autók lesznek, szóval nem valószínű, hogy maradnak. Amit igen csak sajnálnék....
Sonoma meg majd vizsgázik jövőre. Kiderül... -
#4676 Sonoma: a realitás talaján -
Szabi1991 #4675 -
#4674 Mike Earle, a brit bajnokságban Forddal versenyző Arena Motorsport vezetője nemrégiben a brit Autosport Magazinnak nyilatkozott, mondandója pedig tovább növeli annak esélyét, hogy a kékoválos márka a WTCC-ben folytathatja. A Ford még nem építette meg a Focus NGTC (brit) szabályok szerinti változatát, és a jelek szerint nem is fogja.
"Nem tervezzük, hogy NGTC autóval versenyezzünk jövőre, mivel túl drága lenne. Arra viszont kevés esélyt látok, hogy a jelenlegi Focus-szal versenyképesek legyünk, kivéve, ha kapunk valamilyen könnyítést."
Jelen állás szerint tehát úgy tűnik, a Fordnak olcsóbb lenne a WTCC, mint a BTCC. Az NGTC szabályrendszer ugyanis nem csak a motor terén, de az egész kasztni tekintetében eltér az S2000-től. A Túraautó Világbajnoksághoz viszont "csak" egy 1,6 turbó motort kell fejleszteni a jelenlegi kasztniba.
http://www.motorsportal.hu/wtcc/ujabb-bizonyitek-hogy-johet-a-ford-c42277.html -
#4673 Nem érted amit írok meg te se Totti.
Tudom hogy kurva jó versenyzők, de mindegyik idős. A gyenge csapatoknál meg ott ülnek azok a srácok, akik egy jó technikával elpicsáznák őket.. Erre mondom, hogy nem oda valók..
Mindenki tudja mit tettek le az asztalra, és ez nagy szó, de itt az ideje hogy átadják a helyüket. Sokkal izgalmasabb lenne, és jobb ha vehemens agilis fiatal pilóták lennének.. Ha megnézed hátul 100x több akció van mint elöl.. Ott van az igazi verseny, csak ők pontot sem kapnak.. Elöl meg elautókáznak a nagy öregek, nyernek azt kész... -
#4672 Nem Sonomáról beszéltem.. Ne forgass ki::D De szerintem ezeknek az autóknak pl egy F1 es nagy széles pálya kurva előnytelen.. -
#4671 őőőőőő